Gigantti on keksinyt tuottavamman tavan huijata

Anonyymi-ap

6

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ?
      ?

      En mene enää Huijari-Giganttiin ! - Miten ne Kehtaakin ? - siis Miten ? ?

      ?
      ?

      • Anonyymi

        Elektrolux 5 kahvinkeitin Gigantissa 99,99 Eur ja sama tuote ClasOhlson tiskillä 59,90!!!!!!
        se vaan on tyhmää maksaa liikaa😁😁😁😁😁


    • Anonyymi

      Ei Gigantti ole epäonnistunut asiakaspalvelussa, koska se ei ole sellaista edes yrittänyt. Huijaaminen sen sijaan epäonnistui tällä kertaa.

    • Anonyymi

      "Olemme selvästi epäonnistuneet asiakaspalvelussamme..." Eli toimari Nirjan komennosta kohta vaihtuu kunhan vielä on hieman valehdellut asiakkaille "valituksia".

    • Anonyymi

      Vuosia sitten tein sen viimeisen kaupan Gigantissa, tai oikeastaan en tehnyt.

      Vuokralaiseltani simahti jääkaappi. Gigantissa oli sopiva kaappi sopivaan tarjoushintaan. Peräkärri auton perään ja ei kun sinne.

      Semmosen ylimielisen olosen juipin kanssa siitä sitten aloimme kauppaa vääntämään. Tuttuun tapaan se yritti myydä toista tuotetta. Vääntämällä piti vääntää, että otan tämän. Siitä kun päästiin ylitse kaveri alkoi kauppaamaan jos jonkinlaista lisä tuotetta ja -palvelua. Yritin kertoa mistä on kysymys ja, etten tarvitse muuta kuin tämän kaapin.

      Myyjäjuippi alkoi käydä kokoajan töykeämmän oloiseksi. Siinä kun se sitten laahautui kassalle ja alkoi näpytellä kassakonetta totesin, että antaa olla koko homman kun tuntuu niin vaikeelta ja marssin ulos kaupasta.

      Nämä samat väännöt olin käynyt siellä läpi aikaisemminkin, mutta nyt, vaikka kaupat syntyi, tunne oli kuin syyllisellä, joten sen jälkeen en ole ko. puoltiin astunut.

      • Anonyymi

        Varsinaiset huijaukset ovat oma lukunsa. Itseäni ärsyttää ihan vain se epäkunnioittava asenne joka näillä huippuosaavilla elektroniikkaexperttijuipeilla totta tosiaan vaikuttaa olevan vähän joka luukulla.

        Muutama vuosi sitten ostin Gigantista uuden läppärin. En voinut olla huomaamatta tilannetta jossa iäkäs nainen oli ostamassa älypuhelinta. Nuori juippi puhui naista pyörryksiin taatusti tietoisena siitä ettei iäkäs nainen tajunnut yhtikäs mitään myyjän selotuksesta. Tuli mieleen Rosa Meriläisen taannoinen v'ttuilu iäkkäämpien tietoteknisen osaamisen puutteesta. Rosan mukaan he ovat säikkyjä "kuin peura liikennevaloissa" aina kun joku alkaa puhua jotakin tietotekniikasta.

        Oma myyjäni oli myöskin tällainen nuorimies joka teki samaa. Korostetun tekoystävällinen pehmeä- ääninen nuorimies vyörytti tsunamina kysymyksiä joita en ehtinyt edes ajatella. Puoleenkaan en osannut vastata. Myöhemmin jouduin vielä käymään huoltotiskillä johon nuorimies minut ohjasi. Siellä oli se iäkkäämpi nainen jonossa ennen minua. Hyi v'ttu että yökötti katsella sitä nuorten myyjämiesten ilme- ja elekieltä keskenään kuinka he palvelivat meitä tietotekniikasta mitään ymmärtämättömiä pelleasiakkaitaan.

        Gigantti käyttää ilmeisesti tätä Marjorieta malliesimerkkinä kouluttaessaan myyjiä millä asenteella gigantissa kuuluu palvella asiakkaita:

        https://m.youtube.com/watch?v=uaLikjgJssk&pp=ygUnTGl0dGxlIGJyaXRhaW4gZmF0IGZpZ2h0ZXJzIGhlYWQgb2ZmaWNl

        En tiedä mikä suomalaisilla nuorilla miehillä on itsetunnossa vialla että tällä tavalla on tarvetta alkaa pätemään jopa asiakaspalvelualalla asiakkaiden kustannuksella. Paljonko älykapasiteettia tarvitaan sen ymmärtämiseen että tietotekniikka ja verkkoelämä on totta tosiaan hyvin abstrakteja asioita monille ihmisille. Ei tarvitse olla edes iäkäs että puolet tietotekniikkaan ja verkkoelämään liittyvisät asioista menee yli hilseen. Kysymys kuuluukin että mitä siitä? Mitä ihmeellistä siinä on? Miksi se on nii herkullista pilalla jonkun harmaantuneen ikäihmisen osaamattomuus en kustannuksella jopa asiakaspalvelutilanteessa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe