Kun satukirja onkin totta

Anonyymi-ap

Raamattu on ensimmäinen kirjallinen teos jossa käsitellään aikamatkustusta. Me uskovat odotamme Jeesuksen ilmestymistä tulevaisuudessa, eli sitä, että Jeesus tulee meitä vastaan ajassa. Raamattu ennusti tämän mahdollisuuden ennenkuin tiede pääsi siitä jyvälle:

https://www.discovermagazine.com/the-sciences/what-are-wormholes-and-could-they-be-the-answer-to-time-travel

Se on ensimmäinen kirja jossa käsitellään tekoälyä. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, olemaan Jumalan kaltainen, siis tekoälyksi itsestään.

Raamatun kuvaus ihmisestä on todellinen. Jokainen ihminen on valehtelija esimerkiksi. En tiedä ketään joka ei olisi valehdellut ja ollut mukana jonkin valheen välittämisessä eteenpäin, joka sekin on valehtelua.

Raamattu kuvaa maailmaa pahaksi ja epäoikeudenmukaiseksi paikaksi. Ja näemmekin että miljoonat ja taas miljoonat jäävät vaille oikeutta, Ihmisiä tapatetaan ympäri maailmaa koko ajan syyttöminä. (Kukaan ei ole synnitön mutta ihmisiä tapetaan väärin perustein, Jumala on ainoa kenellä on oikeus tapattaa vaikka meidät kaikki.) Jos Raamattu ei olisi totta, näkisimme että jossain on maa jossa ei murhata, valehdella, ahnehdita jne, mutta emme löydä mistään sellaista maata, vaan kaikki maat ovat täynnä syntiä ja vääryyttä, aivan kuten Raamattu opettaa. Naisia kohdellaan kuin esineitä. Johtajat riistävät alaisiaan ja alaiset johtajiltaan. Miehet hylkäävät naisia ja naiset hylkäävät miehiä. Petetään ja vedätetään. Varastetaan ja himoitaan toisten omaa. Kadehditaan ja ollaan ylpeitä. Ivataan, pilkataan ja loukataan toisia. Näitä asioita tapahtuu kaikkialla.

Muun muassa näistä asioista näemme, että vain Raamattu antaa meille maailmasta sellaisen kuvan joka vastaa todellisuutta. Näemme myös että Raamattu ennustaa tarkasti tulevia asioita kuten tekoäly. Ihmiset ovat epärehellisiä eivätkä tunnusta maailman pahuutta eivätkä varsinkaan omia rikkomuksiaan.

Kun otetaan huomioon ihmisten epärehellisyys, meille tulee ilmeiseksi Raamatun yliluonnollisuus siitä, että siinä luetellaan ihmisten epäonnistumiset eikä se korota ketään ihmistä jumalaksi, niinkuin esimerkiksi Roomassa tehtiin tai monissa valtioissa tehdään tänäpäivänä. Eritoten Jumalan kieltäviin maihin nousee aina diktaattori joka saa jumalan aseman ihmisiltä, jotka eivät Jumalaan usko. Daavidkin antoi kunnian Jumalalle. Israel on epäonnistunut pitämään liiton Jumalan kanssa. Ja Raamattu opettaa että Jeesus tuli pitämään tuo liiton käskyt, Jumala tuli pitämään ne, ja valmistamaan uuden liiton Israelille.

Toivo on Jeesuksessa Kristuksessa. Hänet ristiinnaulittiin kaiken tämän pahan takia mitä maailmassa on. Hän on se kaikkialla läsnäoleva Jumala, joka on nyt myös ristillä meidän synneistämme, ja hän on noussut kuolleista. Hänellä ei ole alkua eikä loppua ja hänen armonsa pysyy iankaikkisesti, niille jotka uskovat. Jumala on rakastanut sinuakin ja kärsinyt sinun synneistäsi rangaistuksen ristillä.

4

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vai semmoista

    • Anonyymi

      Jopa on pojilla hupaisat jutut. 🤣

    • Anonyymi

      Aivan. Kaikki olemme rikkoneet Jumalan lakia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe