Kristus on voittanut!

Anonyymi-ap

Kommunismi on ateistinen uskomus. Se on ihmisen luoma järkeisoppi. Kommunismi on tuhoon tuomittu.
Kristuksen herruus todellisuutta ja kommunismi on väärää valhetta, väärää valuuttaa.
Jokaisen ihmisen tulee alistua Kristuksen herruuteen. Tässä ajassa. Alistuminen Hänen herruuuteensa antaa todellisen vapauden. Ei ainoastaan tässä ajassa vaan myös tulevassa.
Kommunismi on pimeydestä. Se ismi on riivaajien vaikuttamaan. Sitä esiintyy erikoisen paljon venäjällä, kiinassa, pohjois-koreassa, Afrikassa ja etelä-Amerikassa.
Tämän ismin hengen hedelmiä ovat korruptio, väkivalta, murhat, raiskaukset, sorto, - leirit, nälänhätä, kaikkinainen puute, sydämen kylmyys, ahneus, varastelu, jne.

Mihin kommunismia tarvitaan? Ei ainakaan maailmaa parantamaan. Siihen se ei pysty. Eikä tule pystymäänkään.

Yhteiskunnalla on vain yksi oikea tie valittavanaan ja se on Kristuksen Herruus. Muutos alkaa aina ihmisestä. Kristus antaa tämän muutoksen. Ei mikään muu - ismi.

9

661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kommunismi oli äpäräkultin (= kristinusko) kaltainen uskomusjärjestelmä kansan alistamiseksi. Toistaiseksi sen aiheuttama kuolleisuus ei yllä vielä uskontojen tasalle.

      • Anonyymi

        Mutta kovastipa ateismipalstalla eräs ukkeli alkoi kiehnäämään "ateistisen hirmuvallan puolesta". Mitä todennäköisimmin sama, joka vaati, että "koska Jumalaa ei ole, niin jonkun pitäisi ottaa Jumalan sija".


    • Anonyymi

      Ennenkuin aloittaa öyhötyksen kommunismista, kannattaa ensin ottaa selville se mitä se yleensä on.

    • Anonyymi

      Aam5:22. Amen.

    • Anonyymi

      "Muutos alkaa aina ihmisestä. Kristus antaa tämän muutoksen. Ei mikään muu - ismi."

      Jeesus auttoi minut uuskommunismiin ja siihen verrattavaan toiseen ideologiaan. Nyt on hyvä.
      Aloittaja ei tajua, että kaikki ideologiat ovat kuin ruoka - jokainen maustaa sen itselleen sopivaksi, mutta resepti ei muutu.

      Aloittaja on verrattavissa Jeesuksen ajan kirjanoppineisiin.

    • Anonyymi

      Että joku voikin olla noin kajahtanut. Ei kommunismi ole uskonto vaan juurikin toteamasi järkeisoppi. Totetuminen on sinänsä mahdotonta koska jokaiseen systeemiin mahtuu aina muutama vallanhimoinen ja muita sortava tapaus pilaten muuten asialliset kuviot.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Kommunismi... on ihmisen luoma järkeisoppi."

      Uskonnotko eivät ole? Mistä ne kaikki ovat tulleet? Eivätkö shamanismista, joka on kaikkien uskontojen äiti? Mistä shamanismi? Kokemuksesta.

    • Kommunismi, kristinusko ja kristalliterapia, ovat kaikki samanlaisia vääräksi osoitettuihin uskomuksiin perustuvia järjestelmiä, jotka ovat harmittomia niin kauan kuin ne pysyvät pienen piirin puuhasteluna.

      Jos niistä tulee yleinen "totuus" niin seuraukset ovat kamalia.

      Nykyinen vesittynyt luterilaisuus on onneksi aika harmitonta. Jumala on kuollut, eikä juuri kukaan siihen heppuun ole tosissaan uskonut enää valistusajasta lähtien.

      Myös Marx on kuollut ja kommunismikin kuoli viimeistään 1990-luvulla. Se, mitä Pohjois-Koreassa on vielä jäljellä, on vain epäkuollut zombi.

      Nietzsche pelkäsi, että ilman uskontoa ihmiskunta vajoa nihilismiin. Kun katsoo ympärilleen, niin onhan siinä käynyt juurikin niin. Mutta onko se niin paha asia?

      Wikipedian määritelmän mukaan: "Eksistentiaalinen nihilismi on filosofinen teoria, jonka mukaan elämällä ei itsessään ole merkitystä tai arvoa" - tuohan on siis pelkkä fakta. Elämällähän on vain se tarkoitus, minkä jokin älyllinen olento sille korviensa välissä antaa, oli se sitten vaikka postimerkkeily. Eikä se tarkoitus ole koskaan mikään objektiivinen totuus.

      Vai pystyykö joku jollain laitteella mittaamaan, paljonko merkitystä on vaikkapa tien vierestä löytyneessä kivenpalasessa, ja onko siinä enemmän vai vähemmän merkitystä kuin lasillisessa vettä? Paljonko desilitra merkitystä painaa?

      Nämähän ovat siis ihan höhliä, kysymyksiä, kun se merkitys ei ole olemassa kuin jonkinlaisena tuntemuksena jonkun pään sisällä.

      Uskontojen ja aatteiden tyhjiötä tulee varmaan täyttämään vielä kaikenlaisia aate- ja uskomusviritelmiä, kiviterapiaa, enkeliterapiaa, jotain itämaista filosofiaa länteen sovitettuna yms. Luulen että nämä kaikki jäävät kuitenkin vain pienten sisään lämpiävien piirien puuhasteluksi.

      Kommunismi on kuollut, ja niin on kristinuskokin. Luterilainen kirkko on vain epäkuollut kristinuskon zombi, samoin kuin Pohjois-Korea on kommunismin zombi. Viimeinen Nietzscheläinen yli-ihminen puolestaan teki itsemurhan bunkkerissaan 1945.

      Suurten massojen tulevaisuus on Nietzschen pelkäämä nihilismi, joka ei loppujen lopuksi olekaan niin paha asia. Mitään suuria aatteita tuskin enää tulee, uskonnoista puhumattakaan - ainakaan länsimaissa. Ihmiset katsovat Netflixiä ja viihdyttävät itsensä hengiltä koska muutakaan ei ole tarjolla kivuliasta vanhuutta, sairautta ja kuolemaa odotellessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3554
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3269
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2408
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe