Nyt on ostajan markkinat, autoliikkeet rukoilevat että saavat tehdä edes jotain kauppaa!

Anonyymi-ap

Nyt kun korot on noussut olen huomannut että vaihtoautoni hyvityshinta on kasvanut reilusti. Kquppa ei käy ja autoliikkeet kilpailevat että saisivat autoni vaihdossa. Kauppaa on nyt saatava joten ylihyvityksiä on luvassa ja katteista selkeästi tingitään kovasti. Nyt ei kannata suostua tosta vaan mihinkään hintaan vaan tinkiä ja hieroa kauppaa päiviä sähköpostilla ja ottaa kauppa vasta kun hinta on viilattu kuntoon. Kannattaa myös rohkeasti tarjota reilusti alle pyynnin kaikista autoista. Sen 10% saa kevyesti tinkastua käytetystäkin ja uudesta vielä enemmän. Tehtaat tukevat nyt uusien autojen kauppoja ja isoja aleja on sielläkin luvassa.

21

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuohon aloitukseen on nyt pakko sen verran kommentoida ettei tehtaat tue ensimmäistäkään autokauppaa Suomessa, vaan maahantuonti. Tällä hetkellä alaa erittäin tiivisti seuraavana, pakko on todeta kaupan käyvän osittain. Isot merkkiketjut on erittäin hukassa vaihto ajoneuvo varastonsa kanssa, pienemmät kauppiaat jotka keskittyvät viikonloppuisin muuhunkin kuin "viinan juontiin" tuntuuvat pärjääväjän aika mukavasti. Eli summasummarum, pitkästi hinnoiteltuun myytävään jos saat huippuhyvityksetn, mitä mieltä olet lopun viimein välirahasta toiseen vastaavaan jossain muualla? Kukaan ei tee kauppaa kaupan tekemisen ilosta, jotain siitä pitää jäädä isolla ja pienelle. Mukavaa viikonloppua veltto, ihmisten aikaa tuhlaava, rahaton runkkari!

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­­­N­­­y­m­f­­o­m­­­a­­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18164910w

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Nyt on myyjän markkinat. Ihmiset on ihan PA ja pakko saada juku käytetty alle niin nyt otetaan korkojen korot ja kovat alotusmaksut sekä täys hinta autosta. Että ihan itse asiassa kauppa rintamalla menee kokonaisuutena hyvin. Vähemmän kauppaa kovemmat katteet" näin se on ;) kiitos teidän.

    • Anonyymi

      Taas on bisnesmaailman nerot liikkeellä.

    • Anonyymi

      Kamuxilla ainakin myynti vain lisääntyy. Joten eiköhän nyt ole kumminkin myyjän markkinat vaihtoauto puolella.

    • Anonyymi

      Nyt ei osteta, nyt liisataan ja katsellaan mihin suuntaan markkinat, talous ja autojen tekniikka menee. Lama ja hallituksen aiheuttamat toimet taas tekee sen, että ostajat ostavat vain käytettyjä autoja.
      Autonvaihtaja ei hyödy mistään, koska sen mitä saat uudesta tai käytetystä alennusta vanhaan nähden, se sama lähtee myös omasta vaihdokista.

    • Anonyymi

      kohta polttomoottoriautot arvossaan kun tulee biopolttoaineet?

    • Anonyymi

      En ole tällaista mitä AP tarinassaan kertoo vielä huomannut, Kauppa käynyt keväästä alkaen paremmin kuin koskaan ja ei me mitään ylihyvityksiä kyllä kenellekään maksella. Merkkiketjut lähinnä kusessa niiden ökyhintaluokan varastojensa kanssa kun ottaneet ne väärinpäin sisälle.

    • Anonyymi

      Kamux myi 7-9/2022 16000 autoa ja tänä vuonna 7-9/2023 19000 autoa. Joten nyt käy käytettyjen kauppa tosi hyvin. Ihmiset tarvii aina autoa se ei myyty mihinkään. Tietysti kalliit uudet seisoo liikkeessä. Esim uusi voyah sähköauto ei kelpaa kenellekään. Nyt käy kauppa varmoista vaihtoautoista. Vag ei nykyään kuulu niihin varmoihin. Ranskalaisetkin parempia.

    • Anonyymi

      Kiva suunnata valokeila muualle, kun omat asiat ovat niinkuin ovat, kuvittelet helpottavan, ei helpota, vaikka luulet ja sepität itsellesi , keskity nyt vaikka välillä omiin asioihisi.

    • Anonyymi

      Vaihtoautokauppa vain lisääntyy. Sille ei voi mitään.

      • Anonyymi

        Niin, ainahan autoja on vaihdeltu, eihän se muuksi muutu koskaan, ei sen enempää kuin ennenkään, eihän ne autot ennenkään ilman vaihtoa muuttuneet.


    • Anonyymi

      Samat loppuun ajetut lintat siellä suurimmaksi osaksi vaihtavat omistajaa tällä hetkellä , hyvissä reilusti ylihintaa . Sittenhän nuo halpenee kun uusien myynti elpyy ja tarjonta lisääntyy .Ei kannata autokaupoille lähteä muutamaan vuoteen .

    • Anonyymi

      Olet kyllä väärässä. Hyvää vähän ajettua vaihtoautoa tulee ruotsista. Mitkä ei kelpaa vaihtoauto riviin niin laitetaan huutokauppaa. Tietysti hyvä vaihdossa tullut takuuauto laitetaan riviin. Voidaan taas seuraavasta kamux tiedotteesta lukea kun kauppa on lisääntynyt. Varsinkin kun tamperreelle aukeaa suomen suurin kamux.

    • Anonyymi

      Nyt jos kuluttaja on yhtään viisas niin ei osta ja kuluta.

      Sillä hallitus leikkaa niin paljon, että kansalaiset voisivat olla kuluttamatta ja laittaa senkin rahan säästöön.

      Vältä kulutusta älä osta koska EK ja yrittäjät on laatineet juuri nämä leikkaukse t hallituksen tehtäväksi. Häkämies saa puoli miljoonaa palkaa ja mistähän hyvästä, kun muilta leikataan isopalkkaisille lisää rahaa ja köyhiltä ja lasilta ja perheiltä pois.

      Nyt kun vielä palkkoja naisilta alennetaan aj heitä ei huollita neuvottelemaan niin ei muuta kun kuluttajan tulee olla viisas niin, etti osta ja kuluta!

    • Anonyymi

      Vaihtoauto kauppa käy aina. Auton vaihtotarve ei häviä mihinkään.
      Ja muistakaa että Suomalaiset ovat nyt historian vauraumpia.
      Asunnot hyvin maksettu ja tilillä makaa rahaa.
      Se on totta että huonoosaisiila menee tosi huonosti, mutta eivät he niitä kalliita vaihtoautoja ostakkaan.

    • Anonyymi

      Rintajoupin myyntijohtaja sanoo Tekniikka ja talous lehdessä näin
      Ala-Hakuni ennustaa vahvaa kasvua käytettyjen ajoneuvojen kaupassa vuodelle 2024.
      Miksi suomi24 sivuilla aina halutaan huonoa ja kaikki on pielessä.
      Vaikka hyvin menee.

    • Anonyymi

      Nykyinen autoni on jo neljäs käytettynä ostettu entinen liisari. Niistä olen löytänyt hyviä yksilöitä. Vähän ajettuja ja hyvin pidettyjä, ajallaan huollettuja ja kohtuuhintaisia. Nykyinen vietti kaksi ensimmäistä vuottaan Ruotsissa, mutta äkkiähän auton kielen vaihtoi suomeksi.

    • Anonyymi

      Näin on. Juuri näitä tuodaan meille ja kauppa käy hyvin. Hyvää autoa tulee ruotsista ja vaihtoautokauppa käy. Kaikki ovat tyytyväisiä ja positiivisella mielellä.

    • Anonyymi

      Autoverkkokaupalla on 0% -tarjous. Puretech Pösöistä ja Citroeneista yritetään päästä eroon, että saadaan tilaa vaikeasti myytäville sähköpommeille.

    • Anonyymi

      Itsellä toinen puretech menossa eikä mitään valittamista. Oikeat öljyt kun vaihtaa 10000km välein niin kaikki onglemat katoaa. Tietysti jos ajaa 30000+km vaihtovälillä niin varmasti tulee ongelmia. Mutta sillä välillä tulee vielä enmpi ongelmia vag autoihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe