Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko muut Natomaat

Anonyymi-ap

Ihan kelvottomassa kunnossa, kun Natopäälliköt kehuu toistuvasti Suomen puolustusvoimien taitoa ja kyvykkyyttä.
Vai onko kehumisessa nähtävissä joku piilotettu juoni?

7

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä. Useat maat ovat laiminlyöneet velvollisuutensa. Saksa mukaan luettuna, ja osa Nato-maista lipsuu politiikassaan ja toimissaan venäjän alusmaiksi.

      • Anonyymi

        Pariisin rauhansopimus esti Saksan varustautumisen pitkään. USA jäi Saksaan valvomaan sitä ja turvaamaan aluetta. Rajoituksia on toki purettu, mutta asia on edelleen poliittisesti herkkä. Saksa ei ole halunnut näyttää "liian vahvalta", eikä sille ole ollut tarvettakaan USA:n läsnäolon vuoksi.


    • Anonyymi

      Kehuminen on aivan aiheellista. Suomi on yksi harvoista maista, jossa on säilytetty asevelvollisuus. Meillä on suhteessa enemmän sotilaskoulutuksen saaneita kuin maissa, joissa puolustus nojaa ammattiarmeijaan. Moni valtio vähensi koulutettavien määrää, koska ajateltiin keskittyä vain kriisinhallintaoperaatioihin. Suomi panosti jo ennen Nato-jäsenyyttä puolustukseen myös rahallisesti enemmän kuin jotkut Nato-maat. Kaikilla mailla ei tosin ole 1300 km rajaa Venäjän kanssa. Ukrainan sota on nyt herätellyt muitakin Nato-maita terästämään omaa puolustustaan.

    • Anonyymi

      On kelvottomassa kunnossa ja tämä on ollut tiedossa jo koska trump tämän kertoi jo vuosia sitten mutta ranaskan makaroon voin nauroi hänelle kun vaati panostamaan ranskaa armeijaansa j muita natovekuloita.

    • Anonyymi

      Muut Nato-maat eivät ole kelvottomassa kunnossa. Suomi on vain asevelvollisuuden vuoksi suhteellisesti paremmassa kuin jotkut. Parannettavaa on kaikilla.

    • Anonyymi

      Juoni on tämä:

      Egoi-hivelyy, jotta Suomi kokisi itsensä vahvaksi ja kakkosrintamattaittaisimme ittemme kansankunta ven konktekstissa heidän etujensä tähden; minkä toki Suomi vielä, oivaltamatta taktisen uhrauksen rooliaan - koska tukholman profetiaa ei älytä uskoa - näemmä valit. tekee.

      Tuon kontraaminen on mahd ainoastsaan samanaikaisen kansallistason yhteisrukoukseen nousun kautta; koska tuolloin Jeesuksen ihmeet poistaa KAIKKI egotarpeemme, kokea itseämme enää koskaan ns. paskantärkeiksi.

      • Anonyymi

        kakkosrintamattaisimme

        kansakuntana

        ainoastaan

        tuli nukuttuu olemattomasti, koska tää paskavatkaamo eskaloitui meitä vastaan ja koitin vielä kerran iskuvaimentaa noit tulevii haasteitamme, edes näin, naputelle totuudet noist, kaikista.

        pihalla on syksy - ja Lapiin tulee pian ....se lumi.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe