Hamasin uutisia levitetään

Anonyymi-ap

Miksi?

Miksi uutisissa ei ole kuulunut vielä yhdenkään palestiinalaisen sanaa, että he lopettavat sotimisensa Israelia vastaan. Sitä ei kuulu Hamasin johtajilta sen paremmin kuin tavalliselta palestiinalaiseltakaan.

39

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole nähnyt yhtään puolueetonta uutista Gazan tilanteesta. Vain Hamasin propagandaa tulee tuutintäydeltä. Länsimaiden johtajat raivoavat Israelia vastaan, koska pelkäävät maahansa haalineita muslimeja. Niinistökin raivostui Israelille, kun Hamas pommitti oman sairaalansa pihaa. Kuolleita Hamasin mukaan n. 400, puolueeton arvio 10. Ja me lännen paskahousu johtajat raivosimme niin, ettei islamia pakoon lähteneet muslimimme suuttuisi.

      • Anonyymi

        saalis on jo,
        17 000 listittyä,
        naista ja lasta...


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        nyt,
        saalis on jo,
        30 000 listittyä,
        naista ja lasta...


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🔞 ­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        ❤️ ­­­N­­y­­m­­f­­­o­­m­a­­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18152130A

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Pitää nousta takajaloilleen. Nyt se on tehtävä.

    • Anonyymi

      Hamasilaispalestiinalaisia ei saa hyväksyä, eikä myöskään heidän puoltajiaan.

    • Anonyymi

      Jos joku osaa rukoilla, niin rukoile nyt, että Hamasin puolelle asettunut YK.n pääsihteeri vapautetaan tehtävistään. Hän on ihmiskunnalle vaarallinen.

    • Anonyymi

      rakkaalla lapsella on monta isää minä uskon jaakobin ja eesaun jälleennäkemisen kun he halasivat toisiaan ja sopivat riitansa dynamiitti on ruotsalainen keksintö ja nato on perustettu washingtonissa 1949 mutta milloin ruotsi ja yhdysvallat halaavat toisiaan katuen syntejään siitä mitä ovat aiheuttaneet sotilasteollisuuden luomisella

      • Anonyymi

        Ihmiskunta on sotinut Kainista ja Aabelista lähtien. Aseistusta on myös kehitetty sieltä alkaen.

        Katso video Venäjän hävityssodasta Suomea vastaan. Siinä on alussa kuvia Pommitetusta Turusta:
        https://youtu.be/MJfaIoCTnsI


    • Anonyymi

      Hurjalta kuulosti hälytyssireenin ääni. Aivan kuin olisi nyt tosi kysymyksessä.

    • Anonyymi

      On tosiaan vaikeaa tietää mikä on totta ja mikä ei kun medioissa on jos jonkinlaista informaatiota. Ovatko uutiset edes aina luotettavia? Vai yritetäänkin niiden avulla luoda ihmisille valmiita puolueellisia ajatuksia tai ajatusmalleja manipuloimaan mediaa ja sitä kautta lukijoita ja kuulijoita? Näin on todellakin tapahtunut maaioman medioissa ja paljon. Mikä helpompaa onkaan kuin johdatella lukija valmiiksi pureskeluun uutissyöttiin.
      Minusta koko sota on surullinen kaikella tapaa. Ihmisten hätä on suuri, osa kaupungista raunioina, puutetta puhtaasta vedestä, lääkkeistä, lämpöisistä vaatteista, sillä tuolla alueella illat ovat kylmiä.
      Minua surettaa myös se, että juuri uskovat kristityt ovat kovin innokkaita ottamaan kantaa kumman sotivan osapuolen puolella he ovat eri konflikteissa. A Sellainen ei kuulu uskovan kristilliseen identiteettiin. Ja vieläpä jopa kirkkojen saarnoissa vedetään politiikka mukaan joka on tuomittavaa ja väärin. Joko kristitty on rauhanruhtinas Jeesus Kristuksen seuraaja tai vaihtoehtoisesti politiikan suurkuluttaja ja innokas kannattaja laittaen näin luottamuksen syntisiin ihmisiin. Molempia mainittuja asioita kristitty EI voi tehdä, On valittava jompikumpi vaihtoehdoista.

      Jos valitset Kristuksen silloin kuljet kapeaa tietä, joka on ainoa oikea valinta ja vie sinut elämään ja pelastukseen. Jos valitset tämän maailman houkutukset, lihalliset halut, vapauden tehdä elämälläsi mitä haluat ja maailmallisen politiikan mahdollisuutena vaikuttaa tai ottaa kantaa, silloin kuljet Jeesuksen mainitsemaa huoletonta vapauden leveää tietä, muttet huomaa vapauden tunteessasi että se on kuoleman tie. Sieltä et löydä pelastusta. Joten valitse. Siihen sinulla on oikeus, koska Jumala on luonut sinusta vapaan sielun. Valinnoillasi on kuitenkin aina seuraukset.

    • Anonyymi

      Oikein.
      Ilman Messias Jeesusta ei ole oikeaa juutalaisuutta.

      "Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus ole se, joka tapahtuu ulkonaisesti lihassa. Se on juutalainen, joka sisimmässään on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimen mukaan. Hän saa kiitoksen, ei ihmisiltä vaan Jumalalta." Room. 2:28,29.

    • Anonyymi

      Roomalaiskirjeen 11 luvussa on samaa asiaa, miten juutalaiset nyt lopunaikana oksastetaan takaisin omaan öljypuuhunsa:

      "Teille pakanoille sanon: koska olen pakanoiden apostoli, minä pidän virkaani kunniassa 14 herättääkseni, jos mahdollista, heimolaisiani kateuteen ja pelastaakseni edes muutamia heistä. 15 Jos kerran heidän hylkäämisensä on koitunut maailmalle sovitukseksi, mitä muuta heidän armoihin ottamisensa merkitsee kuin elämää kuolleista? 16 Jos uutislyhde on pyhä, niin on myös koko taikina, ja jos juuri on pyhä, ovat myös oksat.
      17 Mutta jos muutamat oksista on taitettu pois ja sinut, joka olet luonnonvaraisesta öljypuusta, on oksastettu oikeiden oksien joukkoon ja olet päässyt osalliseksi öljypuun mehevästä juuresta, 18 älä ylvästele noita oksia vastaan. Jos ylvästeletkin, muista, että et sinä kannata juurta vaan juuri kannattaa sinua. 19 Sinä ehkä sanot: ”Nuo oksat taitettiin, että minut oksastettaisiin.” 20 Oikein! Epäuskonsa tähden ne taitettiin, mutta sinä pysyt uskosi kautta. Älä ole ylimielinen vaan pelkää, 21 sillä jos Jumala ei säästänyt luonnollisia oksia, ei hän säästä sinuakaan. 22 Katso siis Jumalan hyvyyttä ja ankaruutta: Jumalan ankaruutta langenneita kohtaan ja hänen hyvyyttään sinua kohtaan, jos pysyt hänen hyvyydessään. Muuten sinutkin hakataan pois. 23 Myös nuo toiset oksastetaan, elleivät he jää epäuskoonsa, sillä Jumala pystyy oksastamaan heidät uudelleen. 24 Jos sinut on leikattu luonnonvaraisesta öljypuusta ja vastoin luontoa oksastettu jaloon öljypuuhun, kuinka paljoa ennemmin luonnolliset oksat oksastetaan omaan öljypuuhunsa!
      25 Veljet, jotta ette olisi oman viisautenne varassa, tahdon teidän tietävän tämän salaisuuden: paatumus on kohdannut osaa Israelista, ja se kestää, kunnes täysi määrä pakanoita on tullut sisälle. 26 Sitten koko Israel on pelastuva, niin kuin on kirjoitettu: ”Siionista on tuleva Pelastaja. Hän poistaa jumalattomuuden Jaakobista. 27 Ja tämä on minun liittoni heidän kanssaan, kun minä otan pois heidän syntinsä.” Room. 11:13-27.

    • Anonyymi

      Kyllä tuo on aivan selvää. Mutta se on otettava vastaan ja syötävä omaksi elämäksi. Muuten se varisee hukkaan ja linnut tulevat syömään sen.

    • Anonyymi

      Hamasia kannattavat ihmiset, palestiinalaiset ja heidän tukijansa, pitää ajaa pois Israelista.
      Aamen. Pois Israelista raatelevat pedot.

      • Anonyymi

        juup,
        natstkin harrasti etnistä puhdistusta...


      • Anonyymi

        zionin hirviöt on listinyt,
        20 000 naista ja lasta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        juup,
        natstkin harrasti etnistä puhdistusta...

        Ei se oli "etnistä puhdistusta" tai rotuun perustuvaa diskriminaatiota jos ajetaan pois terroristijärjestöä tukevat :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        zionin hirviöt on listinyt,
        20 000 naista ja lasta...

        Jokainen kuolema on Hamasin hirviöiden vastuulla.


    • Anonyymi

      Demarina ei kukaan ole syntynyt.

      • Anonyymi

        ???


    • Anonyymi

      Jos joku puolustaa palestiinalaisia terroristeja, on sellainen ihmiskunnan vihollinen.

      SHALOM ISRAEL !

    • Anonyymi

      Taas ovat palestiinalaisten siviilialueilta ampuneet raketteja Israeliin. Ja Israel ei nyt saisi tehdä mitään, VAI.

      • Anonyymi

        raketit lakkaa lentämästä,
        kun zionistit lopettaa hirvittävän terrorinsa,
        ja alkaa elämään ihmisiksi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        raketit lakkaa lentämästä,
        kun zionistit lopettaa hirvittävän terrorinsa,
        ja alkaa elämään ihmisiksi...

        Israel vetäytyi Gazasta ja Libanonista ilman ehtoja ja sai palkakseen pysyvän rakettitulituksen, joten tätä lähtien se vetäytyy vain sopimuksella, joka turvaa sekä rajat että rauhan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Israel vetäytyi Gazasta ja Libanonista ilman ehtoja ja sai palkakseen pysyvän rakettitulituksen, joten tätä lähtien se vetäytyy vain sopimuksella, joka turvaa sekä rajat että rauhan.

        zionistit ajettiin pois libanonista,
        sabran ja shatilan teurastajakin äityi ulvomaan,
        "kuka on antanut arabeille aseita, ne ampuu takas...


    • Anonyymi

      Israel on kymmenet kerrat lopettanut kaiken vihollisuutensa arabeja vastaan. Gaza ja Länsiranta on annettu palestiinalaisten hallintaan. Israel oin järjestänyt alueille kaiken infran, On ruokkinut ja lahjoittanut kaiken tarvittavan sairaalahoidon yms.
      Ja mitä on ollut seurauksena?

      Nyt on väärin, jos Israel vielä hyväksyy palestiinalaisten itsehallintoa noilla ko. alueillaan.

      • Anonyymi

        vihaoikeiston gobbelskin jorisi kaikenlaisia tarinoita,
        selitellessä terrorille oikeutusta,

        nykyään googlesta helposti saa oikeaa tietoa,
        pissiliisin mielipiteillä ja valheilla ei ole mitään merkitystä...


    • Anonyymi

      YK. ssa on antisemitistinen pääsihteeri.

    • Anonyymi

      Eikö nyt ole kaikkien aikojen selvin mahdollisuus saada aikaan rauha Lähi-Itään. Nythän on mahdollista liittää Gaza ja Länsiranta Israeliin. Palestiinalaishallintoa ei sinne enää pidä hyväksyä.

      Ja .

      • Anonyymi

        Kyylä. Piste. .


      • Anonyymi

        kyylä.
        haluaa kansanmurhaa...


    • Anonyymi

      Israelin armeijassa taistelee palestiinalaisia omia veljiä vastaan.
      Kyllä Israelin palestiinalaiset ovat ottaneet kantaa ja voiko tuon selkeämmin enää kantaa ottaakaan.

    • Anonyymi

      YLE1 uutisia me kaikki ihmettelemme. Puhuvat mm. palestiinalaistaistelijoista, jotka siis todellisuudessa ovat terroristeja. Syyttävät puolustautuvaa Israelia sotimisesta. Yms.

    • Anonyymi

      Hyvä pointti.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4047
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1545
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe