Fraasit Raamatun ulkopuolelta

Anonyymi-ap

Helluntailaiset ovat keksineeet Raamatun ulkopuolisia fraasejaan joita he mantraavat jatkuvasti (aivopesua).

1. Fraasi: "tulla uskoon"

2. Fraasi : "herätys"

Jeesus ja Paavali eivät käyttäneet tälläisiä termejä.

42

251

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maapallo pyörii ja on yhtä vetovoimainen kuin ennenkin, mutta ihmisen tasapainoelin aistii olemattomia asioita kun menee helluntaipastorin käsien alle.

  • Anonyymi

   Usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Vapaa-ajattelijoiden aivoituksilla.


   Sitten ihmeelliseen Raamatun sisäpuoliseen testiin.

   Sitten vielä, veljet, rukoilkaa meidän edestämme, että Herran sana nopeasti leviäisi ja tulisi kirkastetuksi muuallakin niinkuin teidän keskuudessanne, ja että me pelastuisimme nurjista ja häijyistä ihmisistä; sillä usko ei ole joka miehen. Mutta Herra on uskollinen, ja hän on vahvistava teitä ja varjeleva teidät pahasta. Ja me luotamme teihin Herrassa, että te sekä nyt että vasta teette, mitä me käskemme. Ja Herra ohjatkoon teidän sydämenne Jumalan rakkauteen ja Kristuksen kärsivällisyyteen.
   (2Te 3:1-5)
   Mutta eivät kaikki ole olleet kuuliaisia evankeliumille. Sillä Esaias sanoo: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme?" Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta. Mutta minä kysyn: eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: "Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin".
   (Rom 10:16-18)

   https://www.h-y.fi/siionit/nyt-heratkaa-te-murheelliset-juuri.html

   Nyt herätkää, te murheelliset juuri
   ja muistakaa: on Herran armo suuri
   etsinyt teitä yöstä orjuuden.
   Hän armoon kantaa, luopukaa nyt muusta
   ja kuulkaa rohkaisua Herran suusta.
   Siis valvokaa!
   "Herättäjä-yhdistys"

   Raamattu.uskonkirjat.net on Raamatun tutkijan aarreaitta, jossa voit lukea useita ... Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa! Sinun kimaltava aamukasteesi

   Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille. Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt. Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa, ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä."
   (Jes 26:19-21)
   Herätyys! Tähän profeetalliseen sanaan on hyvä herätä.

   Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos. Sillä minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt. Ja minun lähettäjäni tahto on se, että minä kaikista niistä, jotka hän on minulle antanut, en kadota yhtäkään, vaan>>> herätän heidät viimeisenä päivänä.<<< Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä >>>>herätän hänet viimeisenä päivänä."<<<<
   (Joh 6:37-40)

   Ja hän on antanut hänelle vallan tuomita, koska hän on Ihmisen Poika. Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen.
   (Joh 5:27-29)


   Kyllä uskoontulosta ja herätyksestä on hyvä puhua. Sinäkin heräät, ainakin tuomiolle.

  • Anonyymi

   Huomaa, että aloittaja ei tunne Raamattua, vaan puhuu pehmosia ajankulukseen.

   • Anonyymi

    Jep, aloittajan kannattaa lukea muutakin kuin koraania.


  • Anonyymi

   3. upotuskaste
   4.Pyhän Hengen kaste
   5.tulikaste

  • Anonyymi

   Jeesus ei sanonut kertaakaan et se ja se "tuli uskoon".

  • Anonyymi

   Olsen tuli Uskoon (poikaan) takaapäin.
   Siksi hänet koroitettiinn helluntaiapostoliksi.

  • Anonyymi

   Kun helluntailainen todistaa kuinka hän tuli Uskoon.
   Hän kertoo kokemuksistaan.

  • Anonyymi

   Todista kuinka monta tuli viime sunnuntaina Helluntai seurakunnassasi uskoon.
   EI YHDEN YHTÄKÄÄN !

  • Anonyymi

   Voisitko aloittaja lukea edes vähän enemmän sitä Raamattuasi !

   Niin ei tarvitsisi esittää ihan päättömiä vaitteitä !

   Eli tulla uskoon :

   Ap. t. 15:5 Mutta fariseusten lahkosta nousivat muutamat, jotka olivat tulleet uskoon, ja sanoivat: "Heidät on ympärileikattava ja heitä on käskettävä
   noudattamaan Mooseksen lakia".


   Ap. t. 15:7 Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitten teki teidän keskuudessanne sen valinnan, että pakanat minun suustani saisivat kuulla evankeliumin sanan ja tulisivat uskoon.

   Ap. t. 17:4 Ja muutamat heistä tulivat uskoon ja liittyivät Paavaliin ja Silaaseen, niin myös suuri joukko jumalaapelkääväisiä kreikkalaisia sekä useat ylhäiset naiset.

   Ap. t. 18:27 Ja kun hän tahtoi mennä Akaiaan, niin veljet kehoittivat häntä siihen ja kirjoittivat opetuslapsille, että nämä ottaisivat hänet vastaan. Ja sinne saavuttuaan hän armon kautta oli suureksi hyödyksi uskoon tulleille.

   Ap. t. 19:2 Ja hän sanoi heille: "Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon?" Niin he sanoivat hänelle: "Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan".

   Ap. t. 19:18 Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa.

   Ap. t. 21:20 Sen kuultuaan he ylistivät Jumalaa ja sanoivat Paavalille: "Sinä näet, veli, kuinka monta tuhatta juutalaista on tullut uskoon, ja he ovat kaikki lainkiivailijoita.

   Ap. t. 21:25 Mutta uskoon tulleista pakanoista me olemme päättäneet ja kirjoittaneet, että heidän on välttäminen epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta."

   Room. 1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".

   Room. 13:11 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.

   1. Kor. 15:11 Olinpa siis minä tai olivatpa he: näin me saarnaamme, ja näin te olette uskoon tulleet.

   Tässä oli nyt vain tälläinen pieni otos tästä aiheesta "tulla uskoon" !

   Vaikka sinä siis väitit ihan päinvastaista !

   Lue edes vähän enemmän sitä Raamattuasi !

   Ja lopeta valheittesi levittely, Kiitos !

  • Anonyymi

   Suomi on täynnä pascanpuhujia joilla on nolla raamatun tietämys ja osalla mentaaliongelmia sekavia höpökäsitteitä isiltä kuultuja jne...eli ei mitään annettavaa mihinkään sielun vaivaan.

   Sama koskee lähes koko pappiskaartia, teollgisesta aanelonen siinä koko uskon puute.

  • Anonyymi

   Päänusko tulee kuulemisesta ja muiden aistien kautta ihmisen mieleen "metanoia" uskoa. Se on sitä kuollutta uskoa, mielen tason uskoa.

   Pelastava uskon Hengen tason usko, mitä kasteen lahjan Pyhän Hengen yksi ominaisuus.

   Gal. 5:22

   Mutta Hengen hedelmä on: rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävyys, hyvyys, usko, hiljaisuus, puhtaus.

   2. Kor. 4:13

   "Meillä on sama uskon Henki"

   Jumala kyllä tietää kenelle Hän on antanut sen uskon Hengen. Jumala näkee sydämeen, ihminen näkee ulkokuoren ja suulla voi todistaa ihan mitä tahansa.

   • Anonyymi

    Helluntailaisissa on villitsevä hurmoshenki, mikä tulee henkimaailmasta synnin sekaan tekemään niitä ihmeitä ja tunnustekoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Helluntailaisissa on villitsevä hurmoshenki, mikä tulee henkimaailmasta synnin sekaan tekemään niitä ihmeitä ja tunnustekoja.

    Suomi24 on tehnyt tarkoituksella ja määrätietoisesti helluntailaisuuspalstasta sivut, joissa avoimesti rikotaan Suomen lakeja ja joissa pilkataan ja herjataan Jumalaa ja joissa helluntailaisia vainotaan ja panetellaan. Suomi24 on tuhonnut keskustelun palstan aiheesta, helluntailaisuus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Helluntailaisissa on villitsevä hurmoshenki, mikä tulee henkimaailmasta synnin sekaan tekemään niitä ihmeitä ja tunnustekoja.

    Olsenikin touhusi 14 v. vapaasti ja perusti 40 hell.srk. Suomeen siinä hengellisessä tilassa, missä se mies eli. Ja se meni hellareihin ihan täydestä. Ei kukaan epäillyt mitään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olsenikin touhusi 14 v. vapaasti ja perusti 40 hell.srk. Suomeen siinä hengellisessä tilassa, missä se mies eli. Ja se meni hellareihin ihan täydestä. Ei kukaan epäillyt mitään.

    Lue Lutherista ja siitä, mitä kirkko katui ja myönsi :

    Opiskele oppi-isäsi historia, jonka lutherilainen kirkko on myöntänyt ja anteeksi pyytänyt:

    Oppi-isänne Luther !

    https://freepathways.wordpress.com/2010/09/13/anteeksipyynto-2010/

    Tässä ote tuosta:

    Luterilaisten anteeksipyynnön tausta
    Luterilaisen maailmanliiton yhdestoista yleiskokous kokoontui 20.-28.7.2010 Stuttgartissa. Yksi kokouksen pääaiheista oli historiallinen sovinto, luterilaisten kirkkojen anteeksipyyntö mennoniittien uskonyhteisöltä maailmanlaajuisesti. Kysymys on 1500-luvulta lähtien tapahtuneista anababtistien eli uudestikastajien vainoista, jotka johtivat Euroopassa raakaan väkivaltaan: mestauksiin, elävältä roviolla polttamisiin ja muihin maallisen hallinnon kirkkojen tuella harjoittamiin julmuuksiin. Toisin sanoen katolisen kirkon kahleista vapautuneet protestantit murhasivat toisia protestantteja ja käyttivät siinä katolisen kirkon inkvisitiosta tuttuja, mitä julmimpia menetelmiä.

    Tässä tarkennusta noihin kidutuksiin ja tappamisiin:

    Kertomukset väkivallasta tallella – Marttyyrien peili
    Tuhansia uudestikastettuja tuomittiin kuolemaan julmilla tavoilla. H
    eitä kidutettiin eri tavoin,
    poltettiin roviolla,
    mestattiin,
    hirtettiin,
    hukutettiin
    ja haudattiin elävältä.
    Heiltä riistettiin lapset ja omaisuus. Myös heidän teologisia kirjoituksiaan tuhottiin polttorovioilla.
    ---------------

    Tässä ote tuolta anteeksipyynnöstä Lutherin toimista:

    -------------

    Kysymys on 1500-luvulta lähtien tapahtuneista anababtistien eli uudestikastajien vainoista, jotka johtivat Euroopassa raakaan väkivaltaan: mestauksiin, elävältä roviolla polttamisiin ja muihin maallisen hallinnon kirkkojen tuella harjoittamiin julmuuksiin.

    Toisin sanoen katolisen kirkon kahleista vapautuneet protestantit murhasivat toisia protestantteja ja käyttivät siinä katolisen kirkon inkvisitiosta tuttuja, mitä julmimpia menetelmiä.

    Reformaation isät Martti Luther ja Philip Melanchthon antoivat arvovaltansa ja teologisen tukensa vainoille ja väkivallalle puheillaan ja kirjoituksillaan. Dokumentit osoittavat, että Luther ja Melanchthon antoivat useita jyrkkiä ja väkivallan sallivia lausuntoja uudestikastajista. He eivät pelkästään hyväksyneet ihmisten vainoamista ja heihin kohdistettua fyysistä väkivaltaa, vaan jopa kannustivat vallanpitäjiä siihen sekä maallisin että teologisin perustein.

    Silloinen maallinen hallinto käytti arvovaltaisten kirkonmiesten tuomitsevia puheita ja kirjallisia lausuntoja hyväksi uudestikastajiin kohdistamansa vainon legitiimeinä perusteluina. Keisarikunnassa laadittiin uskonpuhdistajien tukemana laki, joka mahdollisti vainoamisen ”laillisesti”.

    Luther joutui ottamaan kantaa anabaptisteiksi nimitettyjen kristittyjen tappamiseen vuonna 1527. Hän antoi suostumuksensa laille ja kuolemantuomioille, vaikka tapahtumia hänen omien sanojensa mukaan olikin ”kauheaa katsella”.
    -------------------------

    Joten älä viitsi mitätöidä kirkon itse myöntämiä asioita Lutherista !!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olsenikin touhusi 14 v. vapaasti ja perusti 40 hell.srk. Suomeen siinä hengellisessä tilassa, missä se mies eli. Ja se meni hellareihin ihan täydestä. Ei kukaan epäillyt mitään.

    Älä höpötä naurettavia juttujasi perusti seurakuntis, jos et ole perustanut yhtään seurakuntaa,ole kirjoittamatta ropaskaa.


  • Anonyymi

   Kysyn nyt uudestaan aloittajalta sitä, että etkö sinä löydä omasta Raamatustasi näitä selviä sanoja ollenkaan ???

   Jos edes vähän tutkisit, niin silloin ei tarvitsisi esittää ihan päättömiä vaitteitä !

   Eli "tulla uskoon", puhuuko Raamattu siitä ? :

   Ap. t. 15:5 Mutta fariseusten lahkosta nousivat muutamat, jotka olivat tulleet uskoon, ja sanoivat: "Heidät on ympärileikattava ja heitä on käskettävä
   noudattamaan Mooseksen lakia".


   Ap. t. 15:7 Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitten teki teidän keskuudessanne sen valinnan, että pakanat minun suustani saisivat kuulla evankeliumin sanan ja tulisivat uskoon.

   Ap. t. 17:4 Ja muutamat heistä tulivat uskoon ja liittyivät Paavaliin ja Silaaseen, niin myös suuri joukko jumalaapelkääväisiä kreikkalaisia sekä useat ylhäiset naiset.

   Ap. t. 18:27 Ja kun hän tahtoi mennä Akaiaan, niin veljet kehoittivat häntä siihen ja kirjoittivat opetuslapsille, että nämä ottaisivat hänet vastaan. Ja sinne saavuttuaan hän armon kautta oli suureksi hyödyksi uskoon tulleille.

   Ap. t. 19:2 Ja hän sanoi heille: "Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon?" Niin he sanoivat hänelle: "Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan".

   Ap. t. 19:18 Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa.

   Ap. t. 21:20 Sen kuultuaan he ylistivät Jumalaa ja sanoivat Paavalille: "Sinä näet, veli, kuinka monta tuhatta juutalaista on tullut uskoon, ja he ovat kaikki lainkiivailijoita.

   Ap. t. 21:25 Mutta uskoon tulleista pakanoista me olemme päättäneet ja kirjoittaneet, että heidän on välttäminen epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta."

   Room. 1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".

   Room. 13:11 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.

   1. Kor. 15:11 Olinpa siis minä tai olivatpa he: näin me saarnaamme, ja näin te olette uskoon tulleet.

   Tässä oli nyt vain tälläinen pieni otos tästä aiheesta "tulla uskoon" !

   Vaikka sinä siis väitit ihan päinvastaista !

   Lue edes vähän enemmän sitä Raamattuasi !

   Ja lopeta valheittesi levittely, Kiitos !

   Ja onko sinusta myötämään nyt paha virheesi ja katumaan ja tekemään parannusta tässä asiassa ???

  • Anonyymi

   Kivoja fraaseja joita on kiva käyttää vähän siellä sun täällä. Se mitä ne milloinkin tarkoittavat riippuu paljon siitä, missä yhteydessä niitä käytetään ja miten kukin kuulija sattuu ne ymmärtämään.

   • Anonyymi

    Nuo kirjoitukset eivät ole mitään "fraaseja" vaan Raamatun Totuutta, jota et voi millään kiertää / kiistää !

    Miksi et kadu ja myönnä tuon olleen silkaa valhetta ja vääristelyä ?

    Eikö ylpeys anna periksi ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuo kirjoitukset eivät ole mitään "fraaseja" vaan Raamatun Totuutta, jota et voi millään kiertää / kiistää !

    Miksi et kadu ja myönnä tuon olleen silkaa valhetta ja vääristelyä ?

    Eikö ylpeys anna periksi ?

    Etkö häpeä röyhkeyttäsi tuomitessasi sinulle tuntemattoman ihmisen mielipiteen valheeksi ja vääristelyksi? Mikä sinä olet tuomitsemaan muiden mielipiteitä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Etkö häpeä röyhkeyttäsi tuomitessasi sinulle tuntemattoman ihmisen mielipiteen valheeksi ja vääristelyksi? Mikä sinä olet tuomitsemaan muiden mielipiteitä?

    Aloittajan väitteet ovat valhetta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aloittajan väitteet ovat valhetta!

    Kun kerran olet vahvasti tätä mieltä, niin kerro mitä sinä ymmärrät sanan "herätys" tarkoittavan tässä yhteydessä? Omin sanoin kiitos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun kerran olet vahvasti tätä mieltä, niin kerro mitä sinä ymmärrät sanan "herätys" tarkoittavan tässä yhteydessä? Omin sanoin kiitos.

    Edellinen kirjoittaja en ollut minä, vaan se joka laittoin pienen listan "tulla uskoon" asiasta !

    Joten miksi yrität kierrellä ja ohittaa selvän asian ?

    Kovassa on tuo ylpeytesi !

    Minä en ainakaan vielä ole käsitellyt asiaa "herätys", sillä jo tuo toinen asia vahvisti aloittajan puhuvan silkkaa valhetta !

    Miksi täytyy siis valehdella vastoin selvääkin selvempää Jumalan Sanaa ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun kerran olet vahvasti tätä mieltä, niin kerro mitä sinä ymmärrät sanan "herätys" tarkoittavan tässä yhteydessä? Omin sanoin kiitos.

    Missä yhteydessä? Sinun valheittesiko yhteydessä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Missä yhteydessä? Sinun valheittesiko yhteydessä?

    Ei tämä niin vaikeaa ole. Uskoon tuleminen tapahtuu yleensä lapsena sitä myöden kun lapsi kasvaa ja ottaa mallia vanhemmistaan. Lapsi ei kykene kyseenalaistamaan vanhempiensa vakaumusta. Lapsi on hyvin vastaanottavainen tälläisille vaikutteille murrosikään asti.

    Aikuisena uskoon tuleminen tapahtuu jonkin henkilökohtaisen mieltä järkyttävän tapahtuman yhteydessä. Ihminen näkee tilaisuuden ikään kuin palata lähtöruutuun, ja kokee näin saavansa uuden tilaisuuden elämäänsä. Jotkut tässä onnistuvat jotkut ei.

    Herätys nyt kyseessä olevassa narratiivissa liittyy juurikin tuohon aikuisiällä uskoon tulemiseen. Epätoivoinen ihminen "herää" eli havaitsee uuden mahdollisuuden olemassaolon ja tarttuu siihen.

    Mitään mystistä tai yliluonnollista näihinkään asioihin ei liity.


  • Anonyymi

   Jeesus Kristus meidän kristittyjen Herra ei koskaan puhunut
   A. Ihmisen uskoon tulemisesta
   B. Ihmisen uudelleen kastamisesta

   C. Jeesus varoitti eksytyksistä (väkevistä helluntaieksytyksistä yms.)

   • Anonyymi

    Eli kaikki tämä Raamatusta on siis valhetta ?

    Ap. t. 15:5 Mutta fariseusten lahkosta nousivat muutamat, jotka olivat tulleet uskoon, ja sanoivat: "Heidät on ympärileikattava ja heitä on käskettävä
    noudattamaan Mooseksen lakia".


    Ap. t. 15:7 Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitten teki teidän keskuudessanne sen valinnan, että pakanat minun suustani saisivat kuulla evankeliumin sanan ja tulisivat uskoon.

    Ap. t. 17:4 Ja muutamat heistä tulivat uskoon ja liittyivät Paavaliin ja Silaaseen, niin myös suuri joukko jumalaapelkääväisiä kreikkalaisia sekä useat ylhäiset naiset.

    Ap. t. 18:27 Ja kun hän tahtoi mennä Akaiaan, niin veljet kehoittivat häntä siihen ja kirjoittivat opetuslapsille, että nämä ottaisivat hänet vastaan. Ja sinne saavuttuaan hän armon kautta oli suureksi hyödyksi uskoon tulleille.

    Ap. t. 19:2 Ja hän sanoi heille: "Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon?" Niin he sanoivat hänelle: "Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan".

    Ap. t. 19:18 Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa.

    Ap. t. 21:20 Sen kuultuaan he ylistivät Jumalaa ja sanoivat Paavalille: "Sinä näet, veli, kuinka monta tuhatta juutalaista on tullut uskoon, ja he ovat kaikki lainkiivailijoita.

    Ap. t. 21:25 Mutta uskoon tulleista pakanoista me olemme päättäneet ja kirjoittaneet, että heidän on välttäminen epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta."

    Room. 1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".

    Room. 13:11 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.

    1. Kor. 15:11 Olinpa siis minä tai olivatpa he: näin me saarnaamme, ja näin te olette uskoon tulleet.

    Tässä oli nyt vain tälläinen pieni otos tästä aiheesta "tulla uskoon" !

    Vaikka sinä siis väitit ihan päinvastaista !

    Oletko nyt ihan tosissasi, Raamattu laajalti valhetta ?

    Mutta sinä tiedät paremmin ja osaat ihan itse valita sen, mikä siellä on valhetta ja mikä totta ?

    Eipä sinua päätä pakota. olet jo todella korkealle nostanut itse itsesi , siis Jumalaksi tietämään kaiken oikein ja paremmin kuin Jumala itse, jonka Sanaa sinä väität nyt valheeksi !

    Huh huh sentään !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli kaikki tämä Raamatusta on siis valhetta ?

    Ap. t. 15:5 Mutta fariseusten lahkosta nousivat muutamat, jotka olivat tulleet uskoon, ja sanoivat: "Heidät on ympärileikattava ja heitä on käskettävä
    noudattamaan Mooseksen lakia".


    Ap. t. 15:7 Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitten teki teidän keskuudessanne sen valinnan, että pakanat minun suustani saisivat kuulla evankeliumin sanan ja tulisivat uskoon.

    Ap. t. 17:4 Ja muutamat heistä tulivat uskoon ja liittyivät Paavaliin ja Silaaseen, niin myös suuri joukko jumalaapelkääväisiä kreikkalaisia sekä useat ylhäiset naiset.

    Ap. t. 18:27 Ja kun hän tahtoi mennä Akaiaan, niin veljet kehoittivat häntä siihen ja kirjoittivat opetuslapsille, että nämä ottaisivat hänet vastaan. Ja sinne saavuttuaan hän armon kautta oli suureksi hyödyksi uskoon tulleille.

    Ap. t. 19:2 Ja hän sanoi heille: "Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon?" Niin he sanoivat hänelle: "Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan".

    Ap. t. 19:18 Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa.

    Ap. t. 21:20 Sen kuultuaan he ylistivät Jumalaa ja sanoivat Paavalille: "Sinä näet, veli, kuinka monta tuhatta juutalaista on tullut uskoon, ja he ovat kaikki lainkiivailijoita.

    Ap. t. 21:25 Mutta uskoon tulleista pakanoista me olemme päättäneet ja kirjoittaneet, että heidän on välttäminen epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta."

    Room. 1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".

    Room. 13:11 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.

    1. Kor. 15:11 Olinpa siis minä tai olivatpa he: näin me saarnaamme, ja näin te olette uskoon tulleet.

    Tässä oli nyt vain tälläinen pieni otos tästä aiheesta "tulla uskoon" !

    Vaikka sinä siis väitit ihan päinvastaista !

    Oletko nyt ihan tosissasi, Raamattu laajalti valhetta ?

    Mutta sinä tiedät paremmin ja osaat ihan itse valita sen, mikä siellä on valhetta ja mikä totta ?

    Eipä sinua päätä pakota. olet jo todella korkealle nostanut itse itsesi , siis Jumalaksi tietämään kaiken oikein ja paremmin kuin Jumala itse, jonka Sanaa sinä väität nyt valheeksi !

    Huh huh sentään !

    Lyydiatakin kutsuttiin uskovaksi ("pistis) vasta kasteen jälkeen. Koska hän oli saanut kasteeessa uskon Hengen lahjan.

    "ottaa vaarin" tottella kastekäskyä

    14 Ja eräs Lyydia niminen purppuranmyyjä Tyatiran kaupungista, jumalaapelkääväinen nainen, oli kuulemassa; ja Herra avasi hänen sydämensä ottamaan vaarin siitä, mitä Paavali puhui.
    15 JA KUN HÄNET JA HÄNEN PERHEKUNTANSA OLI KASTETTU, pyysi hän meitä sanoen: "Jos te pidätte minua Herraan uskovaisena, niin tulkaa minun kotiini ja majailkaa siellä". Ja hän vaati meitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eli kaikki tämä Raamatusta on siis valhetta ?

    Ap. t. 15:5 Mutta fariseusten lahkosta nousivat muutamat, jotka olivat tulleet uskoon, ja sanoivat: "Heidät on ympärileikattava ja heitä on käskettävä
    noudattamaan Mooseksen lakia".


    Ap. t. 15:7 Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitten teki teidän keskuudessanne sen valinnan, että pakanat minun suustani saisivat kuulla evankeliumin sanan ja tulisivat uskoon.

    Ap. t. 17:4 Ja muutamat heistä tulivat uskoon ja liittyivät Paavaliin ja Silaaseen, niin myös suuri joukko jumalaapelkääväisiä kreikkalaisia sekä useat ylhäiset naiset.

    Ap. t. 18:27 Ja kun hän tahtoi mennä Akaiaan, niin veljet kehoittivat häntä siihen ja kirjoittivat opetuslapsille, että nämä ottaisivat hänet vastaan. Ja sinne saavuttuaan hän armon kautta oli suureksi hyödyksi uskoon tulleille.

    Ap. t. 19:2 Ja hän sanoi heille: "Saitteko Pyhän Hengen silloin, kun te tulitte uskoon?" Niin he sanoivat hänelle: "Emme ole edes kuulleet, että Pyhää Henkeä on olemassakaan".

    Ap. t. 19:18 Ja monet niistä, jotka olivat tulleet uskoon, menivät ja tunnustivat ja ilmoittivat tekonsa.

    Ap. t. 21:20 Sen kuultuaan he ylistivät Jumalaa ja sanoivat Paavalille: "Sinä näet, veli, kuinka monta tuhatta juutalaista on tullut uskoon, ja he ovat kaikki lainkiivailijoita.

    Ap. t. 21:25 Mutta uskoon tulleista pakanoista me olemme päättäneet ja kirjoittaneet, että heidän on välttäminen epäjumalille uhrattua ja verta ja lihaa, josta ei veri ole laskettu, ja haureutta."

    Room. 1:17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".

    Room. 13:11 Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme.

    1. Kor. 15:11 Olinpa siis minä tai olivatpa he: näin me saarnaamme, ja näin te olette uskoon tulleet.

    Tässä oli nyt vain tälläinen pieni otos tästä aiheesta "tulla uskoon" !

    Vaikka sinä siis väitit ihan päinvastaista !

    Oletko nyt ihan tosissasi, Raamattu laajalti valhetta ?

    Mutta sinä tiedät paremmin ja osaat ihan itse valita sen, mikä siellä on valhetta ja mikä totta ?

    Eipä sinua päätä pakota. olet jo todella korkealle nostanut itse itsesi , siis Jumalaksi tietämään kaiken oikein ja paremmin kuin Jumala itse, jonka Sanaa sinä väität nyt valheeksi !

    Huh huh sentään !

    Käskikö Jeesus vai ketkä Helluntaipastoreita uudestikastamaan ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Käskikö Jeesus vai ketkä Helluntaipastoreita uudestikastamaan ?

    Käskikö Jeesus kastamaan vauvoja ?

    Mikä olikaan sanoma ?


    Matt. 3:2 ja sanoi: "Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle".

    Matt. 4:17 Siitä lähtien Jeesus rupesi saarnaamaan ja sanomaan: "Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle".

    Mark. 1:15 ja sanoi: "Aika on täyttynyt, ja Jumalan valtakunta on tullut lähelle; tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi".

    Mark. 6:12 Niin he lähtivät ja saarnasivat, että oli tehtävä parannus.

    Miten vauva tekee parannusta ja mistä ???


  • Anonyymi

   Hellarit hurmospäissään tulkitsevat Raamattua korvasyyhyn ja tunteiden mukaan.
   Hurmosta ja kaatuilua he sanovat Pyhän Hengen työksi.
   Uskomatonta.

   • Anonyymi

    ...ja niitä henkijeesuksia napsitaan kuin kärpäsiä lennosta...


   • Anonyymi

    Hurmoksen ja kaatuilun lisäksi tähän suureen eksytykseen kuuluvat myös ihmeparantumiset, improvisoidut tiedon sanat ja kielilläpuhuminen.

    Niin että huh huh sentään tälläistä jumalanpilkkaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ...ja niitä henkijeesuksia napsitaan kuin kärpäsiä lennosta...

    Törkeetä eksytystä kun ihmiselle luvataan, että ota Jeesus vastaan pelastajaksesi ja hänelle syötetään villitsevä hurmoshenki Jeesuksena.


  • Anonyymi

   Kun "tulet uskooon" (helluntaiuskoon) voit hyvällä tuurilla saada "uudet kielet".

   TULE SIIS HELLUNTAIUSKOON.

   Ps. Muista juopua hurmoksesta. 🤪👍🤪

   • Anonyymi

    Parhamissa ja Olsenissa oli haureuden henki. Niin mitä ihmeen Jeesuksia siellä otettiin vastaan niiden miesten käsien alta tai kastepaljussa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Parhamissa ja Olsenissa oli haureuden henki. Niin mitä ihmeen Jeesuksia siellä otettiin vastaan niiden miesten käsien alta tai kastepaljussa?

    Olsenikin perusti Suomeen 40 helluntaiseurakuntaa ja ojenteli käsiään tuhansien ihmisten päälle?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Parhamissa ja Olsenissa oli haureuden henki. Niin mitä ihmeen Jeesuksia siellä otettiin vastaan niiden miesten käsien alta tai kastepaljussa?

    Luterilaiset sateenkaariseurakuntalaiset vihkivät nykyisin näitä olsen-poikia!
    Luterilaisen rienaajan "uskonveljiä" on nykyisin olsenit.


  • Anonyymi

   Luterilaisten fraasit ovat sakramentit.

  • Anonyymi

   Miten kävi lopulta palvotulle helluntaipuhujalle Niilo Yli-kaatajalle ?
   Hän oli uudelleen kastettu.

   Pien-$ohonne on sateenkaari helluntaijohtaja.

  • Anonyymi

   ei yhtään aikuista näytä olevan tuolla riekkuosastolla.

   minusta teidän pitäis alkaa isontaa mopon takahammastusta, nykysillä menee liian lujaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   30
   4704
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   319
   2975
  3. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   132
   1711
  4. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1701
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   65
   1593
  6. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   279
   1158
  7. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   111
   928
  8. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   823
  9. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   79
   787
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   81
   755
  Aihe