Jeesuksen olemassaolo on välttämättömyys

Anonyymi-ap

Kaikki rehelliset ihmiset näkevät että maailma on täynnä epäoikeudenmukaisuutta ja vääryyttä ja väkivaltaa ja pahaa. Pääasiassa me ihmiset näemme vain sen pahan mitä toiset tekevät emmekä omaa pahuuttamme. Mutta jos mietimme vaikka meneillään olevaa sotaa Ukrainassa, niin kuka tuo oikeuden niille ihmisille jotka on tapettu tai tapatettu tuossa sodassa? Kuka tuo oikeuden omaisiansa menettäneille ja kaiken väkivallan ja tuhon tähden? Kuka kostaa niille jotka ovat aloittaneet tuon sodan? Kuka kostaa niille jotka eivät pyri lopettamaan tuota sotaa vaan yllyttävät sitä? Kuka kostaa niille jotka manipuloivat miehiä valheilla sotimaan turhissa sodissa? Kuka kostaa tuota sotaa käyville väkivaltaisille miehille? Kuka kostaa niille jotka tienaavat tappamisella?Vain Jeesus.

Maailma on juuri siinä tilassa, missä Raamattu ilmoittaa sen olevan. Vääryys ja pahuus ja valheet hallitsevat. Raamattu opettaa että asiat ovat näin niin kauan kunnes Jeesus tuo vanhurskauden ja oikeuden. Ateisti sanoo että näin on sattumalta, että vääryys hallitsee vain sattumalta, tai että mitään vääryyttä ei ole, koska ei ole "objektiivistä moraalia", silti ateisteistäkin moni vaatii Putinin päätä vadille. Miksi he niin vaativat? Koska heidänkin sydämissään on Jumalan laki, että ei saa tappaa, että lähimmäistään tulee rakastaa, ei pommittaa. Uskonnot väittävät että näin on koska emme noudata kymmentäkäskyä tai koska emme noudata jonkin epäjumalan antamia käskyjä tai koska osa meistä vaan on pahoja, muut hyviä. Nämä kaikki kiertelevät sitä tosiasiaa että jokainen ihminen kapinoi sydämessään Jumalaa vastaan. Synnit saavat aina alkunsa ihmisen sisimmästä. Pahuus ihmisessä on paljon muuta kuin vain käskyjen noudattamatta jättämistä. Ihminen on pohjimmiltaan kapinallinen Jumalaa ja Jeesusta vastaan. Se näkyy jo siinä, että kun maailma on täynnä vääryyttä ja pahaa, me ihmiset vain hyväksymme sen, emmekä edes kysy siihen vastausta.

Roomalaiskirje 3:23
"Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ... "

Jeesuksen kuolema ristillä, on koko maailman syntien sovitus, ja tuo syntien sovitus takaa iankaikkisen pelastuksen niille jotka Jeesukseen uskovat. Se on myös tehnyt kaikki synnit teoiksi Jumalaa vastaan, koska Kristusta on Jumalana rangaistu niistä kaikista.

Jeesuksen ylösnousemus taas todistaa meille sen että Jumala tulee kaikki herättämään kuolleista. Kaikille kostetaan kaikki paha mitä ovat tehneet. Jos Kristus ei ole meitä sovittanut, siis emme häneen usko eikä meissä ole uskoa hänen tekoihinsa, niin syntimme kostetaan meille itsellemme. Jumalan rakkautta vastustavien loppu on tulijärvessä, missä heitä vaivataan aina ja iankaikkisesti Jumalan edessä, siitä että he kapinoivat häntä vastaan eivätkä ottaneet vastaan anteeksiantamusta, joka on Kristuksessa. Tulijärvi on se paikka mihin ihminen haluaa jos hän ei halua rakastaa Jumalaa ja Jeesusta. Se on erotus Jumalan rakkaudesta. Erossa Jumalasta ei ole mitään hyvää. Se on ainaista tuskaa, kipua ja ahdistusta. Siitä me uskovat myös tiedämme itsemme uskoviksi, että meillä on täällä maailmassa tuska, kipu ja ahdistus ja Herran luona meillä on lohdutus.

Näin Paavali sanoi elämästä maailmassa:

Filippiläiskirje 1:23-24
"Ahtaalla minä olen näiden kahden välillä: halu minulla on täälltä eritä ja olla Kristuksen kanssa; sillä se olisi monin verroin parempi; mutta teidän tähtenne on lihassa viipymiseni tarpeellisempi."

Meidän uskovienkin mieli tuppaa ajautumaan maallisiin, ja se paljastaa meille että meillä on vielä kasvun varaa. Paavalille ainoa hyvä syy viipyä maailmassa oli se että hänen piti julistaa evankeliumia ja opettaa seurakuntia. Hän ei etsinyt omaa iloa ja kunniaa, ei rikastumista tai onnea maailmassa. Hän oli ristiinnaulittu maailmalle ja maailma hänelle.

Galtalaiskirje 6:14
"Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle ja minä maailmalle!"

Kolossalaiskirje 3:2
"Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä."

Tämäkin on Jumalalta tullut kehoitus meille. Ottakaamme ne vastaan sillä vakavuudella. Nämä ovat kaikkein korkeimman ja tärkeimmän persoonan sanoja. Sekin meiltä helposti unohtaa tässä kaikessa tietotulvassa. Jumalan sanat ovat tärkeämpiä kuin mitkään muut sanat, kaikki muut ovat niihin nähden arvottomia.

1 Tessalonikalaiskirje 2:13
"Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte."

Raamattu on totta ja se on kaikkien nähtävillä, jotka haluavat nähdä. Pahuus ja vääryys ovat Jumalan sallimuksesta olemassa, sitä varten että Jeesus kukistaisi ne. Hän on jo tuonut rakkautensa ja armonsa julki pahaa vastaan uhratessaan itsensä, ja hän tuo pahaa vastaan julki lopulta myös tuomionsa ja kostonsa. Jeesus on vääryyttä kärsineiden ainoa toivo.

12

616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täysin olematon toivo kun ei vaikuta mihinkään.

      • Anonyymi

        Se on sinun kannaltasi hyvä ettei juuri nyt vaikuta mihinkään. Jos oikeus tulisi nyt niin sinä menisit kadotukseen syntiesi tähden, kun et Jeesukseen usko. Elämme armon aikaa. Jumala kutsuu meitä armonsa evankeliumilla saamaan syntimme anteeksi Jeesuksen veren kautta, ja olemaan hänen kanssaan iankaikkisesti. Oikeutta jaetaan myöhemmin. Jumalalla on voima herättää ihmiset kuolleista tuomiolle. Eli kukaan ei pääse pakoon.


    • Anonyymi

      Diktatuureissa on laillinen vaikutusmahdollisuutemme hyvin pieni, mutta kristittyinä voimme rukoilla omaistemme ja itsemme puolesta Jumalan siunausta. Ihmeellisesti Hän jakaa varjelusta ja siunattua armoaan omilleen. Putin valmistautui vuosia saatanan vaikutuksesta kaappaamaan valtaa itselleen, muitten kustannuksella. Hän käänsi selkänsä Jumalalle ja näin jäi itsekin ilman Jumalan siunausta. Jumala jätti Venäjän ja Ukrainan sotimaan pahuutensa pois, sillä myös Ukrainassa vallitsi paha, ennen sotaa. Ukraina on herännyt huutamaan Jumalaa avukseen ja kuten aikoinaan juutalaiset kääntyivät epäjumaliensa palvonnasta takaisin oman elävän Jumalansa puoleen, samoin Jumala armahtaa myös Ukrainaa, kun aika on kypsä.

    • Anonyymi

      luvattu kansa keksi jeesuksen ja vetelee naruista

    • Yksi älköön teiltä rakkaani olko tietämättömissä. Luojan päivä on 1000 vuotta ja 1000 vuotta on hänelle, kuin yksi päivä. Ja, Taivaan piti pitää Hänet, Herran Jeesuksen hallussaan, kunnes aikain Taivaan tahto tulisi täytetyksi. Ja. varhain kolmannen päivän aamuna Hän heräsi kuolleista.
      Selvitys, tämä tarkoittaa sitä, että nyt on kolmannen "Päivän" varhainen aamu. Nyt on tapahtunut herääminen Taivaassa ja taivaan kansat ovat tulleet tuomiolle. Ylimpänä tuomarina Herra on tuominnut kaikkialta tulleita kansoja. Taivaassa oli tapahtunut valtapetos. Johtajat eivät halunneet luopuakaan vallastaan. Valtapetoksen aiheuttivat kaukaisella ajalla Korkeimmassa asemassa olleet enkelit. He luopuivat Luojan määräysvallasta ja asettivat itsensä jumaliksi.
      Lucifer oli valtaan nousija ja otti kaikki silloiset enkelit valtansa alaisiksi, paitsi Mshkael ía. Michkael lähti muualle ja perusti uuden enkelikunnan.
      Michkael oli nimittäin itse Luoja. Hän, Luoja oli laittanut itsensä väliaikaisesti enkeliksi, seuratakseen tapahtumia ja mielialoja enkeleiden joukossa ollen.
      Luciferin aikaisin olo oli pienempi Serafi, joita oli kaksi. Luoja oli laittanut itsestään kaksi Serafimia. Hecekiel 38 luku ei pidä paikkaansa, jossa sanotaan Luciferia Kerubiksi. Lucifer nimen hän, pienempi Serafi, otti itselleen vasta myöhemmin.
      Lucifer nimi tarkoitti tuolloin, Taivaan valot, vallat ja voimat.
      Luoja oli ennemmin jo nähnyt fyysisen avaruuden ja sanoi näkemäänsä; Taivaan valot, vallat ja voimat. Hän halusi ottaa ne itselleen, mutta sai kovan voimaiskun ja lähti muualle. Olisi paljon kirjoitettavaa ja olenkin kirjoittanut Wikipedia USA salaiseen tiedostoon, nimellä Hoshanii. https://en.wikipedia.org/wiki/User_talk:Hoshanii

    • Anonyymi

      Kristinusko johdatti länsimaat taantumaan ja pysäytti tieteen kehityksen 1000 vuodeksi. Vasta Galilei uskalsi jatkaa Ptolemaioksen työtä ja kehittää tiedettä taas eteenpäin, vaikka katolinen kirkko julistikin hänet pannaan.

      Ilman Jeesusta juutalaisuus olisi pysynyt Israelissa, ja tieteellinen vallankumous olisi länsimaissa alkanut jo 1000 vuotta aikaisemmin. 1023 olisi ollut kännyköitä ja 5G-verkkoja, ja nyt meillä olisi käytössä kvanttitietokoneita ja 3000-luvun tekniikkaa.

      • Anonyymi

        Kristinusko on toimivan tieteen kulmakivi. Raamattu väittää että on olemassa totuus, että ihminen ei päätä mikä on totta ja mikä ei. Ja näinhän se on. Me emme päätä totuutta. Siksi tiede epäonnistuu kun se hylkää Raamatun antaman viisauden, se ajautuu valheisiin ilman uskoa totuuteen.
        Katolinen kirkko todellakin on toiminut jarruna, ei ainoastaan tieteelle, vaan myös sille että ihmiset uskoisivat Raamattuun. Se on rajoittanut opetusta ja ihmisten omaa tutkimista ja totuuden etsimistä. Uskonnot eivät auta mitään vaan ainoastaan henkilökohtainen usko Jeesukseen Jumalana.


    • Anonyymi

      onhan sinulla Aku Ankka ja ankkalinnan tapahtumat ?

    • Anonyymi

      Kalevala on enemmän totta kuin hihhuleiden raamatut.

    • Anonyymi

      Asutko Niuvaniemessä?

    • Anonyymi

      Mikä on totuus? Tähän kysymykseen monet kompastuvat, sillä totuus on mielipiteessä. Valheella on suuret mahdollisuudet silloin, kun ne on sekoitettu näyttämään oikeilta. Raamattuun on kirjoitettu: " Kaikki he kumartavat petoa ja sen kuvaa ja kuka on pedon vertainen?" Oikea ja väärä sekoitettuna keskenään on peto!
      Petos on niin oikeanlainen, että se eksyttää "Valitutkin."
      Raamattu on se peto itsessään. Näennäisesti oikea ja kuitenkin raain oppi. Ajattele sitä, miksi Raamatun jumala ei paljasta pahuutta ja sen henkilöitä???
      Kolme kysymysmerkkiä: Luoja, Jumala ja Jeesus Kristus. Kaikki todistettavasti valheita. Raamattu on VALLAN VALTATIE. Taitavasti suunniteltu petos oppi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1163
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      820
    5. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      819
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      794
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    8. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe