Rakkaat !!! Olen hyvin , hyvin huolissaan teistä !!

Ja teidän syntielämä joka hoidatte pyytämällä synnit anteeksi Jumalalta !!

Onko Jumala todella sanonut Pyhässä Raamatussa , että niin uskova pärjää syntineen Taivaaseen? Pyytämällä anteeksi niistä Jumalalta. ?
Noin te kuitatte ja mitätöitte Risti ja Ristin Voima : Ja on terve menoa helvettiin . Koska synnit vie helvettiin. Ei kukaan saastainen syntinen pääsee perille , on Kirjoitettu.
Ilm. 21
27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.


Mä nauraan sille te se itse jumalanpalvelus >> Lyhyitä tilejä Jumalan kanssa <<
Vaikka olen surullinen ja kauhissaan järkyttynyt teidän puolesta ja pyydäen Jeesus anna Oikea Herätys , että saavat silmät auki ja ymmärtää miten ihminen pelastuu.
Olet Herra syntien Poisottaja ja Vapauttaja. Siinä ei ole Vapaus että jää makamaan synneissä.

40

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vapahtaja olet sinä. Jumala on turha keksintö.

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🔞 ­­N­­y­­­m­­f­o­­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍒 ­­N­y­­m­f­­o­­m­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18064149O

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Älä ole. Et ole Jeesus.

      • Anonyymi

        on se lähempänä jeesusta , kun luterilaiset


    • Anonyymi

      Oletko harkinnut työpaikkaa ongelmajätelaitoksessa myrkkyjen hävittäjänä? Niin jos tulkin ja maailman vaarallisimpien käärmeiden hoito j.n.e. töiltäsi siihen aikaa sinulta liikenee.
      Tarvitaanko paikkakunnallasi jossa asut sairaalaa koska kaikki varmaan ovat siellä terveitä kiitos sinun?

      Markuksen evankeliumi:
      16:17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
      16:18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."

    • Anonyymi

      Kannattaa väitellä niiden kanssa, jotka sanovat että pitävät Jumalan lait ja pääsevät niin taivaaseen. Siinä on työsarkaa ja jättää tavalliset ihmiset rauhaan.

      • Anonyymi

        Juu tämä mies kuuluu SYNAGOGALLE


    • Anonyymi

      Minkä Jumala on pyhittänyt sitä älä sinä sano saastaiseksi

      • Onko Jumala pyhittänyt sellaisia >> Ef. 5:3

        Mutta haureutta ja minkäänlaista saastaisuutta tai ahneutta älköön edes mainittako teidän keskuudessanne-niinkuin pyhien sopii-

        Ef. 5:5

        Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella-sillä hän on epäjumalanpalvelija-ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa.


    • Anonyymi

      Nyt on sunnuntai eikö uskovaisen paikka olisi kirkossa ?

      • Kirkkoko puhdistaa uskova niin että pääset Taivaaseen >>

        Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Kirkkoko puhdistaa uskova niin että pääset Taivaaseen >>

        Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan.

        Oletko likainen ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oletko likainen ?

        Mitä se sinua kiinnostaa ?

        Jos olisin niin mikä apua sulla silloin olis minulle ??


    • Anonyymi

      Jeesus jätti synninpäästön avaimet ihmisille. Jolle te synnit anteeksi annatte..Pyhän hengen voimasta, ei siis ihmisen omasta voimasta niinkuin epäuskoiset kuvittelee tämän tapahtuvan. Aina on kyse Jumalan voimasta, ei ihmisestä.

      • Anonyymi

        Ei ole. Anteeksianto on jotain muuta.


      • Synninpäästöt on hauskoja. Kun ne ovat yli 2000v liian myöhässä. ? Se on täytetty Ristillä. TÄYTETTY ON LAUSUI JEESUS.


      • Anonyymi
        Savis kirjoitti:

        Synninpäästöt on hauskoja. Kun ne ovat yli 2000v liian myöhässä. ? Se on täytetty Ristillä. TÄYTETTY ON LAUSUI JEESUS.

        Täytetty on kyllä, mutta pelastuuko kaikki ihmiset sen takia että Jeesus kuoli?


    • Anonyymi

      Savis, OMILLA SANOILLASI sinä suljet itsesi taivaan valtakunnan ulkopuolelle.
      Sinä ET ole synnitön; siksipä sinulla ei ole asiaa Jumalan valtakuntaan.

      • Oletko sinä sitten synnitön ? Ja menossa Jumalan Valtakuntaan !! Hienoa että olet tajunnut että sun pitää olla synnitön !!


    • Anonyymi

      "Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan."

      Tämän vuoksi ei kukaan pääse taivaaseen lain tekoja tekemällä eikä millään opilla että olen siten tai täten saanut synnit anteeksi.

      Elämänkirjaan kirjoitetaan vain ne, jotka ovat Hengessä Jumalan lapsia, jotka ovat nöyrtyneet Jumalan edessä pyytämään anteeksi vajavaisuuttaan ja tunnustaneet ettei mitkään omat teot riitä, vaan tarvitaan Pyhä Henki, josta Jumala tunnistaa omat lapsensa. Kristuksen veren kautta puhdistautuneet ja Pyhän Hengen armon lahjana saaneet ovat kelvollisia taivaan valtakuntaan. Silloin ei ole tuomiota, koska eihän Jumala voi omaa Henkeään tuomita. Mutta se ei ole ylvästelyn aihe, se ei ole oppi jota julistamalla pelastuu, vaan se on henkilökohtainen yhteys Hengen kautta Jumalaan ja jonka vain nöyryydellä saavuttaa ja ylläpitää.

      • Hienoa että olet saavuttanut synnitön aseman jossa ei ole syntiä eikä saasta ja sun takia ja kaltaiset , niin joutuvat sulkemaan alko , vankilat , huoratalot , kapakkat ja baarit. kun ei löydy enää asiakkaat jotka syntiä tekisivät, Telkkaria jossa niin paljon syntiä näytetään, ei myöskään tietysti menee kauppaksi enää.

        Halleluuja sanon minä. Olet saanut Herralta Oikea Herätys !!! Josta ja joka saa tä aikaan synnintunnon kautta, joka vie Ristinkuoleman.
        Hienoa että olet nähnyt Herra joka on Puhdistanut sua niin puti puhdas että olet valkoisemmin sisällä kuin kalkkikivet Israelissa !! Kyllä olet päässyt suolameren käymään joka on vertauskuva joutua Ristille. Koska siellä on vain kuolema eikä elmä, joka Paavali sanoi olevan Voittoa.

        Kun olet nyt noin kirkkastunut , että loistat sanomatta , niin kerro miten se on vaikuttanut sun uskon kautta niin että koko sun perhekuntasi on pelastunut. Odotamme !!! Ja tutut ja tuntemattomat sitten ???? Kerro !!!

        Täytyy sanoa Halleluuja vielä kerran Kiitos ja Kunnia Herralle !!


    • Anonyymi

      Vielä kun kertoisitte sen selvästi miten synnistä voi päästä eroon ja puhtaaksi, mutta ette uskalla, vaan salaatte asiaa ja ainoaa parannuskeinoa, joka on Islam.

      Aloin kaksi viikkoa sitten rukoilla säännöllisin ajoin viisi kertaa päivässä ja Jumala otti synnin pois ja puhdisti.

      Sitäkään ette avoimesti kerro että Jehovan todistajat ja Helluntailaiset salaa noudattaa islamin sunnaa vaihtaen Profeetan (saas) tilalle Jeesuksen.

      Tai sitä kuinka paljon Luther sai islamista vaikutteita. Itse Luin viisivuotiaasta asti Raamattua monta kertaa lävitse ja noudatin evankeliumia. En vannonut sotilasvalaa, ei ole ollut naista, olen luopunut omaisuudesta jne.

      Mutta vasta islamin noudattaminen otti pois synnin ja puhdisti. Jeesuksen evankeliumin noudattaminen antaa neljä muuta hyötyä mutta puhtaus tulee yksin islamista.

      Rauhaa!

      • No niin ! En ole noin paksua valhetta kuullut ehkä koskaan. Mutta jatka sinä onnellisena kunnes islamin hamas käskee sinua tappaa koranin mukaan meitä vääräuskovia. Ja jos et tappaa , niin uhkaavat tappaa sinuaja sinun lapset. Ja kun ne ovat tappanut sun tytön joka ei ole mitään arvoa Islamissa niin olet jo halukas otta ase ja ampua ketä vaan ja tietysti kuujumalasi sano että olet synnitön silloinkin . hiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanon minä tuolle bullshittiä mitä kirjoitit.

        Vai otti synnin pois? Ja jatkat valehtelemalla noin ja syntiä tekemään. Jaa että se on sinulle syntiä kun ei nouda Islamin rituaaleja mutta ei sitä että varasta vääräuskoisilta ja valehtele. Just joo..

        Lue nyt vähän oike tietoa sun Islamista !!

        http://www.pelastussanoma.fi/Islamin opit/islam.htm


      • Anonyymi

        Muista kuitenkin sitten kun radikaalisoidut, että joskus luit Jeesuksen opetuksia ja sinullakin on mahdollisuus pelastua.


    • Anonyymi

      Ihminen ei voi tehdäkään itselleen pelastusta. Itse itselleen, vaan tarvitsee siihen Jumalan apua, jossa ihmisellä kuitenkin on siinä osansa ja hän voi vielä matkan aikana möhliä sen monet kerran.

      Juuri siksi pelastus on armosta ettei se ole julistettava oppi, ei kaupasta ostettava tavara eikä toisilta ihmisiltä lahjaksi saatu.

      Vaikein asia pelastuksessa ihmiselle on nöyrtyä Jumalan edessä tunnustamaan syntinsä ja se ettei tästä nyt yksin mitään tulee, vaan minun tulee itsessäni tulla pieneksi ja tavallaan kieltää itsensä kuten jo Jeesus opetti. Se on se vaikein osa siinä asiassa. Sen puuttumista ei edes palava rukous tai mitkään sakramentit tai uskonnolliset temput korvaa, jos ihmisen sisin ei ole valmis Jumalan eteen ottamaan vastaan armon, anteeksiannon ja puhdistuneena Pyhän Hengen.

      Se vaatii ihmiseltä totaallista nöyrtymistä ja siinä se kanto kaskessa juuri on.

      • Anonyymi

        On totta - vain usko pelastaa palvelemaan lihalla synnin lakia Paavalin opin mukaan kirottuun, kuoliaaksi kidutettuun ja hengiltä pahoinpideltyyn tosi Jumalaan Jeesuksen nimeen.

        Löytyy Roomalaiskirjeen 7 luku, kaksi viimmeistä jaetta.


    • Anonyymi

      Onko Jumala todella sanonut, että Saatana oli Paratiisissa hänen luvallaan, että synti tuli ihmiseen perisyntinä?

      Luojajumalan sanat löytyvät:

      1.Mooseksen kirja 3:22.

      • Anonyymi

        Koko Raamatun juutalaishuijaus lähtee tästä kohdasta, ja perisyntivalheesta, mistä syystä kristittyjen on palvottava tosi Jumalaa kirottuna ja teurastettuna uhrilampaana Jeesuksen nimeen ja islamistit uhraavat Jumalalle edelleen eläimiä - ja juutalaiset itse naureskelevat partaansa pyörittäessään maailmaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koko Raamatun juutalaishuijaus lähtee tästä kohdasta, ja perisyntivalheesta, mistä syystä kristittyjen on palvottava tosi Jumalaa kirottuna ja teurastettuna uhrilampaana Jeesuksen nimeen ja islamistit uhraavat Jumalalle edelleen eläimiä - ja juutalaiset itse naureskelevat partaansa pyörittäessään maailmaa.

        Ei ole mitään merkitystä etsiä huijausta Egyptistä ja Mooseksen kirjojen alkusivuilta, kun jo Mooseksen kirjojen alusta Jumalan nimi vaihtuu Luojajumalasta Jahveksi.

        Tosin meidän Raamatun käännöksessä mennään sujuvasti yhdellä Jumalan nimellä loppuun asti, eli Paavalin lupaamaan helvettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole mitään merkitystä etsiä huijausta Egyptistä ja Mooseksen kirjojen alkusivuilta, kun jo Mooseksen kirjojen alusta Jumalan nimi vaihtuu Luojajumalasta Jahveksi.

        Tosin meidän Raamatun käännöksessä mennään sujuvasti yhdellä Jumalan nimellä loppuun asti, eli Paavalin lupaamaan helvettiin.

        Minne hurskast papit, teologit ja piispat seurakuntalaiset - myös kaikkina mahdollisina kristinuskon lahkoina - hyväuskoiset typerykset ohjaavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minne hurskast papit, teologit ja piispat seurakuntalaiset - myös kaikkina mahdollisina kristinuskon lahkoina - hyväuskoiset typerykset ohjaavat.

        Ja jälleen - saman tekevät Jehovan todistajat - Jahven nimi on myös Jehova ja Allah.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jälleen - saman tekevät Jehovan todistajat - Jahven nimi on myös Jehova ja Allah.

        Jahve/Jehova/Jahuva/Jhwh miten se nyt sitten lausutaan oikein, en tiedä, mutta Hän on kristinuskon Jumala, Taivaan Isä.
        Allah on arabiaa ja tarkoittaa jumala. Se ei ole nimi, eikä muslimien jumalalla edes ole nimeä. Palvovat jotain tuntematonta Kuun jumalaa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jahve/Jehova/Jahuva/Jhwh miten se nyt sitten lausutaan oikein, en tiedä, mutta Hän on kristinuskon Jumala, Taivaan Isä.
        Allah on arabiaa ja tarkoittaa jumala. Se ei ole nimi, eikä muslimien jumalalla edes ole nimeä. Palvovat jotain tuntematonta Kuun jumalaa?

        Aivan näin rakas tuntematon.


    • Siis >>
      No niin ! En ole noin paksua valhetta kuullut ehkä koskaan. Mutta jatka sinä onnellisena kunnes islamin hamas käskee sinua tappaa koranin mukaan meitä vääräuskovia. Ja jos et tappaa , niin uhkaavat tappaa sinuaja sinun lapset. Ja kun ne ovat tappanut sun tytön joka ei ole mitään arvoa Islamissa niin olet jo halukas otta ase ja ampua ketä vaan ja tietysti kuujumalasi sano että olet synnitön silloinkin . hiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanon minä tuolle bullshittiä mitä kirjoitit.

      Vai otti synnin pois? Ja jatkat valehtelemalla noin ja syntiä tekemään. Jaa että se on sinulle syntiä kun ei nouda Islamin rituaaleja mutta ei sitä että varasta vääräuskoisilta ja valehtele. Just joo..

      Lue nyt vähän oike tietoa sun Islamista !!

      http://www.pelastussanoma.fi/Islamin opit/islam.htm

      • Anonyymi

        Joka tapauksessa säännöllinen rukous klo 5, 7, 13, 16, 19 on tehnyt mahdottomaksi onania vaivan, joka ennen oli. Eihän kenenkään tarvii islamiin mennä tai sitä ylistää. Olihan jo katolisilla munkeilla SEITSEMÄN rukoushetkeä.

        Musta on vaan reilua että annetaan tunnustus aina siihen mistä apu on löytynyt. Islamista on monia käsityksiä nyt varsinkin kun Daniel 11 Etelän Kuningas on pannut kaikki joukkonsa liikkeelle pohjoista vastaan. Mutta ilmestyessään 2003 Kristus pyysi mua lukemaan kaikki kirjastosta löytämäni Islam aiheiset kirjat.

        Koraani on johdatus, evankeliumi, varoitus ja ratkaisu kristittyjen välisiin kiistoihin. Se tuli Jeesuksen jälkeen ja kun Jeesus sanoi lähettävänsä : TOISEN PUOLUSTAJAN, TOTUUDEN HENGEN, HÄNET niin eräät pitävät Muhammedia (saas) toisena puolustajana ja Mahdi on tuo HÄN.

        onanian lisäksi on hygienia parantunut kun pesen käteni ja pääni sekä sianlihan syönti loppunut.
        Kolikkopeleistä en vielä ole päässyt.

        On ehkä muita tapoja parannukseen. Mutta Kristus tuo niistä 4/5 osaa silti islamin 1/5 osa on hyvin tärkeä myös: Jatkuva rukous ja hygienia.

        Jeesus on Herra! Mutta me uskomme : Jumalaan ISÄÄN Kaikkivaltiaaseen Taivaan ja maan Luojaan sekä kaiken näkyvän ja näkymättömän Luojaan.
        Ja Jeesukseen Kristukseen Jumalan ainoaan Poikaan Meidän Herraamme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka tapauksessa säännöllinen rukous klo 5, 7, 13, 16, 19 on tehnyt mahdottomaksi onania vaivan, joka ennen oli. Eihän kenenkään tarvii islamiin mennä tai sitä ylistää. Olihan jo katolisilla munkeilla SEITSEMÄN rukoushetkeä.

        Musta on vaan reilua että annetaan tunnustus aina siihen mistä apu on löytynyt. Islamista on monia käsityksiä nyt varsinkin kun Daniel 11 Etelän Kuningas on pannut kaikki joukkonsa liikkeelle pohjoista vastaan. Mutta ilmestyessään 2003 Kristus pyysi mua lukemaan kaikki kirjastosta löytämäni Islam aiheiset kirjat.

        Koraani on johdatus, evankeliumi, varoitus ja ratkaisu kristittyjen välisiin kiistoihin. Se tuli Jeesuksen jälkeen ja kun Jeesus sanoi lähettävänsä : TOISEN PUOLUSTAJAN, TOTUUDEN HENGEN, HÄNET niin eräät pitävät Muhammedia (saas) toisena puolustajana ja Mahdi on tuo HÄN.

        onanian lisäksi on hygienia parantunut kun pesen käteni ja pääni sekä sianlihan syönti loppunut.
        Kolikkopeleistä en vielä ole päässyt.

        On ehkä muita tapoja parannukseen. Mutta Kristus tuo niistä 4/5 osaa silti islamin 1/5 osa on hyvin tärkeä myös: Jatkuva rukous ja hygienia.

        Jeesus on Herra! Mutta me uskomme : Jumalaan ISÄÄN Kaikkivaltiaaseen Taivaan ja maan Luojaan sekä kaiken näkyvän ja näkymättömän Luojaan.
        Ja Jeesukseen Kristukseen Jumalan ainoaan Poikaan Meidän Herraamme.

        Vatikaanin II konsiili kehotti tutustumaan vieraisiin uskontoihinkin. Sen seurauksena Suomessakin 2003 uskonnonvapauslaki alkoi sallia kuulumisen useaan eri seurakuntaan ja jopa uskontoon.

        Billy Graham aluksi oli Vatikaanin II konsiilin kannalla mutta muutti 70- luvulla mielensä ja teki täyskäännöksen sekä alkoi suositella yksin Kristusta ja yksin Raamattua. Se linja oli länsimaissa ainoa pitkään.

        Jeesus sanoi : ei ihminen elä yksin leivästä (Kristuksen ruumis) vaan JOKAISESTA ( 36525 pyhää kirjoitusta) sanasta joka lähtee Jumalan suusta.

        Sota Etelän Kuninkaan ja Pohjoisen Kuninkaan välillä Daniel 11 mukaan päätyy Pohjoisen tappioon. Niin onkin USA Mexicon valtaama ja Europa Arabien jo nyt melko pitkälle.

        Tuo sota voi lientyä yksin Mahdin rauhan tahdon ansiosta. Merkit hänestä Alko 2011 syyskuussa olla hyvin suuria.

        Jehova on kenties muodostanut asetelman jossa kirkko on portto ja Islam väärä profeetta. Yksin Jeesus kykenee poistamaan tuon asetelman ja pelastamaan koko maailman.

        Islam on juutalaisvastainen ollut ja samoin kristityt. Jehova kukistaa molemmat ellei ne luovu vihapuheistaan. Puhtaimmillaan sekä kristinusko että Islam antaa valtavan toivon ja uskon Jumalaan. Mutta käytännön ongelmat ja kilpailu elintilasta saa ne käyttäytymään uskonsa opusten vastaisesti .

        Karitsa kukistaa porton ja Jumalan Sana väärän profeetan. Ilmestys 17-20.
        Se vain on selvää että on olemassa sekä hyvää islamia että pahaa islamia ja niin myös kristinuskoa. Hylkäämällä pahan ja valitsemalla hyvän voi olla Karitsan ja Jumalan Sanan puolella.

        Kaikki uskonnot on alunperin Jumalan johdatusta mutta ovat eksyneet pois omalta perustaltaan aikojen kuluessa. Jumalattomat valtaa valtakunnan ennakoi jo Kristuskin sanassaan. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti pelastuu.

        Hyvän valitseminen on tänä päivänä yhä helppoa. Mutta vaikeutuu päivä päivältä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joka tapauksessa säännöllinen rukous klo 5, 7, 13, 16, 19 on tehnyt mahdottomaksi onania vaivan, joka ennen oli. Eihän kenenkään tarvii islamiin mennä tai sitä ylistää. Olihan jo katolisilla munkeilla SEITSEMÄN rukoushetkeä.

        Musta on vaan reilua että annetaan tunnustus aina siihen mistä apu on löytynyt. Islamista on monia käsityksiä nyt varsinkin kun Daniel 11 Etelän Kuningas on pannut kaikki joukkonsa liikkeelle pohjoista vastaan. Mutta ilmestyessään 2003 Kristus pyysi mua lukemaan kaikki kirjastosta löytämäni Islam aiheiset kirjat.

        Koraani on johdatus, evankeliumi, varoitus ja ratkaisu kristittyjen välisiin kiistoihin. Se tuli Jeesuksen jälkeen ja kun Jeesus sanoi lähettävänsä : TOISEN PUOLUSTAJAN, TOTUUDEN HENGEN, HÄNET niin eräät pitävät Muhammedia (saas) toisena puolustajana ja Mahdi on tuo HÄN.

        onanian lisäksi on hygienia parantunut kun pesen käteni ja pääni sekä sianlihan syönti loppunut.
        Kolikkopeleistä en vielä ole päässyt.

        On ehkä muita tapoja parannukseen. Mutta Kristus tuo niistä 4/5 osaa silti islamin 1/5 osa on hyvin tärkeä myös: Jatkuva rukous ja hygienia.

        Jeesus on Herra! Mutta me uskomme : Jumalaan ISÄÄN Kaikkivaltiaaseen Taivaan ja maan Luojaan sekä kaiken näkyvän ja näkymättömän Luojaan.
        Ja Jeesukseen Kristukseen Jumalan ainoaan Poikaan Meidän Herraamme.

        Vai Krsitus pyysi sua lukemaan Islamin aiheiset kirjat. Sillä Kristuksella on sarvet päässä. Mutta et tarkistanut sen. ? Muhamed ei myöskään tarkistanut onko hänellä lävistetyt kädet. No ei surkusta nyt puhuta, Vaan sun jumalanpalvelus joka olet tehnyt itselle, . Te se itse uskon ohjelman kautta joka on suosittu niinsanottu mukams kristittyjen parissa. Saadakseen rauha tehdä syntiä. huh sanon minä. Vai kuujumala sua auttaa..


    • Siis olen edelleen hyvin hyvin, ja hyvin huolissaan teistä !!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      423
      1826
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      186
      1475
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1411
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      156
      1358
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      980
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      923
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe