Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rikas kommunisti.

Anonyymi-ap

Eikö se, että kommunisti tai vasemmalla oleva, on suurituloinen niin eikö se sodi heidän omaa ideologiaansa vastaan?

3

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosi kommunisti ei halua myydä mitään, vaan hän jakaa niille järkeville joilta puuttuu. Tosi kommarin elämä alkaa mennä raiteiltaan suuremmasta rahasummasta.
      Tosi kommari tajuaa, että vuokralla asuvat ovat periaatteessa kodittomia.
      Kuten Lenin totesi: "Kommunistiksi voi tulla vain, kun rikastat mieltäsi tiedolla kaikista ihmiskunnan luomista aarteista.", ja komu ymmärtää, että se tarkoittaa "ota paras kaikesta, ja tee siitä parempaa jos voit". Tämä taas tarkoittaa, että

      Ei ihmisen onnen lähde ole ulkoisessa ja näkyvässä vauraudessa, vaan sisäisessä ja näkymättömässä mielen rikkaudessa.
      Mielikuvitus on mielen sydän, ja sielun silmä, ja ihmiskuntaa hallitsee sen oma mielikuvitus.
      Mitä kauniimpaa ja parempaa henkilön mielikuvitus luo, sen arvokkaampi on henkilö.

      • Anonyymi

        Kaikkia poliittisia määritteitä voi sanoa totuutta etsiväksi elämäntavaksi. Kommunismi tuottaa taidetta. Taide on mysteeri - se on loputonta luomista. Joku voi luulla ymmärtävänsä luovuuden, koska on katsonut monia maalauksia, on esim. vaunun asettamista hevosen edelle. Tavoitteena ei ole tulla "taideasiantuntijoiksi", vaan "maalareiksi". Tämä käsittää poliittisen käsitteen muotoilua itselle sopivaksi.

        Kuten todettua: mikä tahansa taide, joka on määriteltävissä, on kuollut. Kommunismi ei ole vain sitä, mitä on kirjoitettu siitä, koska kaikenlainen luovuus on kaikissa ihmisissä, ja ne tuottavat uutta. Kommunismikin muuttuu, koska se mikä ei muutu, ei ole elämään sidottua.
        Taide on elämää - luomistoimi. Taide on epäitsekästä, ja samalla henkilökohtaista, mitä on myös poliittisen määritelmän omaksuminen.

        Omaisuus ja puolen valinta on tarve pitää kiinni jostakin – muodoista, nimistä, faktoista, luvuista, taidoista ja kokemuksista – se on hyvin viettelevää. Kuinka monta henkilöä, sivilisaatiota tai hallntoa on kaatunut "perinteen" vuoksi? Miksi he eivät pystyneet päästämään irti, ja yksinkertaisesti selviytymään? Koska perinne tuo tunteen turvallisuudesta? Jos perinne ei toimi, se on hylättävä. Kommunismin keksijät eivät olleet jumalia. Heillä ei ollut takataskussaan sitä viimeistä keinoa.

        Elämä on saamista ja menettämistä. Ajatus epävarmuuden omaksumisesta on pelottavaa niille, jotka haluavat vakautta. On vain osattava päästää irti määritelmistämme, tietämyksestämme, valmiussuunnitelmistamme ja taktisista käsitteistämme. On osattava luopua kaavamaisista taidoistamme, kyvyistämme ja arvostamme varsinkin, jos ne eivät ole luonnonmukaisia, vaan opittuja kaavoja.
        Eräänä päivänä kaava ei pädekään. On päästävä irti siitä, mitä emme tarvitse, jotta voimme jatkaa matkata yhä korkeammalle. Jos tarttuu jämähtäneeseen, pysähtyy, kunnes pakko tulee ja laittaa juoksemaan pelastaakseen henkensä. On niitä, jotka istuvat viimeiseen saakka "pakettinsa" vieressä, ja leikkivät tulella.

        Kaikki poliittiset käsitteet ovat kirjoitettuja. On todettu, että jos se voidaan kirjoittaa, se ei ole hyvä taistelussa, ja koko elämä on taistelua. Usko päättyy siihen, mistä tieto alkaa, ja kokemus on verrattavissa tietoon vain totuuden kautta.
        Raha ei kuulu kommunismiin. Voihan jokainen yrittää tehdä itsestään mitä haluaa, mutta kenelle? Harva tekee jotain itsestään itselleen - monilla on tarve näyttää muille olevansa jotain tiettyä. Toiset ovat valmiit olemaan mitä hyvänsä, kunhan tulevat hyväksytyiksi tai pelastavat sillä henkensä... kunnes tulee joku, joka tietää totuuden.

        Jokaisella pitäisi olla oma elämä, joka itselle sopii - kommunismi, demokratia, hindulaisuus... kaikki ruuan riittävyyden takia, mutta viimekädessä, kuten todettua: kun ruoka loppuu, lentää uskonto ikkunasta ulos.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­N­y­m­f­­o­m­­­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17970347Z

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe