KAKKA TULEE, POIS ALTA KAIKKI!!!
RRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ROTLOTLOTLOTLOTLOTLOTLOTL PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFT GRRRRRRRRRRROUUUUUUUUUUUH MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH PRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFT SUHINAA PIHINÄÄ NARINAA RUTINAA PIERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHH GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGRT RÄÄÄÄÄHÄHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ PASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH RUIKKUUUUUUUUUH PIERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH HAISTAKAA KAIKKI PASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PIERIS ON PARAS, MINÄ EN TAIVU KOSKAAN! KUKAAN MUU EI OLE KIRJOITTANUT PASKASTA JA PIERUSTA NETTIIN KOHTA JO 20 VUOTTA. MINÄ AION JATKAA NIIN KAUAN KUIN HENKI PIHISEE. NAINEN JA KAKKA ON HYVÄ YHDISTELMÄ, NAINEN JA RUTISEVA PIERU VIELÄ PAREMPI. NAISEN PIERU TUOKSUU HYVÄLLE, MIEHEN HAISEE PAHALLE. NAISET OSAAVAT PIERRÄ MIEHIÄ PAREMMIN. MIEHET SONTIVAT MINNE SATTUU.
TÄMÄ ON TASA-ARVOA, NYKYÄÄN NAINEN SAA KAKATA VAIKKA KESKELLE KATUA. OLEN SONTAMYLLY, PASKA-AUTOMAATTI, JYRISEVÄ PIERU JA TUTISEVA KAKKAPÖKÄLE. MAA REPEÄÄ ALTANI KUN PÄÄSTÄN PIERUN JA TIPAUTAN SONNAN ALAS. KUULUU TÖMÄHDYS JA RUSKEA KULTA TÄRÄHTÄÄ TELLUKSELLE.
HAISTAKAA VETELÄ SONTA JA KITKERÄ PIERU TE IDIOOTIT, MINÄ INHOAN TEITÄ KALKKUNOITA KESKILUOKKAISIA SONTIAISIA!! TE ETTE OLE MITÄÄN, PIERIS ON!! TE MUKASIVEÄT JA -SIVISTYNEET HELTTAKAULAISET RYPPYRUSINAT, OLETTE RUMIA JA MINÄ OLEN KAUNIS NAINEN.
OLEN MAHTAVA, UPEA, TEHOKAS, HAISEVA, SIKA, LIHAVA, JUOPPO, KURAPERSE JA MONTA MUUTA HIENOA ASIAA.
OLEN YKKÖSLUOKAN DAAMI!!!!!!
Pärsse rutajaa taas
6
444
Vastaukset
- Anonyymi
Ei tunnu täällä Espoolla vielä mitään. Purista kovemmin.
T: Salis - Anonyymi
Fiema me siis kpnkkA a ?
- Anonyymi
Anna kitarasi laulaa vaan.
Salis, olen taas koko kesän sontinut luonnon helmassa. Se on ihana tunne kun kakka mossahtaa turpeeseen ja näkee oman tuotoksensa pystyssä/lammikkona siellä huussin pohjalla. Sitä hienoutta ei huomaa niin hyvin vesiklosetissa kun se sonta leviää sinne veteen. Erityisen ylpeä olen niistä suurista tortuista, jotka ovat jääneet seisomaan pystyyn omin avuin sinne vatiin. Niistä voi kehittyä vaikka uusia sonnanpoikasia. On se niin vapauttava fiilis kun näkee sellaisen käärmeen nostavan päätään.
Onko Saliksen kesä mennyt hyvin? Pieriksen maha roilottaa entiseen malliin ja sonta lurisee suolessa. Mennäänkö naimiaisiin tänä syksynä jos pesen ekaa kertaa elämässäni perseeni? Aloitettaisiin niinsanotusti puhtaalta reiältä.
Hirveä paskahätä, lähden sontimaan.- Anonyymi
Pärssiist sep piernuttaa ja tokkiinsa paskaks muuttuva saa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pärssiist sep piernuttaa ja tokkiinsa paskaks muuttuva saa.
Pieris tykittäisi kovemmin. Oletko joku klooni-Pieris? Haluatko Kakkelikymppitonnin klubiin?
Nimittäin Kymppitonnin klubi on (jäsen v. 1983 Atlantin päällä KLMn Jumbossa) 10km . Mile High Club on aloittelijoille. Maili on 1609 metriä n. 5000ft, menee jo mopokoneilla, kymppitonni on n. 34000ft eli 10 kilometriä.
Kehitin uuden Sadantonnin klubin. Jos paskannat avaruussukkulan naistenvessan päreiksi ollessasi sukupuoliyhteydessä vastakkaiseen sukupuoleen (ihmisiä siis) samalla laulaen Sillanpään marssilaulua, olet klubin jäsen. Tervetuloa.
Kymppitonnin klubi kaipaakin jo päivitystä.
Hotelli Tornin naistenvessan hanskaanvetokeisari Salis
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Apua, Gogi ja Kia tippuivat TTK:sta! Oliko Gogin ja Kian tiputus mielestäsi oikein?
Gogi ja Kia tippuivat monen yllätykseksi sunnuntaina TTK:sta. Oliko tämä mielestäsi oikein näin vai kenen olisi pitänyt741862Taas poistuu ABC, nyt Salossa
Ei ole enää ihmisillä varaa ostaa nakkisämpylää myymälän puolelta. Viimeiset roposet menevät polttoaineeseen. Takana on1131722Irak aikoo laskea tyttöjen avioitumisikää yhdeksään vuoteen
Myös avioero naisen aloitteesta kielletään https://yle.fi/a/74-201236942521295Suomalaisista nuorista miehistä huolestuttava tutkimus Joka neljäs hyväksyy naisiin kohdistuvan vä
Suomalaisista nuorista miehistä huolestuttava tutkimus – Joka neljäs hyväksyy naisiin kohdistuvan väkivallan Joka neljä2401267Millainen luonne sinä olet?
Itse olen innovatiivinen ja kuunteleva, sekä avoin uusille asioille. Mieheltä1851236Oletko koskaan miettinyt miltä lähempi fyysinen
kontakti tuntuisi hänen kanssaan? Sitä menee sekaisin pelkästä olemuksesta, niin kosketus voisi olla aika räjäyttävää.451117- 2121064
Vasemmistoliiton Minja Koskela lyttäsi Halla-ahon...
...arvion Usan presidentin vaalien voiton syistä, ja löi pöytään täsmälleen oikean arvion. Koskelan arviota tukevat myös293942Aina vaan kalliimmaksi tulee NATO Suomelle
"Kaikkonen ja Kopra: Nato vaatii pian lisää panostusta jäsenmailtaan" https://www.is.fi/politiikka/art-2000010824365.htm221920- 56807