Luule olevansa velvolinen varaatta lahjuus tuote.

Anonyymi-ap

Just ne tavarat mitä ihmiset lahjottavat niin nihin tule yhteydenottoja kun ihmiset vaaravat nittä ja sitten ilmoitus on vielä torissa 2-3 vikkon päästä ja ilmoituksessa luke VAARATTU.

Eli se on just se että kun joku ihminen lahjoitta jotain niin hän luule että hänen on ikäin kuin velvollinen vaaraman se sille ensimäiselle trokarille joka aasu toisella puolella suomea joka ehkä tule sen noutaman 2-3 vikkon päästä tai sitten tuleko hän ollekan noutaman se tuote kun ne ilmoitukset missä lahjoitettan tavara pysy niin kauan siellä torissa jotain yli 2-3 vikkoa niin silloin voi epäilä tuleko noutaja ollekan noutaman se tuote.

Kun ei nidden lahjoittajien tarvitse kun odotta muutama vuorokausi että tule viesti sellaiseltta mitä voi heti koska tahansa nouta se tuote.

Mutta sittä ne lahjoittajat eivät ymmärrä kun nillä ei rittä älykysosamäärä sellaisen vaan ne luulevat että he ovat ikäin kuin velvollisia lahjoittaman se tuote hänelle trokarille joka ensimäisenä lähettä viestin vaikka toi trokari ei edes kunnolla tiedä koska hän tule sen tuotten noutaman ehkä 2-3 vikkon päästä jos hän ehti jos hän ei ennen sittä tee parempia kauppoja jos hänellä synty parempia kauppoja niin hän ei tule ollekan noutaman mutta ei hänen sittä tarvitse kertoa lahjoitajalle.

Mutta ei vauva forumin osallustujilla ole kovin hyvä älykkysosamäärä kun ei ne tätä ymmärrä.

Mutta minä olen myös myynyt mutta en ole vaarannut kun ostajat tietä että tuote on kysytty eli ei kanatta varatta ja toinen asia mitä vaikutta on se että olen lähttänyt tuotten postilla tai matkahuolto mutta jos tuotte on iso niin olen viennyt sen farmari taxilla matkahuolton ja sen taxin hinnan olen huomionnut hinnassa eli sopinnut sen asian ostajan kanssa että hän maksa sen lyhyen taxi matkan.

Eli ostaja on etukäten maksannut posti ja se lyhyt taxi matka ja olen lähettänyt postienakolla ja laittanut kuva sittä tuottesta missä on päivän sanoma lehti niin ostaja tietä että minulle on se tuote.

Kun toimin näin ei tarvitse vaaratta ja ostaja tietä että myös muitta kinnosta se tuote niin ostaja on suostunnut tähän

4

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Että joku kehta varaatta kun joku lahjotta jotain niin se kuulosta niin typerälttä kun vain joku voi olla mutta kun se pitä paikkansa ne varaajat ovat kun hyenat lahjoitajan kimpussa ja suurin osa niistä on trokkareitta.

      Ja yhtä typeriä on ne lahjoitajat kun ne kuvitele että ne ovat velvollisia varaman se tuote pitkäksi ajaksi hänelle joka lähettä ensimäisen viestin eli ne lahjoittajat kuvitele että se ensimäinen viesti on sitova.

      Hyi tietä molempia osapuolia hävetkä olette molemmat yhtä vastenmielisiä!!

    • Anonyymi

      Siis mitä?

    • Anonyymi

      Että joku kehta varaatta kun joku lahjotta jotain pitkäksi ajaksi että ei muut saa sittä niin se kuulosta niin typerälttä kun vain joku voi olla mutta kun se pitä paikkansa ne varaajat ovat kun hyenat lahjoitajan kimpussa ja suurin osa niistä on trokkareitta.

      Ja yhtä typeriä on ne lahjoitajat kun ne kuvitele että ne ovat velvollisia varaman se tuote pitkäksi ajaksi hänelle joka lähettä ensimäisen viestin eli ne lahjoittajat kuvitele että se ensimäinen viesti on sitova.

      Hyi tietä molempia osapuolia hävetkä olette molemmat yhtä vastenmielisiä!!

    • Anonyymi

      Vaara se mitä sinä lahjoitaat minulle 3 vikkoksi että ei muut saa sittä v**** kun törkeätä että kehta varaatta kun joku lahjoitta jotain.

      Ja yhtä röy*** on lahjoitaja joka sano jo kyllä minä voin sen sinulle varaatta 3 vikkoksi että ei muut saa sittä v**** kun törkeätä että ei sinua hävetä yhtän.

      Olette molemmat yhtä vastenmielisiä hävetkä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3487
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2109
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1805
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1716
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      285
      1071
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      939
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe