Entisen pääministerin lapselliset voimafantasiat

Anonyymi-ap

On kai olevinaan nykyisin jokin feminismin mafiooso latoessaan verhottuja uhkauksiaan somessa. Olisi pysynyt vain filtteriselfieissä ja panoliiketansseissa. Kun toimittaja soittaa ja kysyy asiasta, niin lyö luurin korvaan. Meni kai jauhot suuhun siinä vaiheessa.

14

460

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Prinsessa ladybos.

    • Anonyymi

      Syö sinä junttipersu paskaa siellä tuhannen asukkaan kylässä

      • Anonyymi

        Hupsista keikkaa kun meni ihon alle. Ei ole minun syy jos Marin käyttäytyy kuin LADYBOS. Voit tuon eritteen syödä ihan itse. Asun keskellä kaupunkia merinäköaloineen. Ihan omassa asunnossa.


    • Anonyymi

      Olipa törkeä nainen joka ei puolusta naista , olipa asia kuinka typerä tahansa .
      Hyvä Sanna , Helvettiin semmoiset naiset !

      • Anonyymi

        Sinne helvettiin voit joutua sinäkin.


      • Anonyymi

        Nyt kaikki siskot tukemaan Tyttiä uuden työpaikan haussa.


    • Anonyymi

      Iltasanomilla on jutuista puute kun jokapäivä pitää kirjoittaa vanhoja juttuja keski ikäisen naisen asuvalinnoista.Oli virkistävää lukea Jyrki Lehtolan kolumni Jumala armahtaa .... joskus pitää sanoa ääneen niinkuin vanhassa sadussa että keisari on vaatteiton. Turha on ruokkia yksittäisen ihmisen narsismia.Joskus lehdet juuttuvat yhden ihmisen palvontaan, miksi pitää kirjoittaa aina sanalla entinen ministeri eikö riitä että kirjoitetaan nykyinen tilanne esim. kansanedustaja.Annetaan uusien tuulien puhaltaa ja jätetään nämä alakoulumaiset kertaukset pois lehtien sivuilta me lukijat olemme kyllästyneitä niihin ja lehden taso laskee uutisten välittäjänä juorulehden tasolle.

    • Anonyymi

      Marin edustaa wokeisma ei feminismiä.

    • Anonyymi

      Kritiikki on kiellettyä kun nainen on asialla , parhaana esimerkkinä minunmielestä käy suomen historian huonoin presidentti Tarja Halonen joka olisi kuulunut lytätä toilailuistaan .

    • Anonyymi

      Marin edustaa äärikommunismia.

    • Anonyymi

      Jos joku politiikan toiselta laidalta olisi ruvennut jakelemaan kanssaihmisilleen paikkoja helvetissä, vihervasemmistomedia olisi laukaissut täyslaidalliseen, ja saattaisi valtakunnansyyttäjäkin teroittaa jo kynäänsä.

    • Anonyymi

      Valtakunnallisen päättäjän tulikivenkatkuinen usutus naisille suosia naisia voi johtaa yhdenvertaisuuslain ja tasa-arvolain vastaisiin menettelyihin, kun naispuolinen viranhaltija tai muu vallankäyttäjä kehotuksen mukaisesti käyttää valtaansa miehiä sukupuolen perusteella syrjivästi. Ihmettelen, että entisen pääministerin ja vielä lausunnon antamisen hetkellä merkittävän puolueen puheenjohtajana toimineen henkilön julkinen ulostulo on sivuutettu kovin vähällä keskustelulla ja ilman vaatimuksia siitä, että sos.dem puolue sanoutuu irti tuollaisesta sukupuolisesta syrjinnästä.

      • Anonyymi

        Ei kuntatason toiminnassa vielä kovin räikeitä syrjintätilanteita pääse syntymään. Valtionhallinnossa asia on toinen, ja vaikka siellä on tasokas omavalvonta ja valitusoikeus, on syrjivän toiminnan mahdollisuus olemassa, ja syrjinnän seuraukset voivat olla tuntuvat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kuntatason toiminnassa vielä kovin räikeitä syrjintätilanteita pääse syntymään. Valtionhallinnossa asia on toinen, ja vaikka siellä on tasokas omavalvonta ja valitusoikeus, on syrjivän toiminnan mahdollisuus olemassa, ja syrjinnän seuraukset voivat olla tuntuvat.

        Kyllä kunnallisessakin toiminnassa voi ilmetä hyvinkin räikeitä syrjintätilanteita. Mutta erityisen hankalia ovat hienovaraiset syrjintätilanteet, joissa päättäjällä on asianmukaista harkintavaltaa ja syrjinnän tunnistaminen asianmukaisen harkinnan keskeltä on vaikeaa. Esimerkiksi henkilövalinnoissa eri tavoin meritoituneiden hakijoiden keskinäinen ansiovertailu voi olla hyvinkin tulkinnanvaraista. Jos asian esittelijä tai päättäjä toimii sos.dem. entisen puheenjohtajan ohjeen mukaan edistäen ensisijaisesti naisten urakehitystä hakijoiden yhdenvertaisen kohtelun sijaan, vaikea voi olla osoittaa syrjintää todeksi ja työlästä on lähteä päätöstä riitauttamaan. Vastaavasti, jos opettaja antaa tytöille parempia arvosanoja kuin vastaavaan osaamistasoon yltäneille pojille, syrjintäähän sekin on, mutta vaikea näitä tapauksia on riitauttaa. Mielestäni kaikkinainen syrjintään kehottaminen on edesvastuutonta. Sos.demien tulisi irtisanoutua selväsanaisesti tuollaisesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe