Hieman paremmasta ja valveutuneemmasta rasismista...

Anonyymi-ap

Kaikki te innokkaat aktivistit, rasismin ja natsismin vastustajat ja multikulttuurisuuden kannattajat jotka tiukasti vaaditte mielenosoituksissanne myös vapaata Palestiinaa, ja uskallatte jopa pukea palestiinalaishuivin kaulaanne (kuten “taiteellisesti” kaukaisuuteen tuijotteleva Olavi Uusivirta) osoittaaksenne olevanne tosi vapaamielisiä ja urheita. Minulla olisi teille pari ihan vakavaa kysymystä tästä “Free Palestine” intoilustanne:

“Free Palestine” - mutta kenestä? Helppoa - kaikista Israelin kansalaisista...MUTTA - lasketaanko mukaan ne myös noin 2 miljoonaa Israelin arabia, druusia, tserkessiä joilla on myös kansalaisuus? Pitääkö heidänkin jättää asuinpaikkansa kylissä ja kaupungeissa jossa ovat jo asuneet vuosisatoja?

No, jos vaikka vapautettaisiin Palestiina vain juutalaisista...MUTTA - entäs ne juutalaiset jotka ovat asuneet siellä jo vuosisatoja, paljon ennen Israelin valtion perustamista? Saavatko he jäädä vai pitääkö heidänkin lähteä? Myöskin, jo 1870-luvun alusta lähtien juutalaiset ostivat maata silloisen Palestiinan alueen rikkailta arabimaanomistajilta jotka ilomielin myivät huonoja maanviljelysmaitaan halukkaille ostajille. Pitääkö näilläkin mailla asuvien lähteä?

Vapautetaanko Palestiina sitten vain niistä juutalaisista jotka tulivat maahan vuoden 1948 jälkeen? Mutta minne he ja heidän jälkeläisensä sitten menisivät? Takaisin maihin joista tulivat? MUTTA - kun Palestiinan jaosta juutalaisvaltioon ja arabivaltioon päätettiin YK;ssa 1940-luvun puolenvälin jälkeen, sadattuhannet juutalaiset joutuivat vainon kohteeksi arabimaissa kuten Marokko, Tunisia, Egypti, Irak jne. joissa asuivat, jättivät kotinsa ja pakenivat vainoa Israeliin 1948 jälkeen kun Israel itsenäistyi. Saavatko he muuttaa takaisin vanhoihin kotimaihinsa, vai pitäisikö heidän lähteä sinne mistä he alunperin noihin arabimaihin saapuivat?

MUTTA - nuo juutalaiset jotka asuivat Marokossa, Jemenissä, Egyptissä tai vaikka Puolassa, ovat niiden juutalaisten jälkeläisiä jotka pakenivat tai vangittiin orjiksi vuonna 70 jolloin Rooman legioonat tuhosivat juutalaisten temppelin Jerusalemissa, ja jo noin 2500-3000 vuotta sitten Palestiinan alueella oli Juudean kuningaskunta josta juutalaiset ovat lähtöisin, joten saavatko juutalaiset sittenkin jäädä esi-isiensä maille?

Mitä siis oikeastaan haluatte? Että juutalaiset lähtevät “jonnekin” Palestiinasta, ja arabit ottavat maan? Miksi? Eikö juutalaisilla olekaan samat oikeudet kuin muilla? Mites kävi sille että ketään ei saa syrjiä rodusta, uskonnosta tai kulttuurista huolimatta? MUTTA - kun te nyt niin kovasti haluatte juutalaiset pois Palestiinasta niin eikös se tee teistä RASISTEJA! Te vihaatte juutalaisia vain siksi että he ovat juutalaisia. Ette halua että he asuvat tai asettuivat maahan joka on “arabien maa”?

Miten te eroatte niistä jotka vastustavat muslimien maahanmuuttoa Suomeen? Eivät muslimit kuulu tänne sen enempää, tai oikeastaan jopa paljon vähemmän, kuin juutalaiset Palestiinaan. Miksi olette kurkku suorana huutamassa että “Suomi kuuluu kaikille” mutta Palestiina vain palestiinan arabeille? Olette aina valmiita puolustamaan Syyrian Ahmedin tai Afganistanin Abdullahin oikeutta muuttaa ja asettua Suomeen, mutta vastustatte samalla innokkuudella juutalaisten oikeutta asua esi-isiensä maalla. Mielestänne on oikeutettua tappaa, murhata ja raiskata juutalaisia palestiinalaisten toimesta, mutta samalla on kauheaa rasismia jos kantasuomalainen Jaakko ei halua Somaliasta Suomeen lampsinutta Muhamudia naapuriinsa asumaan...kommentteja kiitos.

Tosiasiassa, olette vain joukko surkeita rasistireppanoita, jotka luulevat olevansa jotenkin parempia ja valveentuneempia kun toilotatte “free Palestine” jossain Eduskuntatalon rappusilla - tämähän on sitä “parempaa” rasismia...

5

186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ...ja eikös palestiinalaishuivin käyttö jonkun Uusivirran tai pullukan kettutytön toimesta ole kulttuurin omimista? Samoin kun tavallinen Jamppa ei saisi käyttää inkkaripäähinettä tai neljän tuulen hattua, niin miksi tuo palestiinalaishuivin käyttö on ok?
      Taitaa olla niin että kun "suvakit" tekevät sen se on ok, mutta jos se on joku muu, se onkin sitten kulttuurin omimista.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😍 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181581911

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Karman laki toimii. Israelilaiset ja palestiinalaiset ovat eläinten rääkkääjiä, kuten kaikki aasialaiset.

    • Anonyymi

      "Sivistyneempi" rasisti vihaa juutalaisia, rikkaita (paitsi omaa mammaa ja pappaa jotka maksavat laskut), keski-ikäisiä tavallisia heteromiehiä (paitsi vihreitä), Vihaavat myös kristittyjä, maalaisia ja noin yleensäkin kaikkia jotka edustavat muita arvoja kuin he.

      Sen sijaan "parempi rasisti" rakastaa ja ihailee arabeja, afrikkalaisia, ja kaikkia jotka tulevat islaminuskoisista maista (paitsi tietysti juutalaisia).

    • Anonyymi

      En oikein ymmärrä mistä olet päätellyt, että kaikki jotka kannattavat tulitaukoa ovat jotenkin sitä mieltä että juutalaiset pitää hävittää ja ajaa pois (kuten Israel on vuosia tehnyt Palestiinalaisille). Itse olen ollut siinä käsityksessä, että ihmiset kannattavat kahden valtion olemassaoloa jatkuvan sodankäynnin tilalle. En ymmärrä mistä tämä "joko tai" vastakkainasettelu tulee, mutta siitä olen varma että se ei johda yhtään mihinkään tilanteessa jossa puhutaan vain perus ihmisoikeuksien ja lakien noudattamisesta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6765
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4027
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2045
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1829
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1535
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe