Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

JFK:n ruumiinavauskuvatkin on väärennetty!

Anonyymi-ap

20 lääkäriä ja hoitajaa todistivat pään takaosassa olleen nyrkinmentävä reikä, mutta ruumiinavauskuvassa ei mitään reikää näkynyt, ei edes pientä sellaista.

Joten, KYLLÄ, kuvia voidaan väärentää.

18

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuo olisikin helppo väärentää senaikaisella menetelmällä, ei tarvitse edes leikata negatiivia veitsellä tai lisätä mitään hienoja yksityiskohtia, vaan otetaan käyttöön se kynä tai maalipensseli ja värjätään sillä musta läntti.

      Tai itseasiassa, kun negatiivista kyse, menetelmä vaatinee että raaputellaan siitä negatiivista ylimääräiset pois jotta kuvaa tehdessä se pään alue ylivalottuu mustaksi mötiksi.

      Mutta pointtina on että tuossa ei vaihdeta kenenkään päätä tai lisäillä yksityiskohtia, päin vastoin, yksityiskohtia poistettiin; eli on täsmälleen sen verran kuvien väärentämistä mitä tuon ajan tekniikalla olisi kyetty tekemään.

    • Vahva usko tekee todisteistakin väärennettyjä (mikäli eivät ole uskonmukaisia).

    • Anonyymi

      Kuski Greer ampuu edestä:

      Kennedyn autonkuljettaja SS agentti Greer kääntyy katsomaan Kennedyä ensimmäisen kerran ja toteaa ettei ensimmäinen luoti ollut kuolettava.

      Greer painaa jarrua ja Kennedyn pää liikkuu eteenpäin, Greer ottaa vasemmalla kädellään aseen kätköstä, kääntyy reilummin taakse Kennedyyn päin ja ampuu "lonkalta" Kennedyn oikeaan ohimoon räjähtävän luodin, jonka voimasta Kennedyn lähes koko takaraivo tuhoutuu, puolet aivomassaa lentää takaistuimille, takaluukulle ja takana tulleen moottoripyöräpoliisin päälle.

    • Anonyymi

      Todiste 2. Conallyjen käytös:

      Välittömästi kuvernööripari Conallyt huomaavat Greerin ampuvan.
      Keskittäkää katseenne auton keskellä istuvaan Teksasin kuvernööripariin, jotka ovat SS-agentti Greerin tulilinjalla.
      Molemmat vilkaisevat hätäisesti kuskin suuntaan, ja suojautuvat sitten matalaksi.
      Heidän kehonsa kieli ei jätä sijaa arvailuille, molemmat reagoivat EDESTÄ tulevaan uhkaan, eli kuskin ampumaan laukaukseen.
      Conallyt eivät tosin tiedä KETÄ Greer ampuu, onhan hän turvamies, joten Conallyt todennäköisesti olettavat Greerin vain vastaavan salamurhaajan tulitukseen.
      Mrs. Conally huudahtaa "HE aikovat tappaa meidät kaikki"

    • Anonyymi

      Ainoa ampumalinja, joka täsmää 100% tarkkuudella on linja, joka vedetään Kennedyn takaraivon ulostuloaukosta, otsan sisäänmenoreijän kautta kuski William Greerin vasempaan käteen.

      Myös Greerin kaikki kehon liikkeet ovat täydellisessä synkronissa Kennedyn saaman pääosuman kanssa.

      Myös Conallyt näkevät Greerin ampuvan ja he painuvat matalaksi penkeilleen, Mrs. Conally nostaa jopa kädessään olleen kukkapuskan kasvojensa suojaksi.

      Tämä liike on täysin refleksinomainen kaikilla ihmisillä, käsillä koitetaan suojella kehon tärkeitä elimiä, rinnan aluetta ja päätä.

      Sillä ei ole mitään merkitystä, onko käsissä paperilehtiö, avainnippu, kukkapuska taikka kännykkä, kädet jäykistyvät suojeluasentoon.

      Zabruderin filmin ratkaisevasta ruudusta on poistettu Greerin kädestä ase, Kennedyn massiivinen verenpunainen reikä takaraivossa on maalattu mustaksi ja veriroiske lisätty Kennedyn naaman etupuolelle, vaikka sen alkuperäinen paikka oli Kennedyn takaraivolla.

      • Anonyymi

        Greerin ja Kellermannin rooli jätettiin taas tahallaan kokonaan pois, ja tyypilliseen tapaan näytetty pätkä Zabruderin filmistäkin oli rajattu taas niin, ettei salamurhakaksikon liikkeitä autossa näkynyt.

        Oswaldin työkaveri selvästi valehteli, hänen kehonsa kieli paljasti tämän.

        Tarinoi vieneensä Oswaldin työpaikalle ja Oswaldilla oli mukana pitkä paketti, jonka Oswald sanoi sisältävän verhotankoja.

        Kas kun kukaan muu ei ollut nähnyt Oswaldin kantavan "verhotankopakettia"


    • Anonyymi

      Kennedy oli viime hetkillään vihollistensa ympäröimä. Salaisen palvelun agenttien piti suojella Kennedyä, mutta itse asiassa he olivat osa salaliittoa ja suorittivat murhan.

      Kennedyn kurkun läpi on ammuttu luoti, kuljettaja suorittaa nopean vilkaisun Kennedyyn, sitten kuljettaja kääntyy uudelleen Kennedyyn päin, hartialinja on melkein menosuuntaan, josta voi päätellä kuljettajan joutuneen irroittamaan vasemman kätensäkin ratista.

      Samalla sekunnilla kun kuljettaja kääntyy Kennedyyn päin toisen kerran, Kennedyn aivot lentävät taivaan tuuliin. Kennedyn pään vammat sopivat tähän luodin tulokulmaan. Kennedyllä oli pieni luodin sisäänmenoaukko oikeassa ohimossa ja suuri luodin ulostuloaukko oikeassa takaraivossa.

      Hetkellä jolloin Kennedyn päähän osuu kaikki on samassa linjassa, Kennedyn pää on Jackien sylissä, vähän Jackieen päin kääntyneenä, eli kuljettajan vasen käsi, luodin sisäänmenoaukko otsassa ja ulostuloaukko takaraivossa on samassa linjassa.

      Keskittäkää katseenne auton keskellä istuneeseen Texasin kuvernööriin ja hänen vaimoonsa Nellie Conallyyn, jotka lähietäisyydeltä näkevär kuljettaja SS-agentti William Greerin ampuvan, Nellie hätkähtää, tekee nopean pelästyneen vilkaisun kuskiin ja kyyristyy pyrkien kuskista poispäin, ja nostaa kädessään olleen kukkapuskan kasvojensa suojaksi.
      Myös kuvernööri John Connally tekee nopean vilkaisun kuskin suuntaan ja suojautuu sitten lattialle.

      Heidän kehonsa kieli ei jätä sijaa arvailuille, molemmat reagoivat edestä tulevaan uhkaan.

      Kannattaa myös huomioida SS-agenttien nokkamiehen Roy_Kellermanin käytös, joka on melko välinpitämätöntä, hän ei esimerkiksi reagoi laukauksiin mitenkään, ihan kuin olisi ennakkoon tiennyt, että tässä kohdassa laukauksia tulee. Roy vilkaisee Kennedyä aivan kuin todetakseen, että homma tuli tehtyä, huomaa miten Roy kääntyy takaisin ja ikäänkuin nojaa tukevammin istuimeensa, ottaen mukavamman asennon. Eikös sen pitäisi edes vetää pistoolinsa esiin, ja vastata attentaattiin.

    • Anonyymi

      1. Murhan valmistelu, autoa jalan seuranneet agentit komennetaan pois edestä.

      2. Varapresidentti LBJ jättäytynyt kauas autoletkan hännille, pois tulilinjalta.

      3. Osuma selkään ei voit tulla korkealta, koska selän sisäänmenoreikä on ALEMPANA, kuin kurkun ulostuloreikä. Laukaus ammuttiin siis lähes vaakatasosta.

      4. Kuski Greerin kehon ja vasemman käden liikkeet ovat synkronissa Kennedyn saaman pääosuman kanssa.

      5. Conallyjen suojautumisliikkeet ovat synkronissa Greerin ampuman laukauksen kanssa.

      6. Kennedyn pään raju liike, taakse ja vasemmalle, sopii edestä ammuttuun laukaukseen.

      7. Kennedyn pään vammaa ei saa aikaiseksi kokovaippaluodilla, vaan kyseessä oli räjähtävä luoti.

      8. Zabruderin filmiä on karkeasti ja selvästi retusoitu, Kennedyn pään ammottava verenpunainen aukko on väritetty mustaksi, naaman eteen on siirretty punainen veriläiskä, jonka oikea paikka on takaraivon kohdalla ja Greerin kädestä on poistettu ase.

      9. Kennedyn ympärillä oli ammunnan alettua 10 hampaisiin asti aseistettua Salaisen Salamurhapalvelun agenttia, joiden ainoa tehtävä oli suojella Kennedyä jopa ruumiillaan, mutta ainoastaan yksi, Clint Hill, toimii niin kuin oli määrätty.

      10. Salamurhakaksikko Greer ja Kellerman häiritsevät sairaalassa hoitohenkilökuntaa, he tyrkyttävät omia näkemyksiään luotien tulosuunnista ja takavarikoivat kaikki Kennedystä otetut röntgenkuvat ja filmit, lisäksi he estävät aseella uhkaamalla FBI agenttien tulon tutkimaan Kennedyn ruumista.

      11. Kennedyä kuljettaneen auton takaosaa siivotaan, verta sekä aivonpalasia heitetään auton etuosaan, jotta tarina takaa tulleista laukauksista olisi uskottavampi.

      12. Syntipukiksi valittu Oswald murhataan, jotta ei pääse todistamaan syyttömyyttään.

      13. Kennedyn murhaa tutkinut komissio esittelee valokuvaa lähes ehjästä päästä, joka selvästikään EI ole Kennedyn pää. Kuvan miehellä on siili tukka jonka läpi päänahka näkyy kauttaaltaan. Kennedyllä oli pitkä ja paksu tukka jonka alta ei päänahka näkynyt.

      14. Kaikki lääkärit, hoitohenkilökunta, silminnäkijät ja SS agentti Clint Hill kuvaa Kennedyn oikeassa takaraivossa olleen nyrkin mentävän verenpunaisen aukon, josta verta, kallonpalasia ja aivomateriaalia oli lentänyt ulos, virallisen valheen mukaan tällaista ei ollut olemassakaan.

      15. Roy Kellerman tunnustaa kuolinvuoteellaan vaimolleen Kennedyn murhan takana olleen salaliiton. Kellermanin leski June kertoi 2.3.1992 kirjailija Vince Palamaralle, että hänen miehensä uskoi Kennedyn murhan taustalla olleen salaliiton.
      Ehkä Roylla oli huono omatunto, ja hän puoliksi tunnusti vaimolleen, mutta ei kertonut sitä, että hän itse oli merkittävä osa tuota salaliittoa.

      16. Kuusi paikalla ollutta silminnäkijätodistajaa teki havaintoja Kennedyn auton SISÄLLÄ ammutusta laukauksesta:

      a) Mary Moorman sanoi nähneensä Greerin ampuvan taaksepäin, mutta luuli Greerin vastaavan salamurhaajan tulitukseen.

      b) Jean Hill näki saman, mutta kun hän yritti kertoa autossa ammutusta laukauksesta, Senaattori Arlen Spector(33 asteen vapaamuurari) vaihtoi puheenaihetta tai sanoi "Nyt on kahviaika"

      c) Austin P. Miller vastasi Arlen Spectorin kysymykseen "Mistä laukaukset tulivat?" sanomalla "from right there in the car." eli Kennedyn autosta.

      d) Clinton J. Hill "..olin juuri tavoittamaisillani Kennedyn auton, kun kuulin jonkun laukaisevan revolverin kovaan kohteeseen......siinä oli jonkunlainen kaiku."

      e) Hugh Betzner näki aseen yhden Kennedyn autossa olleen agentin kädessä ja kuuli äänen "Kuin ilotulitteita olisi laukaistu autossa"

      f) Senaattori Ralph Yarborough tuli autoletkan kolmannessa autossa ja sanoi "Haistoin aseruudin autossa"

    • Anonyymi

      Joo, kyllä munkin mielestä toi kuski kääntyy ja ampuu.

      • Anonyymi

        Salaisella poliisilla piti kiirusta vaihtaa nopeasti tuulilasi


    • Anonyymi

      Liskot ovat vallanneet maailman.

      • Anonyymi

        Mene heti aamusta omalääkärillesi tai päivystykseen. He EHKÄ löytävät avun tuskallesi.


    • Anonyymi

      Kuusi paikalla ollutta silminnäkijätodistajaa teki havaintoja Kennedyä kuljettaneen auton sisällä ammutusta laukauksesta.

      • Anonyymi

        Kas kun kukaan auton sisällä olleista ei kertonut moisesta tapahtumasta!


    • Anonyymi

      Greer ja Kellerman olivat mukana salaliitossa, kuolemanpelko hiljensi Conallyt, Kennedy oli kuollut ja Jackie oli järkyttynyt ja keskittänyt huomionsa ammuttuun mieheensä, Hill kertoo kuulleensa revolverin laukauksen kovaan kohteeseen.

      • Anonyymi

        Millainen on "revolverin laukaus kovaan kohteeseen"?

        Mene joskus ampumaklubille ja kokeile miltä se aseen laukaus kuulostaa, ja mitenkä lunkisti pystyisit istumaan jos sellainen pärähtää odottamatta pään vieressä.

        Vaikka osaisit sitä odottaa, mitä Conollyt eivät osanneet, "hyppäät" ilmaan. Tuo on kehon normaali reaktio jota ei tajuissaan oleva ihminen pysty estämään.


    • Anonyymi

      Kuusi paikalla ollutta silminnäkijätodistajaa teki havaintoja Kennedyn auton SISÄLLÄ ammutusta laukauksesta:

      a) Mary Moorman sanoi nähneensä Greerin ampuvan taaksepäin, mutta luuli Greerin vastaavan salamurhaajan tulitukseen.

      b) Jean Hill näki saman, mutta kun hän yritti kertoa autossa ammutusta laukauksesta, Senaattori Arlen Spector(33 asteen vapaamuurari) vaihtoi puheenaihetta tai sanoi "Nyt on kahviaika"

      c) Austin P. Miller vastasi Arlen Spectorin kysymykseen "Mistä laukaukset tulivat?" sanomalla "from right there in the car." eli Kennedyn autosta.

      d) Clinton J. Hill "..olin juuri tavoittamaisillani Kennedyn auton, kun kuulin jonkun laukaisevan revolverin kovaan kohteeseen......siinä oli jonkunlainen kaiku."

      e) Hugh Betzner näki aseen yhden Kennedyn autossa olleen agentin kädessä ja kuuli äänen "Kuin ilotulitteita olisi laukaistu autossa"

      f) Senaattori Ralph Yarborough tuli autoletkan kolmannessa autossa ja sanoi "Haistoin aseruudin autossa"

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe