Korruptiopoliitikot- ja virkamiehet, ostelleet ökylukaaleja itselleen verovaroillamme

Anonyymi-ap

On vähintäänkin erikoista, etteivät viranomaiset Suomessa, ole tutkineet, kansalaisten keskuudessa, laajalti tiedossa olevia, valtion korkeiden virka-asemien, törkeitä väärinkäyttämisiä, joissa korruptiopoliitikot- ja virkamiehet, ovat ostelleet itselleen, perintöjälkeläisilleen, ym sisäpiireilleen, pörssi-ökylukaaleja mm. Ranskasta / Pariisista "sijoitusasunnoiksi", törkeästi väärinkäyttämällä, valtion korkeita virka-asemia ja kansalaisten verovaroja.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17823018/aarifasistinen-jenkkiryssa-porssiperillistrolli-pistoksissaan-hyokkaysliittoineen

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

Valkopeseekö hyökkäysliitto jo isoimpia talousrikoksia, korruptiota ja äärifasistista pörssirikollisuutta, siinä määrin, ettei valtion korkeiden virka-asemien, törkeitä väärinkäyttämisiä, korruptiota, isointa talousrikollisuutta, edes yritetä rikostutkia, kuten olisi pitänyt jo.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17761646/marginaalisen-pieni-porssirikollismafia-autokratiausan-sotarikosliitto-hankkeen-takana#comment-119411445

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762745/liittyvatko-quotkoyhien-opettamisetquot-naisten-katoamistapauksiin-tampereella-#comment-119430556

Kyseisten valtion korkeita virka-asemia, törkeästi väärinkäyttämällä, taloudellista hyötyä saamalla, eli niiden Ranskan / Pariisin ökylukaali-pörssiosakkeiden, kansamme verovaroja väärinkäyttämällä ostaneiden perintöjälkeläiset, esiintyvät palstalla innokkaimpina, köyhyyteen pahoinpideltyjen kimppuun hyökkääjinä, kansalaistemme "ryssittelijä"-räkyttäjinä, eli raivoisalla tuhovimmalla ja väkivallalla, pyrkivät estämään isoimpien talousrikos-korruptio-valtion virka-asemien, törkeiden väärinkäyttämisten tutkintoja.

63

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tavalliset kansalaiset pystyvät näkemään, mitä on tapahtunut, mutta viranomaiset hyssyttelevät, pysyvät hiljaa, vaikenevat, sellainen on kaukana aidoista demokratioista, mutta tätä päivää Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769925/outoja-toimintapoja-ja-lakientulkintoja-oikeusministeriossa

      Valtion korkeita virka-asemia ja sitä kautta, niiden väärinkäyttämisen mahdollisuuksia, löytyy joka alalta, mitkä ennen kuin kaikki yksityistettiin, olivat ns. julkisia toimijoita, esim. urheilu- ja kirjastoala on sellainen. Palkittiinko korkeissa, vaikkapa kirjasto-alojen virka-asemissa olevat, käytännössä yksityistämisestä, pörssilukaaleilla Pariisista, vai olivatko vain muuten "omatoimisia", kansamme verovarojen suhteen ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

      Nämä ovat kysymyksiä, joihin aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa, kansalaisille annetaan vastauksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

      • Anonyymi

        entäs kummi-ukko sauli ja panaman paperit?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        entäs kummi-ukko sauli ja panaman paperit?

        virkakoneisto kiireinen ehtii vaan tutkiin VKKn ja Vapaudenliiton nettikirjottelijota ja häiritseen toimittajia?- siihen menee kaikki aika ja voimavarat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        virkakoneisto kiireinen ehtii vaan tutkiin VKKn ja Vapaudenliiton nettikirjottelijota ja häiritseen toimittajia?- siihen menee kaikki aika ja voimavarat?

        VAPAAMUURARI-valta Suomessa ei tutki suurrikkaiden talousrikoksia`?

        Sipilöijä-persut taisi lopettaa koko talousrikos-tutkinnan Suomessa?- ja YLE-GATE- lopetti mediankin ohjelmat jotka olisi kertonneet mm Sipilän bisneksistä...?

        Tilalle kokoomus-oikeiston tekemä seuraavan naispääministerin raukkamainen ja valtiopetoksellinen ja häiritsevä maalitus?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hui
        Kamalaa kultani.montako hernettä nenään laitoit ?


    • Anonyymi

      Mikäs sen oikeuskanslerin poliittinen suuntautuminen olikaan ?

      • Anonyymi

        Käy kysymässä


    • Anonyymi

      Keillä on lisätietoa, kannattaisi tuoda julki, pienistä puroista se joki kasvaa.

      • Anonyymi

        Avaajalla ei ainakaan ole minkäänlaista tietoa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avaajalla ei ainakaan ole minkäänlaista tietoa!

        Se on sekaisin kuin seinäkello.


    • Anonyymi

      Avaajalla on normaalia enemmän tietoa, ja koko ajan lisää tulee, jo mm. kun yksi lähisukulainen on mukana tuossa, äärioikeistolaisessa isossa pörssirikollisuudessa, ostellut ökyhotelleja New Yorkista Dubaihin, lentoyhtiöitä ym verokeitaiden palatseja, Suomen valtion ja eläkerahastojen ryöstöistä tienaamillaan valtavilla, Suomen kansan varallisuuksilla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17596062/rikostutkinnat--ja-syytteet-nord-stream-talvivaara-uniper-elakerahastojen-ryostot

      Tietoa on varmasti muillakin kansalaisilla ja sitä tulee koko ajan lisää. Se että väität ettei olisi, kertoo vain siitä, että yrität kiistää kaiken. Vanhempasi sai taloudellista hyötyä, valtion virka-asemaansa väärinkäyttämällä, toimimalla ennen julkisten palvelujen yksityistäjänä, korruptiossa tietyn poliittisen puolueen kanssa ja sai siitä palkkioksi rahaa, vaiko suoraan osakkeita, niitä ökylukaaleja Pariisista. Et taida muistaa mitä ympärikännissä kaikille kehuskelet, tietoa vuodat itsekin koko ajan.

    • Anonyymi

      Vai on avaaja Putinin lähisukulainen (lähisukulainen on mukana...).

      • Anonyymi

        PetosKokoomuslaisen pörssirikollisen lähisukulainen, etkö osaa enää alkoholismiltasi lukeakaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.aljazeera.com/news/2023/4/14/six-secrets-uncovered-by-al-jazeeras-gold-mafia-investigation

      KorruptioNiinistöOligarkkiTrumpin ajankohta, Etelä-Afrikan RAHANPESUpaikoille, ei voisi häikäilemättömämpi ja röyhkeämpi olla. Ylimielinen lakien ja kansalaisten, demokratian ja oikeusvaltion ylitse tallominen, on enemmän sääntö, kuin poikkeus, mitä tulee eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, korruptiopoliitikko-pörssirikollis-äärifasisteihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17823376/porssirikollispoliitikot-puhuvat-quotmequot-muodossa-rahastaessaan-kansoja#comment-120332152

      JOS Suomessa olisi tiedonvälitystä, näkisimme isoja otsikoita, ja sisältöjä, joissa uutisoitaisiin isoimmista talousrikoksista, korruptiosta, valtion ja eläkerahastojen ryöstämisistä, Dubain, Sveitsin, Caymansaarten ja Etelä-Afrikan kaltaisiin verokeitaisiin, jonne KorruptiopresidenttiNiinistöOligarkki, siis matkusti, heti laittoman ex-äärioikeistohallituksen aloittaman, eli laittoman, sotarikosliitto-hävittäjähanke-ilmoituksen jälkeen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vapaaliput liikuntatoimeen Tre:eellä, tuskin ovat korruption kokokuva, totuus on, ettei Suomessa isoimpia talousrikoksia, korruptiota, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisi-pörssirikollisuutta, ole viranomaisten korruption takia, tutkittu vallankäytön pääpaikoilla, eduskunnassa, ministeriöissä, ym vallankäyttäjien keskuudessa laisinkaan.

      https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000009531357.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KorruptioPelttarin kiukkuisen naaman esittely EK-IS:ssa, ei ole isoimpien talousrikosten, korruption, äärioikeistoekstremistisen pörssirikollisuuden tutkimista ja selvittämistä. Tämä lienee korruptiopoliitikkojen- ja virkamiesten ihanne-yhteiskunnan malli:

      https://www.aljazeera.com/news/2023/4/22/guantanamo-bay-prisoners-show-signs-of-accelerated-ageing-icrc

      Nopeutetut, ennenaikaiset vanhenemiset ja kuolemiset, ovat seurausta eläkeläisväestön oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamisesta, käyttämisestä veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjina Suomessa. Tuota ennenaikaisuutta lisää vielä se, ettei ole enää rahaa, esim. terveellisempään kalaravintoon, edes silloin tällöin vaikkapa loheen, sen sijasta syödään sitten halvinta makkaraa, jos syödään. Mitä kansanterveydellisiä vaikutuksia, tuolla köyhyyteen pahoinpitelemisellä on, jo pelkän ravinnon suhteen, ei tutki mikään taho.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomalaissyntyiset pörssirikollisOligarkit, joilta myös löytyvät mm. ÄärioikeistoIsraelin passit, bilettävät jet seteissään verokeitaissa, yhdessä venäläisOligarkkien kanssa, kuin ei mitään sotaa missään, olisi koskaan ollutkaan.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ryska-eliten-lever-lyxliv-i-europa-medan-bomberna-faller-i-ukraina

      Suomen kansalle esitetään toista naamaa ja vaaditaan pakotteita ym sääntöjä, mutta itse jatkavat pörssibisneksiään Venäjällä ja venäläisOligarkkien kanssa, kuten ennenkin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viranomaiset joiden pitäisi isosti rikostutkia, korruptiota, pörssirikollisuutta, äärifasismia, ym valtion korkeiden virkojen, törkeitä väärinkäyttämisiä oman ja sisäpiirien, valtavan taloudellisen edun kahmintaan, ovatkin osa ongelmaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      Kansaa hämätään järjestämällä EK-Yle:ssä "kyberturvallisuustilaisuuksia", onhan se niin trendikkään kuuloista tietotekniikkaan liittyvää huuhaata, että alta pois.

    • Anonyymi

      Olisit uskottavampi jos osaisit kirjoittaa suomen kieltä.

    • Anonyymi

      "Sosiaalinen oikeudenmukaisuus kunkin valtion sisällä, on ilmastouhkien torjumisen ehtona ja edellytyksenä", vetoavat maailman huippututkijat tiedotteissaan. Suomessa tuota tärkeää aspektia, ei olla huomaavinaankaan, varsinkaan Äärioikeisto-EK-Ylessä, kun sen pörssirikolliset, kuolaavat verovarojemme perään, järjettömien täyteen turhuuteen tärvättävien jättibudjettien, joita yksikään hallitus Suomessa, ei näytä uskaltavan kyseenalaistaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850714/ek-yleisradion-ahneus-ei-ole-quotvaltavirtaaquot-vaan-aarifasismia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Pakoileeko PetosKok-KorruptioOrpokin, EK-Ylen äärioikeiston selän takana, vastuuta ja talousosaamista, jota 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET ovat, säästöä valtion taloudessa, kun ne menevät suoraan, välttämättömään kulutukseen, eli palautuvat varmasti valtiolle. Tulosta voi tehdä ilman alistamista, jos on osaamista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mm. Pariisissa taitaa olla aika monta ökylukaalia, korruptiopoliittikkojen- ja virkamiesten, kansaltamme ryöstämillä varoilla ostettuina, niitä sitten jakavat pörssirikollisperillisilleen veroparatiisisosialismissaan.

      https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/5948830

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      LAUSUTAAN : korruptoituneet poliittiset konnat, SUOMESSA KAPITALISTIT NOSTAA ASUMISTUKEA SIJOTUS ASUNTOIHIN VALTION KORKEISSA VIROISSA OLEVIA KANNATTAS TONKIA PENKOA TAPAUKSIA. KEKKONEN KIRJOTTI KIRJAN : pesän jakajat. NYT VOIS JOKU KIRJOTTAA : konnat ja rahan jakajat.

    • Anonyymi

      Viranomaiset joiden tulisi Kokoomusmafian rikoksia tutkia, kuuluvat itse samaan mafiaan. Ei siis ole lainkaan erikoista, ettei mafian rikoksia tutkita.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tampereella militaristisia pörssirikollisperillisten, kommandopipoisia käytännön väkivaltajoukkoja, käyvät ihmisten kimppuun ja uhkailevat ihmisiä, samoin täällä keskustelualustalla, etusivulla aina niiden vihaväkivaltakirjoitteluja ja yrityksiä vaientaa kaikki muut, eli Suomen kansan suurin enemmistö.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      Heti kun ÄärioikeistoRkp:n KorruptioHenrikssonia, alettiin kritisoida ja arvostella, mm. eläkeläisväestön taloudellisen oikeusturvan puuttumisesta, EU:ltakin jälleen saatujen, vakavien varoituksien laiminlyönneistä, alkoi korruptio-yksipuoluejärjestelmälle tyypillinen, katteeton omakehu ek-medioissa, eli kaikki kritiikki valtion korkeiden virkojen, törkeistä väärinkäyttämisistä, on käytännössä estetty.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17904062/norjalaiset-superrikkaat-verovalttelijat-luikkivat-sveitsiin-karkuun-yhteiskunta-luontovastuuta

      Ja Suomeen, pesemään likaisia rahojaan, tekemään veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, tappamaan eläkeläisväestöämme, pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen kanssa ennenaikaisesti köyhyyteen pakottamalla.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      https://www.aljazeera.com/news/2023/6/12/thailands-pm-frontrunner-pita-faces-election-commission-probe

    • Anonyymi

      Moni vielä luulee, olevansa keskustelupalstalla, eikä tiedä, että on eduskunnan yksipuoluejärjestelmän mainos-korruptio-aivopesu-disinformaatiopalstalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17577883/eu-tukipaketit-mm--italialle-aarioikeisto-opposition-valevastustamalla-hyvaksyttyja

      Yksi ja sama korruptiovirkamiehen pörssirikollisperillinen, trollaa milloin persuna milloin vihervassarina esiintyneen, joita kumpiakaan ei ole olemassakaan, kun on jo vuosikymmenet, ollut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ pörssirikollisilla eduskunnassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17596062/rikostutkinnat--ja-syytteet-nord-stream-talvivaara-uniper-elakerahastojen-ryostot

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Huolestuttavia kirjoituksia, lainvastaisen neonatsi-pörssirikollishallituksen kannattajilta, ihailua Italian äärifasistien suuntaan, tarkoittanee sitä, että Kiinastakin rahaa maahansa lapioivat, Italian äärifasistit, ovat kinuamassa, elleivät jo saaneet, uutta EU-tukipakettia, joka nettomaksatetaan Suomen kansaa, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17980266/italian-aarifasistit-tarvanneet-eu-tukipaketin-jalleen-kadet-ojossa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-medioitten uutisissa toistellaan sitä, mitä korruptioministerit- ja kansanedustajat itse ilmoittavat, ei tehdä mitään ns. tutkivaa journalismia, saati että kerrottaisiin verojenkierrosta ja siitä, miten nuo varallisuudet on kahmittu, muun kansan kustannuksella ja rahoilla.

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009837574.html

    • Anonyymi

      Luulotauti vaan pahenee.

    • Anonyymi

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/riksrattsutredning-mot-joe-biden-inleds

      Biden jälkeläisineen rikossyytteissä AutokratiaUsassa.

      Yhteydet Suomessa korruptiossa rypeviin, valtion korkeita virkoja ja asemia, törkeästi väärinkäyttäneisiin, eivät voisi selkeämmät olla.

      Rikostutkinnat eduskunnassa, ministeriöissä ym valtion korkeissa viroissa, aloitettava syyttämisineen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18038008/naisviha-elakelaiskoyhia-kohtaan-on-aariliikkeiden-primus-motor

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17915997/vetoamme-eapnn-koyhyystutkijoihin-tehkaa-rikoskanteita-eu-tuomioistuimeen

      JOS Suomessa olisi monipuoluejärjestelmä, olisi kanteita kansainväliseen oikeuteen, jo nostettu, kun leikkaamiset jo entuudestaan köyhyysrajan alapuolelta, ovat Suomen perustus-ym lakien ja kansalaisten ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien vastaisia, selkeitä rikoksia siis.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe