Millä mandaatilla RKP esiintyy rasismin vastustajana ?

Anonyymi-ap

Kun Rkp:llä on ollut riveissään oikea rasistien rasisti, Axel Olof Freudenthal, joka harrasti rotuoppeja ja piti suomenkielisiä suomalaisia rodullisesti alempiarvoisina ruotsinkielisiin nähden.
Ruotsalainen kansanpuolue RKP pitää Freudenthalia henkisenä isänään ja on vuodesta 1936 lähtien vuosittain pidettävien puoluepäiviensä yhteydessä Freudenthalin muistoa kunnioittaakseen jakanut Freudenthal-mitaleita : Kultaisia, hopeisia ja pronssisia.
Viimeisimmän Freudenthal-rasistimitalin pokkasi SDP:n Paavo Lipponen vuonna 2007 ruotsinkielisen verovapaan säätiön 8000 euron rahalahjan kera.
Näillä eväillä Lipponen sanoi olevansa "jo kaulaan saakka ruotsalainen" ja jatkoi vielä että "on häpeä olla pelkästään suomalainen."

Vaikka viime vuosina RKP:n Freudenthal-rasistimitaleita ei ole jaettukaan, tiettävästi RKP ei ole vieläkään sanoutunut irti Freudenthalin rasistisista opeista.

Koska viimeisin Freudenthal- rasistimitali on annettu vuonna 2007 RKP:n puoluepäivillä, siellä on täytynyt olla monituiset kerrat myös Eva Biaudet ja monet
muut RKP:n johtajat maan kuuluisimman rasistin , Axel Olof Freudenthalin muistoa kunnioittamassa.
Mikäli RKP jatkaa tuota rasismivouhotustaan , on RKP:n musta rasistimenneisyys perattava julkisuudessa juurimutia myöten ja mitään unohtamatta.

24

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Puolueohjelmansa mukaan RKP ajaa ruotsalaisen rodun etuja Suomessa. Vuonna 1956 rotu-sana korvattiin ruotsinkieliset-sanalla.

      • Anonyymi

        Rkp väittää noin, vastoin totuutta.

        Suhtautuvat nenänvartta pitkin suomalaisiin.

        Rasistinen porukka.


    • Anonyymi

      Suomalaiset on mongoli-rotuisia, ruotsalaiset arjalaisia.

      • Anonyymi

        Vai ovatko?


      • Anonyymi

        POHJANMAAN RANNIKOILLA ENITEN KASAKOIDEN JA MONGOLIEN JÄLKELÄISIÄ
        Ison vihan aikana 1713-1721 kasakat ryöstivät, murhasivat, raiskasivat ja veivät noin 20.000 suomalaista mukanaan orjiksi ja osan edelleen myytäväksi Mustameren satamiin.
        Hävitys oli Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla totaalista, koska alue oli lähellä emämaata ja siellä oli useita ruukkeja. Muuallakin ja varsinkin rannikoilla riehuivat, mutta vähiten itäisessä Suomessa.
        Vielä tänäkin päivänä Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla sukujen sisällä ja paikallisen kantaväestön piirissä tiedetään raiskauksista ja niistä syntyneiden jälkeläisiä nimeltä. Ulkoisia tuntomerkkejä ovat isompi, pyöreä pää ja usein pienehkö vartalo päähän suhteutettuna ja joskus eurooppalaisesta poikkeavat silmäluomet. Joskus nämä piirteet ovat ehtineet peittyä.
        Länsirannikon "arjalaiset" ovat olleet hyviä unohtamaan nämä tosiseikat ja historiansa harmaat kohdat muutenkin. Sen sijaan muita nimitellään herkästi mongoleiksi.
        DNA-testit ovat lahjomattomat, ei edes ruotsisäätiöiden rahalla.


    • Anonyymi

      yx tuttu ruotsinkielinen ei kesällä tajunnut eroa venäläisen ja suomalaisen ortodoksin välillä. käytti itä-suomessa ortodoksista r-alkuista sanaa. minun piti vähän oikoa etelä-suomalaista mutta en tiedä menikö perille.

      • Anonyymi

        Oliko eduskuntaryhmän jäsen?


    • Anonyymi

      Freudenthaliset ei voi kerta kaikkiaan irtisanoutua rasismista.

      Täyttä totuutta kerta kaikkiaan!

      • Anonyymi

        Ampua maaliin niin juristit saa töitä? Nerokasta, tekoäly-ohjelmat jo valmiina rahastukseen.


    • Anonyymi

      Milläs medialla tähän olisikaan parhaammat taidot?

    • Anonyymi

      Vielä näet unia sata vuotta sitten kuolleesta ihmisestä? Mitä se kertoo sinusta itsestäsi?

      • Anonyymi

        RKP on jakanut Freudenthal-mitaleja vuodesta 1937, joskaan ei läheskään joka vuosi.
        Kerralla palkitaan yleensä useampi samanaikaisesti.
        Vuonna 2007 RKP palkitsi Lipposen pronssisella mitalilla.
        Elisabeth Rehn on saanut ainoana kultaisen Freudenthal-mitalin.


      • Anonyymi

        jos otat tuon asenteen että RKPn rasistiteoreetikko on vanhaa perua
        niin sitten voit lopettaa myös Staliniin ja staliistisen Putinin arvostelun


    • Anonyymi

      Ottivat oppia edellisestä vasemmisto hallituksesta, kuinka kivaa oli elää velkarahalla, saivat samalla kommunistista oppia. Tämä biudetti kuvittelee olevansa joku maailman pelastaja, biudetti pitäisi laittaa afrikkaan kehitysapuna ja muutkin rkp:n maailman pelastajat, saisivat olla siellä omiensa joukoissa ja maksaa niitten elämisen.

      • Anonyymi

        Muutama vuosi sitten Espoossa RKP:n kaupunginvaltuutetut kauhistuivat suunnitelmista pistää suomen- ja ruotsinkieliset koululaiset samaan koulurakennukseen. Suurin järkytys oli kuitenkin suunnitelma yhteisistä välitunneista samalla pihalla samaan aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutama vuosi sitten Espoossa RKP:n kaupunginvaltuutetut kauhistuivat suunnitelmista pistää suomen- ja ruotsinkieliset koululaiset samaan koulurakennukseen. Suurin järkytys oli kuitenkin suunnitelma yhteisistä välitunneista samalla pihalla samaan aikaan.

        RKP:n valtuutetut aloittivat kouluasiasta kovan rähinän.


    • Anonyymi

      Kauhein nainen eduskunnassa on Eva Biaudet. Hänen pitäisii siirtyä vasurivihresiin ärhentelijöhin. Hän on ajanut alas rkp:n kannatuksen. Hyvä niin!

    • Anonyymi

      Toisen maailmansodan jälkeen menetetyn Karjalan väestö joutui jättämään kotinsa ja sijoittui (ja sijoitettiin ) pääosin onnistuneesti muualle Suomeen ,paitsi ruotsalaisten asuttamille alueille ... koska eduskunnassa ja hallituksessa olleet , ruotsalaistaustaiset virkamiehet tiukasti vastustivat jo ajatustakin ja olivat jo rauhanneuvottelujen aikaan esittäneet ettei siviiliväestöä evakuoitaisi vaan pyydettäisiin venäläisiltä että nämä ottaisivat maa-alueiden lisäksi myös asukkaat... kuulemma ruotsalaisten asuttamat alueet olivat "pyhää perintömaata " jota ei saanut saastuttaa vierailla asukkailla ...Nyt sitten ilmeisesti tulijat ovat sitä lajia että nämä voidaan sen Freudenthalin opeilla hyväksyä , ehkä jopa rekisteröidä jonkinlaatuiseen "parempien ihmisten kantakirjaan "? Tai ainakin siihen Ruotsalaiseen Kansanpuolueeseen kunniajäseninä ?

      • Anonyymi

        Ruotsinkielisten Pyhälle maalle ei russakoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsinkielisten Pyhälle maalle ei russakoita.

        Jep!


      • Anonyymi

        On se vaan kumma juttu kun PaavoTurtiainen asui ruosinkielisellä Karjaalla evakkona:

        Paavo saapui sotaikaan perheensä kanssa evakkona ruotsinkieliselle Karjaalle ummikkona ( fennon ns luotettavan uutistoimiston mukaan ruotsinkielisille alueille ei otettu evakkoja). Muutto oli aluksi hankalaa mutta naapurit oli kivat. Kansakoulun jälkeen umpisuomenkielisen perheen poika oli kaksikielinen. Siksi hän saattoi ryhtyä ruotsalaisen filmitähtiseurueen kanssa juttusille kesätyösään lentoasemalla.
        Laivankastajaisista lentoasemalle saapuneella Bergmanin perheellä on nälkä ja raskaan päivän päätteeksi olisi muutenkin rentouttavaa päästä istahtamaan hetkeksi oman väen kesken.Paavo tunnistaa Bergmanin niiden juorulehtien kansikuvista, joita hän on kaupitellut aiempina kesinä Karjaan rautatieasemalla. Hän ymmärtää, ettei kolme Oscariakin voittaneelle maailmantähdelle voi sanoa ei.Tästä tapaaminen johtaa lopulta siihen, että Paavosta tulee lähes yksi Ingrid Bergmanin perheen jäsenistä ja lopulta Paavo järjestää juhlia valtionpäämiehille, elokuvatähdille ja seurapiireille vuosikymmenien ajan Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkissa.


    • Anonyymi

      Kolonialistisen, rasistisen ja imperialistin siirtomaaisäntä Freudenthalin antamalla mandaatilla?

      • Anonyymi

        Jota nykyään sanotaan (kieli)tasa-arvoksi.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9726
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2847
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      170
      2634
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1449
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe