HILLSONGIN JOHTAJA EI KADU

Rauhan tervehdys.

Hillsong-yhteisö on joutunut valtavien kohujen keskelle aina sen johtajan Brian Houston rattijuoppoudesta isänsä pedofiilisiin raiskauksiin, joista hän itse on joutunut oikeudessa tekemään tiliä, mutta ei osoita minkään sortin katumusta.

"Miksi kääntyy tämä kansa, Jerusalem, pois ainaisessa luopumuksessa? Miksi he pitävät kiinni petoksesta eivätkä tahdo palata? Minä olen tarkannut ja kuunnellut: he puhuvat sitä, mikä ei ole oikein; ei kukaan kadu pahuuttansa, ei ajattele: Mitä olen minä tehnyt! Kaikki he kääntyvät pois juosten juoksuansa, niinkuin orhi kiitää taistelussa." - Jeremian kirja 8:5-6

Brian Houston kuittaa Hillsongin yhteisön laajamittaisista väärinkäytöksistä kertovan The Secrets of Hillsong -dokumenttisarjan pelkkänä panetteluna, vaikka itse vaimonsa kanssa on joutunut eroamaan Hillsongin johdosta pelastakseen edes rippeet siitä mitä on ollut.

Suomessa helluntaikirkko on kirjoittanut menneinä aikoina ylistävästi Hillsongista, sen IK-opistolla on yhteys Hillsongiin ja hillsongilaisuudesta on tullut nuoriso-iltojen tulevaisuus. Katsomalla Australiaan, mitä lähtöpäässä tapahtuu, joista voimme arvella mitä Suomessa tulee tapahtumaan helluntaikirkon nuorisolle.

Hiljattain Brian Houston totesi, että jos hän kävisi uudelleen aikansa läpi Hillsongissa, hän muuttaisi asioita vain "hyvin vähän". Tämä merkitsee, ettei hän osoita katumusta, ei tunnusta syntejänsä ja väheksyy kohuttuja väärinkäytöksiä.

Kohu on noussut niin suureksi, että YouTubesta löytyy useita kanavia entisiltä hillsongilaisilta ja eräs niistä on Tanya Levin, jolla on kanava "Leaving Hillsong" (Hillsongista lähteminen), jossa hän kertoo kuinka on pöyristynyt Brian Houstonin kommenteista todeten, että "se on uskomatonta denialismia, ylimielisyyttä ja narsismia". Toinen entinen hillsongilainen Yolandi Bosch taas toteaa, että 9 News Australia -kanavalla, että "Haluaisin kuulla jonkinlaista katumusta heiltä", mutta sellaista ei ole tullut.

Artikkelissa sen sijaan mainitaan new yorkilaisen Hillsongin entinen pastori Carl Lentz, joka aidosti osoitti katumusta, ymmärrystä ja koki vastuullisuutta aiheuttamastaan tuskasta monille, kun hänen seksisyntistä tulivat julki.

Uskonpuhdistaja Martti Luther totesi 500 vuotta näistä eksytyksien johtajista juuri tämän: "Tänä päivänä meidänkin täytyy puhua tällä tavalla eksytysten alkuunpanijoista ja lahkojen oppimestareista, koskapa semmoiset eivät ikinä palaa totuuteen. Jotkut toki palaavat, vähemmän noidutut, mutta noituuden johtomiehet ja alullepanijat eivät palaa koskaan."

On hyvin vaikea tehdä parannus, kun on opettanut valheita. Tiedän sen kokemuksesta, mutta voin vakuutta, että jos parannus tekee kipeää, armo on sitä ihmeellisempi syntejänsä katuvalle.

"Mutta laki tuli väliin, että rikkomus suureksi tulisi; mutta missä synti on suureksi tullut, siinä armo on tullut ylenpalttiseksi." - Roomalaiskirje 5:20

Mikä ilo se olisikaan, kun näitä eksytyksien johtajia tunnustaisi syntinsä, tekisi totisen parannuksen ja palaisivat ristintielle, mutta valitettavasti sitä ei kannata odottaa, vaan on parempi jättää sellaiset yhteisöt.

Mutta Jeesuksella Kristuksella on paljon anteeksiantamusta sille, joka syntinsä tunnustaa - vaikka se onkin vaikeaa - niin se on ainoa tie armoon, koska ovi armon valtakuntaan on nimeltä Totuus; Jeesus Kristus.

Tässä vielä puheeni Hillsongin historiasta:
https://www.youtube.com/watch?v=vBj1eB0kgRA

Siunauksin, MM.

32

473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onkohan Lutherin nostaminen jalustalle järkevää.?
      Hänen hedelmänsä, mitä kirjoitetaan hänen tekemisistään, ei oikein tee hänestä tuomaria, jossa toisen syntinen ja murhaajan vaakakupilla voidaan tuomita toinen ongelmainen.

      Voihan uskonpuhdistusta tietenkin katsella, mutta mitä se korvausopissa meillekin pakanuuteemme kantaa sisällä, että pakana on Jumalankieltäjä, on yleiskirkollisten opetusten sisältämä synti, sen kautta. Ja tätä syntiä ei tunnusteta kirkoissa opettajien suulla ja lampaita ohjataan edelleen pakanallisesti.

      Keskustelin tästä kahden "papin" - toinen oli ko. Suomen kirkkojen - ikäänkuin sen hetken piispa, he eivät kieltäneet esittämääni näkemystä, mitä toin Suomen kirkkojen opista esiin.
      Mutta, he eivät joko halunneet, tai pitivät "laivan" kääntämistä kurssille mahdottomana.
      Toinen ei aikonut tehdä mitään ja Herra otti hänet tuonpuoleisuuteen aika pian.
      Tämä toinen ei antanut lupaa puhua asiasta kirkossa.

      Tässä me olemme sitten mittamiehinä, korostamme ikään kuin näkemyksissämme, kumpi ja kampi mittaa.

      Kun olen katsellut eri kirkkojen pastoreiden verkostoitumista - jopa keskenään, se on järkytyksellisesti sellainen pietarilainen kalansaalis, että ainut mahdollisuus on erota ja olla liittymättä mihinkään jäsenrekistereihin, ettei kanna kansan syntejä, kun papit ei siitä neuvo, ohjaa, eikä puhu mitään. Sen kautta tavallaan häpäistään Jumalan nimi, ja näitä syntejä sitten on nähtävillä, joita sitten taputellaan hyväksyvästi - perisynnin siunausten sanoilla.
      Teehän vain, perisynti - ja vaikka yksikaste= pelastaa, on aina pelastettu. siinä ne kaikki papit ovat samassa verkonsilmissä, eri kirkoista lähtien. Ei oikein ole uskovaa sanaa saatavilla.

      Näitä on riittävästi sokeille taluttajille oppikirjoja, joilla peitetään Jumalan Sana ja tehdään se tyhjäksi, ns. sakramentteja, vapaissa suunnissa kirjoittamattomia sääntöjä jne, jossa ei "jäsen" aina tiedäkään, mitä pitää uskonnollisesti jokin kirkon mukaan kävellä. Sellaisiakin neuvoja lampaille on, että hän ei välttämättä tiedä, ennekuin törmään sen ja sen kirkon tukipylvääseen, jopa niin, että hänet rikkojana heitetään kadulle. Se neuvo nousee esiin rippituolissa, kun pappi "kuulustelee" synnin, siis kirkon oman sääntökokoelman tehdystä virheestä.

      Kun eroaa - yleisuskontojen verkosta – vapaaksi, - sekä tunnustaa Jumalan Sanan todeksi, antaen Pyhälle Hengelle sydämeen vapauden opettaa - voi pitää taivaan Elämänkirjan kirjanpidon Pyhänä ja elää sanassa sisällä.
      Siten on Taivaallisen Isän, Herralle kuuluvaa kansaa. Kristuksen sovintoveri - ja eläen siinä on avain.

      Ei tarvitse kumarrella kirkkoisien veristen alttareitten ja murhaajien opeissa ja ikäänkuin olla sokeana heitä kohtaan.
      Tässä aamuhartaudessa evl- pastori niin ylisti erästä historian kirkkoisää, mutta ei maininut hänen tuomaa hapatetta, jota kirkko pitää jumaloitavana, ei kertonut tämän hapatteen tuojan murhien historiaa, jopa perhepiiristään.
      Eli me emme tunne kirkkohistoriaamme ja talutetaan heidän opeilla tavallaan ihmisä syntien kuoppiin ja tämän hapatteen yksi opetettu oli itse Luther- ja kannamme hänen taakkaansa harteilla. Sitä taakkaa sitten ylistetään keveäksi, sekä peitetään kirjoitukset.

      Kannattaa ottaa selvää, kenestä puhuu, miksi puhuu, ja miksi ylitäpitää nurkissaan sitä hapatetta, mikä pitäisi siivota pois, ennen kuin menee Isän eteen.
      Ennen pääsiäistä, annettiin esikuva, että kaikki hapan siivottiin omista nurkista pois.
      Sepä siitä, menen aamukahville.

      • Anonyymi

        tästä edellisestä kirjoituksestani teen kahvikupposenjälkeen lisäyksen.
        Minä en sitä Sysmän takavintturin mummoa mittaa kirkossaan, kun hän kumartaa alttarillaan ja uskossaan kumartaa sijaisensa puoleen. Hän tekee sen, kun hänelle on opetettu, vaikka kirkon sen nimeä kantava -kirkkoisä- on tuonut hirvittävän opin, kaasukammioineen historianlehdille.
        Kun näitä "kaasuttaja- murhaajia tuomittiin" - siellä puolustuspuheevuorossa käytettiin perustetta murhille, että Martti Luther- [hieman kärjekkäästi tiivistettynä], käski näin tehdä juutalaisille. Ja totta, Martilla oli ikävät ja synkät mielet, Herran kansaa kohtaan.
        Martin mukaan, heidän olisi pitänyt meidän pakanuuden mukaan alkaa kumartaa Jumalaa.
        Siitähän on kyse, ja kun se kansa - ei hapattunut, niin Kainilainen musta henki nousi hänen mieleensä ja hän karkasi sanoineen "veljensä päälle" - koska historian tuoma hapate oli vallannut hänen mielensä ja johdatti sen kautta harhaan.
        Sen toimeenpani sen Martin sanan miekka sotilaan vyöllä ja ruumiita tuli.

        Eli en mittaa sitä Sysmän mummoa, ja Herra on meidän tuomarimme.

        Mutta haluan puhua siitä, että mikä vastuu on opettajilla. Eli opettaja, joka kieltäytyi Herran kasvojen edessä, jonka vaimonikin tunsi hänen polvihousuiästään asti. Meidän pitää rukoilla pastoreittemme puolesta ja olla sydämeltä halullinen totuuteen.

        Herra, ei antanut hänelle [papille] päiviä eteenpäin. Puolisoni kuunteli, kuinka kaupunkimme hälytysajoneuvot kiisivät katsomaan kun tämä kirkonopettaja oli menehtynyt. Rauha hänen sielulleen. Eli olemme vaikeitten asioiden äärellä, kun pitäisi peilata Raamattua ja Isän tahtoa ja harteilla on perinneoppien manttelit, sekä kirkkojen pastoreiden vahtivuorot, että puhutaan, mitä pitää perinteiden mukaan puhua.

        Tavallaan siitä synnistä vapauttaa vain kuolema, haudassa kukaan ei puhu mitään.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        ❤️ ­­N­­­y­m­­f­o­­­m­­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17977257o

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Juutalaisista puheen ollen he ovat nykykansakunnille todella kompastuskivi, Yk etunenässä tuomiollaan langettamassa Jumalan rangaistuskiroukset.

      • Anonyymi

        Eiköhän tämä yleisuskontomme ole ennemmin se kompastuskivi meille Jumalan kasvojen edessä.
        Ei pidä unohtaa sitä jaloa puuta, mihin oksastetaan ja jonka juurella on kirves, oppina, ettemme ylpeilisi.

        Room. 11:25―27: -
        "Sillä minä en tahdo, veljet ― ettette olisi oman viisautenne varassa pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut ja niin kaikki Israel on pelastuva."
        J. 28: "Evankeliumin kannalta he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden. Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu."

        On erittäin tärkeää ymmärtää Jumalan tarkoitukset Israelia kohtaan. Siksi voimme sanoa ja lukea Raamatusta Jumalan lupauksia juutalaiskansaa ja Israelin maata kohtaan.

        Muista, mitä luimme aiemmin 1. Moos. kirjasta.
        Muistetaan myös, mitä sanotaan Jer. 16:14―16:ssa lopunajoista.
        "Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota:
        'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta',
        vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut'. Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä."

        Ilman juutalaisia meistä uskovista kukaan ei olisi tässä tänään.
        Room. 11:ssä Jumala toi ilmi juutalaisen hengellisen pelastuksen.

        Juutalainen apostoli Paavali, hepreaksi Shaul, varoitti kansojen kristittyjä, ettei näiden pidä ylpeillä asemallaan.
        Hän sanoi, että Jumala tahtoo kansojen kristittyjen herättävän juutalaisissa kateutta seurakunnan ja Jumalan suhdetta kohtaan.
        ////
        Ikävä kyllä kristillinen antisemitismi, korvausteologia ja kristikunta historiassa on ajanut juutalaiset täysin päinvastaiseen suuntaan.

        Paavali sanoo Room. 11:18:ssa: "...älä ylpeile oksien rinnalla; - mutta jos ylpeilet, niin et sinä kuitenkaan kannata [juutalaista] juurta, vaan juuri kannattaa sinua." J. 20―21:
        "Älä ole ylpeä, vaan pelkää.
        Sillä jos Jumala ei ole säästänyt luonnollisia oksia, ei hän ole säästävä sinuakaan."

        .... Tämä on niin minulle välitetty Raamatunsana, kuin kaikille meille, ettemme ylpeile yleiskuskonnon korvausopin opettamina elämässämme


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän tämä yleisuskontomme ole ennemmin se kompastuskivi meille Jumalan kasvojen edessä.
        Ei pidä unohtaa sitä jaloa puuta, mihin oksastetaan ja jonka juurella on kirves, oppina, ettemme ylpeilisi.

        Room. 11:25―27: -
        "Sillä minä en tahdo, veljet ― ettette olisi oman viisautenne varassa pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut ja niin kaikki Israel on pelastuva."
        J. 28: "Evankeliumin kannalta he kyllä ovat vihollisia teidän tähtenne, mutta valinnan kannalta he ovat rakastettuja isien tähden. Sillä ei Jumala armolahjojansa ja kutsumistansa kadu."

        On erittäin tärkeää ymmärtää Jumalan tarkoitukset Israelia kohtaan. Siksi voimme sanoa ja lukea Raamatusta Jumalan lupauksia juutalaiskansaa ja Israelin maata kohtaan.

        Muista, mitä luimme aiemmin 1. Moos. kirjasta.
        Muistetaan myös, mitä sanotaan Jer. 16:14―16:ssa lopunajoista.
        "Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin ei enää sanota:
        'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset Egyptin maasta',
        vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut'. Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä."

        Ilman juutalaisia meistä uskovista kukaan ei olisi tässä tänään.
        Room. 11:ssä Jumala toi ilmi juutalaisen hengellisen pelastuksen.

        Juutalainen apostoli Paavali, hepreaksi Shaul, varoitti kansojen kristittyjä, ettei näiden pidä ylpeillä asemallaan.
        Hän sanoi, että Jumala tahtoo kansojen kristittyjen herättävän juutalaisissa kateutta seurakunnan ja Jumalan suhdetta kohtaan.
        ////
        Ikävä kyllä kristillinen antisemitismi, korvausteologia ja kristikunta historiassa on ajanut juutalaiset täysin päinvastaiseen suuntaan.

        Paavali sanoo Room. 11:18:ssa: "...älä ylpeile oksien rinnalla; - mutta jos ylpeilet, niin et sinä kuitenkaan kannata [juutalaista] juurta, vaan juuri kannattaa sinua." J. 20―21:
        "Älä ole ylpeä, vaan pelkää.
        Sillä jos Jumala ei ole säästänyt luonnollisia oksia, ei hän ole säästävä sinuakaan."

        .... Tämä on niin minulle välitetty Raamatunsana, kuin kaikille meille, ettemme ylpeile yleiskuskonnon korvausopin opettamina elämässämme

        Eipä tosiaan kannattaisi vedota Lutheriin, jos vähänkin viitsii tutkia hänen julmia tekojaan. Vaikka kuinka arvostelee helluntailaisia, niin kohtuus pitäisi olla siinäkin.
        Luther
        ": ”Myös kapinallinen ihminen, josta sellaista voidaan todistaa, on jo Jumalan ja keisarin pannassa, niin että se tekee oikein ja hyvin, joka ensimmäisenä sellaisen tappaa. Sillä itse kukin ihminen on sekä ylituomari että pyöveli, kun on kysymyksessä julkinen kapinannostaja,.. Sen tähden on nyt iskettävä, kuristettava ja pistettävä kuoliaaksi – salaa ja julkisesti – kuka vain osaa, ja ajateltava, että ei voi olla toista sen myrkyllisempää, vahingollisempaa, saatanallisempaa kuin kapinallinen ihminen; niin kuin lyödään kuoliaaksi hullu koira: ellet sinä tapa (häntä), niin hän tappaa sinut ja koko maan sinun kanssasi."


    • Anonyymi

      Paavali sanoo paljon muutakin, mitä ei olisi pitänyt sanoa.

      Room. 3:7

      Sillä jos Jumalan totuus tulee minun VALHEENI kautta selvemmin julki hänen kirkkaudekseen, miksi sitten minutkin vielä syntisenä tuomitaan?

    • Anonyymi

      Siellä se on aloittajakin saman oman ainoan oikean uskonnon diasporassa mukana, että kiviäkö sitä toisten päälle heitellään.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eli katuuko Mauno ja tekeekö parannusta, vai ei ?


    • Anonyymi

      Kiitos Maunolle

    • Anonyymi

      Luther hyvä mies oli

      • Anonyymi

        Ei ainakaan enää siinä vaiheessa, kun meni ja koski Jumalan silmäterään.


    • Anonyymi

      Brian Houston alkoi jo vuosia sitten tehdä kompromisseja muiden uskontojen jumalakäsitysten kanssa, uskoen ja väittäen, että kaikissa uskonnoissa uskottaisiin samaan jumalaan, mutta vain eri nimellä.

      Valitettavasti valhe ja eksytys, johon ihminen lankeaa, vie yleensä aina vain syvemmälle, jos siitä ei hankkiudu tai pääse eroon. Nyt Jumala on mitä ilmeisemmin ottanut Brianin virheistään kiinni ja käsittelyyn, että hänen henkensä pelastuisi tuomion päivänä. Sehän on vain hyvä, että Herra on asiaan puuttunut ja kovistelee, jotta se parannuksenteko sieltä lopulta tulisi.

      "Sillä ei Herra hylkää iankaikkisesti; vaan jos hän on murheelliseksi saattanut, hän osoittaa laupeutta suuressa armossansa. Sillä ei hän sydämensä halusta vaivaa eikä murehduta ihmislapsia."

      • Anonyymi

        tänään , tv:ssä , kanava 1 , klo. 20.00 : UHRIT , > uskonnollisissa yhteisössä tapahtuvaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tänään , tv:ssä , kanava 1 , klo. 20.00 : UHRIT , > uskonnollisissa yhteisössä tapahtuvaa.

        Muista, katsoessasi niitä uhrien kertomuksia, että ne kokemukset tapahtuivat ihmisten kanssa, mahdollisesti henkien taustavaikutuksella, mutta ei kuitenkaan Jumalan itsensä kanssa.

        Uskonto, uskontolaitos, uskonsuuntaukset, kirkot ja kultit pitää erottaa siitä elävästä uskosta Jeesukseen, josta Raamattu puhuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista, katsoessasi niitä uhrien kertomuksia, että ne kokemukset tapahtuivat ihmisten kanssa, mahdollisesti henkien taustavaikutuksella, mutta ei kuitenkaan Jumalan itsensä kanssa.

        Uskonto, uskontolaitos, uskonsuuntaukset, kirkot ja kultit pitää erottaa siitä elävästä uskosta Jeesukseen, josta Raamattu puhuu.

        UHRIT , -ohjelma alkaa tänään klo. 21.05 , kanava 1


    • Anonyymi

      Eipä ole helluntaiseurakunnankaan alkuaikojen johtomiehillä kuuleman mukaan yhtään sen puhtaammat jauhot pusseissaan.

    • Anonyymi

      Mauno M. on jäänyt koukkuun niiden henkien siteisiin, joissa oli eksyttäjänä.

      Siksi hän ei opeta raitista evankeliumia,, vaan tekee "sormella-osoittelun-syntiä" toisiin nähden.

      Sellainen ei puhdista omaa sisintä.... Mutta se on harhyritys nostaa itsensä.

    • Anonyymi

      "Hillsong"?
      Tuollainen helluntailaisten alalahko on Suomessa melko tuntematon. Tilaa kyllä riittää.

    • Anonyymi

      No, eipä kadu Maunokaan, eikä tee parannusta omista sanoistaan:

      --------------

      " Uskonpuhdistaja Martti Luther totesi 500 vuotta näistä eksytyksien johtajista juuri tämän: "Tänä päivänä meidänkin täytyy puhua tällä tavalla eksytysten alkuunpanijoista ja lahkojen oppimestareista, koskapa semmoiset eivät ikinä palaa totuuteen. Jotkut toki palaavat, vähemmän noidutut, mutta noituuden johtomiehet ja alullepanijat eivät palaa koskaan." "

      ------------------
      Mauno suosittelee Lutheria !!!

      Kuka ja mitä Luther olikaan ???

      Tässä luettavaa:

      https://freepathways.wordpress.com/2010/09/13/anteeksipyynto-2010/

      Mistä Mauno siis on kyse ?

      Ovatko lakeijasi / seuraajasi jättäneet niin, että sinun pitää jo yrittää kosiskella kirkkokunta "kristittyjä" ?

      Noinko alas olet jo vajonnut ?

      • Anonyymi

        Tuli vielä mieleen kysymys !

        Vai oletko sinä Mauno jo kääntynyt lutherilaiseksi ???

        Eli menestysteologiasta siirtynyt ihan toiseen ääripäähän !


    • Anonyymi

      Mauno Mattila on omaksunut saman linjan, mitä on pitkään ollut Petri Paavolalla. Otetaan aina joku vastustaja tikun nokkaan ja aletaan arvostelemaan, jotta oma seurakunta luulisi omaa saarnaajaa joksikin sankariksi.

      Mauno Mattilalla ei ole mitään mahdollisuuksia pelastua, koska hän itse opettaa väärää laittomuuden evankeliumia ja itse elää laittomuudessa. Mattila elää sellaisessa haavemaalimassa, että Jeesus olisi lopettanut lain, mutta sellaista ei Paavali koskaan opettanut. Jääräpää pohjalainen ei tätä suostu hyväksymään, joten Mattilalla ei ole perintöosuutta Kristuksen valtakunnassa.

      Matt 5:19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.
      20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

      Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    • Mä mietin että tarvitaanko erikseen "ylistyspastoreita" ja "ylistyksen alueen seurakuntia" ja "ylistys-seurakuntia" jne.. JOSPA tehtäisiin kuten Wanhan Hyvän ajan aikaan että lauletaan "Golgatan Veressä Voima on" ja "suo mulle puhallus Helluntaituulen" ja sen jälkeen aloitettaisiin VÄKEVÄ parannus-saarna ja opetus..

    • Anonyymi

      Mauno, sinäkö olet Jumala ja tuomari?

    • Anonyymi

      En usko että hillsong olisi kokonaan paha, minusta hillsongilla on paljon hyviä laluja alkuvuosilta. Ehkä siinä kävi niin että hillsong kasvoi liian isoksi ja yhtiöityi. En miteenkään vähättele skandaalia, hyvä että asiat tuli esiin ja nyt voi alkaa puhdistuminen 🙏

    • Rauhan tervehdys.

      Miten Hillsong laulut voivat olla hyviä, kun niissä ei ole sovitusta, ei sanomaa synnistä ja armosta eikä verestä ja rististä? Sanomaltaan ne eivät eroa muusta radiosta kuuluvasta new age musiikista, jotka eivät vie nöyrtymisen paikalle vaan itsensä korottamisen paikalle.

      Siunauksin, MM.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Sinä Mauno taas kerran tuomitsit omilla sanoillasi myös itse itsesi !

        " jotka eivät vie nöyrtymisen paikalle vaan itsensä korottamisen paikalle. "

        Joten onneksi olkoon vain, taas kerran !

        Etkä sinä itse yhäkään ole katunut omaa Lutherin korottamistasi opettajaksi !

        Voi voi voi Mauno !

        Lisäksi:

        Sinä itse olet kertonut siitä omasta väärästä asenteestasi silloin menestysteologian aikanasi, eli et kuunnellut veljiä / sisaria !

        Mikään ei siinä kohtaa ole muuttunut, olet yhä vain yhtä kovakorvainen varoituksille ja kehoituksille !

        Siksi sinä eksytkin monessa kohtaa !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä Mauno taas kerran tuomitsit omilla sanoillasi myös itse itsesi !

        " jotka eivät vie nöyrtymisen paikalle vaan itsensä korottamisen paikalle. "

        Joten onneksi olkoon vain, taas kerran !

        Etkä sinä itse yhäkään ole katunut omaa Lutherin korottamistasi opettajaksi !

        Voi voi voi Mauno !

        Lisäksi:

        Sinä itse olet kertonut siitä omasta väärästä asenteestasi silloin menestysteologian aikanasi, eli et kuunnellut veljiä / sisaria !

        Mikään ei siinä kohtaa ole muuttunut, olet yhä vain yhtä kovakorvainen varoituksille ja kehoituksille !

        Siksi sinä eksytkin monessa kohtaa !

        Mauno Mattilalla ei ole mitään mahdollisuuksia pelastua, koska hän itse opettaa väärää laittomuuden evankeliumia ja itse elää laittomuudessa. Mattila elää sellaisessa haavemaalimassa, että Jeesus olisi lopettanut lain, mutta sellaista ei Paavali koskaan opettanut. Jääräpää pohjalainen ei tätä suostu hyväksymään, joten Mattilalla ei ole perintöosuutta Kristuksen valtakunnassa.

        Matt 5:19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.
        20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

        Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


    • Anonyymi

      >>Miten Hillsong laulut voivat olla hyviä, kun niissä ei ole sovitusta, ei sanomaa synnistä ja armosta eikä verestä ja rististä? Sanomaltaan ne eivät eroa muusta radiosta kuuluvasta new age musiikista, jotka eivät vie nöyrtymisen paikalle vaan itsensä korottamisen paikalle.<<

      Mauno on oikeassa ja helluntaikarismaatikot väärässä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe