VAROITUS Yliopiston apteekin verkkopavelusta!

Anonyymi-ap

Yliopiston apteekkin verkko ja maksupalvelu ei käytännössä toimi! Aluksi HUIJARIT kehottavat tekemään reseptilääketilauksen tasan 12-minuutin aikana tai muuten tilaus umpeutuu ja joudut ottamaan yhteyttä apteekkarin uudelleen joko sähköposti-Chatin tai puhelimen välityksellä!

https://www.yliopistonapteekki.fi

Ja tämä on muuten VALHE menemättä aiheeseen sen enempää. Eli siis Yliopiston HUIJARI verkkopalvelu jatkoi minulle viestin lähettämistä että kyseinen tilaus kuulemma täytyy suorittaa loppuun nimenomaan sähköpostiini kokonaiset 12-tuntia EIKÄ 12-minuuttia tilauksen tekemisestä verkko eli toisin sanoen siis apteekkarin kanssa käymästäni Chattikeskustelusta. Sain siis jatkuvasti näitä Chattikehotuksia sähköpostiini! Sillä ei tämän tarinan kannalta varsinaisesti ole oleellista merkitystä muuten...mutta mainisitanpa vaan ;=))

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-262.png

Sitten HUIJARIT PAKOTTAVAT sinut KÄYTTÄMÄÄN Klara maksupalvelua vaikka sille käytännössä ei ole mitään järjellistä syytä! Maksun voisi ihan yhtä hyvin suorittaa verkkopankissa AIVAN SAMALLA tavalla kuin Digitaalin tunnistautumisen IHAN SAMASSA APTEEKISSA!!!

Mutta edes tämä ei käytännössä riitä!

KAIKEN TÄMÄN PASKAN LISÄKSI kun olet suorittanut kyseisen maksun...niin kas kummaa...se ei yksinkertaisesti SUOSTU rekisteröitymään kysessä verkkoapteekissa vaikka kuinka yrität!!!

Eli ei onnitu MILLÄÄN! Mikään ei auta! He eivät katso kyseistä maksua suoritetuksi. Käyttävät Klara maksupalvelua HÄMÄYKSENÄ tässä hommassa että Klara ei kuulemma hyväksy tai rekisteröi kyseistä maksua...ja ei kun suorittamaan maksu uudelleen...ehkä tällä kertaa menee läpi...ehkä ei!!!

Eli totaalisia huijareita koko porukka! Tuossa on vielä kuitti kyseisestä maksusta josta jätin kyllä omat nimeni pois kun se suoraan sanoen ei kuulu teille mitenkään!

https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-263.png

Mutta näin mennään eikä kyseisen RYÖSTÖFIRMAN internet sivuilla myöskään ole minkäänlaista sähköposti osoitetta. Jotenkin sen jostain internetin syvistä syövereistä löysin ja sitten lähetin heille sähköpostissa TODISTEEN kyeisestä maksutapahtumasta siis osoitteeseen [email protected]

Arvaa vaan sainko ikinä vastausta?

Enkä muuten myöskään suosittele soittamaan! Jonotus maksaa tasan paikallispuhelumaksun verran(mikä käytännössä kestää lähemmäs tunnin) mutta itse puhelusta velvoittavat suunnilleen 80-centtiä minuutilta!

Miksiköhän? Jotenkin minusta tuntuu että tämä on firma joka ei tykkää asiakaspalautteesta.

Eli suoraan sanoen ihan Yliopistomaisen USKOMATONTA RIISTOA! Oikein piilottautuvat Klara maksupalvelun selän taakse että Klara ei muka suostunut rekisteröimään maksua. No tasan PIRUN VARMASTI REKISTERÖI! Siellä on Klaran kaikki tiedot onnistuneesti suoritetusta maksusta ja mainitsevat myös ihan Yliopiston apteekin maksun saajana!!!

USKOMATONTA että Suomessa ei saa tällaistä RIISTOA loppumaan ja kuluttaja-asiamies ihan erikseen ilmaisee internetsivustollaan etteivät yksityiset riita-asiat kuulemma kuulu hänelle!!!

[Lainaus]Kuluttaja-asiamies turvaa kuluttajien asemaa ja valvoo useiden kuluttajaa suojaavien lakien noudattamista. Kuluttaja-asiamies ei yleensä käsittele yksittäisiä riita-asioita, vaan tällöin kuluttajan apuna ovat kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta. [/Lainaus]

https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/kuluttaja-asiamies

Eli siis apteekki IHAN TAHALLAAN rakentaa semmoisen verkkokaupan joka ihan kirjaimellisesti VARASTAA ASIAKKAAN rahat eikä sitten suostu rekisteröimään maksutapahtumaa tilauksena...vaikka pankki kyllä rekisteröi! Siis...tämä on puhdas VARKAUS kyseiseltä apteekilta! Suosittelen lämpimästiu kilpailijaa! Hyviä kokemuksia kyseisestä firmasta kun tilasin heiltä ihan saman reseptilääkkeen hermostovaivaani noin vuosi sitten. Toimivat puhelinajan. Ei minuuttiakaan odottelua missään Chatissa farmaseuttia. Kaikki sai suoritettua puhelimen välityksellä eikä kukaan YLIOPISTON VARAS yrittänyt veloittaa tililtäni yhtään mitään!

https://verkkoapteekit.fi

USKOMATONTA TOIMINTAA! VAIN SUOMESSA!!!

7

1672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletkohan asioinut jonkun huijarin kanssa, joka on esiintynyt Yliopiston apteekin verkkopalveluna. Minulla ei ole ollut tuollaisia aikarajoituksia kun olen ostanut nettipalvelusta reseptilääkkeitä, tai muita tuotteita. Maksun on voinut suorittaa oman pankkini verkkopankissa. Tuo kertomasi maksupalvelukin on pikkuisen virheellinen nimeltään, joten sekin viittaa huijariin. Kyllä minulla on ainakin kaikki sujunut hienosti ja lääkkeet ole saanut joko apteekin noutopalvelusta tai postissa.

    • Anonyymi

      Ok pieni päivitys tilanteeseeni.

      Nyt tuo Yliopiston apteekki....KYLLÄ luit oikein! Kyseessä todella on IHAN SAMA FIRMA...on reagoinnut valitukseeni!

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-268.png

      Tehdäänpä yksi asia tässä nyt täysin selväksi!

      Minä en ole käskemässä tai komentamassa ketään tällä palstalla tai millään muullakaan palstalla jossa tarinaani jakelen.

      Tämä ei ole käsky...vetoomus tai komento!

      Tämä on VAROITUS!!!

      Meillä Suomessa avattiin maamme sijoitusmarkkinat lievästi sanoen epämääräisellä porukalle tuossa "kultaisen kasarin" vaihtuessa suureksi lamaksi. Toisin sanoen siis jälleenrakentamiskauden jälkeen joka tapahtui siis suunnilleen vuosien 1945-1985 välimaastossa.

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-255.png

      Siitä lähtien meidän Suomalaiset firmamme käytännössä ovat nyt siis PÖRSSIYHTIÖITÄ ja niillä on kansainvälinen omistus.

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-267.png

      Tämä käytännössä tarkoittaa sitä...että ne KÄSKYT siitä miten näitä firmoja oikein tulee pyörittää tulevat nimen omaan ULKOMAILTA!!!

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-269.png

      Ihan samalla lailla kuin meidän rahakin muuten! Tää ns "Suomen pankki "on käytännössä vaan Saksan Frankfurtin keskuspankin sivukonttori.

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-239.png

      Ja Yliopiston apteekki nyt julkisesti siis myöntävät että he eivät vastaa omasta rahaliikenteestään. Tämä ei ole siis liikenne joka tapahtuu sinun apteekin ja pankkisi välillä...vaan siihen on nyt sotkettu ihan ulkomainen maksufirma!

      He siis sanovat että jos...tai oikeammin KUN tuo kyseinen katevaraus ei palaudu minun Säästöpankin pankkitililleni...niin minun pitää alkaa tapella siitä maksufirma Klarnan kanssa...ei heidän!

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-270.png

      Tämä on VAROITUS teille olla käyttämättä kyseisen apteekin palveluita! He sanovat että he eivät ota vastuuta maksuliikenteestä. Jos heidän verkkoapteekkinsa ei suostu rekisteröimään kyseistä jo tehtyä ostosta niin se on VOI VOI kaveri! Rahasi palautuvat tilillesi...JOS palautuvat...ja JOS EIVÄT niin se on kuule kaveri sinun ja Klarna nimisen maksufirman ongelm....EI HEIDÄN!!!

      Tämä on siis nimenomaan teille VAROITUS olla käyttämättä kyseisen apteekin palveluita. Ne ovat nyt ulkomaisessa omistuksessa ihan samalla lailla kuin meidän sähköverkko...pian muuten vesi kanssa!

      https://mega.nz/file/XLZV3TxD#XqKzy2T5-PzvBf0eg7y_D5wdlmMMrvR2ZIp_pXW1VDw

      Nää firmat eivät yksinkertaisesti välitä meistä pienistä ihmisistä ja meidän asiakaspalautteesta...eikä kuluttaja-asiamies tule vääntämään jonkun ulkomaalaisen maksufirman kanssa kätttä tästä asiassa. Vaikka et olisi samaa mieltä minun kanssasi ja vaikka sinulla olisi täysin positiivisia kokemuksia kyseisestä apteekista...niin on tärkeää että meillä tavallisilla tallaajilla on olemassa kanavia...joissa me voidaan puhua ja arvioida näiden ULKOMAISESSA omistuksessa olevien firmojen toimintaa...koska ei viranomaiset käytännössä tule niiden toimintaan puuttumaan mitenkään!

      Tää on vaan mun henkilökohtainenj VAROITUS teille kaikille! Kannattaa suoraan sanoen pysyä erossa kyseisestä firmasta...ainakin verkkokaupoissa asioidessa. Käyttäkää pienempää verkkoapteekkia joka ei ihan erikseen poiiloudu sanan YLIOPISTO taaksen...koska sitäkautta niiden on helpompi vedota niiden "hyvään maineeseen" ja sitten olla ihan oikeasti palvelematta asiakasta!

      https://verkkoapteekit.fi

    • Anonyymi

      On kyllä todella outoa. Mielestäni tässä on jotain muuta käynyt. Itse olen asioinut ja asioin edelleen jatkuvasti yliopiston apteekin verkkokaupassa. Mitään ongelmaa ei ole ollut maksun kanssa saati asiakaspalvelun kanssa. Yhdyn edelliseen kirjoittajaan eli olet varmaan asioinut jossain muussa huijarisivustossa etkä todellakaan yliopiston apteekin sivustossa. Olen ollut erittäin tyytyväinen yliopiston apteekin palveluun ja sen laatuun.

    • Anonyymi

      Skitsofrenia-kanava näyttää vuotavan

    • Anonyymi

      Hei halusin vaan tällä sivustolla vielä ilmoittaa että suoritin lääkeostokseni onnistuneesti loppuun verkkoapteekissa.

      https://tomialatalo.files.wordpress.com/2023/08/image-271.png

      En muista oliko heillä mitään Klarnoja siellä heidän internetsivustollaan mutta suoraan sanoen kaikki hoitui varsin mukavasti. Tosin piti olla yhteydessä apteekkariin eli siis käytännössä varata aika edellisenä päivänä ennen sitä mutta muuten ei todellakaan mitään ongelmia ;=))

      https://verkkoapteekit.fi

      Näin yleisesti ottaen haluan vielä todeta....että voin ainoastaan puhua omasta kokemuksestani. Yliopiston apteekki käyttää siis Klarna maksupalvelua piiloutuakseen siltä tosiasialta että ainakin osa noista heille suoritetuista maksuista ei rekisteröidy Toisin sanoen raha kyllä vaihtaa tilillä omistajaa(tämä käy ilmi sekä julkituomastani kuitista että heidän omista sähköposteistaan) mutta he eivät yksinkertaisesti SUOSTU rekisteröimään sitä varsinaiseksi tilaukseksi!

      Minä tuon tässä julki vain omia kokemuksiani köyhänä työkyvyttömyyseläkeläisenä ja apteekin reseptiasiakkaana(tarvitsen sitä erääseen jo pitempään jatkuneeseen hermostovaivaan) Eli siinä missä tavallinen verkkoapteekki suoriutui hommasta ilman minkäänlaisia ongelmia Yliopiston apteekissa minua sen sijaan odotti kirjaimellisesit YLIOPISTOMAINEN VEDÄTYS!!!

      Tämä ei tarkoita että sinulla välttämättä olisi hyvänlaatuisia kokemuksia mutta yleinen nyrkkisääntö on että jos se firma jonka kanssa sinä asioit käyttää ulkomaista maksufirmaa apunaan suorittaakseen maksua eikä asioi suoraan esim Säästö tai Osuuspankin kansa...no...tuolloin suoraan sanoen kyseinen apteekki saatta piilottautua kyseisen maksufirman taakse. Toisin nsanoen...selvitäppäs asia ensim Klarnan kansan ennenkuin alat meille mitään valittelemaan.

      Pieni verkkoapteekki kykenee toimittamaan sinulle haluamasi lääkkeen yksinkertaisella soitolla pharmaseutille joka sitten ohjaa sinua miten sinun oikein pitää toimia. Tuo Yliopiston apteekki vedätti minua ja suoraan sanoen tätä minä en kyllä tule antamaan anteeksi. Siis...minulla on kuitti suoritetusta maksusta...ja he nyt piiloutuvan tuon ulkomaalainen maksufirma Klarnan taakse ja epämääräisesti väittävät että kyseinen rahasumma kuulemma palautuu takaisin omalle tililleni katevarauksena noin viikon kuluessa. No suoraan sanoen sen kun näkisi ;=))

    • Anonyymi

      Odoteellaan että s-apteekki tulee ja raknetaa paremmat palvelut ja jakaa s-bonusta lääkeostoista!
      Parempi olisi kyllä k-apteeki koska kesko on rakentanut s-ryhmää paremmat nettijärjestelmät

      • Anonyymi

        Ei tule jakamaan bonuksia! Jo nyt eräillä apteekeilla on yhteistyösopimuksia S-kaupan kanssa ja bonukset tulee vain käsikauppatuotteista, mutta ei reseptilääkkeistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      77
      5756
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2516
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1758
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe