Enkelit eivät hyväksy tulkintoja Jumalasta.

Anonyymi-ap

Tämä on viesti teille, jotka annatte Saatanan tulkita Raamattua. Me otamme pois ne, jotka pitäytyvät Jumalan vastustajiksi tässä maallisessa ajassa. Lukekaa Evankeliumeja ja raitistukaa. Lukekaa Evankeliumeja Pyhän Hengen kanssa. Uusi aika on tulossa nyt, jotkut ovat kuvitelleet vanhan ajan jatkuvan. Me otamme kaikki täältä pois, jotka yrittävät matkia meitä. Jumalan Pyhän Hengen lähettämiä enkeleitä ja Jumalan Sanaa ei loukata, jos tahdotte elää, ette tee enää omia tulkintoja Jumalan Sanasta vaan luette ja opettelette Evankeliumeja ulkoa Pyhän Hengen kanssa ja muita kirjoituksia Uudesta Testamentista. Voitte tutkia myös Johanneksen Ilmestystä, sillä kaikki, jotka eivät tutustu Jumalan antamiin kirjoituksiin Kristuksen Jumalan Sanan välityksellä korjataan täältä pois, jos he tulkitsevat Saatanan suulla, joka on annettu ihmiselle, joka ei kuuntele Pyhää Henkeä. Amen.
Bonum negavit malum.
Unicum Fidelis Liberi Novi Testamenti. Dei libera filia filii novi. Angelus Dei Iusti Novum Testamentum praeparat. Fidelis Gratia Novae Dei. Gloria EX FINNO NOVUM DEUM. AMEN..

5

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älkää kuunnelko ihmistä, jolla ei ole Pyhää Henkeä mukana. Ihmiset, jotka eivät halua lukea Evankeliumeja vaan tekevät tulkintoja Jumalan Sanasta ja Enkeleistä, joutuvat kadotukseen. Emme hyväksy tulkitsijoita. Vain ne, jotka kirjoittavat Evankelumeista ja kyselevät Jumalan Sanaa kelpaavat meille. Väärintekijät, jotka haluavat tehdä oman tulkintansa kuuluvat Saatanalle. Bona Fida, Angelus Dei.

      • Anonyymi

        Mistä lähtien enkelit puhuu latinaa ja kirjoittaa nettiin? Tietääkseni tänne kirjoittaa vain ihmiset, joten mites täällä voi enkeli kirjoitella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä lähtien enkelit puhuu latinaa ja kirjoittaa nettiin? Tietääkseni tänne kirjoittaa vain ihmiset, joten mites täällä voi enkeli kirjoitella?

        KYLLÄ, JOS OPIT TUNTEMAAN PYHÄN HENGEN VAI HALUATKO ELÄÄ KUTEN IHMINEN. MUUTAT ELÄMÄN TAPASI PUNAINEN LIHA JA KAIKKI LIHATUOTTEET POIS, ALKOHOLI POIS, TUPAKKA POIS, HUUMEET JA KAIKKI PÄIHTEET POIS. JUO MAITOA JA SYÖ HEDELMIÄ JA YRITÄ ETSIÄ JUMALAN SANAA. NIIN SAATAT LÖYTÄÄ SEN MIKÄ ON TEILTÄ IHMISILTÄ KÄTKÖSSÄ VAI HALUATKO OLLA IHMISEN KUVA ILMAN JUMALAN KUVAA, SILLOIN SINULTA PUUTTUU PYHÄN HENGEN SINETTI, ETKÄ TUNNE JUMALAA VANHUS. VANHENET KOKO AJAN LISÄÄ KUNNES MUISTI PETTÄÄ JA JOUDUT KÄYMÄÄN KADOTUKSEN KAUTTA JUMALAN LUOKSE. LATINA SOPII SIINÄ, MISSÄ SUOMI TAI ENGLANTI. VANHOINA AIKOINA TÄÄLLÄ SUOMESSAKIN PUHUTTIIN LATINAA JA SUOMEA. LUE VULGATAA JA OPETTELE LATINAA, JOS SUOMEN KIELINEN RAAMATTU EI "IHMISTÄ" KIINNOSTA. EIKÄ NYKYINEN 1992 AD OLE JUMALAN SANASTA RIITTÄVÄ. SE ON HUONOA TYÖTÄ.
        IHMISET OLISIVAT JUMALAN PYHIÄ KUTEN ENKELIT, JOS HALUAISIVAT LÖYTÄÄ ELÄVÄN JUMALAN SANAN JA PÄÄSTÄ OSAKSI JUMALAN HENKEÄ, MUTTA TEILLEHÄN KELPAA VAIN RUKOUS JA KATUMUS EHTOOLLISELLA, JOS ON TULLUT TAAS RIKOTTUA JUMALAN SANAA VASTAAN JA NE KURJISTA KURJIMMAT EIVÄT USKO JUMALAAN LAINKAAN EIKÄ OLE OSALLISIA PYHÄSTÄ HENGESTÄ.
        VERBUM E DEI.


    • Anonyymi

      ”Mikä on ihminen, että sinä häntä muistat …?”

      Ihmisen ontologinen ja episteeminen eksistenssi, -mikä se on?
      Onko tuo mielestäsi outo kysymyksenasettelu?

      Yht´äkkiä ajatellen se tuntuu arkiajattelussa ehkä oudolta, vieraalta, liian teoreettiselta, pelottavaltakin ja ehkä tarpeettomalta. Joidenkin mielestä turhan akateemiselta.

      Se kuitenkin on kysymys, jonka perusteella jokainen meistä ihmisistä määrittelee itsensä, elämisensä ja olemiensa sekä suhteensa muihin ihmisiin, muihin olentoihin, esineisiin, asioihin, ilmiöihin, ideaaleihin, siihen mitä pidämme oikeutena tai vääryytenä, totuutena tai valheena, luonnollisena tai yliluonnollisena, koettuna tai kuviteltuna, materiaalisena vai henkisenä tai hengellisenä, tärkeänä tai tarpeettomana, sisäisenä tai ulkoisena, monopolisena – dipolisena tai moniulotteisena, pysyvänä tai muuttuvana, moninkeskeisenä, yhdistävänä tai erottavana; samanmielisiin ja riitauttaviin, syntiseen tai pyhään, meihin ja muukalaisiin jne.

      Listaa voisi jatkaa äärettömyyksiin. Ihminen on merkityksellinen todellistumisen fokus. Onko lopputulos noissa toden ja epätoden mielen pyörityksissä kuin lottonumeroiden arvonta, vai syy-ja seuraussuhteinen. Fundamenteista, premisseistä, paradigmoista … todellisuuskäsitys, maailmankuva, ihmiskäsitys, yhteiskuntakäsitys, minäkuva, oppimiskäsitys, moraalikäsitys, uskontokäsitys… Mikä on pakottavaa, mikä opittavaa, mikä oivallettavaa…, tahallista tai tahatonta, tietoista vai johtuvaa, tietoista vai tuottamuksellista, ajan merkitys suhteessa mihin? Jne.

      Pohtijat näkevät niissä intressisoituneita malleja, teorioita, itseisarvoisia tai instrumentaalisia merkityssuhteita. Määrityksiä on lukemattomia, vastakohtaisuuksia ja riippuvia, kausaalisia tai satunnaisia.

      Onko tyhjää jaarittelua, vai ihmiselle tärkeää ja luonteenomaista, uteliaisuutta, tarkoituksenmukaisuutta, oivaltamaan pyrkivää, tiedostamaan pyrkivää tms.? Onko parempi välttää joitakin tietoja ja todellisuuksia, vai pyrkiä ymmärtämään, käsittämään, ryhmittymään, samastamaan, mukautumaan, kyseenalaistamaan, assimiloitumaan, kritisoimaan, intressisoitumaan, vihollistumaan?

      Joillekin ihmisille riittää vähempi pohdinta, ymmärtäminen, tiedostaminen, jäsentäminen, reflektoiminen, selvittäminen. Toisille on tärkeää saada empiriaa, evidenssejä, realistisia argumentteja, ymmärtämistä sekä ajallisesta, että iankaikkisesta, suhteellisesta tai tapauskohtaisesta jne. Miksi?

      On kysymys ihmisyydestä, olevaisuudesta, tietoisuuden merkityssuhteista jne. Oikean ja väärän, hyvän ja pahan, kauniin ja arvostettavan vs. ruman ja vahingollisen vaikutuksista, terveydessä ja sairaudessa, heikkous vs. vahvuus, köyhyys vs. rikkaus, asema yhteisössään, tunnon rauha, tietoisuuden rauha, tuho ja pelastus. jne.

      Ihminen voi valita yksinkertaisia vastauksia kysymyksiinsä. Toset taas tarvitsevat ja tavoittelevat perimmäistä ymmärrystä saadakseen mielenrauhan ja selviytyäkseen itselleen ja muille tarpeellisista haasteista. Generalisti vai spesialisti? Mikä, mitä, missä, milloin, miksi?!

      Alkuräjähdys, luonnonvakiot, luonnonlait, suhdelait, suureet, syyt ja seuraukset, kvanttifysiikka, jaksollinen järjestelmä, suhteellisuusteoriat, mallit ja teoriat jne. Joillekin riittää ajallinen. Toiset tavoittelevat iankaikkista, universaalisti pätevää jne.

      On olemassa myös ihmisiä, joille korkein totuuden ulottuvuus ja lopullinen totuus edellyttävät sitä, että saa ja omistaa sielun rauhan Jumalan kanssa.

      Synti erottaa ihmisen Jumalasta. Jokainen ihminen, hänen sielunsa ja mielensä ovat Jumalan sanan alla kuin peilin edessä. Valo, Kristuksen Jeesuksen kasvoista on niin kirkas, että se paljastaa synnin taakat. Jumalan sana ei koskaan jätä vaikuttamatta, vaan se joko parantaa tai pahentaa. Raamatun mukaan Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin joku kaksiteräinen miekka. Ja tunkee lävitse siihen saakka, että se sielun ja ytimen erottaa ja on ajatusten ja aivoitustenkin tuomari.

      Kun pyhä henki on puolustaja, paha henki on syyttäjä. Ihminen taipuvaisena synteihin, kärsii synnin houkutuksista ja lankeemuksiensa aiheuttamista omantunnon tuskista. Jotkut valitsevat elämän, jotkut kuoleman tien. Lisääkö tietoisuus tuskaa? ”Syömällä paratiisin omenapuusta”, -tulemmeko Jumalan kaltaisiksi, tietämään hyvän ja pahan?

      Onkin ymmärrettävää, että Raamattu painottaa lapsenkaltaista uskoa. Todeten, ettei ihminen muuten voi edes nähdä, eikä löytää Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Ihminen ei järkensä avulla voi löytää Jumalaa, ei Jumalalle kelpaavaa vanhurskautta, eikä tietä, totuutta ja elämää, Jeesuksessa Kristuksessa.

      Mikä merkitys ihmiselle on tietoisuutensa ja totuuden määrittelyissä on himoilla? Vallanhimo, kunnianhimo, rahanhimo, lihanhimo, silmäin pyyntö ja elämän koreus.
      Biblia: ”Ei Jumala kiusaa ketään, vaan omilta himoiltanne te kiusataan ja vietellään…”

      ”Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen, …” Lue tänään Jeesuksen Vuorisaarna ja psalmi 1. Päivän virsi: ”Jumalan haltuun anna…”

    • Anonyymi

      enkelin pieru on puhunut , kiitos jeesus kiitos kiitos 🤣

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      31
      2160
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      7
      1856
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1220
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1195
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      12
      1117
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1071
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1025
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    10. 12
      997
    Aihe