Rasismi on olkiukko jota lyödään kilpaa

Anonyymi-ap

Suomessa on nyt vallalla lyöntikilpailu, jossa kilpaillaan siitä kuka vastustaa eniten rasimia. Pelin säännöt menee niin että kilpailijat saavat itse kuvitella ja tulkita mitä kaikkea on rasimi. Peliä pelataan syyttelemällä ja vihapuhumalla kalevalaisia vastaan. Kun työperäisenä maahanmuuttajana tullut tummahipiäinen ei löydä työtä Syuomessa, syy voi olla vain ja ainoastaan kalevalaisten rasistien. Kaikki kalevalaiset ovat syntymärasisteja ihan jo ihonvärinsä puolesta. Nekin jotka syyttelevät toinen toistaa rasisteiksi ovat itse samanlaisia.

Uusimpana THL haluaa nostattaa mainettaa rasismin vihaajana (ilman hoitokeinoja) ja on "huolestunut" työelämän rasismista. THL ilmeisesti on sitä mieltä että kehitysmaalaisille analfabeeteille pitää saada työpaikka, vaikka näillä ei ole edellytyksiä pärjätä suomalaisilla kilpailluilla työmarkkinoilla. THL:n wokeettajalta jää huomaamatta maahanmuutolle hurraamisen paradoksaalinen luonne. Vaaditaan lisää maahanmuuttajia työllisyysasteen parantamiseksi ja valitetaan kun maahanpäästetyt kehitysmaataustaiset eivät pääse työn syrjään kiinni. Siinäpä on THL:n komukoille tutkimista ja selvittämistä taas kymmeniksi vuosiksi.

8

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikö todella maassa ole muuta pähkäiltävää kuin rasismi??
      Pidetäänkö se tarkoituksella otsikoissa jotta oikeita asioita ei käsiteltäisi???

      • Anonyymi

        Ajojahti perusuomalaisia vastaan on päivänselvä asia. Marinin hallituskaudella ei ollut rasismia medioissa päivittäin. Jokaisessa kirjoituksessa jossa mainitaan rasismi, syytettyjen penkillä on aina perusuomalaiset ja näiden äänestäjät ja kannattajat. Ja silti ongelman ydin ovat arvot. Rasimisyyttelijöiden omat arvot, jotka kokivat vaaleissa tappion. Maahanmuuton vaatiminen per se ei voi olla oikeasti kenenkään arvo. Maahanmuutto sinällään ei luo uutta työtä ja toimeentuloa yhteiskuntaan. Jos loisi, Afrikan maiden pitäisi olla vauraimpia maita maailmassa.


      • Anonyymi

        Tänään ke Ylen aamussa toimittaja Anna Lehmusvesi koitti pumpata rasismi määrittelyä kolmesta asiantuntijasta esiin.

        Persut olivat pahis ja RKP oli hyvis, vaikka käytännön esimerkkejä kukaan ei osannut kertoa. Esko Valtaojaa ei syytetty eikä Renazia, mutta vartin haastattelun hyökkäyssuunta oli selvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään ke Ylen aamussa toimittaja Anna Lehmusvesi koitti pumpata rasismi määrittelyä kolmesta asiantuntijasta esiin.

        Persut olivat pahis ja RKP oli hyvis, vaikka käytännön esimerkkejä kukaan ei osannut kertoa. Esko Valtaojaa ei syytetty eikä Renazia, mutta vartin haastattelun hyökkäyssuunta oli selvä.

        Toimittajista suurin osa on vihervasemmistolaisia ajopuita, jotka ajelehtivat virran mukana. Rasismista tuli pääuutinen vasta kun demukat aloittivat some-myllytyksensä. Marinin PM-kaudella väitetty rasimi ei ollut ongelma eikä medioiden pääuutinen.

        Politiikassa on menossa uusi vaihe, jossa vihervasemmisto aloittaa asioidensa ajamisen somesta. Some on vihervasemmiston vallankäytön väline ideologian edistämisessä. Maan asioista viis, kunhan utopioille saadaan laajaa julkisuutta. Keskustasta oikealle olevat puolueet eivät ole lähteneet mukaan some-pelleilyyn. Some rummuttaminen on lähtöisin ekovihreiltä toisinajattelijoilta. Demukat omaksuivat roskaväen vaikutuskeinot.
        Hallitus yrittää hoitaa Suomi Ky:n asioita ja vihervasemmistolle tärkein asia on saada haalittua kehitysmaalaisia ilman ylärajaa. Ruotsin yhteiskunnallinen tilanne näyttäytyy omilla aivoilla ajattelemaan kykenemättömille onnelalta.


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­N­­­y­m­f­o­m­­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#179742480

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Kokoajan on jauhetaan rasismia televisiossa joka aamu! Siis rasismi on jos kohdistuu henkilökohtaisesti! Mutta se et me sanomme asijoihin mielipiteemme ja suomen puolesta pidämme puolia ! Et mietitään kulttuuri erot on suuret??? Lähdetään me maapallon toiselle puolelle vaatii suomalaisuutta????.

    • Anonyymi

      MEDIA elää rasismista.

      Rasismi rokkaa näinä päivinä!

    • Anonyymi

      Rasismia ja rasimia 😬🙉!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6620
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3948
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1515
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe