Vedätystä, vedätystä...

Anonyymi-ap

Päivän lehti uutisoi: "Vähän ennen neljää maanantaina iltapäivällä Suomen sähkönkulutus oli noin 7 900 megawattia. Tuotanto oli noin 6 800 megawattia."
Samaan aikaan ainakin Oulun keskustassa olevassa Merikosken vesivoimalassa ohijuoksutettiin vettä. Ainakaan liialliset sateet ei tähän olleet syynä. Samaa on havaintojeni mukaan tapahtunut aina ennenkin silloin, kun on väitetysti jouduttu kalliilla ostamaan ulkomaista sähköä.
Eli joku nyt taatusti huijaa! Ei käytetä ilmaisenergiaa sähkön tuotantoon vaan ostetaan kalliilla ulkomailta! Jos maassa olisi esimerkiksi tutkivaa journalismia tai edes oikeaa poliisitoimintaa, niin pitäisi tutkia, kenen taskuun tällä siirretään rahaa samalla, kun nämä sisäiset vihollisemme tuhoavat Suomen taloutta. Mutta eihän meillä näitä asioita tutkita. Meno on samaa kuin Venäjällä, kotimaiset oligarkit rahastavat Suomen kansaa samalla tavoin kuin Venäjän oligarkit. Myöskään Suomen poliittiseksi muutettu poliisi, PolPo, ei tutki kuin pikkuosaa rikoksista. Eikä nämä tutkimatta jäävät rikokset pääse Suomen poliittisen median otsikoihin.
Miksi siis morkataan Venäjän yhteiskuntaa, kun Suomen yhteiskunta on yhtä mätä? Muutamien muitten yhteiskuntien (esim. USA, ruåtsi, italia ym) mädännäisyydestä varovasti vihjaillaan, kuitenkaan vertaamatta asioita Suomen vastaaviin faktoihin.

3

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      jep jep helvetinmoinen kusetus koko homma.

    • Anonyymi

      Vesivoimalaitoksilla on sellainen tuki, kuin ohijuoksutuskorvaus. Siinä valtio maksaa voimalaitokselle korvausta, kun ne juoksutavat vettä ohi turbiinien. Alunperin se on tarkoitettu korvaamaan tulvien aikana menetetyn sähköntuotannon, kun turbiinit eivät kykene jauhamaan kaikkea vettä lävitseen. Eli se on teoreettinen tuotto, joka jää saamatta. Nykyisillä 0-sähkönhinnoilla saa varmasti paremman tuoton ohijuoksutuskorvauksella kuin nolla- tai negatiivisella energianhinnalla.
      Tämä on sitä asiakkaiden ja hintojen vedätystä.
      Laitokset tietysti perustelevat ohijuoksutusta varautumisella tuleviin sateisiin ja että altaissa on riittävästi tilaa tuleviin vesimääriin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe