Hamepakko naisilla JT uskonnossa

Anonyymi-ap

Ostin viosien jälkeen leningin. Pari kertsa pidin päälläni, ja sitten se repesi. 149 € meni Kankkulan kaivoon. Siirryin takaisin pitkiin housuihin. Ovat kestäneet vuosia, eivätkä ole revenneet. Hame oli muutenkin epäkäytännöllinen. Sen kanssa ei voinut tehdä mitään muuta kuin istua pöydän ääressä tai sohvalla. Lisäksi vaikka on kesä, paleli jatkuvasti. Leningit ja hameet ovat miesten keksintöjä. Niiden tarkoitus on osoittaa naiselle paikkansa. Mikään ei vedä vertoja pitkien housujen vapaudelle ja käytännöllisyydelle. En edes kokouksiin menisi, niin kauan kuin hamepakko on. En kyllä mene muutenkaan. En halua hameitten masilmaan.

5

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voisin kyllä harkita leningin ja pitkien housujen yhdistelmää. Leninki jonka alla on pitkät housut itämaisittain. JT konservatiivinen länsimainen tyyli ei kiinnosta, jossa palellaan hame päällä paljain jaloin. Lisäksi saa pelätä, että jossakin kun menee portaita ylös, alushousut näkyvät. Länsimainen tyyli on takapuolesta. Siitä ei pidetä missään arabi ja muslimimaailmassa. Heilläkin on parempi tyyli pitkät housut ja hame yhdistelmä usein.

      • Anonyymi

        Ja sekin vain erikoistilaisuuksissa. Muuten kuljen pitkät housut ja farkut jalassa. Nigeriassa poliisit hakkaavat pampuilla pitkissä housuissa kulkevia naisia. Onneksi asunnSuomessa. Vanhoilliset JT ovat ongelma. Sääntöuskonto alusta loppuun. Säännöt jotka miehet ovat laatineet. Ja sellaiset miehet, kun katsoo heidän kuviaan, eivät kiinnosta millään tasolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sekin vain erikoistilaisuuksissa. Muuten kuljen pitkät housut ja farkut jalassa. Nigeriassa poliisit hakkaavat pampuilla pitkissä housuissa kulkevia naisia. Onneksi asunnSuomessa. Vanhoilliset JT ovat ongelma. Sääntöuskonto alusta loppuun. Säännöt jotka miehet ovat laatineet. Ja sellaiset miehet, kun katsoo heidän kuviaan, eivät kiinnosta millään tasolla.

        Voisimme lisätä, että naiset saavat usein kärsiä rakkoviasta vain sen tähden että pidetään jalat paljaina, jolloin verenkierto vähenee jaloissa, kun verisuonet supistuvat kylmässä. Se johtaa verenkierron lisääntymisen alavatsan alueella, jolloin tuntee halua mennä pissalle vähän väliä.
        Tuo vaiva häviää, jos lämmittää jalkateriä vaikka hiustenkuivaajalla ja ottaa lämpöiset sukat ja pitkät housut jalkaansa. Usein kipu katoaa viidessä minuutissa.

        Lääkärit sanovat, että virtsarakon tulehdus johtuu bakteereista. Kuitenkaan 40% on ilman bakteereja, eikä edes penicilliini auta.

        Yllä mainittu kuuri auttaa. Joten pitkät housut ja lämpöiset sukat jalkaan!


    • Anonyymi

      Niin kuin todettu, hame ei sovi kaikkien elämäntapaan. Hame ja leninki ovat vain edustamista varten. Siitä huolimatta ne voivat revetä, vaikka tavallisesta arjesta ei ole kyse. Vai pitävätkö miehet prässätyissä housuissa kulkemisesta kaikkialla? Tai miesten puku päällä? Onhan heitä sellaisiakin, mutta kun en itse ole mikään äärikonservatiivi, en kulje hame tai leninki päällä. Ja Suomen ilmasto on pääsääntöisesti sopimaton hameiden käytölle. Eikä hameissä mitään kotitöitäkäänntehdä. Ne saa yhden kerran jälkeen heittää pesukoneeseen. On se miesten helppo sanella naisille sääntöjä, joiden toimivuutta eivät ole itse kokeilleet. Vaatteeni ovat omiani, ja minä maksan niistä ja joudun kulkemaan ne päällä. Jotten oman mukavuuuden mukaan ne myös valitsen. Ja konservatiivisten miesten miellyttäminen ei kuulu elämääni. En ole heistä kiinnostunut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe