Hengellinen musiikki ja profetiat

Anonyymi-ap

Voiko profetia tulla hengellisen musiikin kautta, hengellisen laulunsanoina, yhteen kokoontuneelle uskovien joukolle tai yksittäiselle uskovalle.

Kovin monet Jeesukseen uskovat muusikot kertoo saaneensa laulunsa sanat ja sävelen Pyhänhengen voitelussa. Uskallan epäillä sitä.

Entä käyttääkö Pyhähenki englanninkieltä lauluissa silloin kun valtaosa yhteenkokoontuneista suomalaisista uskovista ei ymmärrä tai osaa englanninkieltä.

Top Christian Songs 2023 Non Stop Playlist 🙏
Praise and Worship Songs With Lyrics 🙏
Thank You Lord
Englanninkielistä ylistysmusiikkia
video julkaistu 9/2023
https://www.youtube.com/watch?v=rJo287s3vkw

Tämä on kuva Hengellä täyttyneestä henkilöstä – täynnä Herran kirkkautta – niin, ettei lihalle jää mitään tilaa...

2. Moos 40:34-35 Sitten pilvi peitti ilmestysmajan, ja Herran kirkkaus täytti asumuksen; eikä Mooses voinut mennä ilmestysmajaan, sillä pilvi oli laskeutunut sen päälle, ja Herran kirkkaus täytti asumuksen.

Ef 5:18 Älkääkä juopuko viinistä, sillä siitä tulee irstas meno, vaan täyttykää Hengellä
Ef 5:19 puhuen keskenänne psalmeilla ja kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten ja laulaen sydämessänne Herralle,

Joh 15:11 Tämän minä olen teille puhunut, että minun iloni olisi teissä ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi.

Joh 17:13 Mutta nyt minä tulen sinun tykösi ja puhun tätä maailmassa, että heillä olisi minun iloni täydellisenä heissä itsessään.

9

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kim Clemens- löytyy youtubesta, profetoi Trumpista jo 2007, .

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍒 ­N­­­y­m­f­o­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18027897B

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Usein rohkeimmin väittää kuulleensa Jumalaa juuri valehtelijat.
      Ei pidä olla liian lapsellinen ja hyvä uskoinen ja uskoa kaikkia kuuluisuutta himoitsevia narsisteja.

      Kilttinä uskovaisena pelkää loukkaavansa Jumalaa jos ei usko jokaista huijarin lausetta. Mutta tämä ei ole oikein. Paras on luottaa AINA Raamattuun muutoin joutuu vuosien kuluttua katumaan miksi uskoi amerikkalaisia rahanpalvojia.

      Tv7 lla on useita saarnaajia jotka pokkana väittää "kun nyt annat rahaa niin saat erityis siunauksen". Kylmäverisiä eksyttäjiä. Mikään Jumalan Sana ei tuo sitä että tämä saarnaaja "tietää" sinun saavan erityissiunauksen RAHALLA.

    • Anonyymi

      https://www.ristinvoitto.fi/uutiset/sosiologit_pohtivat_syita_hillsongin_suosioon/?numero=5&osasto=Miten on

      ----------

      https://www.is.fi/viihde/art-2000005589440.html

      Tällainen on trendiuskonto Hillsong – taustalla ankaran konservatiivinen ideologia: Superjulkkikset ihastuivat

      Justin Bieber, Kardashianeita, Chris Pratt, Jay-Z... Hillsong on rockin tahtiin saarnaava trendiuskonto, joka vetää puoleensa megajulkkiksia. Päheän pinnan alla pesii kuitenkin ankaran konservatiivinen ideologia.

      ----------

      https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/hillsong-dallas-suljettiin-vaarinkaytosepailyjen-vuoksi/

      HILLSONG 19.04.2021 12:09 (päivitetty 12:12)

      Hillsong Dallas suljettiin väärinkäytösepäilyjen vuoksi

      ------------

      https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/16c7b091-46d8-433c-aad1-792bf9e796c9

      TV JA LEFFAT

      Seksirikoskohuja ja pettämisskandaali: Hillsong-kirkon karu totuus paljastuu uutuusdokumentissa

      The Secrets of Hillsong -dokumentti paljastaa megakirkon kaappeihin tungetut luurangot.

      Keskiviikko 12.7.2023 klo 8:45

      Vielä muutama vuosi sitten kansainvälinen megakirkko Hillsong oli suosionsa huipulla. Australialaislähtöinen kirkko tarjosi vaihtoehtoisen lähestymisen kristinuskoon. Ihmiset kokoontuivat rukoilemaan yökerhoihin ja kuuntelemaan saarnoja pastoreilta, joiden rintakehät oli tatuoitu ja farkut revitty. Justin Bieberin kaltaiset maailmantähdet toivat lisänäkyvyyttä yhteisölle.

      Vuonna 2020 selvisi, että kirkon suosikkipastori Carl Lentz oli pettänyt vaimoaan toisen naisen kanssa. Skandaalin seurauksena Lentz sai potkut ja vetäytyi julkisuudesta.

      Lentz puhuu julkisuudessa ensimmäistä kertaa kohun jälkeen tänään Disney+-palveluun ilmestyvässä dokumenttisarjassa The Secrets of Hillsong. Ääneen pääsee myös Lentzin Laura-vaimo, joka myös toimi kirkon pastorina ja on sittemmin jättänyt paikkansa.

      Dokumentin paljastuksista on uutisoinut Time.

      Lentz ei ole ainoa Hillsong-merkkihenkilö, jonka kaapeista on paljastunut luurankoja.

      Kirkon vuonna 1983 perustanut Brian Houston joutui kohun keskelle, kun hänen isänsä, vuonna 2004 kuolleen Frank Houstonin väitetyt lapseen kohdistuneet seksuaalirikokset paljastuivat. Brian Houston joutui oikeuden eteen, sillä hän tiesi isänsä teoista eikä ilmoittanut asiaa poliisille.

      Hillsongin johtavan pastorin tehtävästä vuonna 2022 irtisanoutunut Houston odottaa tällä hetkellä tuomiotaan. Häntä uhkaa viiden vuoden vankilatuomio.

      Oikeuskäsittelyn vuoksi Houstonia ei haastatella dokumentissa. Hän kuitenkin kommentoi dokumentintekijöille sähköpostitse useita häneen ja Hillsongiin kohdistuneita syytöksiä muun muassa vapaaehtoisten työoloihin liittyen.

      Dokumentti nostaa esiin myös väitteitä rotu-, sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kohdistuneesta syrjinnästä ja rahanpesuepäilyksistä Hillsongin sisällä.

      Hillsong ei itse vastannut dokumentin haastattelupyyntöihin.

      Sarjassa kuullaan myös seurakuntalaisten tarinoita ja kokemuksia. Ohjaaja Stacey Lee on sanonut Varietyn haastattelussa, että vaikka kohupastori Lentziä haastateltiin dokumenttia varten, oli tärkeää, että myös vastapuoli sai äänensä kuuluviin.

      Tänä vuonna valmistunut neliosainen dokumenttisarja sai alkusysäyksensä Vanity Fairin vuonna 2021 ilmestyneestä laajamittaisesta paljastusartikkelista.

      FX:n The Secrets of Hillsong tänään Disney+:ssa. Katso suoratoistopalveluiden ohjelmatiedot Telkusta.

    • Anonyymi

      https://cscc.utu.fi/hillsong-menestyksen-ilosanomaa-etsijoille/

      Hillsong – menestyksen ilosanomaa etsijöille

      June 14, 2021

      Tags: Australia, CSCC, hillsong, megakirkko

      Teksti: Reetta Koivukangas, opiskelija “Globaali kristinusko” -kurssilta. Kurssista voi lukea lisää täältä.

      Isossa hallin mallisessa kiinteistössä tuhatpäinen ihmisjoukko nostaa kätensä ylistykseen.

      Like a rushing wind Jesus breathe within
      Lord have Your way
      Lord have Your way in me
      Like a mighty storm
      Stir within my soul
      Lord have Your way
      Lord have Your way in me

      Laulua johtaa bändi laulajineen, ja viimeistään ylistyslaulun kertosäkeisiin yhtyy koko seurakunta. Tällainen on jumalanpalvelus megakirkko Hillsongissa.

      Megakirkoilla viitataan yleensä taustaltaan protestanttis- tai evankelikaalistaustaisiin kirkkoihin, joiden viikoittainen osallistujamäärä on vähintään 2000 ihmistä. Niillä on alati kasvavaa maailmanlaajuista vaikutusta. Yleensä megakirkot liitetään pohjoisamerikkalaiseen kristinuskoon ja ilmiö onkin sieltä lähtöisin. Maailman suurimmat megakirkot sijaitsevat Etelä-Koreassa, Brasiliassa ja joissakin Afrikan maissa, mutta megakirkkoja on suurissa kaupungeissa ympäri maailman.

      Erityisesti ylistysmusiikistaan tunnetuksi tullut Hillsong on australialaislähtöinen, nykyisin myös maailmanlaajuisesti vaikuttava ja menestyksekäs kirkollinen yhteisö – tai kirkkoperhe. Se on oppikirjaesimerkki megakirkosta: sen toimintaan osallistuu runsaasti kävijöitä viikkotasolla ja toimintaa ohjaavat rikkaat, menestyvät, karismaattiset ja pääasiassa miespastorit. Megakirkko Hillsong on taloudellisesti menestyksekäs yhteisö, ja sitä onkin joskus tituleerattu Australian menestyksekkäimmäksi brändiksi. Kohuiltakaan ei Hillsong ole välttynyt. Esimerkiksi julkisessa keskustelussa Australiassa Hillsong-kirkkoa on laajalti kritisoitu sen taloudellisesta menestyksestä ja esimerkiksi johtajien rahankäytön vuoksi.

      Hillsongin moniaistillisuus vetoaa yleisöön

      Hillsongin juuret ovat Frank Houstonin vuonna 1983 perustamassa Christian Life Centre -nimisessä kirkossa. Brian Houstonin toimesta kirkko uudelleennimettiin 2000-luvulla, kun sen perustaja, Brianin isä Frank Houston joutui hyväksikäyttöskandaalin keskelle. Liikkeen alusta asti keskeiset johtohahmot ovat olleet Brian ja Bobbie Houston. Skandaalin jälkeinen kasvu ja menestys on ollut suurta: kirkko kertoo, että sillä on 28 maassa kirkkoja erilaisissa kaupunkikeskuksissa, ja viikkotasolla sen toimintaan osallistuu 150 000 ihmistä. Mutta mitkä tekijät selittävät Hillsongin menestystä kohuista ja kritiikistä huolimatta?

      Hillsongin jumalanpalvelus on megakirkoille ominaisella tavalla moniaistillinen. Keskeistä ja ominaista Hillsongin jumalanpalveluksille on ylistysmusiikin suuri määrä ja sen korkea laatu. Hillsongilla on useita yhtyeitä, joista keskeisimmät ovat jumalanpalvelusmusiikista vastaava Hillsong Worship ja Houstonien Joel-pojan korkeita listasijoja albumillaan saavuttanut Hillsong United –yhtye.

      Megakirkoille tyypilliseen tapaan Hillsong käyttää teknologiaa keskeisesti toiminnassaan ja viestinsä välittämisessä. Hillsongin nimeä kantavat tv- ja YouTube-kanavat ovat suosittuja, kirkon ylistysmusiikki on kuultavissa musiikkipalveluista kuten Spotifysta ja lisäksi kirkon verkkosivu tarjoaa monenlaista sisältöä sekä uskoville että vielä yhteisöä etsiville. Hillsong vaikuttaa laajasti uskovan elämän eri osa-alueilla: kirkko järjestää toimintaa erilaisille kohderyhmille, kuten lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille sekä naisille eli “sisarille”. Hillsong kouluttaa pastoreita oppilaitoksessaan Hillsong Collegessa. Monikanavainen Hillsong vaikuttaa siis laajasti elämänalueilla, eikä yksin jumalanpalveluselämässä.

      Menestysteologinen sanoma pohdituttaa

      Hillsong vetoaa yleisöön tietysti myös sanomallaan. Ajattelun ytimessä tässä megakirkossa on ajatus menestyksestä uskoon liittyvänä asiana. Voidaan puhua menestyksen teologiasta: liikkeen johdossa olevat Houstonit korostavat menestyksen liittyvän uskoon, ja Jumalan siunauksen näkyvän elämässä myös materiaalisena menestyksenä. Kirkon toimintaan osallistuja, uskova saa tämän ajattelun mukaan menestyksestä osansa. Tätä opetusta on runsaasti myös kritisoitu.

      Megakirkkojen vallatessa tilaa kristinuskon kentillä on esitetty pohdintoja siitä, onko megakirkko tulevaisuuden keskeisin kristillisten jumalanpalvelusten näyttämö. Megakirkot ovat onnistuneet eittämättä houkuttelemaan osallisuutensa ihmisiä, joita ei muuten perinteinen kirkko ja perinteiset kirkonmenot ole kutsuneet. Samalla niihin suhtaudutaan myös varauksella: kristinuskon sanoman vesittäminen ja uskon voimakas kaupallistaminen ovat olleet keskeisiä kritiikin kohteita. Hillsong on toiminnallaan jättänyt jälkensä kristinuskon historiaan ja jatkaa menestyksekästä kulkuaan toivoen laajentumista globaalisti edelleen. Ainakin Hillsongin ylistyslaulut kaikuvat karismaattisissa seurakunnissa Suomessakin.

    • Anonyymi

      https://www.joukopiho.fi/

      osa profetiasta!

      ---------------

      12.3.2012

      Liisa Nuutisen näky

      Varoitus Jumalan kansalle

      Miten välttää eksytys?

      Etsi vain Herraa itseään! Silloin Jumala suojelee sinut, avaa silmäsi näkemään ja tarvittaessa ohjaa pois vaarallisista seurakunnista.

      Ole nopea katumaan. Tarkkaile rehellisesti itseäsi. Aina, kun sinussa nousee negatiivisia tunteita tai ajatuksia, pyydä niitä Herralta anteeksi ja pyydä Jeesusta poistamaan nämä pahat taipumuksesi! Esim. kun huomaat, että ylpeys sinussa nostaa päätään tai vihastut, pyydä Jeesusta puhdistamaan sinusta kaikki ylpeys ja viha.

      Valeherätys eksyttää monet, sillä se tarjoaa hauskanpitoa ilman ikävää saarnaa synnistä ja helvetistä.

      Kuitenkin tämä voima, mitä luullaan Jumalan kirkkaudeksi, on valtava demoniparvi. Demonit menevät kaikkiin, jotka osallistuvat näihin väärässä hengessä tapahtuviin kokouksiin ja hyväksyvät sen opit.

      Tämä ilmenee uskovissa lihallisuuden voimistumisena. Uskovissa alkaa esiintyä riitaisuutta, kilpailunhalua, vihamielisyyttä, erilaisia pahoja himoja, kaikenlaisen negatiivisuuden huomattavaa kasvua. Demonit vahvistavat synnillisiä ajatuksia, tunteita ja haluja saaden monet lankeamaan. Kauhistuttavinta tässä on se, että jolleivät uskovat elinaikanaan tee parannusta näistä synneistä, tämä väärä herätys vie heidät kadotukseen!

      Kun valeherätys on levinnyt maailmanlaajuisesti kaikkiin tuomittaviin seurakuntiin, Jumalan tuomio iskee. Babylon sortuu yhdessä yössä.

      Yhtenä päivänä maailmanlaajuisesti nämä demonit manifestoituvat avoimesti ja alkavat piinaamaan eksytykseen menneitä kristittyjä. Heidän lihansa luovutetaan Saatanan kuritettavaksi. Monet sairastuvat vaikeisiin ja tuskallisiin sairauksiin ja ne, jotka ovat paatuneet niin, etteivät rikkimurrettuinakaan tekisi parannusta, kuolevat tähän vitsaukseen.

      Tuo mies on luovutettava Saatanalle ja niin annettava hänen ruumiinsa tuhoutua, jotta hänen henkensä pelastuisi Herran päivänä.(1.Kor.5:5)

      Jae kertoo, että Herra voi luovuttaa synnissä elävien kehot Saatanan tuhottaviksi, jotta heidän sielunsa voisi pelastua.

      Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.

      Sen tähden häneen iskevät yhtenä ja samana päivänä kaikki hänelle langetetut vitsaukset, rutto, murhe ja nälkä,
      ja hänet poltetaan tuhkaksi. Väkevä on Herra Jumala, joka hänet on tuominnut!(Ilm.18:4-8)

      Jae varoittaa luopuneesta seurakunnasta, Babyloniasta. Se kehottaa jättämään langenneet seurakunnat, ettei joutuisi osalliseksi niiden tulevasta tuomiosta!

      Valeherätys on lähtöisin ns. Toronto-ilmiöstä. Tämän valeherätyksen piiriin kuuluvat kaikki liikkeet ja saarnaajat, jotka ovat olleet Toronton seurakunnan kanssa yhteydessä. Tai tekemisissä sellaisen henkilön kanssa, joka on ollut yhteydessä Toronton seurakunnan tai sen kanssa tekemisissä olleen henkilön kanssa. Sillä tämän ”herätyksen” takana on henkivalta, joka tarttuu ihmisestä toiseen, kun henkilö joutuu tämän ”voitelun alle”.

      Raamatussa on myös kerrottu, kuinka AINA, kun Jumalan kansa on elänyt synnissä, Jumala on lähettänyt rangaistuksen, jossa suuri osa Israelin kansasta on kuollut syntiensä tähden! Sama on tapahtuva meidän päivinämme, nyt vain koko Jumalan kansalle, johon me kristityt kuulumme.

      Varoitus epäjumalien palvelemisesta

      Veljet, haluan teidän tietävän, että isämme vaelsivat kaikki pilven johdattamina ja kulkivat meren poikki.

      Kaikki he saivat pilvessä ja meressä kasteen Mooseksen seuraajiksi.

      Kaikki he söivät samaa hengellistä ruokaa ja joivat samaa hengellistä juomaa. Hehän joivat siitä hengellisestä kalliosta, joka kulki heidän mukanaan; tämä kallio oli Kristus. Mutta useimmat heistä Jumala hylkäsi, kohtasihan heidät tuho autiomaassa. Näin heistä tuli meille varoittavia esimerkkejä: meidän ei pidä himoita pahaa, niin kuin he tekivät.
      Älkää ruvetko palvelemaan epäjumalia niin kuin jotkut heistä. Kirjoituksissa kerrotaan: "He istuivat syömään ja
      juomaan, ja sitten he nousivat tanssimaan."

      Älkäämme antautuko siveettömyyteen niin kuin jotkut heistä; heitä kuoli yhtenä päivänä kaksikymmentäkolmetuhatta.

      Meidän ei myöskään tule koetella Herran kärsivällisyyttä, niin kuin jotkut heistä tekivät; he kuolivat käärmeenpuremiin.

      Älkää liioin nurisko niin kuin jotkut heistä; he saivat surmansa kuolemanenkelin kädestä.

      Nämä tapahtumat ovat varoittavia esimerkkejä, ja ne on kerrottu ojennukseksi meille, joiden osana on elää lopun aikoja.

      Joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei kaadu.(1.Kor.10:1-12)

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe