Maailmanrauha III

Anonyymi-ap

Rauhaa!

Hesekiel kertoo maan päälle heitettävän Jumalan miekan joka ei takaisin tuppeen mene. Maailmansota maailmansodan jälkeen kunnes......

I maailmansota 31 milj. Uhria
II maailmansota 62 milj Uhria
III maailmansota 125 milj Uhria
IV maailmansota 250 milj Uhria
V maailmansota 500 milj. Uhria
Jne.

Mikäli tendenssi on jatkuva.

YK mukaan nälkäkatastrofit koskee 100 milj. Asukasta ja köyhyyskatastrofi 800 milj. Asukasta.

Maailmanrauhat on tarkoitettu poistamaan kaikenlaisia katastrofeja. Ensimmäinen ms toi rokotukset ja tubi sekä isorokko kuriin saatiin. Toinen maailmansota oli tarkoitettu poistamaan sukuavioliittojen tuomat geneettiset vammat ja muu sellainen.

Kolmas meneillään oleva ms poistaa nälkäkatastrofit maailmasta. 100 milj. Nälkää ja 125 milj. Uhria sodalla.

Neljäs ms tulee koskemaan kunkin maan pohjoista osaa ja vesikatastrofi on sen aihe.
Viides maailmansota koskee ääriköyhyyttä joka poistetaan maailmasta. Viidennestä maailmansodasta kertoo myös Mahabharata eeppos ja siihen sisältyvä Bhagavadgita.

Jumalan valtakunta käyttää nämä sodat maailman saattamiseen onnen tilaan.

5

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Johanneksen Ilmestys kertoo näistä sodista jonkin verran myös. On tällä hetkellä menossa vaihe jossa Porton synnyttämä Rautasauvainen Poika alkaa pirstoa pakanoita kuin saviastioita pieniksi siruiksi. Ei nimittäin tahdota enää sietää vastedes pakanuuden tuottamia ongelmia kuten äpäryys, kelvottomuus ja kyvyttömyys.

      Vain kaikkein rikkaimmat ja sakramentteja noudattavat uskovat voivat hankkia lapsia turvallisiin oloihin. Muut eli pakanat pirstotaan.

      Ilmestys 17-20 kertoo sodasta lisää. Sen perusteella Rautasauvainen Poika joka kiusaa pakanoita muuttuu myöhemmin Jumalan Sanan joukoksi joka taistelee Väärää Profeettaa eli ilmeisesti islamin lahkoja vastaan.

      Tämä taistelutanner on merkittävä koska Maailmanrauhan sisältöä on tarkoitus ohjata pyhien kirjoitusten antamassa valossa ainakin 100 vuoden ajan. Se nostaa TEOKRATIAN ja kuninkuuden valtaan humanismin demokratian asemesta.

      Näky ja profetia SINETILLÄ vahvistetaan eli Teokratia sekä kuninkaat valvoo että Jumalan Sanaa aletaan noudattaan ja Jumalattomuus ajautuu sotiin ja tuhoon.

      Tulee Jumalan Valtakunta joka poistaa kaikki Jumalattomuuden aiheuttamat ongelmat maan päältä. Niin alkoi jo tapahtua 1780 mutta 2028 vielä suuremmassa määrin.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍒 ­­N­y­­m­­f­­o­­­m­a­­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18184396T

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Suurimmat ongelmat tänä päivänä on noin 31-50 milj. Asukkaan Provinssivaltioilla lukuun ottamatta niitä jotka elää muiden isompien valtakuntien siivellä.

      Afganistan, Jemen, Ukraina, Venezuela, Puola, Espanja, ja jopa kansainvälinen Israel lukeutuu näihin kriisipesäkkeisiin.

      Nälkää, sotaa, ruttoa ja petoja..... Mutta nämä Provinssivaltiot ovat yleensä tunnettuja pyrkimyksestä uskonnon ja teokratian saavuttamiseksi. Kuitenkin ne usein epäonnistuvat Uskon ollessa heillä liian tiukka, fundamentalistinen ja epämääräinen.

      Pitää käydä III maailmansota ja saavuttaa Maailmanrauha III jotta oikea ja kestävä Jumalan valtakunnan Teokratia saavuttaa voiton.

    • Anonyymi

      "Vain kaikkein rikkaimmat ja sakramentteja noudattavat uskovat voivat hankkia lapsia turvallisiin oloihin. Muut eli pakanat pirstotaan.
      ".

      Jeesus sanoi Miekkaa minä olen tullut tuomaan maan päälle.... Sekä Tulta ja kuinka toivonkaan että se jo syttyisi.

      1990-luvulla Kristus itse antoi sanoman kiertämään että nyt vain kaikkein rikkaimmat saavat hankkia lapsia. Lapsia ei enää saa laittaa valtion ylläpitämiin sosiaalituen varaisiin tarhoihin vaan pitää hoitaa kotona itse ilman sossua.

      2013 elokuun 31 päivä Herra Zebaot julisti koko Vanhaan Maailmaan kehotuksen Ikuisesta Celibaatista. Se ei sisältänyt siis Amerikkaa vaan muut mantereet.

      Tuleva TEOKRATIA on siis hyvin vihastunut pakanalliseen menoon ja jumalattomuuteen.
      Sota jumalattomia vastaan on vaikea ja se leimuaa vielä 4000 luvullakin Koraanin mukaan.

      • Anonyymi

        Tällä hetkellä jumalattomat ovat vielä voitolla ja ovat perustaneet 10 päisen Ravana hirviön Lohikäärmeen, jolla on Jumalan koko Voima käytössään, avulla. Ramajana teos kertoo että tuota hirviötä ei kykene edes Mahdi ja Isa voittamaan vaan vasta 2500 jkr tienoilla Kuningas Rama kykenee sitä horjuttamaan.
        Tämä sota on ikuinen.

        Nyt yritetään kuitenkin tuon hirviön vatsa eli kolme kymmenestä kuninkaasta saada pois pelistä. Epäilen että Ukrainan ja Israelin sodalla on juuri tämä tendenssi. Vielä tulee kolmas hyökkäys hirviötä vastaan mutta en tiedä missä ja milloin.

        Pyhät kirjoitukset kertoo kaiken oleellisen tästä ikuisesta sodasta ja sen tähden olemme ajan tasalla tiedoissamme.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe