Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Saiko puolustusministeri PetosKok-KorruptioHäkkänen vaalirahaa kiinalaisilta ?

Anonyymi-ap

Alkaa tuo pörssirikollis-neonatsihallituksen laiva, kääntyä yhä enemmän Kiinan pörssibiljonäärien, ihmisoikeusrikollisten ja kansanmurhaajien suuntaan, kun Biden jälkeläisineen on AutokratiaUsassa syytteissä ja nojailee jälleen Kiinan pörssibiljonääri-ihmisoikeusrikollisiin-kansanmurhaajiin, kun ahneus kun raha, kun vallanhimo ja tavallisten ihmisten syvä halveksunta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18026030/kiina-estot-lahteneet-porssirikollisilta-yksipuoluejarjestelmassa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009805785.html

Kysykää ihmiset vielä kun voitte ja nostakaa kiireesti rikoskanteita, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, Haagiin ja YK:hon. Maailman on saatava tietää, mitä ihmisoikeusrikoksia nuo lainvastaisen neonatsihallituksen pörssirikolliset, kansaamme köyhyysrajan alle pahoinpitelemällä ja vielä köyhiltä lainvastaisesti leikkaamalla syyllistyvät.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982399/suomen-eliitin-kreml-kytkokset-eli-muun-muassa--venaja-bisnekset#comment-123239301

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17988758/viron-kokoomus-pm-kallas-narahtanut-venaja-bisneksista-eroa-vaaditaan-isosti

Pörssirikollis-korruptiopoliitikoille ei enää riitä, VenäjäOligarkkien yksityiskoneilla lentelemiset, pakotteiden aikana, isoimpien talous-pörssirikosten tekemiseksi, nyt ovat kovat Kiinan pörssibiljonäärit, kansanmurhaajat kehissä.

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/eu-aikoo-vakoilla-kaikkea-viestiliikennetta-raskasta-kritiikkia-kaytannossa-tarkoittaa-salauksen-kieltamista-perusoikeudet-romukoppaan/5e44d5ae-9ca4-4351-ac16-93c6c1eb6137

Suomen kansalaisten tulee kiirehtiä rikoskanteita, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, Haagin tuomioistuimeen, YK:hon kaikkialla, vielä kun mahdollista, ennen kuin estävät niidenkin tekemisen.

11

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä nuo hämärävyyhdit eduskunnassa, alkavat jotenkin yhdistymään, kun kansa vaatimalla vaatii, tutkimuksia, on niitä myös tultava.

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        ❤️ ­­­N­­­y­­m­f­o­m­­­a­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Painetta siihen suuntaan, on kansalaisten suunnalta annettu jo pitkään ja yhä useampi hoksaa, tuon suuren puhalluksen, kansamme valtavien varallisuuksien kavallukset, varastamiset ja ryöstämiset, PetosKokPersRkpKeSdpvihrjne pörssirikollisille verokeitaisiin, jonka korruptiopoliitikko-pörssirikolliset yksipuoluejärjestelmineen ovat menneet tekemään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18026030/kiina-estot-lahteneet-porssirikollisilta-yksipuoluejarjestelmassa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18026156/leena---usa--ssa---kavalsi--suomen--veronmaksajilta--miljoonia#comment-123292836

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17823065/korruptiopoliitikot--ja-virkamiehet-ostelleet-okylukaaleja-itselleen-verovaroillamme

      Kyllä tuo Business finlandin "uhraama", yksi verovaroillamme ökyelämää viettänyt, on ikävä kyllä vain jäävuoren kyljen hipaisu, isoimpia talous-pörssirikollisia, suojellaan viranomaisten toimesta, korruptiolla ja pörssirikollisuudella, uralupauksilla ja huippupalkoilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18019468/suomen-sotavalmisteluun-kaytetaan-noin-6200-000-000-euroa-vuodessa-asumistuesta-leikataan#comment-123197548

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20052430

      Virossa kansalaiset vaativat, Venäjäbisneksistä narahtaneen sikäläisen PetosKok-KorruptioKallasOligarkin erottamista. Tulossa vkl Suomeen, koettamaan pestä likaista mainettaan. Mielenilmauksia toivottavasti nähdään.

      • Anonyymi

        Mutta eivät Purran persut vaadi Suomessa!


    • Anonyymi

      Kovana Venäjän arvostelijana tunnettu Kallas joutui kohun keskelle, kun hänen miehensä Arvo Hallikin osin omistama kuljetusyhtiö jatkoi toimintaansa Venäjällä vielä hyökkäyssodan alkamisen jälkeen.

      Onkos meillä Suomessakin samanmoinen ministeritapaus, joka on taidettu vaieta pois päivän valosta.

    • Anonyymi

      Kaja Kallas vierailee perjantaina Suomessa ja tapaa sisarpuolue- kokoomuksen pääministeri Petteri Orpon sekä presidentti Sauli Niinistön.

    • Anonyymi

      Kallas osallistuu Helsinki Security Forum -tapahtumaan ... luihu kokoomuslainen Häkkänen tietenkin mukana.

    • Anonyymi

      Kun on kysymys oikeistolaisen oman rahakirstun vaalimisesta, niin se on aina ensimmäisenä kriteerinä asiassa kuin asiassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe