Uuden Ajan Pyhien Jeesuksen Kristuksen Uskonuudistuskirkko

Anonyymi-ap

Sokea lopun ajan uskonpuhdistuskirkkomme on muuttanut agendansa otsikon mukaiseksi. Lähiaikoina tulemme muuttamaan myös kirkkomme nimen uudistustamme paremmin kuvaavaksi.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa uskonuudistuksestamme, joten pitemmittä puheitta.

https://www.ts.fi/kulttuuri/95196

Siunauksin
A. Hölmönen

6

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No ihan sama mitä sinä teet. Ei liity Adventtikirkkoon.

      • Anonyymi

        No nimenomaan tämä liittyy Adventtikirkkoon, sillä jos katsoit kuvaa, niin siinä minut, teidän Johtajanne/Adventtikirkkolaivanne Kapteeni, on hyväksytty isoveljien joukkoon toivottamaan rauhaa koko maailmalle yhdessä heidän kanssaan.

        Suuri kristittyjen perheemme on jälleen koossa ja kaikki entiset vihollisuudet on raamatullisesti upotettu merten syvyyksiin, eikä niitä enää muistella (vai muka "suuri Babylon", hohhoijaa... No se siitä...).

        Siksipä kirkkommekin tarvitseekin uuden nimen, joka kuvaa paremmin nykyistä imagoamme jatkuvasti uudistuvana kirkkona, joka on valmis unohtamaan kaikki entiset pölyttyneet "totuutensa" uskonpuhdistuskirkkona. Tai jos tarkemmin asiaa ajatellaan, niin olemmehan me edelleenkin myös uskonpuhdistajia, sillä puhdistamme omaa kirkkoamme haitallisista harhaopeista, jotka ovat olleet esteenä kristilliselle yhteistyöllemme äitikirkkomme ja sisarkirkkojemme kanssa.

        Mutta nyt tullaankin sitten siihen ikävään aiheeseen, että meidän on irtisanottava työsuhteemme sinun Pyhpyh kanssa ja annettava sinulle potkut samoin kuin annoimme talousjohtajallemme, sillä sinun hmmm...sanoisinko hieman ikävä ja pelkistetty tyylisi kirkkomme kunnian puolustajana tällä palstalla antaa meistä kovin juntin ja yksinkertaisen vaikutelman, eikä se sovi enää millään tavoin uuteen imagoomme edistyksellisenä kirkkona. Joten voit hakea lopputilisi eli saat ensi kuun Nykyaika lehtemme ilmaiseksi. Jatkossa joudut itse kustantamaan lehtemme vuosikerran.

        Toivotamme sinulle hyvää loppuelämää jatkuvasti uudistuvia näkemyksiämme opiskellen.

        Siunauksin
        A. Hölmönen


    • Anonyymi

      Haluan välittää onnitteluni entisen Suomen Seitsemännen Päivän Adventtikirkon, nykyisen Uuden Ajan Pyhien Jeesuksen Kristuksen Uskonuudistuskirkon Transosastolle ja siellä erityisesti veli A. Hölmöselle sukulaisineen!

      He ovat rohkeasti ja epäröimättä raamatullisesti Pyhän Hengen johdattamina aloittaneet uskonpuhdistuksen omasta seurakunnastaan. Samoin ovat tehneet teidän kaikki muutkin totuuden tuntoon tulleet kristityt sisarkirkkonne ja palanneet juurilleen katolisen Äitikirkkomme hellään huomaan.

      Joukossa on voimaa ja yhdessä saamme vielä paljon uusia uudistuksia aikaan, kuten tällä hetkellä suunnitelmissa oleva Uuden Ajan Pyhien Jeesuksen Kristuksen Uskonuudistuskirkon Suomen Transosaston nimen muuttaminen paremmin nykyistä aikaamme kuvaavaksi Sateenkaariosastoksi.

      Siunauksin
      Hengellinen Isänne Kristuksessa
      Paavi Francircus

      • Anonyymi

        Kiitos veli Antikristus onnentoivotuksista ja siunauksista! Olemme täällä entisessä fundamentalistisessa uskonpuhdistuskirkossamme, nykyisessä ekumeenisessa Uskonuudistuskirkossamme todella helpottuneita saatuamme ylhäältä viisautta ja ymmärrystä siitä, että nyt onkin rauha! Ei mitään hätää enää siis, kuten Raamatussakin ennustetaan 1.Tess.5:3.

        Monet piskuisen lopun ajan jäännöskirkkomme jäsenistä ovat eläneet tähän asti pelon vallassa ja jotkut fundamentalistisimmista profeettamme sisar Ellenin faneista ovat jopa saaneet PTSDn odottaessaan ja pelätessään, milloin hutkiva huomio päättyy ja sapattivainot alkavat!!!

        Nyt voimme kuitenkin pelon sijasta - kiitos ekumeenisten kirkkolaivojemme Pääkapteenin Kristuksen - iloita ja huokaista helpotuksesta, sillä sisar Ellen on käsittänyt aivan väärin sen, mitä hänelle näytettiin. Mehän olemme yhtä suurta tosikristittyjen perhettä ja maailma on meri, jolla meidän kaikkien tosikristittyjen kirkkolaivat purjehtivat, eivätkä aallot voi niitä tuhota! Tämäkin on ennustettu Raamatussa Ilm. 18:17-19. Laivojemme mastonakin on risti, koska pelastus on Herramme ristin varassa, osoittaen, että Kristus itse on mukana ekumeenisten kirkkojemme elämässä ja ohjaa meidät kaikki taivaaseen Ilm.18:21. https://ekumenia.fi/aineistot/laiva-ekumeenisen-liikkeen-tunnuksena-ja-muista-tunnuksista/

        Osa tosipyhien porukastamme tulee jäämäänkin tempauksen jälkeen taivaaseen alkaen sijaisherroina hallita koko avaruutta, kun taas meidän Uskonuudistajien piskuinen nöyrä laumamme käy vain käännähtämässä siellä ja tömähtää melko pian takaisin tänne maan kamaralle Uuden Jerusalemin kyydissä, sillä tuhannen vuoden syntien ynnäysjaksoa ei enää tarvita, koska harhaoppisten joukko on pienentynyt huomattavasti.

        Jäljellä onkin enää pääasiassa ateisteja ja joitakin pieniä harhaoppisten ryhmiä, joita emme voi kristityiksi hyväksyä. Tämä on myös suuri helpotus veli 1234567---lle, sillä naispappien kanssa työskentely 1000 vuoden ajan kävisi luultavasti hänen hermoilleen sekä itsetuntonsa päälle. Tallottaviakaan ei onneksi ole enää niin paljon, sillä suuri osa porukastamme on melkoisen iäkkäitä. Jotkut joukostamme tosin ovat sitä mieltä, että ketään ei tulla lainkaan tallomaan, vaan heitä mieluummin tullaan ansaitusti kiduttamaan iankaiken helvetintulessa. No joka tapauksessa tämä on jää sitten nähtäväksi...

        Siunauksin
        Kirkkolaivanne Sijaiskapteeni
        A. Hölmönen


      • Anonyymi

        Anonyymi 2023-11-19 18:01:01 : " Haluan välittää onnitteluni ... Uuden Ajan Pyhien Jeesuksen Kristuksen skonuudistuskirkon Transosastolle .... Siunauksin Hengellinen Isänne Kristuksessa ... Paavi Francircus "

        Tuon kirjoituksen kuvitteellisena allekirjoittajana nousi esiin eksyttäjistä ajankohtaisin, mutta opillisesti kenties historian räikein: Rooman imperiumin (alun perin) kirkon paavi Benedictus aabrahamistina: perustamassa yhteistä maailmanuskontoa, jossa kristinusko olisi mukana.

        Maailma muuttuu ja uskontokunnat (kirjoitin ensiksi freudilaisesti: -konnat) sen mukana ja etenkin konfliktien paineessa. En ole sertifioitu teologi, mutta Ilmestyskirjan valossa maailmansodat 1 ja 2 olivat lasten leikkejä nykytilanteeseen verrattuna, sillä tuolloin paavi ei ollut liittoutumassa kristillisyyden pah.. vih... — siis (Älkäämme tuomitko.) — lähimmän kilpailijansa kanssa.

        Voi olla, että nämä ovatkin niitä raamatullisia lopun aikoja, joissa pahuus valtaa maailman ennen loppuaan. Kirjailijapastori Pekka Sartolan mukaan ennusteet ovat lähellä tätä vaihetta.

        Uskonnot ovat epätäydellisiä, koska ihminen on epätäydellinen.

        Yksilöinä voimme vain pysyä uskontunnustuksemme mukaisella Jeesuksen tiellä täältä ikuisen taivaan multiversumiin.


    • Anonyymi

      Eihän se ole oikein, että jäämme tänne yksin piehtaroimaan lantakasaamme.
      Meidän on saatava myös muita yhteisömme ulkopuolelta liittymään kanssamme lillumaan samaan paskaan.
      Terveisin A. Hölmönen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      583
      4252
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      144
      3126
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      166
      2407
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2260
    6. 235
      1748
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1437
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1320
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe