rokotteista osa vaarallisia?

Anonyymi-ap

Eli sain ystävältä linkin, jossa kerrotaan, että tietyt rokote-erät aiheuttavat yli 75% kaikista vakavista haittavaikutuksista. Jotkut kansalaiset ovat jo tiedustelleet onko THL ottanut tämän huomioon ja nämä erät löydetty ja poistettu vai jaetaanko näitä edelleen "muiden seassa".
Itsellä on hauraat isovanhempien vanhemmat ja isovanhemmat, joista olen huolissani. THL:n pitäisi astua esiin vastaileen kysymyksiä rokote-erien turvallisuudesta. Onko tätä seirattu Suomessa millään tavalla? Tässä linkki tanskalaiseen tutkimukseen.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998

22

422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yhtä hyvin voi uudemmissakin valmistuserissä olla laatuvaihtelua jos mitään ei ole muutettu. pfizer testasi tietyllä menetelmällä valmistettuna rokotteensa jota alettiin sen jälkeen massatuottaa toisella menetelmällä.

      • Anonyymi

        Laatuvaihtelu on yksi asia

        Suunniteltu lääkekoe jossa on joko eri vahvuus samaa ainetta tai kokonaan eri aine on toinen asia

        Mutta lääkekokeissahan voidaan tosiaan laittaa eri pillereitä eri rotille


    • Anonyymi

      THL on ottanut brittihovin linjan että mitä vähemmän kommentoi ja selittää, sen parempi.

      • Anonyymi

        Tärkeää on että palkka juoksee


    • Anonyymi

      Pöydästä ei nousta ennenkuin kaikki keitto on syöty.

      • Anonyymi

        https://twitter.com/TanjaSL123/status/1749022194296852723


        Tanja@TanjaSL123

        Ylikuolleisuus. Rokotettujen pitäisi olla huolissaan ja myöntää että tuli tehtyä virhe. Terveys on tärkeä asia. Kukaan ei saa oikeanlaista apua jos ei ensin myönnetä.

        Terveisin: yksi niistä rokotehaitan saaneista


    • Anonyymi

      Itse olen otanut kaikki satvilla olevat ifulenssa ja korona rokteet.En lue haitavaikutuksia nistä.Miksi lietsoa negativisuutta ihan kaikesta? Oli kyse rokteet,sää ymm.

      • Anonyymi

        Oliko sinulla lukihäiriö jo ennen rokotuksia?
        Jos ei niin se voitaneen lisätä haittavaikutusten listaan.


      • Anonyymi

        Hyvä, että et ole saanut haittavaikutuksia. Jotkut eivät ole yhtä onnekkaita. Eli jos ei ole saanut "mitään" 1. piikistä niin ottaa hyvällä mielin 2. piikin ja sitten 3. josta sitten saakin massiiviset haittavaikutukset ja ihmettelee, että miksi.
        Syy voi olla, että sai litkun juuri siitä erästä, joka aiheuttaa 75% vakavista haittavaikutuksista.
        Näin ei saisi olla! Pitäisi luottaa siihen, että jokainen lääkeannos on tasalaatuinen.
        Ellei sitten tosiaan tämäkin kuulu lääkekokeeseen, johon kansa peloiteltiin sokkona mukaan? Mielestäni silloinkin olisi ollut reilua kertoa kokeen luonne, että osa saa elimistön sietokyvyn ehkä ylittävän yliannoksen jotain ja osa saa ehkä suolavettä.


    • Anonyymi

      Sain oireita mieheni käytyä rokotuksessa. Sydäntä jouduttiin tutkimaan jonkin aikaa.

      • Anonyymi

        Itsellä meni kuukautiskierto sekaisin useammaksi kuukaudeksi, kun riskiryhmään kuuluva mieheni otti rokotteen. Itse en ottanut.
        Myös rokotettujen rokottamaton lähipiiri saattaa saada oireita, tosin ohimeneviä, mutta voi tosiaan tulla outoja sydäntuntemuksia, hengenahdistusta tai häikkää kuukautiskierrossa. Oireet eivät yleensä jää päälle, mutta jos niitä saa, niin on hyvä harkita kannattaako itse ottaa piikkiä. Jotkut ovat vain luonnostaan herkempiä rokotteessa käytettäville aineille.
        Koronarokote on ilmeisesti samanlainen kuin esim. poliorokote, että se "rokottaa" myös lähipiirin. Aikoinaan kuulemma, kun poliorokotteita alettiin antaan niin rokotettu ei saanut pariin viikkoon vierailla sairaaloissa tai hoivakodeissa.


    • Anonyymi

      Voi sentään näitä juttuja, sillä jos jokin todetaan vaaralliseksi niin tottaki kai ne poistetaan , niistä tulee tieto THL lään välittömästi ja muidenkin maiden vastaaviin virastoihin. Ei kukaan mitenkään oma toimisesti pistele sellaista kehenkään. Kai sen nyt jokainen ymmärtää . Joten pitäisi luottaa oman maansa THL se kun ollaan aina kuulemassa että vedetään jotain linssiin. Sillä THL on se joka hoitelee näitä asioita . Ja sitten mitä lukee jonkun tanskalaisen juttuihin niin kuka näitä juttuja kaivelee koko ajan esille, koska on vaikea tietää todenperäisyyttä siksi tulisi luottaa THL työhön.sillä heillä on parhaat virologit jotka hoitelevat näitä asioita

      • Anonyymi

        Niin tehtiin aina ennen. Rokote vedettiin pois merkkinoilta, kun 5 kuolemantapausta oli todettu. Nyt näitä kuolemantapauksia oli heti ensimmäisellä viikolla satoja, joissa rokotettu kuoli rokotuspaikalle 15 minuutin sisällä. Vaan eipä vedetty rokotteita pois. Eikä viety loppuun asti sitä kolmannen vaiheen (steo 3) tutkintaakaan, jotka kaikki lääkkeet joutuvat käymään läpi ennen markkinoille pääsyä. Nyt julkaistujen Pfizerin omien papereiden mukaan koe keskeytettiin, kun 300:sta koehenkilöstö oli jäjellä vain 4. Silloin verrokkiryhmä, joka ei ollut saanut rokoteaineta, rokotettiin oikealla rokotteela ja koe keskeytettiin. Kaikki täysin vastoin voimassa olevia määräyksiä. Mutta näin yhtiö sotki koko kokeen, kun verrokkiryhmälle annettiin tutkimuksen kohteena olevaa ainetta.
        Koko rokotetta ei olisi pitänyt päästää ollenkaan markkinoille.


    • Anonyymi

      Nämä turvattomat erät on varmasti kalliilla ostettu tai ostettavissa nopeasti Suomeen, kerta halukkaita piikittäjiä riittää. Kiitos THL ja "asiantuntijat".

    • Anonyymi

      Aika monta kommenttia on aloittaja jaksanut sivulle väsätä, tyylistä jo näkee että yhdeltä ja samalta "keskustelijalta" kommentit ovat!

    • Anonyymi

      Tuon alun linkin maaliskuulta julkaisun jälkeen on julkaistu tutkimusta, ettei erillä olisi haittavaikutuksia (linkki lopussa). Samaa asiaa kuin aloituksessa olen kuitenkin miettinyt omien vanhempieni takia, uskollisia ovat ottamaan kaiken suositellun. Syöpääkin on heillä ollut nyt ensi kertaa tänä vuonna, sitä ennen monta uskollista kertaa on heidät koronarokotettu, sanotaanko, että jo kymmenisen kertaa.

      Monessa "virallisessa" tai tutkimustietoon perustuvassa linkissä näkee, että koronan nykymuotoihin nämä uusimmat rokotteet eivät välttämättä toimikaan. Silti vain suositellaan ottamaan lisää rokotteita, jos niitä on saatavilla. Itse täysin rokotevastaisena sanon, että kansanmurhahan tässä pahimmillaan voi tapahtua. Tähän kuitenkin luvattu linkki samasta asiasta, mihin aloituksen maaliskuun linkki (huhtikuun korjauksineen) oli, elokuulta tämä (uudempaa en ilmaisena monen maan palveluista ole löytänyt).

      https://www.pei.de/EN/newsroom/positions/covid-19-vaccines/statement-covid-19-vaccines-no-batch-specific-increases-suspected-side-effects.html

    • Anonyymi

      Kuka vielä uskoo korona pandemiaan. Ja TURVALLISIIN ROKOTTEISIIN. Minä en ainakaan usko enää. Tuttava piirissä kuollut nyt syksystä -joulukuuhun 2023 aikana niin monta ihmistä. Että ei mene enää luonnollisen poistuman piikkiin. Kaikki ovat olleet korona rokotettuja useaan kertaan. Eikä muuten ikäkään selitä poistumaa,koska on ollut sekä nuoria että vanhoja ihmisiä sekä terveitä joukossa . Siis nämä terveet ovat myös olleet rokotettuja..

    • Anonyymi

      Ei oo kivaa, mä luulin että joku sai terveyttä niistä mun piikeistä, ku ite oon terveenä pysynyt intuitiota seuraten ilmankin niitä. :(

    • Anonyymi

      Mistä johtuu, että Aafrikassa on vain 6% väestöstä rokotettu, ei enemmistöä kuten Suomessa. Mistäkö johtuu?

      • Anonyymi

        Afrikassa noin70% sai rokotteen


    • Anonyymi

      NIINHÄN on rokotteen saajistakin osa vaarallisia . Eikä pelota yhtään .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe