Punavihreä kultti on menettänyt järkensä.

Mitä tekemistä eduskunnan, politiikan, talouden, turvallisuuden jne. kannalta oleellista ja tärkeää on sillä, mitä joku ihminen kirjoitteli 15 vuotta sitten, ennen politiikkaan siirtymistä? Mitä vaikutusta sillä on em. asioihin, että kansanedustaja kritisoi naista alistavaa kulttuuria? Tällaisen vuoksi pitää kutsua koolle eduskunta keskustelemaan ja äänestämään hallituksen toimintakyvystä? Ja samaan aikaan EU:ssa lyötiin lukkoon ennaltamisasetus, jolla voi olla hyvinkin karmea hinta suomalaisille. Voi pyhä vittu eräiden vatipäiden prioriteetteja ja suhteellisuudentajua xD

Entä sitten oikeasti tärkeät ja oleelliset asiat? Arkadianmäellä päätettiin asioista, joissa Suomi hukkasi miljardeja euroja, pääministeri kännää ja ties mitä, hukkaa puhelintaan, lällättelee konkaripoliitikoille, häpäisee pääministeri-instituution, tunaroitiin Juniper-keississä jne jne... Miksi ei kutsuttu eduskuntaa koolle keskustelemaan ja äänestämään hallituksen toimintakyvystä, vaikka opositio vaati sitä?

Se on jumalauta käsittämätöntä, jos suomalaiset ei opi ymmärtämään sitä faktaa, että punavihreä vihan, eriarvoisuuden ja tekopyhyyden ideologia myrkyttää koko yhteiskunnan. Onneksi, ON-NEK-SI!, meillä on perussuomalaista tolkkua. En tohdi edes kuvitella tilannetta, jos sitä ei olisi hillitsemässä punavihreää hulluutta.

36

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mahtava Puheenvuoro ! Aamen !

    • Anonyymi

      Oikkein ,,,. Orpo tuntee Suomen lain hyvvin ja siksi nyt otti natsipuolueen hallitukseen ..
      Kyllä natsit saapi suomessa olla halituksesa ministereitä ..

      • Anonyymi

        Putin hyölkkäsi Ukrainaan, koska halusi vapauttaa Ukrainan natseista. Eikö noista muuten päästä täälläkään eroon?


      • Anonyymi

        Natsit saavat olla Suomen hallituksessa, mutta he eivät saa heiluttaa natsilippujaan julkisilla paikoilla.

        Vielä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Natsit saavat olla Suomen hallituksessa, mutta he eivät saa heiluttaa natsilippujaan julkisilla paikoilla.

        Vielä.

        Miksi takkutukat ette muuta osaa kuin hokea "natsia"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin hyölkkäsi Ukrainaan, koska halusi vapauttaa Ukrainan natseista. Eikö noista muuten päästä täälläkään eroon?

        Harmi et mentiin liittymään NATO:n, eikö!?

        Koska olishan Putin varmaan Ukrainan natseista eroon päästyään hyökännyt Suomeen, koska täällähän näitä natseja vasta ONKIN! Ja rajalla suvakit ja muut haittakommarit olus heiluttaneet [WELCOME PUTIN OUR SAVIOR!] kylttejään ilosta kiljuen hoilaten "Emme suostu pelkäämään". Ainakin siihen saakha kunnes T-72 ajaa heidän yli.

        Mut ei se nyt uskallakaan, kun ollaan NATOssa. Joten meidän tulee vain oppia elämään natsiemme kanssa siinä missä matu-lastenraiskaajiemmekin.


    • Anonyymi

      Sannako tätä sirkusta johtaa? On nyt kaikki viherpunikkitoimittajat valjastettu hyökkäämään kaikilla voimilla yhtä henkilöä vastaan.

      • Anonyymi

        Persuja äänesti vain viidennes. Kaikki muut ovat järkeviä ihmisiä, eivätkä osota euron bensaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Persuja äänesti vain viidennes. Kaikki muut ovat järkeviä ihmisiä, eivätkä osota euron bensaa.

        En tiedä miten teillä äärivasemmalla nähdään, mikä on järkevää ja mikä ei, mutta epäilemättä järjettömyys on yksi vahvoista ominaispiirteistänne. Sitä voi päätellä vaikkapa oikeistohallitusta kohtaan järjestetystä mielivaltaisesta vihakampanjasta. Eihän järkevä ihminen sellaiseen lähde, eihän? :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persuja äänesti vain viidennes. Kaikki muut ovat järkeviä ihmisiä, eivätkä osota euron bensaa.

        ...järkeviä ... takkinsa vihreän vuorin esiinkääntäneet entiset ja nykyiset pikkupioneerit saivat vallassa ollessaan suurimman osan kansaa niin suivaantumaan vallanpitäjiin ja koko sirkukseen että liki kaikesta , niin vaaleista kuin gallupeista veisattiin kaksi ensimmäistä ja kolme viimeistä ..onneksi eivät kuitenkaan aivan kaikkia saaneet apatian tilaan ...


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "poikaa"!? Homo-pedari!? Noh!
        Tämäkin ilmeisesti silkka meriitti Sosiaalisille Dementoituneille Pedofiileille? Herää vasn kysymys, et: Miks ne on aina kansallisosialidemokraatteja nää pedofiilit!? Onks toi koko sosialidemokratia muuttunu joksku maailmanlaajuseks pedari-ringiks? Vai onks niil joku skaba katolisen kirkon kanssa?


    • Anonyymi

      Kuten yhden henkilön kirjoittelulla 15 vuotta sitten ei ole suoraa vaikutusta nykyisiin päätöksentekoprosesseihin. Keskustelua ja arvokeskustelua sukupuolten tasa-arvosta ja naista alistavasta kulttuurista voidaan kuitenkin pitää tärkeänä, koska se auttaa lisäämään yhteiskunnallista tietoisuutta ja pyrkii edistämään oikeudenmukaisempaa ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

      Kun kyseessä on hallituksen toimintakyky sekä hallituksen tekemät päätökset, on luonnollista, että opositio esittää kriittisiä kysymyksiä ja pyytää keskustelua. Eduskunnan koolle kutsuminen päätetään kuitenkin poliittisen harkinnan perusteella, ja se ei välttämättä tapahdu jokaisen epäonnistumisen tai virheen kohdalla.

      Päätösten, kuten EU:ssa hyväksytyn ennaltamisasetuksen, vaikutukset voivat olla merkittäviä, ja niitä tulisi tarkastella huolellisesti. On tärkeää, että hallitus ja kansanedustajat keskustelevat ja arvioivat päätöksiä niiden vaikutusten kannalta, ja tarvittaessa ryhtyvät tarvittaviin toimenpiteisiin.

      Mitä tulee mainitsemiisi tapauksiin, kuten Suomen menetetty miljardeja euroja, pääministerin toiminta ja Juniper-keissi, nämä ovat vakavia asioita, joita tulisi tutkia ja arvioida asianmukaisten menettelytapojen mukaisesti. Opositiolla on oikeus esittää kritiikkiä ja vaatia vastauksia, ja päätösten mahdollisia vaikutuksia tulee arvioida avoimesti.

      Yleistäminen punavihreän ideologian perusteella ei välttämättä anna oikeudenmukaista kuvaa koko yhteiskunnasta. Poliittisten ideologioiden vaikutus ja niiden arviointi on monimutkainen aihe, ja siinä tulee ymmärtää näkemyserot ja keskustella rakentavasti eri mielipiteistä.

    • Anonyymi

      Tällä koko jupakalla ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin savustaa persut ulos hallituksesta. Keksitään vaikka tikusta asiaa että saadaan persuista kielteistä julkisuutta. Kohta kaivetaan esiin varmaan 30 vuoden takaisia asioita. Joku tekopyhä hurskastelija Anna-Maja on enemmän huolissaan siitä muutamasta lauseesta mitä Purra kirjoitti joskus 15 vuotta sitten kuin siitä, että ulkomaalaistaustaiset jengit riehuvat ja ryöstävät ja raiskaavat. Persut olisivat ainoat jotka yrittäisivät tehdä oikeasti sille jotain, mutta sitä ei ilmeisesti haluta vaan persuista pitää päästä nopeasti eroon etteivät ne ole esteenä Suomen matkalla Ruotsin tielle.

      • Anonyymi

        Tänään turhaa huutaa yhteiskuntaa apuun kun tilanne sattuu kohdalle omalle käydään kimppuun keskellä päivää


      • RKP on siitä huonossa asemassa, että puolueella on toinen jalka punavihreiden puolella ja siksi opposition on helppo käyttää heitä vipuvartena. RKP ensisijaisesti näkee nämä asiat oman maineensa ja asemansa kautta, koska he yrittävät pysytellä sellaisella linjalla, että heidät hyväksytään mihin tahansa hallituskokoonpanoon. RKP pitää nyt puoluekokouksen, koska heille tuli tästä keissistä paljon puntaroitavaa miten toimia, ettei näytä persettä kummallekaan osapuolelle. RKP:lla on siis vaihtoehdot vähissä, joista vähiten ongelmallinen olisi vaatia PS:n eroamista hallituksesta. Se kuitenkin tarkottaisi hallituksen kaatumista. Kolmas, ja kaikkein mahdottomin vaihtoehto olisi se, että PS tekisi "siniset".


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        RKP on siitä huonossa asemassa, että puolueella on toinen jalka punavihreiden puolella ja siksi opposition on helppo käyttää heitä vipuvartena. RKP ensisijaisesti näkee nämä asiat oman maineensa ja asemansa kautta, koska he yrittävät pysytellä sellaisella linjalla, että heidät hyväksytään mihin tahansa hallituskokoonpanoon. RKP pitää nyt puoluekokouksen, koska heille tuli tästä keissistä paljon puntaroitavaa miten toimia, ettei näytä persettä kummallekaan osapuolelle. RKP:lla on siis vaihtoehdot vähissä, joista vähiten ongelmallinen olisi vaatia PS:n eroamista hallituksesta. Se kuitenkin tarkottaisi hallituksen kaatumista. Kolmas, ja kaikkein mahdottomin vaihtoehto olisi se, että PS tekisi "siniset".

        Niin, ajattelehan kuinka suuri vaikutusvalta on niin pienellä puolueella. Ovat osanneet hyödyntää asemansa hyvin.


    • Anonyymi

      On sitten käyrä oikealle sun banaani.

    • Anonyymi

      Mites ne 2019 kirjoitukset? Onko niistäkin 15 vuotta? Tai sitten Purran uusin twiitti, missä hän sanoo jatkavansa samaa linjaa, vaikka Orpo on kieltänyt kaikki rasismiin ja ihmisoikeuksien tallomisiin liittyvät puheet hallituksessa. Eikö se nollatoleranssi koskekaan persuja?

      • Anonyymi

        Entäs mistä lähtien mustiin säkkeihin pukeutuneiden ihmisten kutsuminen mustiin säkkeihin pukeutuneiksi ihmusiksi on ollut rasismia srn muumilaaksonne pikkuväen mielestä? :)

        Hiekkikselle ulisemaan!


      • Anonyymi

        Kannattaa lukea se 2019 kirjoitus. Ei siinä ollut mitään rasistista, vaan pikemmin puolusti naisia. Se että Purra käytti pari kertaa kirjoituksessa sanaa jätesäkki niin hän arvosteli vaatetusta eikä kenenkään ihonväriä, tms. Yksi esimerkki taas siitä, miten kärpäsestä tehtiin taas härkänen.


      • Olet pahasti jäänyt punavihreään kieroon ulottuvuuteen näkemään asiat ihan väärin. Oikaistaan muutama tahallinen virhe:

        1. 15 vuotta vanhat kirjoitukset ei ole relevantteja tänä päivänä. Niitä ei ole kirjoittanut puoluejäsen Purra, kansanedustaja Purra, eikä ministeri Purra.

        2. Purra ei ole twiitannut "jatkavansa rasistista kirjoittelua", kuten äärivasemmistolaiset vääristelee. Purra twiittasi jatkavansa sillä poliittisella linjalla, joka on täysin laillista ja perusteltua. Äärivasemmiston yritys puuttua sananvapauteen epäonnistui taas kerran.

        3. Purra on pyytänyt anteeksi 15 vuotta vanhoja kirjoituksiaan, joita ei enää allekirjoita.

        4. Tapaus "mustat säkit" on äärivasemmiston vääristelemä lyömäkirves. Tässä ei todellisuudessa ole kyse rasismista, vaan kritiikistä naista alistavaa kulttuuria kohtaan.


    • Anonyymi

      Hyvä banaani, hienosti asetit sanasi!
      Suomen kansan suuri enemmistö on varmasti samaa mieltä tästä!

      • Anonyymi

        Maistuuko hyvälle? 😁


    • Anonyymi

      Jospa olet ymmärtänyt asiat hieman väärin?
      Jospa kyse ei olekaan itse teksteistä?

      • Tietenkään kyse ei ole itse teksteistä, vaan pyhästä kulttuurisodasta oikeistoa vastaan. Vihollisen näkemykset, mielipiteet yms. on vain potentiaalisia aseita, joita voi viritellä vihollistaan vastaan. Näithän itsekin sellaisen tapauksen, kun Purran kirjoittama bloggaus "mustista säkeistä" jatkokehiteltiin aseeksi.


    • Anonyymi

      "Mitä tekemistä eduskunnan, politiikan, talouden, turvallisuuden jne. kannalta oleellista ja tärkeää on sillä, mitä joku ihminen kirjoitteli 15 vuotta sitten, ennen politiikkaan siirtymistä?"

      Jos kirjoitukset olivisivat jonkun rivirasistin laatimia, olisivat ne rasisteille tyypillistä älämölöä ilman suurtakaan merkitystä.

      Kun kirjoitukset ovat kuitenkin Suomen nykyisen valtiovarainministerin kynästä, on niillä ulkomailla paljonkin tekemistä Suomen maineen kanssa.

      • "Jos kirjoitukset olivisivat jonkun rivirasistin laatimia, olisivat ne rasisteille tyypillistä älämölöä ilman suurtakaan merkitystä."

        Totta. Mutta jos ministeri Purra olisi kirjoitellut avoimen rasistisia kommentteja, olisi eroaminen ainoa vaihtoehto. Ministeri Purra ei ole kuitenkaan rasisti, jota voi syyllistää rasistiksi, muuten kuin vanhojen kirjoitusten perusteella, sekä vääristelemällä hänen kirjoituksiaan. Koska äärivasemmisto on ikuisuussodassa oikeistoa vastaan, joutuu äärivasemisto paremman puutteessa itse kyhäämään aseensa.

        "Kun kirjoitukset ovat kuitenkin Suomen nykyisen valtiovarainministerin kynästä, on niillä ulkomailla paljonkin tekemistä Suomen maineen kanssa."

        Vääristelyä. Kirjoitukset ei ole "nykyisen valtionvarainministerin kynästä", vaan yksityishenkilön tai puolueen jäsenen tai kansanedustajan, riippuen ajankohdasta. Äärivasemmistolaisessa retoriikassa halutaan nimen omaan syyllistää ja tuomita 'ministeri Purra', jotta hänen erottamisensa olisi perusteltua. Koska sellaiseen ei ole perusteltua syytä, äärivasemmisto käyttää painostusta ja RKP:ta, sekä ulkomaista lehdistöä hyväkseen. Äärivasemmisto pilasi tällä vihakampanjallaan Suomen mainetta ja esiintyvät puhtoisena hyväntekijänä. Miten voit oikeasti sietää itseäsi sellaisen saastaisen aineksen kannattajana?


    • Anonyymi

      Kultti?
      Ei taida olla mikään kultti. Ei ole mitään yhteistä ohjelmaa.

    • Anonyymi

      Hengitä välillä. Pitää ottaa ensin asioista selvää, tuollainen paatoksellinen elämöinti hukuttaa pääasian.

    • Anonyymi

      Miten voi menettää sellaista, jota ei ole koskaan ollutkaan ?

    • Anonyymi

      Eikö merkittävää ole se millainen ihminen tällä hetkellä on, eikä se millainen joku on ollut nuoruudessaan jolloin ihminen on kärjekkäämpi yleensäkin? Punikit ei tajua että ihminen voi muuttua kun ikää tulee.

      Miksi eivät toisaalta virka mitään siihen että vihreä liike on natsien perustama. Yhteyttä siis on valtavasti heillä natseihin tavallaan.

      Tämä on täyttä poliittista ajojahtia ja maalittamista. Ei ne edes häpeä. Heidän oma aate on murhannut sata miljoonaa ihmistä. Tämän he sivuuttaa tietoisesti ja aina.

    • Anonyymi

      Näyttää siltä että Suomen eduskuntaan on valittu lauma epäpäteviä henkilöitä, jotka kujtsuvat itseään politikoiksi, joiden arvot ovat suomen ulkopuolella.

    • Anonyymi

      Sale ota eduskunnan oikeus asiamiehen kanssa puhutteluun.Jäähylle henkilöt ja myllykirje käteen.Kansan edustajien on toimittava arvokkaasti työssään.Ääestäjät tuskin toivovat heidän toimivan irvokkaasti.Ja vielä kansan edustajat helkkari vieköön.Arkkadia lastentarha vai???????????????????.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      908
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe