Ootteko lukeneet George Örvelön 1984?

Harva on maassamme, sillä Eppujen modernimpi "vuonna 85" on suositumpi.

Suomen Huutokeisari päättyy. Koskas se Pekka Pouta jää vanhuuseläkkeelle? Onko tulossa uusi kausi Farmia? Toivoisin seuraavalle kaudelle: Andy McCoyta, Krista Kiurua, Raimo Ilaskiveä, Teemu Keskisarjaa, Kimi Räikköstä, Jukka Rasilaa vaimoineen, Kari Hietalahtea koirineen, tietysti sitä tissiblondia ja sitä YLE:n Moskovan kirjeenvaihtajaa. Levyraati palaa, mutta ei ole Tapani Ripattia, eikä Pirkko Liinamaata.

Tännän julkaistiin suurin tutkimus alallaan, joka päätyi lopputulemaan, että liikkumattomat, ylensyövät, riidanhaluiset juopot elävät pisimpään. Tää on maksumuurin takana, mutta olen lukenut artikkelin:
https://www.hs.fi/tiede/art-2000010028669.html

Nyt kai jo voidaan sanoa, että Sepi Kumpulaisen comeback epäonnistui.

Niin ja Top Gear alkaa suomeksi. Selänne, Leikola ja kiintiöhomo. Kuka ottaa Jeremy Clarksonin roolin? Mitä maalataan autojen kylkiin Alabama- jaksossa.

Haluan nostaa esiin unohdetun Euroviisumme, joka sijottui toiseksi vuoden 1979 kilpailussa. Sekin perustui enemmän pukuihin ja spektaakkeliin kuin itse musiikkiin. Lordin ja Käärijän edeltäjä ja esikuva oli Tohtori Tornado. Kuriositeettina mainittakoon, että Amerikan Keskustiedustelupalvelu FBI esti bandin tulon kisoihin lentokentällä, koska rekvisiittaan kuului sirppi ja vasara. Vasta EBU:n puututtua peliin he pääsivät esiintymispaikalle. Ruotsi voitti Skånelaisella kansanlaululla. Tässä tallenne tuosta kisasta Las Vegasista, hotellista jossa Elviskin esiintyi yli 10 000 kertaa:
https://www.youtube.com/watch?v=HrD3aKi3rfM

6

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisäksi löysin videolta aikamatkaajan! Vuonna 1979 ei kukaan pitänyt pipoa sisällä, sillä se oli syntiä. Videon vasemmassa laidassa on siis aikamatkaaja 40 vuoden päästä. Tai sitten se on vain Jeesus :
      https://youtu.be/HrD3aKi3rfM?t=158

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😋 ­­N­­­y­m­­f­o­m­­a­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • onko tämä uusi kommentti? hassua että käytetään jenkkiläisitten takaperin päivämääriä kun pitäs toimii ihan päinvatsoin..no arabiassa vasemmalta oikeelle englannissa on vääränpuolen liikenne..japanissa ylhäältä alas ja no kyriilit nyt tuntuvat mahtipontisesti olevan täysin sekasin..kolkko maa valitettavasti mutta jotkut vaan ei osaa muuta kuin ryssiä..ja paluu kyriilien anteeeksi kuriilien saarelle.

    • mitä tulee noihin satavuotiaisiin maratoonareihin niin ei ehkä ihan yksselkonen juttu ole..tosiasia vaikka suomijuntit vääntää että saa myydyksi kehnoa sapuskaa..niin urheilevat kyllä elävät vanhaksi jos ei mene överiksi..niikuin jollain usein..calment oli poikkeus mutta ehkä vaan hyvät geenit..tai sitten se 156 vuotias gruusialainen.. vuoden 1965 uutiskirjassa kertoo..joka veti jugurttia taisi valio tehdä tähän pohjautuvan mainoksenkin..ei siinä mitää valio on ihan hyvä..

    • Joo, Val(t)io se meitä vasta kusettanut onkin! Suomi on ainut maa maailmassa, jossa aikuiset ihmiset juovat maitoa päivittäin. Muualla se on lasten ravintoa. Masait juovat lehmän verta, mutta eivät maitoa. Valio on vuosisadan väittänyt, että luumme haurastuvat, jos emme juo säännöllisesti maitoa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Ben Johansson pantiin juomaan maitoa, mutta se mainosdiili peruttiin, kun kävi ilmi, että olikin käyttänyt myös kilpailevaa tuotetta.

      Huutiskeisari ja Ricky Harrison vaihtavat ensi kaudella paikkoja, Nelosen ja History Channelin yhteistyöproduktiossa. Aki ja Heli ja Markku menvät Vegasiin, pyörittämään panttilainaamoa ja Ricky tulee Hirvaskankaalle, mukana ainakin Big Hoss. Rickyn mukana tule Suomeen tulkki, mutta Aki on pantu englannin kielen intensiivikurssille Utön saarelle.

      Musta on tullut laiska, enkä ole kirjoitellut tällekään palstalle vuosiin. Huomaan, miten vaikeaa on aina nousta ylös siitäkin, että kun uusin hiljan palovaroittimen, niin piti ehdottomasti saada sellainen malli, jossa on se torkkukytkin.

      • suomi on haurastunut jo kauan aikaa ei siihen maitoa tai maidotta tarvita..ottaa juustoo kuten eurooppalaiset..

        kai siinä palovaroittimessa on häkäkytkinkin?? taimuuten loppuu ne unetkin.. sehän se on vaarallisin..menen testaamaan tämän pikkujouluihin maalle..kun kutsu kävi..on tää elämä muuttunu pieneksi no arvostaapa noita pienempiäkin asioita hyvinnii..

        kirgiisit juovat kumissia talviturkeissaan plus 40 miinus 40 asteeseen..mutta siinä on kamelin maidon lisäksi kumissia eiku alkoholia.

        .katso youtubesta itchy bootsia siinä on kova nainen yksin yleensä ympäri maailmaa..ja kaukaisin paikka missä itse on käynyt pohjois-norjasta taunus vuoristoo..hauska sinänsä..olin shortsesissa 2600 metriä mutta pussihousuisten kylänäijien omenatee kyllä lämmitti ..mitään ei tajunnu puheesta mutta kaikki oli ookoo..on tästäkin kuluntu jo lähemmäs 30 vuotta..mutta hyppääs hassen siiville.. pääsee ainakin riminille..

        no siitä on vielä enemmän aikaa..on tää ikääntyminen aika hauska outo ja joskus vähän pelottavakin juttu..oli siellä kalkkunassa kylymä kun alapuolella oli plus44 astetta.. ja 2600 mertrissä ei oikein puutkaan kasvaneet..sidessa ratsastin kamelilla..nyt on hyvä että alkoholismini vuoksi (tai köyyyden) pystyn edes liikkumaan.. surullista mutta totta asioissani on hyvinnii totta toinen puoli tai ainakin vähintää..ja parashan on se että oman elämänsä tietää..no eipä siitä keuskella mutta taisin jo tarvita jotain kuuntelijaa..kun oma elämä on k äyny aika pieneksi tosiaan..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      342
      3514
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      229
      2146
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1692
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1577
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1414
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      291
      1297
    7. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1131
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1131
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1117
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      966
    Aihe