Pohjolasta ei nouse miestä, eikä...

Anonyymi-ap

Suomen Profeetta puhui psykoosi ja pedofilia papereistaan!!!

Anonyymi-ap
2023-09-21 19:29:42
Jotka aiheettomalla tavalla sai,helluntailaisten kieroilun uhrina:

-"Vaikka Suomessa nyt alkaakin herätys,joka kestää Junalamme Ilmoituksen mukaan kuusi vuotta,alkaen vuodesta 2023,minä en aio ottaa siihen osaa henkilökohtaisesti,enkä myöskään liity koko elämäni aikana yhteenkään helluntaiseurakuntaan,koska helluntailaiset raiskasivat minut,kirjoituttamalla minulle paperit psykoosista ja pedofiliasta.
Itse en ketään aio myöskään rohkaista liittymään kansainväliseen helluntai uskontoon.
Olen Suojeluskuntalainen ja se riittää.
En tarvitse myöskään elämääni aikuiskastetta.Aamen".
Nämä sanat siis lausui Suomen Profeetaksemmekin mainittu Henri Puumala,joka suurimman osan elämästään asunut Kälviällä.

31

1033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vääriä profeettoja "nousee" ja on noussut, kuten Jeesus profetoi.
      Matteus 24.24.

      Juoskaa niiden perässä sokeat ja kuurot, joille ei kelpaa Herran Sanat!

    • Anonyymi

      Pohjolan koulusta nousi pedofiili opettaja mikael estabrook

      • Anonyymi

        Yak


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yak

        Siis yök. Kuvottaa


    • Anonyymi

      Olen itse sairastanut psykoosin, mutta siihen on sisältynyt oikeasti yliluonnollisia elementtejä. Olen tietänyt ennalta mitä läheisilleni juuri tapahtui. Kuulin siitä heiltä vasta muutama päivä itse tiedon saamisen jälkeen. Psykoosin niin kuin muutkin sairaudet aiheuttaa sairauden henki, mutta sen toimita näkyy fyysisessä tai psyykkisenä sairastumisena. Jos psykoosissa kuulee ääniä tai päänsisäistä keskustelua, se on usein omiin muistohin ja ajatuksiin liittyvää. Nämä etiäiset ovatkin aivan toista luokkaa, tosin niihinkin on yhdistynyt sairamieli.

    • Anonyymi

      On se aivan mahdottomasti vaahdonnut herätyksestä.

    • Anonyymi

      https://www.google.com/search?q=hyyrylän+pedofiili+suomi24+suhteet&oq=hyyryl&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggAEEUYOzIGCAAQRRg7MgYIARBFGDsyBggCEEUYOTIHCAMQLhiABDIHCAQQLhiABDIHCAUQABiABDIHCAYQABiABDIHCAcQABiABDIHCAgQABiABNIBCTI2NDlqMGoxNagCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8


      Hyrylän pedofiilin nimi ja osoite on tiedossa.

      Suomi24 Keskustelut
      https://keskustelu.suomi24.fi › Suhteet
      4 päivää sitten — Palstapedohan taannoin mainitsi että sama se vaikka hyökkäisi lasten kimppuun koska sitä tästä syytetään jo. Että tällainen ajatusleikki netissä ...

      Hyrylän pedofiili

      Suomi24 Keskustelut
      https://keskustelu.suomi24.fi › Suhteet
      Paikkakunnat · Suhteet · Terveys · Viihde ja kulttuuri · Yhteiskunta. Näytä lisää. Suhteet · Suhteet. Hyrylän pedofiili. Anonyymi-ap. 2024-01-04 ...
      Puuttuu: hyyrylän ‎| Hae tällä: hyyrylän

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18201436/joku-ei-taida-ymmartaa

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/90d03733-76b3-40c7-9135-9f1e4f901461

      KOTIMAA

      Piia Ristikankareen murhamysteerin uusi käänne: Poliisi tutki Jehovan todistajien tiloja

      Tutkinnat liittyivät vuosientakaiseen murhamysteeriin.

      Torstai 4.1.2024 klo 17:26

      Keskusrikospoliisi on jälleen tehnyt uusia toimia 15-vuotiaana kadonneen Piia Ristikankareen murhatutkinnassa. Uudet tutkintatoimenpiteet on tehty syyskuussa ja ne ovat kohdistuneet Jehovan todistajien tiloihin Paimiossa ja Vantaalla.

      Paimiossa sijaitsee Jehovan todistajien valtakunnansali. Vantaalla taas Suomen Jehovan todistajien haarakonttorin arkisto. Piia Ristikankareen perheen tiedetään olleen mukana Jehovan todistajien toiminnassa.

      Erityisen kotietsinnän vaatimuksen esitti Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Airaksinen, joka johtaa Ristikankareen-tapauksen tutkintaryhmää. Airaksinen vahvistaa uudet tutkintatoimet Iltalehdelle.

      Oikeus myönsi KRP:lle luvan tiloista Piia Ristikankareeseen ja hänen perheenjäseniään koskevia asiakirjoja. Etsintöihin määrättiin mukaan etsintävaltuutettu, jonka tehtävänä on varmistaa, ettei poliisi takavarikoi tai jäljennä takavarikkokiellon alaista aineistoa.

      – Tämä yhdistys ei ole meillä tutkinnan kohteena, eikä yhdistyksen henkilöitä ole epäiltynä vaan siinä mielessä ulkopuolinen tutkittavaan asiaan nähden, hän toteaa.

      Pitkä tutkinta
      15-vuotias Piia Ristikankare katosi kotoaan Piikkiössä 7. lokakuuta 1988. Piia oli riidellyt veljensä kanssa kaukosäätimestä, lähti ovesta eikä koskaan palannut. Viimeiset havainnot Piiasta tekivät hänen veljensä ja isänsä.

      Asiaa tutkittiin vuosien ajan kadonneen henkilön etsintänä, mutta Keskusrikospoliisi alkoi tutkia katoamista murhana 2000-luvun alussa. Asia on herättänyt viime aikoina uutta kiinnostusta, sillä alkuvuodesta 2023 aloittanut uusi tutkintaryhmä on tehnyt useita, huomiota herättäviä tutkintatoimenpiteitä.

      Syyskuussa 2023 poliisi kävi tutkimassa Piia Ristikankareen entistä kotitaloa, jossa asuu edelleen hänen isänsä Heikki Ristikankare. Miehen mukaan poliisit olivat hajottaneet autotallin lattian ja löytäneet sieltä koiran jäänteet. Myöhemmin Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa hän kiisti, että poliisit olisivat löytäneet mitään.

      Airaksinen sanoi tuolloin Iltalehdelle, että uusissa tutkintatoimenpiteissä on kyse lähinnä poissulkevista ja varmistavista toimenpiteistä.

      Tuoreimmasta käänteestä uutisoi ensin Helsingin Sanomat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.kuukalenteri.fi/2024

      ----------------

      https://www.valonpolku.com/uuden-kuun-manifestointirituaali-tyokirja/

      Uudenkuun aika on voimallista uuden alun aikaa - mitä asioita haluat kutsua tänä aikana luoksesi?

      Kuun toiminta on koettu jo pitkään mystisenä, meihin voimallisesti vaikuttavana ja joskus jopa pelottavana - eikä turhaan! Sillä kuun eri vaiheet ovat todella voimallisia ja ne vaikuttavat huomaamattamme meihin monella eri tasolla.

      Kun sinä osaat antautua uudenkuun ajalle ja työskennellä sen aikana tavalla, joka todella hyödyttää sinua, saat tästä ajasta todella upean boostauksen omaan manifestointiprosessiisi!

      Mikä on uusikuu?

      Uusikuu on aikaa, jolloin kuu on hetken aikaa meille täysin näkymättömissä, koska tuossa vaiheessa aurinko ei lainkaan valaise sitä (aurinko valaisee kuun vastakkaista puolta).

      Uusikuu aloittaa aina uuden kuukuukauden ja näitä on vuodessa yhteensä 12 tai 13. Uusi kuukuukausi alkaa siis "pimeydestä",

      jolloin kuu alkaa hiljalleen kasvamaan ja näkymään meille yhä vahvemmin täysikuun lähestyessä. Uusikuu kestää yhden päivän ajan (kuu näkyy tosin pimeänä vain paljon lyhyemmän ajan).

      Uudenkuun vaikutus manifestointiprosessiin

      Uudenkuun aikana kuun pimentyessä, kuu ikään kuin sulkee samalla oven menneisiin tai vanhoihin asioihin, samalla valmistautuen uuteen sykliin. Uusi kuu on siis nimensä mukaisestikin uuden aikaa. Se aloittaa uuden syklin sinunkin elämässäsi – jolloin voit luoda voimallisia aikomuksia sekä keskittyä uusien asioiden kutsumiseen luoksesi.

      Tänä aikana olosuhteet ovat erittäin hedelmälliset manifestoimiseen – jolloin voit määritellä mitä asioita haluat kutsua luoksesi tämän uuden kuukierron aikana. Kaikki mitä teet tänä aikana kantaa upeaa hedelmää!

      Uudenkuun vaikutus sinuun

      Uudenkuun aikana olosi ei välttämättä ole kovin energinen, jolloin sinun ei kannata lähteä tekemään isoja tekoja. Tämän sijasta sinun kannattaa kääntyä sisäänpäin tekemään irtipäästöä vanhasta ja tarkastelemaan sitä kautta mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena uuden luomisen aikana. Energiasi vahvistuvat myöhemmin täysikuun lähestyessä. Uudenkuun aikana sinun kannattaakin:

      Päästää irti vanhasta ja sitä kautta sallia inspiraatiosi vahvistuvan
      Tehdä irtipäästöä vanhoista unelmista ja visioista
      Miettiä mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena aikana
      Ottaa enkeleiltä apua ja tukea vastaan unelmiesi tiedostamiseksi ja niiden kutsumiseksi voimallisella tavalla luoksesi
      Keskittyä luomaan selkeitä ja voimallisia visioita manifestointiprosessin aloittamiseksi
      Rituaalien vaikutus

      Rituaalit ovat erittäin taianomaisia hetkiä, jolloin tietoisesti yhdistyt siihen todellisuuteen, jota haluat luoda ja kokea. Rituaalien avulla pystyt muuttamaan elämäsi eri tilanteita ja kutsumaan voimallisesti rakkaudellista apua universumista luoksesi. Näin taianomaisuus elämässäsi vahvistuu ja moninkertaistuu!

      Uusikuu on täynnä taikaa. Joten tänä aikana sinun kannattaa luoda jonkinlainen yksinkertainen ja taianomainen rituaali, jossa tarkastelet unelmiasi ja sitä kautta valmistaudut kutsumaan nämä visiot voimallisesti luoksesi. Tämä uudenkuun manifestointityökirja auttaa sinua toteuttamaan yksinkertaisen, hauskan ja taianomaisen rituaalin, jossa linjaudut yhä vahvemmin siihen todellisuuteen, mitä haluat kutsua luoksesi.

    • Anonyymi

      https://www.seiska.fi/kotimaa/miki-liukkosen-somejulkaisut-huolestuttivat-jo-pitkaan-en-mina-ela-vanhaksi/1076168

      Miki Liukkosen somejulkaisut huolestuttivat jo pitkään: "En minä elä vanhaksi"
      WSOY:n tiedottaja vahvisti Miki Liukkosen kuoleman Seiskalle tänään.
      Kirjailija Miki Liukkonen menehtyi eilen tiistaina 4. heinäkuuta 33 vuoden ikäisenä

      Mikin somekäytös eron jälkeen oli huomattavan alavireistä ja hän kirjoitti Instagram-julkaisuihinsa riipaisevan kauniita tekstejä, joissa kuvaili piinaavia tunteitaan.

      Mikin kolmanneksi viimeiseksi julkaisuksi jäi kuva, jonka surumielinen teksti kumpusi jostakin syvältä.

      - Olen voinut erittäin huonosti viime aikoina. Herään aamuisin paniikkiin ja kauhuun, illat myös kamalia. En tiedä. Tätä olotilaa, tätä tuskaa on mahdoton kuvailla.

      - Seuraan kevään hirvittävää elämän kukoistusta surun ja kateuden vallassa, en ole osa sitä. Ja kaikki, kaikki on vain ja ainoastaan Karmeaa. Tämä on tilanne. En minä jaksa, Miki kirjoitti.

      Toukokuun alussa lisäämässään erojulkaisussa Miki kuvasi tuntemaansa syvää rakkautta ja pyysi, etteivät seuraajat lähettäisi hänelle tsemppiviestejä.

      - Nyt jokaisessa sanassa lymyää syksy… ja minä puhun taivaalle, mutta taivas on tyhjä, hän kirjoitti ja kertoi tarvitsevansa aikaa.

      - Vanhana sitten joskus keinutuolissa kun keinuskelet, voit surra montaakin asiaa mut et sitä, että sait häntä rakastaa, eräs seuraaja kommentoi.

      - En minä elä vanhaksi, Miki totesi vastauksessaan.

      Mikiä pidetään yhtenä sukupolvensa merkittävimmistä kirjailijoista. Hän julkaisi uransa aikana kolme runokokoelmaa, viisi romaania ja aikuisille kirjoitetun kuvakirjan.

      Mikin teos O (2017) oli ehdolla kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnosta, ja sitä kutsuttiin kritiikeissä muun muassa yhdeksi 2010-luvun tärkeimmistä kotimaisista romaaneista.

      Mikin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

      --------------

      https://www.kaleva.fi/arvostelu-miki-liukkosen-jarkalemainen-romaani-on/1940042

      Ar­vos­te­lu: Miki Liuk­ko­sen jär­kä­le­mäi­nen romaani on hauska ja lä­pi­tun­ke­va ajan­ku­vaus

      Miki Liukkosen romaani O on niin avara teos, että on vaikeuksia päättää, mistä syrjästä sen kuvauksen aloittaisi, eikä siinä edes ole syrjää kuten sen nimi kertoo.

      09.05.2017

      Romaani Miki Liukkonen: O (tai yleispätevä tutkielma siitä miksi asiat ovat niin kuin ovat). WSOY 2017.

      Miki Liukkosen (s. 1989 Oulussa) romaani O on niin avara teos, että on vaikeuksia päättää, mistä syrjästä sen kuvauksen aloittaisi, eikä siinä edes ole syrjää kuten sen nimi kertoo.

      O on ympyrä, ikuisuuden symboli, kosmoksen alku ja loppu.

      Hahmoja riittää

      Ilmestyskirjaa siteeraava uintivalmentaja

      O kyseenalaistaa fiktion ja todellisuuden suhteen ironisoimalla ja kyseenalaistamalla realismin.

      -------------

      https://books.google.fi/books/about/O_e_kirja.html?id=MkmLDgAAQBAJ&source=kp_book_description&redir_esc=y

      Miki Liukkonen
      WSOY, 7.4.2017

      O on romaani

      ja Espanjassa veneen alla asuvaan narkkariin, joka näkee pohjan raosta taivaan jollaisesta me muut voimme vain uneksia.

    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009699480.html

      Kirjailija Miki Liukkonen on kuollut

      Liukkonen yhdisti kansainvälisen kokeellisen kirjallisuuden tuulia
      suomen kielen virtuoosimaiseen hallintaan.

      MIKI LIUKKONEN puhui mielenterveyteen ja jaksamiseen liittyvistä ongelmista avoimesti. HS:n haastattelussa keväällä 2019 hän kertoi säikähtäneensä, kun romaania kirjoittaessaan huomasi voivansa todella huonosti.

      ”Säikähdin. Sekin, että kirja oli omistettu minulle itselleni. Se vaikutti melkein kuin testamentilta”, Liukkonen sanoi.

      Viisi viikkoa sitten julkaistussa Instagram-julkaisussa hän kirjoitti:

      ”Tässä kuvassa haluan sulautua seinään, kadota. Olen voinut erittäin huonosti viime aikoina. Herään aamuisin paniikkiin ja kauhuun, illat myös kamalia. En tiedä. Tätä olotilaa, tätä tuskaa on mahdoton kuvailla. Mitä se oikeastaan ON, mistä se tulee etc. (Toki syy on osin selvä monille.)”, hän kirjoitti.

      ”Mutta on todettava, että myös jokin tässä keväässä, tässä sinfonisessa multikakofoniassa on tehdä hulluksi, ja sitten se kuinka jokainen akti, pieninkin, on tuskan ja työn takana. Etten osaa kuin maata lattialla ja huohottaa pahaa oloa ulos vain jotta se samassa hetkessä palaa taas sisään. Tuntuu että olen tulossa hulluksi. Tai surusta vain vinossa. Että jokainen solu tekisi kuolemaa, olisi musta.”

      ”Seuraan kevään hirvittävää elämän kukoistusta surun ja kateuden vallassa, en ole osa sitä. Ja kaikki, kaikki on vain ja ainoastaan Karmeaa. Tämä on tilanne. En minä jaksa.”

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/5c0ca9ee-3ca3-4449-926e-cccb9fe5ffdb

      MUUT LAJIT

      Viaplay syvässä ahdingossa – Tämä harhaluulo elää: ”Älyttömiä summia”
      Viaplayn osakeanti järjestetään ensi viikolla.

      Torstai 4.1.2024 klo 8:04

      Suoratoistopalvelu Viaplay on vaikeuksissa. Yhtiö järjestää ensi viikolla yhtiökokouksen, jossa omistajien pitäisi päättää osakeannista, jonka turvin toiminta voi jatkua.

      Viaplay ilmoitti joulukuun alussa tarvitsevansa osakkeenomistajilta 360 miljoonan euron pääomapaketin, josta 280 miljoonaa on suunnattu tietyille omistajille. Velkoja on uudelleenjärjesteltävä 1,3 miljoonan edestä.

      Yhtiön kohdalla on väläytelty konkurssiuhkaa, mutta OP:n seniorianalyytikko Kimmo Stenvall on tilanteen suhteen luottavaisempi. Hän muistuttaa, että suurimmilta omistajilta on jo saatu sitoumus isoon osaan tarvittavaa pääomaa.

      Tammikuun 10. päivän yhtiökokouksessa pelastussuunnitelman taakse vaaditaan kaksi kolmasosaa omistajista.

      – Velkojat ovat näyttäneet alustavasti vihreää valoa suunnitelmalle, mutta vielä tarvitaan myös osakkeenomistajien hyväksyntä ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Yllättyisin, jos omistajat päästäisivät yhtiön nurin ja kaikki pääomat menetettäisiin, Stenvall puntaroi Iltalehdelle

      Viaplayn romahtanut osake oli tiistaina hieman yli viiden kruunun arvoinen. Stenvallin mukaan osakemarkkina ei näytä hinnoittelevan konkurssia, mutta muistuttaa samalla, että osaketta on myös myyty lyhyeksi eli tietyt sijoittajat odottavat osakkeen edelleen laskevan.

      – Omistajat ovat totta kai kiukkuisia siitä, miten osakkeen arvolle on käynyt, mutta se suunnitelma, millä he lähtivät kansainvälisille markkinoille jenkkeihin ja UK:hon, ei vaan ole kantanut. Vaikeat ajat ovat edessä.

      Akuuttiin kriisiin ovat ajaneet myös ylihintaiset urheiluoikeudet. Kassavirta on lähivuodet voimakkaasti negatiivinen.

      Analyytikon silmin yhtiön johto on kuitenkin reagoinut menneen vuoden tapahtumiin oikein toimenpitein.

      – Yhtiön suunnitelma vaikuttaa ihan realistiselta, että miten sieltä tullaan ulos. Tiettyjä operaatioita saadaan myytyä ja liiketoiminta saadaan terveemmälle pohjalle.

      Harhakäsitys

      Ruotsissa Viaplay korotti joulukuussa urheilupakettinsa hintaa roimasti, yli 10 euroa tilausta kohden kuukaudessa. Suomen markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Erika Miramo sanoi Iltalehdelle joulun alla, ettei samaa ole näillä näkymin tiedossa Suomessa.

      Stenvallin mukaan pakettien kallistaminen ei yksinään ratkaisi ahdinkoa suuntaan tai toiseen.

      – Hintaa ei voi loputtomiin nostaa, koska se näkyy sitten asiakasmäärissä. Toistaiseksi asiakasmäärät ovat kehittyneet Pohjoismaissa ihan kohtuullisesti, hän toteaa.

      – Tässä näkyy se harha, mikä on X:ssä (entinen Twitter) ja somessa, että kuluttajat tuntuvat luulevan Viaplayn ongelmien johtuvan liian aggressiivisesta hintojen korottamisesta. Sehän ei missään nimessä ole se syy, vaan se, että yhtiö lähti liian nopeasti liian monelle markkinalle ja maksoi urheiluoikeuksista älyttömiä summia. Siitä ei ole kyse, että asiakkaat olisivat jättäneet heidät.

      Hintapolitiikka nostattaa tunteita, mutta laineet eivät läheskään aina näy samassa suhteessa kuluttajien käytöksessä.

      – Tyypillisesti hinnankorotukset parantavat tulosta, eli jos haluat katsoa Valioliigaa, niin harva sitä sopimusta kesken sopimuskauden katkaisee, jos vaan korotukset ovat kohtuullisia, Stenvall järkeilee.

      – Ne eivät ole ikinä kiva vaihtoehto, mutta nykyään varmasti johdon pöydällä, kun pitää tehdä kovia päätöksiä.

      Huono bisnes
      Yksi ajanjakso tv-urheilussa on tulossa päätökseensä, koska kilpaillut lajien ja eri sarjojen oikeudet eivät ole tuoneet omistajilleen sellaista arvoa kuin on toivottu.

      Stenvall nostaa esiin Ruotsin puolelta Telian, joka pääsee tulevana keväänä eroon riippakiveksi muodostuneesta jalkapallon Mestarien liigasta. Teliaa tv-urheilu ei tosin ole kurittanut samaan tyyliin kuin Viaplayta, koska se toimii menestyksekkäästi myös muilla aloilla.

      – Vuosikausia huippu-urheilun hinnat ovat olleet todella kovat. Harva on ”huutokaupan” voittanut on niillä oikeuksilla on rahaa tehnyt. Jossain vaiheessa tämä tulee päättymään, että lajit eivät saa enää sellaisia tv-korvauksia kuin ovat saaneet. Ainakaan Suomessa tai Pohjoismaissa.

      Suomessa Viaplayn kautta on nähtävissä muun muassa F1, hiihdon maailmancup, jääkiekon NHL ja vapaaotteluorganisaatio UFC:n tapahtumat.

      Stenvall sanoo, että tulevaisuudessa laajan kattauksen tilalle tullee mahdollisuus räätälöidä tarkemmin, mistä maksaa.

      Viaplaylta vaaditaan kriisistä selviämisen ohella kykyä uudistua.

      – He tulevat olemaan jatkossa paljon tarkempia urheilutarjonnan ja sen suhteen, miten niitä paketoidaan.

    • Anonyymi

      Että semmoinen profetia.

    • Anonyymi

      Onhan Oulun seurakunnassa jälleen seksuaalirikos. Johtoportaassa vielä.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/45346d77-0cba-4a44-84b6-adde740d570f

      ULKOMAAT

      Ruotsin pääministeri: Sotapaniikki lähti käsistä

      Ruotsissa viime viikon sotapaniikki ja varautuminen oli pääministerin mukaan ”liioiteltua”.



      Eilen klo 20:27

      Ruotsin pääministeri toppuuttelee Folk och Försvar -turvallisuuskonferenssista leimahtanutta sotapaniikkia. Ministereiden ja sotilasjohtajien puheenvuoroissa ruotsalaisia kehotettiin valmistautumaan sotaan, ja kansa osti sen seurauksena kaupat tyhjäksi säilykkeistä, kampiradioista ja taskulampuista.

      P1 Morgon -aamuohjelmassa Ulf Kristersson kuitenkin kommentoi tiistaina, ettei ”mikään viittaa siihen, että sota olisi nyt ovella”.

      Hänen mielestään paniikki oli ”liioiteltua” ja painotti ministereiden viestineen selvästi, että kyse on muuttuneesta uhkakuvasta, ei akuutista vaarasta.

      Kristerssonin mukaan varautuminen on lisääntynyt, mutta pääministeri ei itse ole huolissaan.

      – On aivan selvää, että sodan riski on meidän osassamme maailmaa kasvanut huomattavasti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kukas tuo Aarne Kiviniemi on, josta kirjoitetaan että olisi kosketellut lasta? Onko pohjolan mies?

    • Anonyymi

      Joku ei taida ymmärtää

      Anonyymi-ap

      2024-01-07 00:50:24

      Että epäsuorilla vihjailuillaan ajaa itseään kiipeliin vielä entistä pahemmin. Näkyy niin läpi tuo koko homma, mutta ei se sitä itse tajua. On niin vihoissaan, mutta sekin on omaa syytään.

    • Anonyymi

      Kukas tuo Nicklas lungman on?

    • Anonyymi

      Housut alas tai käy kuin kälviällä
      Nainen laski housut alas ja mies teki temppunsa.
      Nolona nainen kysyi aktin jälkeen: Anteeksi uskallanko kysyä miten siellä kälviällä kävi ? Tähän mies vastasi : Jäin ilman.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      383
      1470
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1263
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1200
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1082
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      967
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      806
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      90
      784
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      671
    Aihe