Lepo Herrassa on parempi kuin mikään sapatin käsky

Anonyymi-ap

Se, joka on saanut levon teoistansa, on uuden liiton Jumalan lapsi. Ei tarvitse tehdä mitään voidakseen pelastua. Riittää, että olla ähöttää ja uskoo evankeliumin. Ei tarvitse miettiä sitä, mitä saa ja mitä ei saa tehdä.

Adventistille on tällainen lepo utopiaa, koska adventisti ei ole syntynyt uudesti ylhäältä Jumalan lapseksi. Laki ei ketään uudesti synnytä. Eikä uudestisyntynyt uskon säilyessä mene "lain alle" niin kuin adventistit.

11

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Adventisti joutuu kysymään seurakunnan pastorilta saako hän mennä töihin sapattina, kun pomo niin vaatii. Ja mitä saa kotona tehdä: saako kolata lunta pihalta, jotta pääsee "pyhään ilmapiiriin" kirkkoon. Ja niin edelleen.

      Raskasta on tuollainen elämä ja kun pelastus on kiinni siitä, miten hyvin onnistuu sapatin pitämään, niin levosta on turha edes haaveilla. Lepo Herrassa on utopiaa adventistille.

    • Anonyymi

      Valheesi ei hetkauta.

    • Anonyymi

      Se on samalla myös sitä että olemme vapaan lapsia, emme orjattaren lapsia. Ja liiton lakattua emme ole sen alaisia ja laki on enää vain pahantekijöille. Kuka haluaa ojentautua lain mukaan, ilmottautuu pahantekijöiden joukkoon. Heidät Jumalan laki tulee armottomasti tuomitsemaan. Heillä ei ole mitään millä itseään puolustaa kun Jumalan laki käy tuomiolle ja sen on selvää miten se tuomio tulee päättymään.

      Ei sitä kukaan sitä vihaa halua ottaa vapaaehtoisesti päälleen, mikä lakiin on sidottu eikä sitä kirousta mikä sillä langetettu ihmisten pääälle, vaan haluaa olla siitä vapaa Kristuksessa.

      • Anonyymi

        Niinpä sinäkään et tee syntiä, kun rikot lakia vastaan, koska lakia ei ole pantu sinua varten vaan se on pantu pahantekijöille. Kun himoitset pahaa, niin se ei ole syntiä, koska sinulle ei lakia lueta. Kun herjaat ylhäältä alaspäin muita, että heillä ei ole Hengen elämää, niin ei se ole herjausta, koska sinulle ei ole herjaamisen kieltävää lain käskyä.


    • Sitähän se on, että lepopäivä on todella todella hyvä, mutta ei lakina pakkona.
      Kristittyä ohjaa Henki sisältä oikeaan ja lepo Herrassa on sitä juuri, että ylistys saattaa alkaa vaikka kävellessä ja se tuo levon ja rauhan Herrassa ja se lepo ja rauha on sellaista, että käskemällä tai yrittämällä sitä ei saa.
      Se syntyy kaikki yhteydestä siis elävästä yhteydestä Jumalaan.

    • Anonyymi

      Ei sapatti meitä pelasta, vain yksin Jeesus vain yksin Jeesus !!

      Siunausta kaikille toivoo yks, advari veli.

    • Anonyymi

      Mitä tarkoittaa se, että "on saanut levon teoistaan"?

      Onko se sitä, että olla ähötetään tekemättä mitään ja nautitaan Pyhän Hengen virvoittavasta vaikutuksesta?

      Vai onko se sitä, että soitetaan lumisena päivänä seurakunnan pastorille ja kysytään saako lumet aurata pihalta, jotta pääsee kirkkoon "pyhään ilmapiiriin"?

      Ja kysytään sitä, saako takkaan sytyttää tulen, kun tuli sähkökatkos ja talo kylmenee?

      Ja saako mennä töihin, kun työnantaja sitä vaatii. Lupa annetaan, koska työttömän kymmenykset ovat paljon pienemmät kuin työssä käyvän kymmenykset.

    • Anonyymi

      Levon teoistaan on se, että Jeesus on täyttänyt lain puolestamme. Sitä työtä ei meillä enää ole. Tai vaikka sitä työtä teemme, ei siitä mitään hyötyä ole, kun laki on vain tuomioksi niille, joita se koskee.

      Jumala ei lue lain kirjoja tuomiolla Jumalan lapsille, vaan heidät Jumala tunnistaa Pyhästä Hengestä ja heidän tekonsa tulevat siitä. Jos ne eivät ole Pyhässä Hengessä tehtyjä, niin silloin teot ovat tuomioksi. Silloin Jumalan lapselle on tapahtunut galatalaiset ja hän menettänyt Hengen yhteyden. Siten se pelastus ei ole oppi, että nytpä minä olen pelastunut kun Raamattu kerran näin sanoo ja asia on sillä selvä. Se on aivan konkreettinen asia elämässä että ihminen vaeltaa Hengen johdatuksessa ja teot ovat Jumalan tekoja eikä opillinen tai teologinen asia, vaan se tulee ihmisen kohdalla todeksi kun niin on ja hän kyllä huomaa sen mikä ero siinä on tavanomaiseen tasamaan tallaamiseen.

      • Anonyymi

        Pyhä Henki johdattaa ihmisen lukemaan ja opiskelemaan Mooseksen lakia, jotta voi pitää tarkoin kaikki Mooseksen lain käskyt. Joka ei halua lakia noudattaa, hänessä ei ole Pyhää Henkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pyhä Henki johdattaa ihmisen lukemaan ja opiskelemaan Mooseksen lakia, jotta voi pitää tarkoin kaikki Mooseksen lain käskyt. Joka ei halua lakia noudattaa, hänessä ei ole Pyhää Henkeä.

        Ei kun tutkimaan.


    • Anonyymi

      Katso kaikki urheilukanavat suomen selostuksella vuosi vain 99,99€!!
      mm. Mestarien Liiga, Valioliiga, LaLiiga, BundesLiiga, F1, NHL, Liiga, Mestis...

      Tutustu lisää: www.iptvsuomi.fi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe