Lähi-Itä uuden ajan kynnyksellä. Tämäkään ei ole profetia.

Anonyymi-ap

Lähi-Itään nousee 'Uusi Babylon', suurvalta, joka hallitsee muinaisen Nebukadnessar II aikaisia alueita. Tuo muinainen Babylon kukisti Assurin armeijan, valloitti Israelin ja kukisti Egyptin armeijan. Se valtakunta oli nykyisen Irakin ja Syyrian ja Libanonin ja Israelin valtioiden alueella.

Danielin kirjan profetia kertoo meille tuosta suurvallasta, joka on tuon Danielin kirjan kultaisen kuvapatsaan ensimmäinen suurvalta lopun aikojen alussa. Se kerrotaan meille tuon Danielin sanoman lopussa. Danielin 2 ja 7 luku kertovat tuosta samasta profetiasta, joista sanotaan, että tuon profeitien lopussa tulee Kristuksen tuhatvuotinen valtakunta maan päälle.

Tuosta ensimmäisestä suurvallasta on pitkä aika siihen, että tuon profetien viimeinen suurvalta, Antikristuksen valtakunta nousee, joten emme ole vielä lähelläkään niitä aikoja. Mutta ensimmäiseksi nousee Lähi-Itään 'Uusi Babylon'; mikä sen nimeksi oikeasti tulee, sitä en tiedä, mutta tiedän, että nuo kaikki neljä suurvaltaa tulevat aikanaan nousemaan Lähi-Itään juuri siinä järjestyksessä, kuin Danoielin profetia meille kertoo.

25

602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eräiden mielestä : Babylonia, Persia, Kreikka ja Rooma olivat nuo valtakunnat.

      Mulla on eri mielipide.

      Leijona ja kultainen pää oli Rooma 0-500
      Karhu ja hopearinta oli Bysantti ja Venäjä 500-1000
      Leopardi ja pronssivatsa oli Länsi-Eurooppa 1000-1500
      Neljäs peto ja rauta-savijalat on ollut ??????? 1500-2000

      Neljäs peto lienee sama kuin Intian Ramayana teoksen Ravana. Sitä yritetään kukistaa seuraavat 500 vuotta. 10 päisenä siihen kuulunee ainakin Yhdysvallat, Venäjä, Britannia, Ranska, Italia, Kiina yms. Maailmanlaajuinen pahis siis.

      • Anonyymi

        Kaikki kuvapatsaan valtakunnat ovat olleet Israelia vainonneita ja vielä 10 valtioliitto muinaisen Rooman vallan alueelle, ja viimeisenä uudistuva Kreikan maailmanvalta, jotka ajoittuvat 7 v vihan aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki kuvapatsaan valtakunnat ovat olleet Israelia vainonneita ja vielä 10 valtioliitto muinaisen Rooman vallan alueelle, ja viimeisenä uudistuva Kreikan maailmanvalta, jotka ajoittuvat 7 v vihan aikaan.

        Sinä olet jyvällä. Mutta ei Kreikka, vaan Saksa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei voi olla Saksa:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/13450928/lopunaikojen-kreikka-profetia#comment-78067785

        Kreikka jakautui 4 osaan Aleksanteri Suuren kuoltua.
        Hitler oli Dan. 8:n suuri sarvi. Sen murtuessa eli Hitlerin kuoltua,
        ja Saksan antauduttua Saksa jaettiin 5.6.1945 neljään osaan.
        Oli Usan miehitysvyöhyke ja samoin Ranskan ja Iso-Britannian ja Neuvostoliiton.
        Yhdestä niistä (miehitysvyöhykkeistä) puhkesi sarvi, alussa vähäpätöinen. Se
        kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin. Tuo pieni sarvi on
        Antikristus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kreikka jakautui 4 osaan Aleksanteri Suuren kuoltua.
        Hitler oli Dan. 8:n suuri sarvi. Sen murtuessa eli Hitlerin kuoltua,
        ja Saksan antauduttua Saksa jaettiin 5.6.1945 neljään osaan.
        Oli Usan miehitysvyöhyke ja samoin Ranskan ja Iso-Britannian ja Neuvostoliiton.
        Yhdestä niistä (miehitysvyöhykkeistä) puhkesi sarvi, alussa vähäpätöinen. Se
        kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin. Tuo pieni sarvi on
        Antikristus.

        Epifanes oli esikuva Antikristuksesta, niinpä hänen, Syyrian antikristuskuninkaan loppu tapahtuma on: Dan 11: 45 Hän pystyttää kuninkaallisen telttansa meren ja pyhäkön ihanan vuoren välille. Mutta hänen loppunsa tulee, eikä hänellä ole auttajaa.
        Vähän aiemmin etelän kuningas (Egypti) iskee yhteen hänen kanssaan. Pohjoisen kuningas (Syyria) ryntää Etelän kuningasta vastaan vaunuin, ratsuin ja monilukuisin laivoin, hyökkää hänen maihinsa ja vyöryy tulvana niiden yli. Hän hyökkää myös ihanaan maahan (Israel). Monet maat kukistuvat, mutta Edom, Mooab ja ammonilaisten pääosa pelastuvat hänen käsistään (Jumala varjelee Jordaniaan pakosalle mennyttä vaimoa eli juutalaisia Ilm 12:13-14).


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍑 ­N­­y­­­m­­­f­o­m­­­a­­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18040816s

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Pidän tuon uuden Baabelin syntymista mahdollisena. Voisiko se olla jopa Israel?

      • Anonyymi

        Sak 5 on kuvaus kun huone on valmis sinearin maassa jne
        Sinearin maa on Baabel, jossa tapahtui ensimmäinen kapina Jumalaa vastaan kun rakensivat taivaita hipovan tornin, myös viimeinen kapina antikristuksen valtakunnan pääkaupunki Babylon rakennetaan sinne.
        Jossa vihan ajan alussa vaikuttaa porttouskonto Ilm 17.


    • Anonyymi

      Juuri tuota Danielin kirjan ensimmäistä petoa kuvaa tuo Lähi-Itään nouseva 'Uusi Babylon'.

      Tuota uutta valtakuntaa varten on Irakin armeija heikennetty ja Syyrian armeija heikennetty.

      Suurvallat ovat siis tietämättään olleet toteuttamassa tuota Danielin profetian ensimmäistä suurvaltaa.

      Syyrian Assad tulee siis kukistumaan ja Irakin nykyhallinto tulee kukistumaan tuon uuden suurvallan tieltä. Mikä sitten on se sysäys, joka saa tuon suurvallan muodostumaan - se on vielä jonkinmoisen pilviverhon takana. Isis oli jo yksi yritys tuon suurvallan aikaansaamiseksi, mutta se ei vielä syntynyt, kun Yhdysvallat ja Venäjäkin ja moni muu maa puuttui peliin.

      Toinen yritys ilmeisesti johtaa tuon suurvallan syntymiseen.

      Tämän ensimmäisen suurvallan jälkeen tulee toinen 'Persian' valtakunta, joka muinoin oli vielä paljon laajempi kuin Babylonin valtakunta. Tämä toinen Lähi-Idän suurvalta palauttaa sitten myös Isralilaiset omaan maahansa ja samoin Eyptiläiset saavat takaisin itsenäisyytensä.

    • Anonyymi

      Raamattu sen sanoo suoraan.
      Israel yhdistyy ja hyökkää ja valloittaa ympärysvallat.
      Jesaja:11:10 Sinä päivänä pakanat etsivät Iisain juurta, joka on kansojen lippuna, ja hänen asumuksensa on oleva kunniata täynnä.
      11:11 Ja sinä päivänä Herra vielä toisen kerran ojentaa kätensä hankkiakseen itselleen kansansa jäännöksen, joka on jäljellä Assurissa, Egyptissä, Patroksessa, Etiopiassa, Eelamissa, Sinearissa, Hamatissa ja merensaarilla.
      11:12 Hän nostaa viirin pakanakansoille ja kokoaa Israelin karkoitetut miehet; ja Juudan hajoitetut naiset hän kerää maan neljästä äärestä. >> Jakeen lisätiedot
      11:13 Silloin katoaa Efraimin kateus, ja Juudan vihat häviävät. Efraim ei kadehdi Juudaa, eikä Juuda vihaa Efraimia.
      11:14 Ja he lentävät länteen päin filistealaisten niskaan, yhdessä he ryöstävät Idän miehiä. Edom ja Mooab joutuvat heidän käsiinsä, ammonilaiset heidän alamaisikseen.
      11:15 Ja Herra vihkii tuhon omaksi Egyptin merenlahden ja vihansa hehkussa kohottaa kätensä Eufrat-virtaa vastaan, lyö sen hajalle seitsemäksi puroksi ja tekee sen kengin kuljettavaksi.
      11:16 Siitä tulee valtatie hänen kansansa jäännökselle, joka on jäljellä Assurissa, niinkuin tuli Israelille silloin, kun se Egyptin maasta lähti.

    • Anonyymi

      Tuo Jes 11 luku puhuu Messiaan eli Jeesuksen tuhatvuotisesta valtakunnasta.

      Se ei siis koske tätä aikaa, vaan sitä tulevaa.

    • Anonyymi

      Lisäksi tuleva Messiaan ajan Israelin rajat on ilmoitettu Hes 47:13-21. Siinä ilmenee vielä Damaskos, joka menetti kuningaskunnan jo aiemmin; Jes 17:3.

    • Anonyymi

      Danielin kirjan 2 luvussa Daniel selittää Nebukadnessarin unen ja tuon selityksen lopussa on 'Niiden kuninasten päivinä on Jumala pystyttävä valtakunnan ..' Dan 2:44, joka viittaa siis selkeästi, että nuo valtakunnat tulevat olemaan myös lopun ajan laskennan valtakuntia.

      Niistä yksikään ei ole vielä tullut. Vastan niiden esikuvat ovat olleet ja menneet.

      Jumala vahvistaa Danielille tuon kuvauksen 7 luvussa tuon neljän pedon vertauksella. Samoin vahvistetaan, että noiden tapahtumien jälkeen '..valtaistuimet asetettiin .. Dan 7: 9-14.

      Joten kaksinkertaisesti Daniel sai profeetallisen ilmoituksen Jumalalta lopun aikojen tapahtumista.

      Daniel selostaa tuota Nebukadnessarin unta: Babylon oli se kultainen pää, toinen oli Meedian ja Persian kuningas Kyyros, kolmas oli Jaavanin eli Kreikan Aleksanteri Suuri, joka valloitti Lähi-Idän Intiaan asti. Neljäs oli tuo Aleksanteri Suuren 4 osaan jakautunut valtakunta ja tuosta valtakunnasta nousi aikanaan Antiokos iV Epifanes, joka aluksi sai suosiota, koska hänen edeltäjänsä Antiokos III Suuri oli tunnettu Israelin vapauttajana Egyptiläisten vallasta ja antoi heille itsehallinnon ja korjautti temppelin. Epifanes hyökkäsi Jerusalemiin, kun kaupunki oli aloitanut kapinan ja vei 10 000 juutalaista pakkosiirtolaisiksi. Hän myös muutti temppelin Zeuksen temppeliksi ja uhrasi sian ja järjesti irtailua ja mässäilyä temppelissä ja hänelle itselleen uhrattiin jumalkuninkaana kaikkein pyhimmän ulkopuolella alttarilla. (Otteita kirjasta Jerusalemin kaupungin elämäkerta). Tämä Antiokos iV Epifanes oli siis Antikristuken esikuva.

      Noille alueille lopun aikoina on siis nouseva peräjälkeen nuo neljä suurvaltaa, jossa tuossa neljännessä suurvallassa todellakin on monia kuninkaita peräjälkeen Ilm 17 kertoo siitä, viisi on ollut, kuudes on ja hän on jo tuo Antikristus, mutta ei vielä siinä roolissa, seitsämäs kuningas syrjäyttää hänet, mutta tuo 6 hallitsija tulee ja syrjäyttää tuon 7 hallitsijan ja on siis tuo 8 neljännen suurvallan hallitsija ja silloin hänestä tulee Antikristus.
      Tuo Lähi-Idän neljäs Danielin ennustama suurvalta on siis Lähi-Idän alueelle nouseva suurvalta, joka ei ole Rooma, ei mikään muukaan Lähi-Idän ulkopuolinen valtakunta. Antikristuksen valtakuntaan kuuluu vain nuo Lähi-Idän alueella olevat valtakunnat, se ei ole sen laajempi. Tuo valtakunta on jakautunut valtakunta ja koostuu monista melko itsenäisistä valtioista, joilla on yhteinen tahto tuhota Israelin kansa ja jopa hävittää Israelin Jumalakin.

      Antikristuken valtakuntaan kuuluvista alueista kertoo Psalmi 83 ja Hes 38. Antikristuksen valtakuntaan kuuluvat nuo maat, jotka ennen kaikkea vihaavat Israelin olemassaoloa ja myös nuo valtiot, jotka Googin sodan aikaan hyökkäsivät Israeliin. Googin sota taas on joko tuon Danielin profetian kolmannen Lähi-Idän suurvallan aikaan tai neljännen Lähi-idän suurvallan ensimmäisten kuningasten aikaan. Googin sotaan osallistuvat maat on lueteltu Hesekielin kirjassa ja ne ovat kaikki Lähi-Idän alueilla olevia maita Turkin alueet mukaan lukien.

      Googin sodan osapuolina ei ole siis mukana Venäjä, johon monesti viitataan, eikä mikään muu Euroopan valtio.

      Emme ole siis vielä lähelläkään lopun aikoja, koska tuota ensimmäistäkään Danielin profetian ennustamaa Lähi-Idän suurvaltaa ei ole vielä tullut. Siitä alkaa vasta selkeä ajanjakso, joka johtaa vasta myöhemmissä Lähi-Idän suurvalloissa noihin Googin sodan tapahtumiin siitä vielä pitkän ajan päähän Antikristuksen ajan tapahtumiin.

      Siunattua tulevaisuutta sinulle, lukijani.

    • Anonyymi

      Voi jopa olla, että vaaditaan se historian tapahtuma ennen noita Lähi-Idän suurvaltojen syntyä, että Venäjä ja Yhdysvallat menettää voimansa ja halunsa enää puuttua Lähi-Idän tapahtumiin.

      Sekin on selvää, että Venäjän imperiumi hajoaa ja samoin Yhdysvaltain imperiumi hajoaa ennen pitkää .. tai ei ehkä kovinkaan kauaa mene noiden imperiumien hajoamiseen. Nythän on olemassa jo vaarallisia merkkejä siitä, koska todellisuudessa Yhdysvallat ja Venäjä ovat sodassa Ukrainassa.

    • Anonyymi

      Nyt tapahtunut Israelia miehittäneet terroristien hyökkäys on Jumalan sallima kosto sateenkaari järjestön kulkueesta "Pyhän kaupungin' kadulla.

      • Anonyymi

        Tuota soppii epäillä kyllä.

        Sille ei löydy Raamatullisia perusteita.

        Sen sijaan tuo vihanpito Israelin ja Palestiinalaisten välillä on synnyttänyt nuo terroristijärjestöt Hamasin ja Hisbollahin, jotka nyt ilmeisesti sitten Iranin varustamina ovat aloittaneet sodan Israelia vastaan.


    • Anonyymi

      Tuo palestiinalaisten ja Israelin välinen neuvotteluyhteys on lähes poikki kokonaan ja Palestiinan hallinto ja Libanonin hallinto ovat täysin voimattomia noiden terroristijärjestöjen toimista.

      Iran sen sijaan on kasvattanut vihaa Israelilaisia vastaan kaiken aikaa ja on tietysti nyt mielissään. Jostakin nuo terroristijärjestöt saavat aseistusta ja ehkä se lähde on juuri Iran.

      Libanon, Syyria ja Irak eivät nyt ole todellakaan halukkaita sotimaan Israelia vastaan. Iranilla ei taas ole suoraa maayhteyttä israelin kanssa.

    • Anonyymi

      Hamas on täytynyt valmistella tuota iskua jo vuosia, jotta nuo tuhannet ohjukset on saatu osina tuotua ja koottua valmiiksi ja pidettyä salassa monta vuotta. Lisäksi on tuotu käsiaseita ja kranaatteja ja varustettu ja koulutettu noita terroristisotilaita.

      Joten tuo isku liittyy siihen pitkään vihan pitoon, ei mihinkään erityiseen tapahtumaan.

      Israelin tiukka kontrolli tuonnissa ja tiedustelussa on tietysti nyt antanut tilaa tällaiselle tapahtumalle - miksi? Ilmeisesti heillä ei ole Gazassa ollut tarpeeksi hyvää tiedustelua ja tullimiehet eivät ole huomanneet kuljetustan Gazaan sisältävän noita ohjusten osia, ne on ilmoitettu ehkä aivan muihin tarkoituksiin tarvittaviksi varaosiksi. Yllättävää oli myös tämän hyökkäyksen yllätyksellisyys. Miten noiden ohjusasemien valmiuteen asettamiseen Israel ei ole huomannut mitään. Ei niitä voi ampua jostakin talosta, ne on täytynyt asettaa yhtä aikaa kaikkialla Gazassa ampumavalmiiksi luultavasti ulos. Ilmeisesti myös Israelin ja Yhdysvaltain vakoilusatelliittien tieto ei ole ehtinyt Israelin viranomaisille ajoissa. Viikonloppu ilmeisesti aiheutti vielä viivettä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Israeliin ei ole rauhaa tulossa.

      Naapurivaltiot vihaavat Israelia ja haluavat tuhota tuon valtion ja nuo juutalaiset.

      Naapurivaltiot tukevat noita terrorijärjestöjä, joten niin kaun, kuin Lähi-Idän valtiot eivät tunnusta Israelin olemassaoloa ja aloita noiden terrorijärjestöjen lopettamista yhdessä Israelin kanssa, ei ole rauhan mahdollisuutta.

      Kahden valtion malli ei ole mikään ratkaisu. se toisi vain entistä paremmat mahdollisuudet noiden terroristijärjestöjen toimintaan.

      Tällaista rauhan näkypiiriä ei ole siis olemassa. Joten vaikka tähän konfliktiin saataisiin jonkinlainen välirauha, lopullista rauhaa ei tule.

      Lähi-Idän mailla on niin paljon Israelin olemassaolon vihaajia, että rauhalle ei ole mitään mahdollisuutta.

      • Anonyymi

        Näin on, Filistealaiset haluavat Jerusalemin maan pääkaupungiksi joka on Israelin jakamaton pääkaupunki ollut ja kirjoitusten mukaan on oleva.
        Vihan ajalla vain antikristuksen pakanat tallaavat sitä 3,5 v Ilm 11:2.


    • Anonyymi

      Maailma on aika kaaoksessa.

      Moni luuli, että olemme päässeet jo suursodista eroon, mutta mitä vielä.

    • Anonyymi

      Digitalismi on tämän hetken tyylikkäin syöjätär.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe