Ylikuolleisuus ja mrna rokote

Anonyymi-ap

Uudet Koronarokotukset alkoivat 6.11.2023 – Tilastokeskus: Samalla alkoi ennätyksellinen suomalaisten kuolleisuus

Vuoden 2023 viikkojen 45–47 aikana kuolleiden määrä on Tilastokeskuksen mukaan ollut ennätyksellinen. Viikko 45 alkoi maanantaina 6. marraskuuta, samana päivänä, kun Suomessa aloitettiin syystalven mRNA-Covid-koronarokotukset, jotka johtivat laajasti uutisoituihin rokoteruuhkiin.

TÄRKEÄ PUHEENVUORO:
Parlamentin asiantuntia lausunto miksi mrna injektio aiheuttaa sairauksia/kuolemia:
https://rumble.com/v3yrtjs-suomennettua-mikrobiologi-sucharit-bhakdi-puhuu-koronarokotteista.html

Työterveys data osoittaa kaikkien sairauksien räjähdysmäisen nousun josta ainut lopputulos ylikuolleisuus:
https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/avo/perus17/fact_ahil_perus17?row=diagnoosi-121105&column=aika-87596
Listalla vain työterveyspiiriin kuuluvat todellisuudessa luvut paljon suuremmat!!

Korona on hengitystie sairaus joka keväällä 2023 rinnastettiin flunssankaltaiseksi
eikä aiheuta syöpää / muita vakaviasairauksia.
Mikä sitten aiheuttaa kaikkien vakavien sairauksin räjähdysmäisen kasvun
josta aiheutuu ylikuolleisuutta: MRNA ROKOTE!!!

Suojelkaa itseänne ja läheisiänne älkää ikinä ottako mrna rokotteita.

24

806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Useat maat alkavat jo tukia vuosien 20-21 väärinkäytökisä ja rikoksia ihmiskuntaa vastaan, kun valtaan pääsevät tahot, joita lääketeollisuus ei ole ostanut taskuunsa:
      https://t.me/JFK_TV/20494
      Slovak Prime Minister Robert Fitzo confronts WHO:
      "Anyone who had a forbidden opinion on vaccination was stigmatized as a danger to society (...) but today study after study confirms the scandalous consequences of mass vaccination with untested and experimental vaccines."
      Fitzo promises to investigate the mistakes and human rights violations of the previous government.
      "As Prime Minister, I promise that my party will reject the expansion of WHO's powers to the detriment of national sovereignty."

      Milloin meillä ja keiden toimesta aloitetaan vastaavat tutkimukset? Ehkä sitten, kun nuo nuoret klobaalit johtajat ovat syrjäytetty. Entä WHO:n vallankaappaus? Vai myytiinkö meidät Suomalaiset jo ennen päätöksentekoakin, joka on vasta maaliskuussa -24?

    • Anonyymi

      THL viikoittain kuolleet 2023 ja 2020
      - 44/ 2023/ 1.403 ja 2020/ 1.132
      - 45/ 2023/ 1.428 ja 2020/ 1.043
      - 46/ 2023/ 1.331 ja 2020/ 1.025
      - 47/ 2023/ 1.437 ja 2020/ 1.119
      - yhteensä 5.599 -yhteensä 4.319
      Kuolleisuus kasvoi 1.280 henkilöllä kuukauden aikana, eli kasvua oli n.30%

      • Anonyymi

        Noina viikkoina (44 - 47 kuluvana vuonna) on tilastoitu n. 500 koronaan / koronaan liittyvää kuolemaa, noin 10 % kuolemista.


    • Anonyymi

      Kysymys ei ole mistään muusta, kuin siitä mistä tämä johtuu.
      Iltapäivälehdet uutisoivat jo päivittäin jo kuolemaan johtavista sairauksista ja oireista, niin etteivät heikko hermoisimmat tohdi niitä enää lukea.
      THL ei tohdi ilmoittaa viikoittain kuolleita kuin kerran kuukaudessa ja nekin tuntuvalla viiveellä. Julkaistuista THL:n kuvaajista tämä koronan ympärillä ei ota Erkkikään selvää ja se lienee tarkoituskin.

    • Anonyymi

      Kaikki rokotukset vastaisuudessa aletaan tekemäänmRNA tekniikalla
      Sinä pyydät etti ihmiset ottaisi rokotusta, koksa olet ottanut osaa konspiraatio teorioihin ja luulet ainoastaan asioita.
      Nyt aiiia kuolee paljon ihmisiä usein juuri nämä ihmiset ovat syntyneet 40 luvulla jolloin syntyi paljon lapsia , nyt ovayåt vanhoja, ja luonnollista että yksi toisensa jälkeen kuolee.äniin että kun luet THL kehoituksen ja kaiken sen mitä he sanovat niin ei pitäisi olla mitään epäilyyn aihetta.
      THL on ollut yhteistyössä monien maiden kanssa joko korona ajan ja tietävät hieman enemmän asioista alaltaan se kun mitä sinä tiedät .. meidän kaupungissa on kaikki rokotettu, kukaan ei ole kuollut. Joten paska haisee kun sitä levittää, muista se

    • Anonyymi

      Meidän kaupungissa...
      Ei ole paikkakuntakohtaisia tietoja saatavilla Suomessa, niin kyllä tässä tuntuu, että arvailuja saattaa olla ne sinunkin jakamasi tiedot.
      Ikäjakauma on kyllä erilainen vuonna 2020 kuin 2023, mutta se ei ole niin suuri, että se yksin selittäisi tämän kasvun 30% kuolemantapauksista Suomessa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kun liemen valmistaja ei tiedä mitä todella tekee terveydelle, nämä ihmiset tulisi teljetä vankilaan etteivät tuhoa ihmiskuntaa - tätä ei ole ainakaan vielä tehty vaikka kiirettä olisi etteivät ehdi kuolla - 75 vuotta salaisina pidettävä tieto mitä tekevät on selkeä rikollisuuden tukiyritys.
        Meillä kuollut tutuista lukuisa määrä jo piikkeihin - varmasti jokaisella suomalaisella on jo joku tuttu menehtynyt tässä reilun parin vuoden aikana.
        Virossakin oli jokaisella joku tuttu joka kuoli kun ms Estonian upottivat.
        Rikollisuus tulisi paljastaa, mutta heillä on suuri raha aina tukenaan ja hyvät veljet.


    • Anonyymi

      TUTKITTU - TEHOKAS JA TURVALLINEN toi Suomeenkin ylikuolleisuuden ja paljon vammaisia sekä sairastuneita.
      Ärsyttävintä onkin se, että tämä jätetään mediassa aina puhumatta - suu puhtaaksi nyt vaan ja tuomioita ottamaan kiihottajat ja korvauksia näille petetyille ihmisille.

      Kuolleita oli historiallisen paljon Suomessa vuonna 2022
      Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Suomessa kuolleiden määrä oli viime vuonna 62 886, mikä on 5 227 henkeä enemmän kuin vuotta aiemmin.

      • Anonyymi

        Miksi vertaa väärää vuotta vuoteen 2022


      • Anonyymi

        Tottakai jätetään puhumatta, sen verran suuren kokoluokan hommaa ja kovat panokset pelissä. Narratiivi "tutkittu ja turvallinen" ei yksinkertaisesti saa romahtaa.


    • Anonyymi

      - 2022 Suomessa kuoli 63.219 henkilöä
      -2020 Suomessa kuoli 55.560 henkilöä
      Kuolleisuus kasvoi virallisten tietojen mukaa 7.669 henkilöllä, eli Suomessa kuolleisuus kasvu oli 14 %.
      2020 oli viimeinen vuosi ennen massapiikityksien alkamista meillä.

      • Anonyymi

        ≥≥Suomessa kuoli vuonna 2022 yhteensä 63 200 henkeä mikä on 4349 enemmän kuin vuotta aiemmin - koronavirustautiin menehtyi 4 349 henkilöä
        ?
        Tuossa on vaan se ongelma että ensinnäkin verrataan vuoteen 2021 (jolloin oli jo ylikuolleisuutta)

        Normaali kuolleisuus 2015-2019 ja myös 2020 oli noin 55000 vuodessa, eli vuonna 2022 kuoli noin 8000 ihmistä enemmän kuin "normaalisti"


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Joka päivä uutisoidaan jonkun parhaassa iässä olevan julkkiksen äkillisestä kuolemasta niiden jotka eivät ole julkkiksia kuolemista ei juuri mitään uutisoida. Urheilijat joutuvat jättämään kilpailuja väliin outojen oireiden takia.


    • Anonyymi

      Kuulin kanssa, että suolavettä saaneet ei oikeestaan oireile.

    • Anonyymi

      Tämähän on vain yksi depopulaation eli väestönvähennyksen keino. Ja siksi siitä vaietaan.
      Toinen on Venäjän sota Ukrainaa vastaan. Länsimaat analysoivat tilannetta ja avustavat Ukrainaa vain sen verran, että molempien osapuolien yhteenlaskettu maksimi toteutuu. Ja Venäjä on mukana tässä suunnitelmassa tapattaessaan rikollisia, vähemmistökansallisuuksiaan, väärinajattelijoitaan. Kiina myös.
      Tästä oli vielä pari vuotta sitten netissä yli 400 -sivuinen kirjoitus järjestöstä, joka todellisuudessa tämän pallukan ns hallitijoitten naruista vetelee, mutta se sivusto on poistettu jo vuosi sitten. Onneksi kopioin sen... Järjestön juuret alkavat jo Assyrian ajoista asti ja se ohjaa kaikkien maitten kaikkia hallitsijoita, jotka tekevät just niinkuin käsketään tai käy kuin Kennedylle. Näitä sätkynukkeja ovat mm Biden, Trump, Kim-il-Ping-Pong, Putler, Xi ja kaikki muut. Poikkeuksetta!
      Kolmas on lääkkeitten tarkoituksellinen puute. Lääkkeitä ei enää valmisteta riittävästi vaan lääkkeitten puute johtaa osaltaan väestön vähenemiseen. Maailmalaajuista puutetta on ainakin diabeteksen, verenpaineen, kolesterolin, unilääkkeitten ja harvinaisempienkin lääkkeitten osalta. Ennen lisättiin tuotantoa jos vajausta alkoi esiintyä, nyt vain karsitaan reseptejä pois ja vähennetään tuotantoa. Sairaat saakin kuolla, on tavoite.
      Sikapiikkisekoilu oli koronaharjoitus. Sikapiikkiinkin kuoli Suomessa ihmisiä ja paljon suurempi osa sairastui loppuiäkseen. Minäkin tunnen niitä... Saaduista kokemuksista viisastuneina keksittiin kuvitteellinen Korona ja peloteltiin tyhmimmät ottamaan "rokote" joka ei ole rokote vaan ruiske venäläisen ruletin tapaan. Ja vieläpä monta peräkkäin. Ja johan alkoi tuloksia tulla: Kaikkialla suuret kuolleisuuden kasvut, keskimäärin 30 % kasvua entisestä. Minunkin tuttaviani...
      Eikä tyhmimmät huomaa vieläkään jutun ideaa! Eikä halua uskoa faktoja.

      • Anonyymi

        Lääkkeiden puute tekee vain hyvää, koska lääkkeisiin kuoleminen on kolmanneksi yleisin kuolinsyy länsimaissa.

        Ihmisten on syytä tiedostaa puhtaan luonnonmukaisen ravinnon merkitys terveyteen, koska lähes kaikki sairaudet johtuvat prosessoidusta ravinnosta, puutteellisesta ravinnosta ja lääkkeistä. Ne sairaudet, jotka eivät johdu ravinnosta johtuvat lähinnä ympäristöstä aiheutuvista saasteista, kemikaaleista ja säteilyistä.

        Ei tarvitse olla kummoinenkaan asiantuntija huomatakseen erilaisten sairauksien räjähdysmäinen lisääntyminen esim. diabetes2, syövät, sydän- ja verisuonitaudit, alzheimer, dementia, autismi, ym. jotka olivat 1900 luvun alussa tuiki harvinaisia, koska silloin ei ollut prosessoituja elintarvikkeita mm. siemenöljyjä, säilöntä ym. lisäaineita käytössä juuri ollenkaan.


    • Anonyymi

      Poliitikkomme aivan hiljaa näin vakavasta asiasta, ei tarvitse onneksi ketään äänestää tulevissa presidentinvaaleissa.

      • Anonyymi

        Aina kannattaa käydä äänestämässä vaikka Aku Ankkaa. Muuten äänesi saatetaan käyttää jonkun muun hyväksi. Ennen kuin riemastut kommentistani, mieti rauhassa mitä tässä maailmassa on tapahtunut viimeisten 3 vuoden aikana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina kannattaa käydä äänestämässä vaikka Aku Ankkaa. Muuten äänesi saatetaan käyttää jonkun muun hyväksi. Ennen kuin riemastut kommentistani, mieti rauhassa mitä tässä maailmassa on tapahtunut viimeisten 3 vuoden aikana!

        Mutta kun esim tulevissa vaaleissa ei ole ketään jota äänestää, yksikään ehdokas ei halua Suomea ja suomalaisia puolustaa. Ketä silloin äänestää?
        Protestiäänen tosiaan menen antamaan mutta en kenellekään ehdolla olevalle.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Milloin Suomessa aloitetaan koronapiikitysten tutkinta,
      kaikki se painostus,
      ylikuolleisuus,
      keskustelun kieltäminen,
      koronakoneen rahoitus yhteisistä varoista…jne
      Hommaan rahoittajat?

      Koko operaatio oli ja on, kansainvälinen rikos ihmisyyttä vastaan.

      MIKSI se päästettiin valloilleen?

      Eikö edellisistä sodista opittu mitään?

      Miksi terveydenhuollon henkilöstö lähti siihen mukaan?
      Osa havahtui siihen vasta kun henkilöstöä pakkopiikitettiin.

      Entä piikistä vammautuneiden kaltoinkohtelu?

    • Anonyymi

      Kun ”se” käynnistyy seuraavan kerran
      - älä lähde siihen mukaan
      - joku on aloittanut sen taas IHAN ENSIN PIIKITTÄMÄLLÄ SAIRAUDEN IHMISIIN


      JOTEN - piikittäjät etsitään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe