Miksi TÄYTYY uskoa & tietää molemmat?!

Anonyymi-ap

Ihminen ei ole ihminen - Jumalan Kuva / Sana - jos ei usko Luojaansa, vaikka onkin pahaa sanoa, että silloin jää vaihtoedoksi ihmiselle vain DEMONIN kaltaisuus.

EI ole sielullisuuden - tunteiden - takia vaikea silittää, miksi Jumala on olemassa, ja henkeä - sitä Pyhää Totuuden - ei ole edes olemassa ihmisessäkään jos Ihminen ei usko Luojaansa.

Jos ihminen ei usko Luojaansa, mutta silti haluaa olla älykäs - jopa järkeävä - sellainen ihminen tiedostamattaankin uskoo PAHOLAISEEN. EI paholainen siitä välitä,uskooko joku häneen, vaan vain siitä, että tuo ihminen pysyy valheessa ja väärydessä kiinni. Ei paholainen lopulta halua mitän "Korkeimman Olennon" titteliä, vaan vain sen, että saa riehua pahana niin paljon kuin tykkää..

JOS ihminen uskoo tieteeseen myös, ei vain siihen luuloon, ettei itse ole syntinen, koska uskoisi Jeesustakin, hänen on silti välttämätöntä uskoa + tietää kaikkikin hyväksytyt - vaikkakin keskeneräiset - tiedeteoriat. Ei ne ihmiset, jotka ovat saaneet tieteen historiaan nimensä - vaikkapa Charles - Darwin - olleet lopulta sen jumalattomampia kuin muutkaan ihmiset, vaan he valitettavasti silti eksyivät pitämään instituuttikirkkoja, Jumal'uskoisina. Ja jos NE eivät hyväksyneet tekojaan ja saavutuksiaan tieteessä, moni tiedemies joutui dissaamaan uskontonsa kirkkokuntiin kokomaan poies. Myös Einisteinin kävi noin.

Mutta ei uskonot liity mitenkään siihen onko olemassa kirkkoja, mutta seurakunta on vain siellä missä on ystävät, HEIDÄN takiaan moni tieteentekijä suorastaan kirosi uskonolaitosten tietoja, koska ei niiden "seurakuntien" johtajat olleet edes opiskelleet tiedettä.

JOS TIEDEMIES ei halua kadottaa sieluaan, jumalattomuuden takia, Hänen täytyy paljonkin sietää kirkkokuntien tietämättämyyttä, ja vaikka Hänen seurakuntansa ei ole mikään kirkkokunta, vaan muut kolleegansa lähinnä ja omat lähisukulaisensa, hänen täytyy olla "ristiretkellä" sitä tietämttömyyuttä vastaan, mitä monikin kirkkokunta hellii, niiden tiedostamatta tietämättömyydenkin olevan syntiä.

EI ihmistä pudotettu maailmaan sen takia, että eläisimmme kuin tavalliset eläimet, vaan tulemalla KUOLEMATTOMAKSI siinä omassa suoritteesaankin, minkä hän oppisi maailmassamme tiedostakin - oikeasta tiedosta. EI ole vaikaaa olla väärä, valheellinen ja tietämätön, mutta vaikeaa useinkin tietää asioita oikein ja totuudella oli ne sitten tieteeseen tai uskontoon liittyviä.

Jokainen oletusarvosesti on alusssaan opiskelujaan tietoineen väärydessä ja valheessa kiinni, joe ei opiskele hyvin niitä asioita jotka tuiisi SEKÄ USKOA että TIETÄÄ! Uskoa tarvitaan tieteessäkin siihen, että ihminen ylipäänsä jaksaa tavoitella lopputulosta loppun asti, jossa siis lopulta se toivottu asia tiedetään ja rakennetaan, eikä siihen valmiiseen asiaan tarvitse enää uskoa, jos se on saatu toimimaan jotenkuten edes oikein.

EI matematiikkaan esim. tarvitse uskoa(saada lisää+), jos havaitaan, että nykytieto riittää jo selittämään kaikki materiamaailman fysiikan/kemian ilmiöt. Mutta koska ei näin vielä ole, uskokaatte matematiikankin vielä kehittyvän.

1

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Surkea ja tyhmä aloitus, jos ihmisellä on luoja niin se on Evoluutio.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe