Venäjän talous kasvaa 3 kertaa nopeammin kuin eu;ssa.

Anonyymi-ap

Se niistä pakotteista.

23

233

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varma tieto. Kiitos. Nyt rynnäkköön ja kertomaan Ukroille, ettei kannata kukkoilla kun talous kasvaa kohisten. Ryöhhh..hääyyyhggg..! Onko eu köyhä kun ei ole niin mahtava kuin Venäjän rikkain mies? Se on muuten putin se kellä on massia. Silloin kannattaa sotia kun on rahaa. Sen sanoo jo järkikin. On hulluutta, etteivät venäläiset halua sotia suuren johtajan käskystä. Heidän pitää ymmärtää, että kukaan ei pelasta heitä, elleivät he tottele ja sodi. Sota on Putinin mielestä elämän parasta aikaa ja niinpä on sodittava. Sota on ihanaa. Kiitos sodasta Putin.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Juu jaa Suomi nousee nyt kun kielletään ammattiliitot ja lakot ja työlääsistä ja kaikist tulee orjia.
        Venäjällä taisi viimeksi olla lakko sata vuotta sitten . Hallitus ottaa oppa idästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu jaa Suomi nousee nyt kun kielletään ammattiliitot ja lakot ja työlääsistä ja kaikist tulee orjia.
        Venäjällä taisi viimeksi olla lakko sata vuotta sitten . Hallitus ottaa oppa idästä.

        Sanoo katkera luuseri,,,,ryhdistäydy...


    • Anonyymi

      Ooo

    • Anonyymi

      Venäjällä sekä inflaatio että korot ovat pilvissä.
      BKT:n nousu perustuu kokonaan sotatalouteen siirtymiseen. Paljonko tavallisen kansan oloja parantaa, jos valmistetaan 100 000 kranaatia, jotka ammutaan saman tien menemään? BKT:n nousuun se kyllä vaikuttaa, kun BKT ei mittaa tuottaako tutanto hyvää kansalle vai ei.
      BKT:n saisi nousemaan silläkin, että tehtäisiin valtavasti uusia Ladoja, jotka ajettaisiin tehtaan tuotantohihnalta suoraan murskaamoon. Sitä sotateollisuuden nostama BKT suurimmilta osiltaan on.

    • Anonyymi

      30.10 2023
      "Venäjän keskuspankki jatkoi perjantaina jyrkkää rahapolitiikan kiristämistä ja nosti jälleen ohjauskorkoaan 13 prosentista 15 prosenttiin...
      Pankki sanoi tiedotteessa, että Venäjän talouden inflaatiopaineet ovat lisääntyneet ”huomattavasti odotuksia korkeammalle tasolle”."

      "Vuonna 2021, eli vuotta ennen laitonta invaasiotaan Ukrainaan, Venäjä käytti 2,7 prosenttia bkt:sta sotavoimiinsa. Tänä vuonna luku on 3,9 prosenttia, ja ensi vuonna sota nielaisee jo noin 6 prosenttia bruttokansantuotteesta, arvioi uutistoimisto Reuters."

      "Muun muassa talousmedia RBK uutisoi viikko sitten Venäjän suurimman työnhakusivuston ja verkkorekrytointialustan toteuttamasta kyselystä, jonka mukaan kahden viime vuoden aikana niiden venäläisten osuus, jotka eivät pärjää enää palkallaan, on noussut 20 prosenttiyksikköä 45 prosenttiin."

      Sitä se sotatalouteen nojaava BKT tuottaa. Kansa kärsii.

    • Anonyymi

      Bruttokansantuotteella mitattu talous kasvaa kohisten. Mutta paljonko hyvinvointi kasvaa se ansiosta? Venäjä pumppaa rahaa sotateollisuuteen eli rakennetaan aseita ja tuhoaa ne Ukrainassa. Budjetissa säästetään esim. koulutuksesta, terveyspalveluista, eläkkeistä, teiden kunnossapidosta jne. ja rahat laitetaa sotaan, kuten hyvinvointirahaston varoja. Ohjauskorko on 15% ja inflaatio noin 16%. Yritykset eivät investoi. Että niin hyvin menee Venäjän taloudessa!

    • Anonyymi

      Kiinan bruttokansantuote kasvaa kolmessa vuodessa yhtä paljon kuin Venäjän kansantuote on. Jos NATO-maat laittavat varusteluun 2% bruttokansantuotteistaan, niin se on enemmän kuin Venäjän koko bruttokansantuote.

    • Anonyymi

      Venäjällä eletään nyt suuressa harhassa, kuplassa ja valheessa. Todellisuudessa kansa köyhtyy hurjaa vauhtia ja puute monista tärkeitä tuotteista on jo tukahduttamassa taloutta. Sotateollisuus on ainoa joka teoreettisesti kasvattaa taloutta.

    • Anonyymi

      Sotatalous tuottaa hyviä nousuja BKT:hen. Mitä enemmän aseita tuhoutuu, sitä enemmän niitä tarvitaan lisää. Se on sama kuin särkisi ikkunoita työkseen. BKT nousee, jos ikkunoita aletaan korjata. Venjän BKT kasvaa, mutta kansa kärsii nyt siitä, että se kasvaa.

    • Anonyymi

      Ihmettelen näitä kasvu-uutisia virallisilta medioilta. Pikkaisen olisi voinut täsmentää, että kaikki fyrkat vaan menevät aseisiin. Hyvinvointi laskee, ei nouse. Ruplan romahdus on ihan mahdollinen skenaario. Kremlin ilkeän kääpiön haave Neuvostoliitosta ei enää nykymaailmassa ole mahdollista. Keskiluokkaisella venäläisellä on asuntolainaa jne Eivät he halua elää Putinin unelmaa.

      • Anonyymi

        "Keskiluokkaisella venäläisellä on asuntolainaa jne Eivät he halua elää Putinin unelmaa."

        Tuolla Putte-landiassa on sellainen juttu, että asuntovelalliset pakotetaan sotaan. Heille kerrotaan, että "maksa lainasi heti tai jos et pysty maksamaan, niin lähdet kuittaamaan velkasi Ukrainan erikoisoperatioon". Ja tämä on muuten tosi.


    • Anonyymi

      Ssatanan EU lampaat luulivat että Eurooppa on venäjän ainoa kauppakumppani. Ei vaan pidä paikkaansa.
      Jatkakaa vaan WEFfiläiset sitä Klasu-sedän perseennuolemista niin hyvä tulee tai oikeastaan vielä (parempi) ....

      • Anonyymi

        Tässä taitaa käydä lopulta niin, että Weffiläiset nostaa tyhjän kortin ja katoavat pimeyteen, josta ovat tulleetkin. Tulee uusi järjestys mutta ei sellainen kuin Klaus setä oli kuvitellut.


    • Anonyymi

      Ruplan arvo laskee rajusti, ei mene kauaa kun talous romahtaa.

    • Anonyymi

      Venäjällä ei edes ole mitään oikeaa taloutta, huijausta koko yhteiskunta.

    • Anonyymi

      Pohjois-Koreassa kasvu on yli 200 prossaa, mutta saahan siellä pressakin yli 150 prossan kannatuksen. Ihmeellistä.

    • Anonyymi

      Et näköjään ymmärrä taloudesta hönkäsen pöläystä. Otetaanpa esimerkki. Kasvaako sun mielestä Suomen talous, jos palkataan valtiolle jokainen työtön töihin ja he saavat noin 3000 ruroa/kk bruttona? Mitäpä luulet tuossa käyvän. Kyllä siitä kuule konkurssi tulee. Noin käy myös Venäjällä.

      Todellisuudessa vain ja ainostaan yksityiset yritykset työllistäessään ja viedessään tuotteita maailmanmarkkinoille sopivaan kilpailukykyiseen hintaan kasvattaa meidän hyvinvointiamme. Meidän pitäisi saada ulkomaanvientimme kasvamaan (muistatko Nokian?). Ei se, että me kierrätetään täällä kotomaamme sisällä rahaa tuo mitään hyvinvointia meille. Meidän on saatava rahaa ulkomailta (siis muuta, kuin velkarahaa).

      No nyt, kun olet nuo esimerkkialkeet lukenut, niin mitenpä luulet Venäjän ulkomaankaupan voivan? Se voi todellisuudessa hiton huonosti.

    • No Amerikka ja länsi luulevat että Venäjä .Irak tai Afganistan tai Gaza

      • Anonyymi

        Niin alkaa olla Helsink7kin...hhhhhhhhhh


    • Johtuu siitä, että rahat käytetään aseisiin. Kansa kituuttaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      33
      3144
    2. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      121
      2100
    3. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      144
      1778
    4. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      88
      1752
    5. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      96
      1668
    6. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      102
      1563
    7. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      94
      1415
    8. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      384
      1283
    9. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      1180
    10. En oikeasti välitä sinusta nainen

      Naureskellaan sinulle ja palstajutuillesi kavereitten kesken. Ollaan lyöty vetoakin oletko se sinä oikeasti. Kirjoitat t
      Ikävä
      80
      1159
    Aihe