Läski pois ennen paistamista vai syödäänkö sitten vasta saunomisen jälkeen

Anonyymi-ap

Pitäisi kokonainen (tai ei mikään kokonainen, vaan 1,3 kiloinen) naudan ulkofile huomenna lämmitellä uunissa ja laittaa se maustumaan jo tänään. Siinä on päällä sellainen aika paksu rasvaläpyskä. Jos sen ottaisi pois jo nyt, niin maustuisi paremmin. Toisaalta taas sitten sen estäisi lihaa kuivumasta, kun jättäisi paikalleen ja poistaisi vasta kypsennyksen jälkeen.

Kumpi on cheffien käyttämä menetelmä?

23

548

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Graavaa se. Säästät sähköä.

      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­­N­­­y­­m­­­f­o­­m­­a­­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Marinaadi kannattaa laittaa ruiskulla lihan sisään.

    • Anonyymi

      Leikkaa pihveiksi ja paista voissa.

    • Anonyymi

      No sä nappaat sen läskin siitä pois, sitten laitat mausteet päälle, läskin nakkaat takasin siähen mausteitten päälle ja tälläät uuniin koko uhrin.
      2h

    • Anonyymi

      Se tulee sähköllä hyvin niinkun makkarat ennen vanhaan.
      pistorasiasta suoraan virta molempiin päihin filettä.
      se on hetkessä mureeta.
      Ei tarvi kaasua aina käyttää.

      -kaasutusvastaava leiri88

    • Anonyymi

      Laitoin Marinin kanssa läskeineen pussiin, kun ei jaksanut alkaa veistä ja leikkuulautaa saastuttamaan. Vuorokauden verran pidän pussissa ja välillä sitä kääntelen.

      Sitten se sisälämpötila. Jotkut sanoo 52. Aika rare mun mielestä. Joku 70 voisi olla lähempänä totuutta.

      • Anonyymi

        Marinissa ei ole mitään syötävää, pelkkää luuta ja nahkaa koko ämmä.


      • Anonyymi

        Ai Sannan vai? Taitaa olla vähän läskiä.


    • Anonyymi

      No onpas erikoinen nautarotu ollut, eikös läski ole sianrasvaa, eikä naudan fileen päällä sitä kyllä ole, oletkohan ostanut porsaanfilettä nautana?

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Atrian vanhuuteen kuollutta lypsylehmää se varmaan oli, koska ei maksanut kuin 15,90 e/kg. Tuossa on vastaavannäköinen, mutta pidempi jööti. Kyllä tuo valkoinen liha mun mielestä rasvaa on, koska ei kalvot noin paksuja mun mielestä ole.

        https://www.mestaripalvi.fi/uploads/WjnSsfXe/737x0_869x0/nauta-ulkofile.jpg

        No joo, minä nyt vaan viisastelin, sianrasva on läskiä, naudan rasva ei, mutta kyllä tuossa nyt aika paksu kalvo on kun ei ole käsitelty tarkemmin. Tosin tuo hintakin on niin alhainen, että ei tuolla ihan priimaa saakaan. Kyllä minä tuon kalvon poistaisin ennen valmistamista, ei siitä paljon rasvaa irtoa mehemöittämään lihaa, ei se fileeseen kuulu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No joo, minä nyt vaan viisastelin, sianrasva on läskiä, naudan rasva ei, mutta kyllä tuossa nyt aika paksu kalvo on kun ei ole käsitelty tarkemmin. Tosin tuo hintakin on niin alhainen, että ei tuolla ihan priimaa saakaan. Kyllä minä tuon kalvon poistaisin ennen valmistamista, ei siitä paljon rasvaa irtoa mehemöittämään lihaa, ei se fileeseen kuulu.

        Ei sille läskille ole kait mitään virallista määritelmää kenen rasvaa se on.


    • Anonyymi

      Läski pois ennen paistamista vai syödäänkö sitten vasta saunomisen jälkeen.
      Ei sitä vastaa pidä syödä saunomisen jälkeen.
      Ensin mentiin saunaan sitten syötiin vasta, lopuksi pantiin ruuan päälle maate.

      • Anonyymi

        Kunhan lakkaa satamasta, niin vasta sitten vien vihdan sinne.


    • Anonyymi

      Se mikään naudanfile ole jos siitä läskiä löydät.possua se on m naudassa onimittäin on talia jota tintit syö

      • Anonyymi

        Talihan on keittämällä käsiteltyä naudan rasvaa.


    • Anonyymi

      Se pitää suolata sitten käärit se sideharsoon ja avaat juhannuksena.
      Tsiibaleita ruisleivän päälle, italialaisittain.

    • Anonyymi

      M    I    T    Ä             L    Ä    S    K    I           O    N    ?

      S   I    A    N    R    A    S    V    A           O    N         S    I    L    A    V    A    A    .

    • Anonyymi

      Paloittele ja tee karjalanpaistia, saman verran sikaa mukaan.

      • Anonyymi

        Filee menee koostumukseltaan huonoksi pitkään haudutellessa. Sitkeämpi paisti toimii siinä käytössä paremmin. Joskus nimittäin tuli kokeiltua fileellä, ja totesin sen menevän hukkaan siinä käytössä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moikka rakas

      Oon miettinyt meidän välistä yhteyttä viime aikoina. En ihan osaa pukea sanoiksi, mitä kaikkea tunnen, mutta halusin vaa
      Ikävä
      21
      6845
    2. Malmin tapaus on järkyttävä

      Kolme ulkomaalaistaustaista miestä raiskasi nuoren tytön tavalla, jota ei meinaa uskoa todeksi. Mikä voisi olla oikeampi
      Maahanmuutto
      556
      2333
    3. Mitä haluaisit kysyä

      Kaivatultasi?
      Ikävä
      147
      1887
    4. Mitkä asiat teidän elämässänne on

      Tällä hetkellä parasta?
      Ikävä
      87
      1281
    5. HS: Kuka vielä uskaltaa mennä sairaalan ensiapuun?

      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000011212025.html Tässä on hyvin ajankohtainen mielipidekirjoitus koskien Malmin sairaa
      Maailman menoa
      98
      1085
    6. Ökyrikas Kurkilahti mussuttaa veroistaan

      Pakeni aikoinaan veroja Portugaliin mutta joutui palaamaan takaisin kun Suomi teki verotussopimuksen Portugalin kanssa.
      Maailman menoa
      91
      981
    7. Mitä haluaisit nähdä

      Kaivatullasi päällä?
      Ikävä
      72
      980
    8. Kaupunki ostaa Kauppamatin

      Joutuukohan yrittäjät lähteen muualle?
      Haapavesi
      33
      863
    9. Jos tämän vaan sulkee ja avaa 5 vuoden päästä

      Täällä on luultavasti edelleen näitä ihan samoja juttuja. On kuin kauniit ja rohkeat samat jutut junnaa. Heips. 👋🏻 E
      Ikävä
      10
      843
    10. Yhdysvalloissa työllisyys paranee, Suomessa työttömyys kasvaa, missä vika?

      Miten tämä on mahdollista että 177 000 uutta työllistä tuli USAssa yhdessä kuukaudessa, vaikka Trump on ruorissa? Orpon
      Maailman menoa
      159
      796
    Aihe