Gigantti on keksinyt tuottavamman tavan huijata

Anonyymi-ap

7

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ?
      ?

      En mene enää Huijari-Giganttiin ! - Miten ne Kehtaakin ? - siis Miten ? ?

      ?
      ?

      • Anonyymi

        Elektrolux 5 kahvinkeitin Gigantissa 99,99 Eur ja sama tuote ClasOhlson tiskillä 59,90!!!!!!
        se vaan on tyhmää maksaa liikaa😁😁😁😁😁


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😋 ­N­­­y­m­­f­­­o­­m­a­­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Ei Gigantti ole epäonnistunut asiakaspalvelussa, koska se ei ole sellaista edes yrittänyt. Huijaaminen sen sijaan epäonnistui tällä kertaa.

    • Anonyymi

      "Olemme selvästi epäonnistuneet asiakaspalvelussamme..." Eli toimari Nirjan komennosta kohta vaihtuu kunhan vielä on hieman valehdellut asiakkaille "valituksia".

    • Anonyymi

      Vuosia sitten tein sen viimeisen kaupan Gigantissa, tai oikeastaan en tehnyt.

      Vuokralaiseltani simahti jääkaappi. Gigantissa oli sopiva kaappi sopivaan tarjoushintaan. Peräkärri auton perään ja ei kun sinne.

      Semmosen ylimielisen olosen juipin kanssa siitä sitten aloimme kauppaa vääntämään. Tuttuun tapaan se yritti myydä toista tuotetta. Vääntämällä piti vääntää, että otan tämän. Siitä kun päästiin ylitse kaveri alkoi kauppaamaan jos jonkinlaista lisä tuotetta ja -palvelua. Yritin kertoa mistä on kysymys ja, etten tarvitse muuta kuin tämän kaapin.

      Myyjäjuippi alkoi käydä kokoajan töykeämmän oloiseksi. Siinä kun se sitten laahautui kassalle ja alkoi näpytellä kassakonetta totesin, että antaa olla koko homman kun tuntuu niin vaikeelta ja marssin ulos kaupasta.

      Nämä samat väännöt olin käynyt siellä läpi aikaisemminkin, mutta nyt, vaikka kaupat syntyi, tunne oli kuin syyllisellä, joten sen jälkeen en ole ko. puoltiin astunut.

      • Anonyymi

        Varsinaiset huijaukset ovat oma lukunsa. Itseäni ärsyttää ihan vain se epäkunnioittava asenne joka näillä huippuosaavilla elektroniikkaexperttijuipeilla totta tosiaan vaikuttaa olevan vähän joka luukulla.

        Muutama vuosi sitten ostin Gigantista uuden läppärin. En voinut olla huomaamatta tilannetta jossa iäkäs nainen oli ostamassa älypuhelinta. Nuori juippi puhui naista pyörryksiin taatusti tietoisena siitä ettei iäkäs nainen tajunnut yhtikäs mitään myyjän selotuksesta. Tuli mieleen Rosa Meriläisen taannoinen v'ttuilu iäkkäämpien tietoteknisen osaamisen puutteesta. Rosan mukaan he ovat säikkyjä "kuin peura liikennevaloissa" aina kun joku alkaa puhua jotakin tietotekniikasta.

        Oma myyjäni oli myöskin tällainen nuorimies joka teki samaa. Korostetun tekoystävällinen pehmeä- ääninen nuorimies vyörytti tsunamina kysymyksiä joita en ehtinyt edes ajatella. Puoleenkaan en osannut vastata. Myöhemmin jouduin vielä käymään huoltotiskillä johon nuorimies minut ohjasi. Siellä oli se iäkkäämpi nainen jonossa ennen minua. Hyi v'ttu että yökötti katsella sitä nuorten myyjämiesten ilme- ja elekieltä keskenään kuinka he palvelivat meitä tietotekniikasta mitään ymmärtämättömiä pelleasiakkaitaan.

        Gigantti käyttää ilmeisesti tätä Marjorieta malliesimerkkinä kouluttaessaan myyjiä millä asenteella gigantissa kuuluu palvella asiakkaita:

        https://m.youtube.com/watch?v=uaLikjgJssk&pp=ygUnTGl0dGxlIGJyaXRhaW4gZmF0IGZpZ2h0ZXJzIGhlYWQgb2ZmaWNl

        En tiedä mikä suomalaisilla nuorilla miehillä on itsetunnossa vialla että tällä tavalla on tarvetta alkaa pätemään jopa asiakaspalvelualalla asiakkaiden kustannuksella. Paljonko älykapasiteettia tarvitaan sen ymmärtämiseen että tietotekniikka ja verkkoelämä on totta tosiaan hyvin abstrakteja asioita monille ihmisille. Ei tarvitse olla edes iäkäs että puolet tietotekniikkaan ja verkkoelämään liittyvisät asioista menee yli hilseen. Kysymys kuuluukin että mitä siitä? Mitä ihmeellistä siinä on? Miksi se on nii herkullista pilalla jonkun harmaantuneen ikäihmisen osaamattomuus en kustannuksella jopa asiakaspalvelutilanteessa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe