Ylen uuden vuoden vastaanoton anti

Anonyymi-ap

Tv: Käärijähehkutus ja Louhimiehen masturbaatio. Kiitos. Vuosittaiset 600 miljoonaa tekevät Ylen ylimielisille saman, kuin rajaton valta idän nykytsaarille.

16

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ennen uuden vuoden vaihteessa tv.sta tuli kaikenmaailman konsertteja suorana, komediaa yms. Nyt ei sitten yhtään mitään. Tv ollut kiinni koko päivän. Jaa laitoin kerran auki ja tuli joku kätevä emäntä joka yllätys tuli eilen iltana ja kaikista maailman jaksoista tietenkin se sama. Telkka meni kiinni.😤

      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍑 ­­N­­y­­­m­­­f­­­o­­­m­a­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­­­N­y­­m­­­f­o­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181930017

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Lopetin katsomisen Kettuun. Vanhan ja nähdyn ylehehkutuksen Elämäsi "jankutus"biisi kuuntelin puolella korvalla. Mestarinaisia en enää jaksanut toista kertaa sitäkään.
      Arvon Yle varmaan ajattelee, että kaikki juhlivat uutta vuotta kaupungeissa. Tai että ovat päissään. Tai että skumppapullot paukkuu.
      Maaseudulla oli rauhallista torpassa ja eläimillä. Menin nukkumaan ysiltä. Haukotus.

    • Anonyymi

      Niin, ketä Yle nykyään palvelee omien työntekijöidensä ja heidän kaveripiiriensä lisäksi? Poliitikot eivät uskalla koskea Yleen, sillä media on eräs nykyjumaluuksista, jonka kyseenalaistaminen ei sovi. Me veronmaksajat kuitenkin rahoitamme tuota taloa. Joulun aikaan Yle tv:n ohjelmisto oli todella häpeällisen laaduton. En löytänyt esim. yhtään tämän nykyisin rikkaan Suomen menneisyyteen perustuvaa elokuvaa, eli sellaista, jota ikänsä tämän maan vaurastumisen eteen töitä tehnyt ja veronsa maksanut ihminen katsoisi mielellään. Yle on eriarvoisuuden tyyssija, se arvostaa ohjelmistossaan murhia, nuorten pariutumiskoukeroita ja pinnallisia kulttuuri-ilmiöitä, ja lisäksi on päivänselvää, että Yle on täysin kaupallinen aatteiltaan ja tavoiltaan.

      • Anonyymi

        Yle on saanut hyvän jalansijan ideologiselle paatokselleen oven väliin, koska aina jos ylen rahoitukseen puuttuisi oikeistohallitus niin alkaa sosialisteilta senpäiväinen mekkala "median/demokratian alasajosta ja sensuurista" yms.
        Sosialisti hallitus ei taas yle rahoitukseen koske, kun yle ajaa pääasiassa vihervasemmistolaista ideologiaa. Kaikki toimittajat ovat vihervasemmistolaisia ja haastateltavat vieraat tai politiikan "asiantuntijat" ovat aina viherideologiaa kannattavia.
        Näinollen pitäisi valtion perustaa rinnalle toinen "yle" eli julkisin varoin tuettu uutis ja ohjelma kanava jonka rahoitus olisi sama kuin nykyisen ylen. Ei voi olla niin, että demokraattisessa maassa valtion ylläpitämä uutiskanava ohjelmineen tukee vain ja ainoastaan vasemmisto kansalaisia. Silloin käytäntö on kuin suoraan Venäjältä kopioitu.


    • Anonyymi

      Sikäli punavihreys ei ole hyvä juttu, että ovat täysiä porvareita ja luonnon puolella vain puheissa. Kaikki poliittiset puolueet voisi hyvin laittaa samaan puolueeseen. Viihde ja muu tyhjyys pyörittää kaikkea, hyvä esimerkki tuo kieltä roikottavan ääliön jatkuva rummutus mediassa. Lapset rallattavat viinan juomisista ja munan hinkkauksista. Niin tyhjänpäiväistä, että oksettaa.

    • Anonyymi

      Yle pähkinänkuoressa: vain Teemalla on laatua, mutta rajallisesti, muu ohjelmisto on äärettömän kunnianhimotonta ja esimerkiksi ne muutamat haastateltavat ihmiset ovat lähinnä narsistisia tyrkkyjä jotka mainostavat omia bisneksiään. Putkinäköisyys ja viha laadukkuutta kohtaan on silmiinpistävää. Jos vain laatu jäisi ja vapaamatkustajatyöntekijät ym. etupiirit saisivat lähdöt, budjetista voisi ottaa ison osan pois

    • Anonyymi

      Ei nuo kakaroilla teetetyt höpötuotannot taida paljoa maksaa. Ylen kohderyhmänä näyttää olevan teini-ikäiset ja teini-ikäisen asteelle jääneet aikuiset. No onhan kirkonmenoja radiossa, ettei voi sanoa, että ei ole mitään aikuisille - hahahaaaa!

    • Anonyymi

      Johtajan valintaa on tämä nykyinen hömppä. Kun on aikaisemmin tehnyt töitä maikkarilla, ei sellainen ole enää sivistynyt ihminen. Jokainen on huomannut miten surkeaa on ohjelmatarjonta ja miten röyhkeästi uusinnat pyörii vuodesta toiseen. Nykyinen mainostuskäytäntö ärsyttää ihan tappiin! Aina pyörii ne samat pätkät jostain hiivatin showpainijasta! Ei sellaiset ammatit kuulu oikeille ihmisille.
      White trash.

    • Anonyymi

      Ylen joulun ja uudenvuoden musiikkiohjelmat on nähty tarpeeksi usein.
      Jokvuosi uusitaan samat ohjelmat.👎👎👎💩

      • Anonyymi

        kyllä oli semmosta ulinaa koko joulu että voi helvetti


    • Anonyymi

      Yle huomioi tuttujen julkkisten jälkikasvun tekemiä ja roolittamia laaduttomia elokuvia, että syntyisi keskustelua siitä, mikä niistä on huonoin, kuten Hesarikin tekee.
      Häpeisit Yle, mutta et osaa. Sellainen se on vallanpitäjien tyyli.

    • Anonyymi

      onkohan nyt varmaan kaikki kehnoimmat suomalaiset tekeleet löydetty ylen laatua ylläpitämään, vai sattuisiko joku toimittaja vielä kuitenkin tietämään jonkun tutun tantan pojan, joka olisi kuvannut kirveen kanssa heilumista vaikkapa vhs-nauhalle, vai pitäisikö nälkäisten toimittajien jakaa päiväkoteihin ja alakouluun puukkoja ja mennä itse kuvaamaan horroria ruudun täytteeksi, jos alkaa roska loppumaan?

      • Anonyymi

        Niinpä. Itse mietin, onko tämä kolmosluokan (tai sadannen tyhmimmän) näyttö joku vastaus siihen keskusteluun, ettei Yle "muka" noteeraa maaseudun p*llurallisteja tai perslajisia.
        Paksun Bertan eli ylijohtajan asema heiluu vaarallisesti ja uhkaa satojen tuhansien nettopalkka jäädä saamatta tulevaisuudessa, siksi nyt "alentuu"tälle tasolle. Tai sitten nainen on vaan niin perustyhmä ettei mitään rajaa.


    • Anonyymi

      Sama linja kuin Hesarissa tosiaan, mitä huonompi pätkä, niin syli on avoinna. Ehkä noiden typerien elokuvien tekijät ovat tosiaan yleloisten lähipiiriä, lahjakkuus samalla levelillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe