Kuinka Venäjä kiusaa seuraavaksi Nato

Anonyymi-ap

maa Suomea ? Omat arvaukseni liittyvät itämeren tilanteeseen sekä afrikkalaiseen sikaruttoon.

1. Tahallisen öljyvahingon aiheuttaminen itämerelle niin että suomen etelä rannikko saastuu. (=oikean tuulen suunnan valinta operaatiolle)
2.Toisen maailman sodan aikaisten merimiinojen käyttö suomen-viron-tukholman väliseen laivaliikenteeseen . Itse en ole enää uskaltanut käydä laivoissa juuri tämän riskin takia.( Kirjoitin aiheesta jo aiemmin mutta venäjä mieliset pystyivät kirjoitukseni blokkaamaan.)
3. Itämereen upotettujen taistelukaasu tynnöreiden rikkominen niin että jonkun/joidenkin Nato maiden kalastus alueet saastuvat.
4. Afrikkalaisen sikaruton tartuttaminen tahallisesti suomeenkiin. Ruotsissahan ihmetellään kuinka sikarutto ilmestyi yllättäen sisämaahan ruotsia ?
5. Pohjaveden otto alueiden saastuttaminen myrkyillä.

Mitä muut arvioisitte riskikohteiksi joihin kalsarihousumyrkyttäjä voisi apureittensa avulla iskeä muun nähdyn lisäksi ?

44

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomen Natojäsenyys oli Putinin juoni.

      • Anonyymi

        Ainakin Putinia siitä on kiittäminen. Itse en olisi niin Natosta välittänyt, mutta Putin kai halusi toisin.


    • Kyllä putinilla konsteja piisaa. Toki se sähköpörssin alennusmyyntitarjous mikä olikin norjalaisten sekoilua, niin olisi voinut olla hyvinkin venäjän kyberhäiriköinnin tulostakin 🤔

    • Anonyymi

      Siviili drooneilla lentoliikenteen häirintä suomessa on yksi potentiaalinen uhka.
      Hankala osoittaa kuka oli syyllinen.

    • Anonyymi

      Kuoleman tapauksen tai väkivallan lavastaminen raja alueen läheisyydessä jossa suomen viranomaiset valehdellaan syylliseksi.
      Tämän valeen nostaminen kremlin terroristi hallinnon omilla televisio kanavilla näyttävästi esille parhaaseen katseluaikaan kuuluu tietenkin bunkkeri papan pelikirjaan.

      • Anonyymi

        Venäjälle halvinta sodankäyntiä on juuri valheiden levittäminen, kuten Sofi Oksanen sanoi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjälle halvinta sodankäyntiä on juuri valheiden levittäminen, kuten Sofi Oksanen sanoi.

        mitä sää jostain Sofi oksasista puhut tosi mies petteri urpo laittaa putinin kuriin ei mitkään suvakki oksaset.. T. MAGA lippis Persu


      • Anonyymi

        Joku tuollainen lavastaminen ja sitten sen varjolla kosto, putlerin puheissa ennaltaehkäisevä isku ohjuksilla, jossa tuhotaan suomen esim. varuskunnat varusmiehineen.


    • Anonyymi

      "Mitä muut arvioisitte riskikohteiksi joihin kalsarihousumyrkyttäjä voisi apureittensa avulla iskeä muun nähdyn lisäksi ?"

      Eipä noilla ole mitään merkitystä ja tuskin tekevät.

      Pohjaveden ottoalueiden saastuttaminen...jotain rotia nyt näihin juttuihin...porakaivon ne voi saastuttaa mökin pihasta tilapäisesti mutta pohjavesistön saastuttamiseen vaaditaan vähän muutakin kuin löysä ....perse.

    • Anonyymi

      Tuo afrikkalaisen sikaruton tahallinen levittäminen on todellinen uhka ja todellakin pohjavesien alueellinen saastuttaminen on mahdollista.
      Vesilaitokset ovat riskikohteita joiden vartiointia olisi syytä lisätä ja sijainti tiedot kaikki kaupunkien sivuilta poistaa.

    • Anonyymi

      Yksi keino epätoivoisella omiin housuihinsa paskoneelta venäjältä on että he aiheuttavat lentokoneen putoamisen (esim. pienellä räjähteellä) omalla puolellaan mutta kuitenkin lähellä suomen rajaa niin että he ennen koneen tippumista matkustajineen pyytävät lupaa tehdä pakkolasku suomen puolen kentälle ja sitten väittävät että matkustajakoneen tippuminen oli suomen syy koska hätälaskukenttää ei annettu.
      Tästähän on helppo sitten myöhemmin esittää ääninauhat kuinka kone kysyy mahdollisuutta laskuun ja suomen evätessä asia pieni räjähde tekee koneesta lentokyvyttömän ja tätä valetta sitten ryhdytään rummuttamaan venäjän valehtelu kanavilla.

    • Anonyymi

      Itse en viitsi edes arvailla,,ettei niitä oteta käyttöön,ehdotukset on toki hyviä.

    • Anonyymi

      Suomessa asuva venäjän kaksoiskansalainen tapetaan venäläisten toimesta ja ryhdytään syyttämään suomalaisia asiasta.

      • Anonyymi

        Yleisesti mikä tahansa venäläisen kaksoiskansalaisuuden omaavan henkilön kokema (lavastettu) vääryys nostetaan naapurin terrori johtajien toimesta tikun nokkaan venäjällä.


    • Anonyymi

      Itse arvioisin että terroristivaltio järjestää moottorikelkoilla ja armeijansa maastoajoneuvoilla meidän rajan taakse "turvapaikanhakijoita" kauemmaksi suljetuista rajanylitys pisteistä.
      Sieltä annetaan neuvot mihin suuntaan kävellen ylität länsimaisen sivistyksen rajan ja tulet suomeen.

    • Anonyymi

      "Itse arvioisin että terroristivaltio järjestää moottorikelkoilla ja armeijansa maastoajoneuvoilla meidän rajan taakse "turvapaikanhakijoita" kauemmaksi suljetuista rajanylitys pisteistä.
      Sieltä annetaan neuvot mihin suuntaan kävellen ylität länsimaisen sivistyksen rajan ja tulet suomeen."

      Hyvä idea. Ja ei tarvitse kuin päästä Nato-suolen rajan yli länteen ja ampua valoraketti, niin Raja - tulee noutamaan sinut, ehkä helikopterilla ja saat pyytää turvapaikkaa.

    • Anonyymi

      Zaharova lähettää itsestään kuvia 3,5 romillen terhakkaassa nousussa ja esittelee itseään.

    • Anonyymi

      Jos omistaisin vaikka kotkan tai porvoon edustalla kesämökin myisin sen heti pois sillä on mitä ilmeisintä että venäjä järjestää niin suuren öljyvuodon sopivalla tuulella että rantamme muuttuvat öljymereksi.

      • Anonyymi

        Saman tekisin minäkin.
        Takuulla itä-merellä tapahtuu jokin "onnettomuus"


    • Anonyymi

      Oliko tämä parin viikon takainen juna raiteen" vaurio "joka aiheutti muutamaan veturiin vaurioita terrorivaltio venäjän aiheuttama ?

      Raiteen pintaanhan oli syntynyt "kuoppa" jota seliteltiin että veturi olisi sutinut paikallaan.
      Ettei vai olisi selitelty syytä ettei kansaa peloteltaisi sillä että syyllinen onkin terroristi valtio itä-naapurista ?

      • Anonyymi

        Aivan hyvin tuo junaraiteiden vaurio voisi olla terroristivaltio venäjän tekemä.

        Yksi lisä mahdolliseen haitan tekoon katkeroituneelta putelta voi olla sopivien itätuulten aikaan sytyttää kuivana kautena metsäpalot aivan rajan läheisyydessä josta palot leviää meille Suomeen.


      • Anonyymi

        Ilman muuta. Suomalaiset eivät hölmöile rataverkon kunnossapidossa.


    • Anonyymi

      Ajatelkaapa jos Venäjä lahjoittaa lada combin tiltujen desanttiryhmälle.

      Silloin meitä ei pelasta mikään ......

    • Anonyymi

      Toisen maailmansodan aikaiset merimiinat uponneet jo. Ruoste tehnyt tehtävänsä.

    • Anonyymi

      Paskan jauhaminen se on rynnän ainoa keino NATO maa Suomea kohtaan.
      Tiltut uskovat tottakai,,,buahaaa

      VENÄLÄISILLÄ propagandasivustoilla levitetään jälleen erikoisia väitteitä Suomesta.

      Novorossija-nimisen sivuston mukaan Suomi on ”syöksymässä kivikauteen”. Sivusto kertoo suomalaisten kärsivän polttoainepulasta sekä tavaroiden nousseista hinnoista.

      Hintojen nousun vuoksi suomalaisten väitetään käyvän Venäjällä kiertoteitä pitkin rajasulusta huolimatta, jotta he saisivat ostettua edullisempia tuotteita. Novorossijan mukaan syynä suomalaisten ahdinkoon ovat Venäjää vastaan nostetut talouspakotteet sekä suhteiden katkaiseminen Venäjään.

      Sivuston mukaan Yhdysvallat on tekemässä Suomesta ”Venäjä-vastaisten provokaatioiden etuvartiota”, eikä se ole kiinnostunut Suomelle koituvista ongelmista.

      SUOMEN talousongelmista raportoi myös Vzgljad-niminen sivusto, joka niin ikään näkee niiden syyksi yhteyksien katkeamisen Venäjään. Sivuston mukaan suomalaiset ovat menettämässä rahansa, sairaalansa ja eläkkeensä.

      Vzgljad kertaa uutisessaan Suomen hallituksen suunnittelemia leikkauksia sekä itäsuomalaisten ahdinkoa, joka on sen mukaan seurausta venäläisturistien katoamisesta.

      Vrubsovske-sivusto puolestaan kertoo Venäjän kulttuurin ”ainutlaatuisista piirteistä”, jotka yllättävät ulkomaalaisia. Esimerkkinä sivusto mainitsee pyykin­pesu­koneet, joita ei sen mukaan suomalaisista tai skandinaavisista asunnoista löydy.

      Sivuston mukaan etenkin pohjoismaalaisista kuulostaa ”uskomattomalta”, että pesukoneita on ”jokaisessa venäläisessä asunnossa”, sillä Pohjoismaissa pyykit on tapana pestä rakennusten pohjakerrosten pyykkituvissa.

      – Syynä tähän valintaan on mukavuus ja ajansäästö. Tämä vaikuttaa pieneltä asialta, mutta Venäjälle saapuessaan ulkomaalaiset huomaavat tämän väistämättä ja pitävät sitä tärkeänä osana venäläistä elämäntapaa, sivustolla väitetään.

      SOSIAALISESSA mediassa on levinnyt myös mitä ilmeisimmin venäläismediasta peräisin oleva video, jolla haastatellaan iäkästä naista. Sen on julkaissut muun muassa Ukrainan sisäministeriön viranomainen Anton Herashtshenko englanniksi käännettynä.

      Naisen mukaan Venäjä käynnisti sodan Ukrainaa vastaan Suomen laajentumishaaveiden vuoksi.

      – Sota olisi syttynyt joka tapauksessa, koska niin monet maat ovat nousseet Venäjää vastaan. Se olisi ollut vielä pahempaa. Suomi on jo lisännyt ”Komin suomalaisen tasavallan”, Arkangelin alueen ja Karjalan kartalleen. Sellainen on heidän karttansa nyt, nainen väittää.

    • Anonyymi

      Seuraava on Suomi. Kun Ukrainan sota on ohitse ja kauppa alkaa, Suomi jää Venäjän boikottiin. Venäjä eikä osta meiltä, eikä miljoonat rahakkaat palaa. Eikä myy, vaan jatkossa teollisuus saa tuoda puunsa, raaka-aineet ja öljyn kaukaa.

      Suomessa hermoillaan, kun huomattiin että meidät on petetty lännen toimesta.

      Venäjä saattaa piruuttaan tehdä satojen tuhansien sotaharjoitusta Karjalassa, joka pelottaa maasta pääoman, sekä kansa pelkää kuollakseen. Hamstrataan WC-paperia.

      Sen jälkeen Infosota, jossa Venäjä mustamaalaa Suomea. Hybridi operaatio, ilmatilan häirintää ja tietysti rajaloukkauksia, joka ajaa Suomessa paniikkia sodasta. Stubido vetoaa diplomaattisuhteiden katkettua Venäjään neuvotteluista, EUn piipittäessä twiittejä, ettei näin käy. Saattaahan HS lopulta lopettaa typerät naapurin ärsyttämistä ja länkytys ja lällätelty loppui, kun Venäjä lähettää nootin, vaatien korvauksia Suomessa takavarikoidussa omaisuudesta ja Hanhivaarasta. Pietarista on jo kantautunut viestiä, että Suomen on maksettava
      Leningradin piirityksen korvauksia.

      Venäjä keskittää painetta tuoden 200 000 uutta sotilasta Suomen lähelle. Ilmaylivoima on 1-100. Suomessa kymmenet tuhannet reserviläiset on kutsuttu palvelukseen. USA välittää tiedustelutietoa ja panssarivaunuja. Suomesta lähtee sotaa pakoon valtava määrä reserviläisiä.

      • Unohtiko tiltu taas, että Suomi on jo NATO-maa eikä Venäjä siis voi hyökätä Suomeen tuhoutumatta itse?


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        Unohtiko tiltu taas, että Suomi on jo NATO-maa eikä Venäjä siis voi hyökätä Suomeen tuhoutumatta itse?

        Missä kirjoitin, että Venäjä ylittää rajan sotilain? Toimet ajavat Suomen talouden kaaokseen ja se riittää. Sodalla nääs on monia muotoja.

        Kannattaa käydä Suomenlinnassa lukemassa oppia vieraasta avusta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Missä kirjoitin, että Venäjä ylittää rajan sotilain? Toimet ajavat Suomen talouden kaaokseen ja se riittää. Sodalla nääs on monia muotoja.

        Kannattaa käydä Suomenlinnassa lukemassa oppia vieraasta avusta.

        "Missä kirjoitin, että Venäjä ylittää rajan sotilain? Toimet ajavat Suomen talouden kaaokseen ja se riittää. Sodalla nääs on monia muotoja."

        Sellaistahan sinä haaveilet. Tosiasiassa se on Venäjä itse, joka on jo tuhonnut tärkeimmät kauppasuhteensa ja taloutensa.

        "Kannattaa käydä Suomenlinnassa lukemassa oppia vieraasta avusta."

        Fasistisen ja imperialistisen terroristi- ja rikollisvaltion naapurimaana ei ole varaa olla yksin.


      • Anonyymi

        ". Venäjä eikä osta meiltä, eikä miljoonat rahakkaat palaa. Eikä myy, vaan jatkossa teollisuus saa tuoda puunsa, raaka-aineet ja öljyn kaukaa."


        Tuohan kuulostaa hyvältä ...mutta lupaat vaan.

        pakotteiden alainen venäjä on pohjoiskorean tiellä vielä vuosikymmeniä jos ei sitten heti savijalat petä.

        Suomi ja Eurooppa on oppinsa saanut venäjästä kauppakumppanina joten luulenpa että bisnes mielessä venäjää ei enään ole olemassakaan länsimaissa paitsi ainoastaan kansainvälisissä oikeusistuimissa joissa haetaan venäjältä korvauksia investointilakien ja muiden bisness asioiden rikkomuksista ja ne korvaukset tulevat olemaan tähtitieteelliset


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Missä kirjoitin, että Venäjä ylittää rajan sotilain? Toimet ajavat Suomen talouden kaaokseen ja se riittää. Sodalla nääs on monia muotoja."

        Sellaistahan sinä haaveilet. Tosiasiassa se on Venäjä itse, joka on jo tuhonnut tärkeimmät kauppasuhteensa ja taloutensa.

        "Kannattaa käydä Suomenlinnassa lukemassa oppia vieraasta avusta."

        Fasistisen ja imperialistisen terroristi- ja rikollisvaltion naapurimaana ei ole varaa olla yksin.

        Lukemisessa ongelmia? No kun vastaat proxy, hybridi, taloussota skenaarioon, niin palataan asiaan sitten.

        Näin se vaan on. Talous, resurssit ja raaka-aineet ratkaisee voittajan nykymaailmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ". Venäjä eikä osta meiltä, eikä miljoonat rahakkaat palaa. Eikä myy, vaan jatkossa teollisuus saa tuoda puunsa, raaka-aineet ja öljyn kaukaa."


        Tuohan kuulostaa hyvältä ...mutta lupaat vaan.

        pakotteiden alainen venäjä on pohjoiskorean tiellä vielä vuosikymmeniä jos ei sitten heti savijalat petä.

        Suomi ja Eurooppa on oppinsa saanut venäjästä kauppakumppanina joten luulenpa että bisnes mielessä venäjää ei enään ole olemassakaan länsimaissa paitsi ainoastaan kansainvälisissä oikeusistuimissa joissa haetaan venäjältä korvauksia investointilakien ja muiden bisness asioiden rikkomuksista ja ne korvaukset tulevat olemaan tähtitieteelliset

        Niin olemme saaneet oppimme. Muutuimme takapajuisesta maatalousmaasta teolliseksi länsimaaksi Venäjän/NLn kaupan ansiosta.

        Nyt Suomi tekee -15mrd tappioita, eikä parempaan suuntaan ole tietoa. Virallisesti syy on Nokia, mutta jokainen täyspäinen tietää, Venäjän kanssa menetetyn kaupan vaikuttavan valtavasti Suomeen. Neljän % päälle on laskettava kerrannaisvaikutukset, turismi, halpa raaka-aine, lentoreitit Aasiaan ja raideliikenne.

        Tsemppiä sinne kirjoituksien pariin. Venäjä saa Suomen halvalla sinisilmäisten Tsuhnien takia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lukemisessa ongelmia? No kun vastaat proxy, hybridi, taloussota skenaarioon, niin palataan asiaan sitten.

        Näin se vaan on. Talous, resurssit ja raaka-aineet ratkaisee voittajan nykymaailmassa.

        "Lukemisessa ongelmia? No kun vastaat proxy, hybridi, taloussota skenaarioon, niin palataan asiaan sitten."

        Skenaariosi oli naurettava tiltun haave.

        "Näin se vaan on. Talous, resurssit ja raaka-aineet ratkaisee voittajan nykymaailmassa."

        Neuvostoliitolla oli valtavan paljon suuremmat resurssit ja raaka-aineet kuin Venäjällä, mutta niin vain sekin hajosi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin olemme saaneet oppimme. Muutuimme takapajuisesta maatalousmaasta teolliseksi länsimaaksi Venäjän/NLn kaupan ansiosta.

        Nyt Suomi tekee -15mrd tappioita, eikä parempaan suuntaan ole tietoa. Virallisesti syy on Nokia, mutta jokainen täyspäinen tietää, Venäjän kanssa menetetyn kaupan vaikuttavan valtavasti Suomeen. Neljän % päälle on laskettava kerrannaisvaikutukset, turismi, halpa raaka-aine, lentoreitit Aasiaan ja raideliikenne.

        Tsemppiä sinne kirjoituksien pariin. Venäjä saa Suomen halvalla sinisilmäisten Tsuhnien takia.

        "Venäjä saa Suomen halvalla sinisilmäisten Tsuhnien takia."

        Haha. Saahan sitä haaveilla.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Lukemisessa ongelmia? No kun vastaat proxy, hybridi, taloussota skenaarioon, niin palataan asiaan sitten."

        Skenaariosi oli naurettava tiltun haave.

        "Näin se vaan on. Talous, resurssit ja raaka-aineet ratkaisee voittajan nykymaailmassa."

        Neuvostoliitolla oli valtavan paljon suuremmat resurssit ja raaka-aineet kuin Venäjällä, mutta niin vain sekin hajosi.

        Et sitten osannut. Se sitten siitä aloittaja kysyi ja vastasin. Kirjoitin, miten taloussodassa Suomi pärjää. Ei hyvin ja kun ei ole rahaa, ei Hornetit lennä.

        Kannattaa opetella sodan muotoja. Erityisesti kettumaisia harmaan alueen sellaisia.
        Pelko saa tekemään typeriä. Pääomalla kun on taipumus lähteä klikkauksella toiselle puolelle maailmaa. käyttäisin pelkoa keinona "sotia"halvalla Suomi kaaokseen seuraavana Venäjän haasteena.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et sitten osannut. Se sitten siitä aloittaja kysyi ja vastasin. Kirjoitin, miten taloussodassa Suomi pärjää. Ei hyvin ja kun ei ole rahaa, ei Hornetit lennä.

        Kannattaa opetella sodan muotoja. Erityisesti kettumaisia harmaan alueen sellaisia.
        Pelko saa tekemään typeriä. Pääomalla kun on taipumus lähteä klikkauksella toiselle puolelle maailmaa. käyttäisin pelkoa keinona "sotia"halvalla Suomi kaaokseen seuraavana Venäjän haasteena.

        "Et sitten osannut. Se sitten siitä aloittaja kysyi ja vastasin. Kirjoitin, miten taloussodassa Suomi pärjää. Ei hyvin ja kun ei ole rahaa, ei Hornetit lennä."

        Suomi on edelleen vauras maa ja pärjää edelleen. Venäjä ei saa Suomea halvalla eikä muutenkaan, vaikka kuinka siitä haaveilet.

        "Kannattaa opetella sodan muotoja. Erityisesti kettumaisia harmaan alueen sellaisia.
        Pelko saa tekemään typeriä. Pääomalla kun on taipumus lähteä klikkauksella toiselle puolelle maailmaa. käyttäisin pelkoa keinona "sotia"halvalla Suomi kaaokseen seuraavana Venäjän haasteena."

        Epäilemättä rikollisvaltio Venäjä tekee edelleen hybridioperaatioitaan Suomeakin kohtaan, mutta NATO-maana olemme turvassa sen hyökkäykseltä.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Lukemisessa ongelmia? No kun vastaat proxy, hybridi, taloussota skenaarioon, niin palataan asiaan sitten."

        Skenaariosi oli naurettava tiltun haave.

        "Näin se vaan on. Talous, resurssit ja raaka-aineet ratkaisee voittajan nykymaailmassa."

        Neuvostoliitolla oli valtavan paljon suuremmat resurssit ja raaka-aineet kuin Venäjällä, mutta niin vain sekin hajosi.

        "Näin se vaan on. Talous, resurssit ja raaka-aineet ratkaisee voittajan nykymaailmassa."

        Sinähän voit laskea alkuun vaikka taloudet linkitä yhteen pohjoiskorea venäjä iran ja valkovenäjän talous katso summa ja vertaa sitä EU:n ja USA:n yhteiseen talouteen ja ala miettimään kuka mahtaa olla voittaja .

        Putin joka on äärimmäisen tyhmä ja heikko johtaja tämän asian on jo ymmärtänyt ja puki sanoiksi noin viikko sitten ..." kun vertaa Naton ja venäjän puolustusbudjetteja jokainen voi loogisesti päätellä miksi venäjä ei halua sotia Naton kanssa "


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Näin se vaan on. Talous, resurssit ja raaka-aineet ratkaisee voittajan nykymaailmassa."

        Sinähän voit laskea alkuun vaikka taloudet linkitä yhteen pohjoiskorea venäjä iran ja valkovenäjän talous katso summa ja vertaa sitä EU:n ja USA:n yhteiseen talouteen ja ala miettimään kuka mahtaa olla voittaja .

        Putin joka on äärimmäisen tyhmä ja heikko johtaja tämän asian on jo ymmärtänyt ja puki sanoiksi noin viikko sitten ..." kun vertaa Naton ja venäjän puolustusbudjetteja jokainen voi loogisesti päätellä miksi venäjä ei halua sotia Naton kanssa "

        Jos lasket paremminkin luonnonvarat? Paitoja pesemällä tai lattea keittämällä saadaan kansantalouksia ylöspäin, mutta eipä siitä paljoakaan huippuosaamista tarvita. Unohdit laskea 600 miljoonaa Italian mafialle annettuja rahoja. Kenen rikkauksiin ne lasketaan?


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Et sitten osannut. Se sitten siitä aloittaja kysyi ja vastasin. Kirjoitin, miten taloussodassa Suomi pärjää. Ei hyvin ja kun ei ole rahaa, ei Hornetit lennä."

        Suomi on edelleen vauras maa ja pärjää edelleen. Venäjä ei saa Suomea halvalla eikä muutenkaan, vaikka kuinka siitä haaveilet.

        "Kannattaa opetella sodan muotoja. Erityisesti kettumaisia harmaan alueen sellaisia.
        Pelko saa tekemään typeriä. Pääomalla kun on taipumus lähteä klikkauksella toiselle puolelle maailmaa. käyttäisin pelkoa keinona "sotia"halvalla Suomi kaaokseen seuraavana Venäjän haasteena."

        Epäilemättä rikollisvaltio Venäjä tekee edelleen hybridioperaatioitaan Suomeakin kohtaan, mutta NATO-maana olemme turvassa sen hyökkäykseltä.

        Suomi EI ole vauras maa. Julkiseen talouteen lasketaan 220mrd eläkerahastot. Muualla maailmassa ei välttämättä näin ole, koska eläkevarat ovat sinun omia rahoja, jotka rahastoidaan eläkepäiviäsi varten.

        Otappa Suomen BKT:sta pois 220 mrd, niin tiedät millainen vaurautemme on.

        Kyllä! Venäjä varmasti tekee jäynää meille, kuten haluamme. Venäjä on kettumainen vastustaja ja vihaista karhua tuskin naapuriisi haluat. Sota kun nääs voi olla ihan ilman aseita käytävää sotaa. Verkko-, rajan yli työnnetyt ihmismassat-, pelottelu-, kauppasaarto-, vastapuolen aseistaminen-, poliittinen vaikuttaminen ja vaikkapa ihan mustamaalauskampanjaa saatamme saada niskaamme ja paljon. Jos kampanja onnistuu, saattaa 220 mrd eläkepotista kadota savuna ilmaan puolet. Asunto- ja kiinteistömarkkinoilla, joissa eläkeyhtiöillä on perinteisesti paljon varallisuutta kiinni on jo pudonnut arvot -20%. Rikollisvaltio tai ei, niin sen kanssa vaan on tultava toimeen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomi EI ole vauras maa. Julkiseen talouteen lasketaan 220mrd eläkerahastot. Muualla maailmassa ei välttämättä näin ole, koska eläkevarat ovat sinun omia rahoja, jotka rahastoidaan eläkepäiviäsi varten.

        Otappa Suomen BKT:sta pois 220 mrd, niin tiedät millainen vaurautemme on.

        Kyllä! Venäjä varmasti tekee jäynää meille, kuten haluamme. Venäjä on kettumainen vastustaja ja vihaista karhua tuskin naapuriisi haluat. Sota kun nääs voi olla ihan ilman aseita käytävää sotaa. Verkko-, rajan yli työnnetyt ihmismassat-, pelottelu-, kauppasaarto-, vastapuolen aseistaminen-, poliittinen vaikuttaminen ja vaikkapa ihan mustamaalauskampanjaa saatamme saada niskaamme ja paljon. Jos kampanja onnistuu, saattaa 220 mrd eläkepotista kadota savuna ilmaan puolet. Asunto- ja kiinteistömarkkinoilla, joissa eläkeyhtiöillä on perinteisesti paljon varallisuutta kiinni on jo pudonnut arvot -20%. Rikollisvaltio tai ei, niin sen kanssa vaan on tultava toimeen.

        "Suomi EI ole vauras maa. Julkiseen talouteen lasketaan 220mrd eläkerahastot. Muualla maailmassa ei välttämättä näin ole, koska eläkevarat ovat sinun omia rahoja, jotka rahastoidaan eläkepäiviäsi varten."

        Suomi nimenomaan jättää eläkerahastot laskematta. Jos ne laskettaisiin mukaan, olisimme velattomia.

        "Otappa Suomen BKT:sta pois 220 mrd, niin tiedät millainen vaurautemme on."

        Haha. Olet ymmärtänyt asian täysin väärin.

        "Kyllä! Venäjä varmasti tekee jäynää meille, kuten haluamme."

        Tietenkään emme halua Venäjän tekevän meille jäynää.

        "Venäjä on kettumainen vastustaja ja vihaista karhua tuskin naapuriisi haluat. Sota kun nääs voi olla ihan ilman aseita käytävää sotaa. Verkko-, rajan yli työnnetyt ihmismassat-, pelottelu-, kauppasaarto-, vastapuolen aseistaminen-, poliittinen vaikuttaminen ja vaikkapa ihan mustamaalauskampanjaa saatamme saada niskaamme ja paljon. Jos kampanja onnistuu, saattaa 220 mrd eläkepotista kadota savuna ilmaan puolet. Asunto- ja kiinteistömarkkinoilla, joissa eläkeyhtiöillä on perinteisesti paljon varallisuutta kiinni on jo pudonnut arvot -20%. Rikollisvaltio tai ei, niin sen kanssa vaan on tultava toimeen."

        Höpsis. Kaikki suhteet poikki vaan siihen asti, kunnes Venäjä ei enää ole fasistinen ja imperialistinen diktatuuri, terroristi- ja rikollisvaltio.


      • Anonyymi
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Suomi EI ole vauras maa. Julkiseen talouteen lasketaan 220mrd eläkerahastot. Muualla maailmassa ei välttämättä näin ole, koska eläkevarat ovat sinun omia rahoja, jotka rahastoidaan eläkepäiviäsi varten."

        Suomi nimenomaan jättää eläkerahastot laskematta. Jos ne laskettaisiin mukaan, olisimme velattomia.

        "Otappa Suomen BKT:sta pois 220 mrd, niin tiedät millainen vaurautemme on."

        Haha. Olet ymmärtänyt asian täysin väärin.

        "Kyllä! Venäjä varmasti tekee jäynää meille, kuten haluamme."

        Tietenkään emme halua Venäjän tekevän meille jäynää.

        "Venäjä on kettumainen vastustaja ja vihaista karhua tuskin naapuriisi haluat. Sota kun nääs voi olla ihan ilman aseita käytävää sotaa. Verkko-, rajan yli työnnetyt ihmismassat-, pelottelu-, kauppasaarto-, vastapuolen aseistaminen-, poliittinen vaikuttaminen ja vaikkapa ihan mustamaalauskampanjaa saatamme saada niskaamme ja paljon. Jos kampanja onnistuu, saattaa 220 mrd eläkepotista kadota savuna ilmaan puolet. Asunto- ja kiinteistömarkkinoilla, joissa eläkeyhtiöillä on perinteisesti paljon varallisuutta kiinni on jo pudonnut arvot -20%. Rikollisvaltio tai ei, niin sen kanssa vaan on tultava toimeen."

        Höpsis. Kaikki suhteet poikki vaan siihen asti, kunnes Venäjä ei enää ole fasistinen ja imperialistinen diktatuuri, terroristi- ja rikollisvaltio.

        Elikkäs et tiedä mitään. Kiitos paljon kun kerroit, ettet tiedä sodan eri muodoista, et halua esittää omia mahdollisia jäyniä, tai kansantaloutemme laskennan säännöistä.
        Etkä mieti, miten Suomi torjuisi Venäjän vaikutusten keinoja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Elikkäs et tiedä mitään. Kiitos paljon kun kerroit, ettet tiedä sodan eri muodoista, et halua esittää omia mahdollisia jäyniä, tai kansantaloutemme laskennan säännöistä.
        Etkä mieti, miten Suomi torjuisi Venäjän vaikutusten keinoja.

        "Elikkäs et tiedä mitään. Kiitos paljon kun kerroit, ettet tiedä sodan eri muodoista, et halua esittää omia mahdollisia jäyniä, tai kansantaloutemme laskennan säännöistä."

        Sinä itse et tiennyt, että Suomi ei laske eläkesäästöjä mukaan varallisuuteemme.


        "Etkä mieti, miten Suomi torjuisi Venäjän vaikutusten keinoja."

        Huoh. No esim. torjumme Venäjän informaatiosotaa paljastamalla teidän tiltujen valheita Suomea vastaan.


      • Anonyymi

        "Niinpä niin. Olemme taas metsäteollisuuden varassa. Kuten viimeisen 200v aikana. "

        höpö höpö
        Teknologiateollisuus on Suomen suurin vientiala ja merkittävin elinkeino .
        Teknologiateollisuus vastaa yli 50% Suomen viennistä kemianteollisuus on seuraavaksi suurin vientiartikkeli 21% ja metsäteollisuus vasta kolmantena 18 % osuudellaan .

        Tuossa muutama teknologiateollisuuden yritystä

        ABB, Ensto, Murata Electronics, Nokia, Planmeca, Polar Electro, Suunto, Vacon, Vaisala,bloy, Cargotec, Fiskars, Glaston, Kone, Konecranes, Metso, Meyer Turku, Normet, Oras, Patria, Pemamek, Ponsse, Prima Power, Stala, Valmet, Valtra, Wärtsilä,AFRY, A-Insinöörit, Citec, Elomatic, Etteplan, FCG, Granlund, Ramboll, Rejlers, Sitowise, SWECO, WSP,Boliden, Componenta, Kuusakoski, Luvata, Outokumpu, Ovako, Sacotec, SSAB,Basware, Vincit, CGI, Digia, Efecte, Enfo, F-Secure, Fujitsu Finland, IBM, Innofactor, Knowit, Microsoft, Nixu, TietoEVRY.

        Tuossa muutama teknologiateollisuuden yritys jotka vievät ja joihin viedään Suomesta teknologiaa osaamista ja tuotteita nämä muodostavat Suomen viennistä 51% voin listata lisää jos tarvitset ?



        " Kun isot markkinat romahtivat 10v aikana, niin Suomelta lähti kilpailuetu."

        Syy oli se että kun NL kaatui sinne viety tavara oli nii paskaa ettei mikään kelvannut länteen siksi emme voineet kilpailla läntisten yritysten kanssa kaikki piti ensin uudistaa täysin perseaukinen kehitysmaa NL jäi silloin velkaa valtavat summat suomeen ja niitä annettiin kehitysmaalle anteeksi joka vei vielä pääomaammekin.


        "Vähäisiä investoinnit ovat olleet tässä lähiaikoina Suomeen."

        Jos Suomi toimisi kansainvälisessä bisneksessä tiltun lyhytnäköisen mallin mukaan niin voisimme ollakin pulassa mutta kuten tiedämme suhdanteet vaihtuvat koko maailman talouden mukaan se mikä oli eilen ei ole tänään ja se mikä ei ole tänään on jo viiden vuoden periodilla huomenna maailma on siirtymässä kovalla vauhdilla esimerkiksi vihreeseen energiaan jossa Suomi on edelläkävijä ja tämä ala on astumassa öljyalaa korvaavaksi tekijäksi ja niin edelleen joten suomi on helvetin hyvässä asemassa juuri siksi että teknologia-ala on meidän alaamme.



        "Mitä avustusrekat ja vielä 30v sitten liittyvät yhtään mihikään? "

        Sitä juuri että historia toistaa itseään venäjällä ja kohta siellä on taas sen aika tälle venäjän sukupolvelle kokea nälkä ja kurjuus jonka joka sukupolvi venäjällä vääjäämättä kokevat ...tosin tällä kertaa en usko että lännestä juurikaan apuja tulee ...tai toivoon ainakin niin olisi hyvä että rys..sät kerrankin itse hoitaisivat omat paskansa ja kurjuutensa mihin itsensä määräajoin ajavat.

        "Taitaa olla siellä korkki auki ja levy pyöriä samoja tuttuja uria."

        eilen otin konjakin kun seurasin pelejä sunnuntaina on ulkoilupäivä ja silloin viedään perhe ravintolaan pihville ei siis alkoholia ...se on sellaista duunarin elämä hyvin kurinalaista

        " Ihan miten haluat. Venäjän talous on aina ollut meille tärkeää ja tyhmyydestämme tässä asiassa sitten sakotetaan ja paljon. On se muuten hauska yllätys Suomen eläkeläisille, kun huomaavat eläkemaksun loppuneen, koska eläkevastuut ovat 900 mrd ja eläkkeitä on rahastoitu 220mrd. "

        höpö höpö tiedät itsekin tuon täysin pölhöksi väitteeksi koita nyt edes pitää jokin taso .



        "Että tämänlainen rikas maa, jossa Kalliossa kiertelee pitkät jonot ruoka-apua hakemasta Hurstin säätiöltä."

        ja monessa muussa paikassa kertoo vain maamme vauraudesta että on tällainenkin palvelu ja mahdollisuus eräs paikallinen juoppo jutteli tuossa kerran että hänen rahansa menee kaikki viinaan ja tupakkaan ja hän kuolisi nälkään jos ei saisi ruokakassia ja tuttu eläkeläinen kertoi hakevansa aina ruokakassin syystä että tykkää matkustella varsinkin etelään talvisin ja sanoi saavansa säästettyä eläkkeestä mukavasti kun on tällainen ruoka palvelu olemassa ....köyhissä maissahan ei tällaisia mahdollisuuksia ole esimerkiksi venäjällä ei jaeta ruokaa ihmisille .


    • Anonyymi

      Idiootilla on idiootin ajattelu.
      Edes Kremlissä ei olla sentään NOIN typeriä!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3288
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2053
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1525
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1394
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1271
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1186
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1115
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1047
    Aihe