Facebook sensuroi ihmisiä jotka ovat saaneet COVID rokotteista terveysongelmia.

Anonyymi-ap

"Covid-rokote aiheutti minulle sivuvaikutuksia, jotka pilasivat elämäni, mutta Facebook sensuroi minua kertomasta ystävilleni tapahtuneesta."

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12942189/Covid-vaccine-effects-Facebook-censoring.html

Artikkelia lyhennetty:
OSA1:

"Nainen, joka kertoo kärsineensä kroonisista terveysongelmista AstraZeneca- rokotteen ottamisen jälkeen, väittää joutuneensa sensuroiduksi kertoessaan tarinansa Facebookissa. Caroline Pover, 52, sai pistoksen maaliskuussa 2021, ja 9 tunnin sisällä hän koki kouristuksia, vilunväristyksiä, hengitysvaikeuksia ja alhaista verenpainetta.

Ms Pover, Cirencester, Gloucestershire, kertoo joutuneensa sairaalaan, kun hänen tilansa kärjistyi aivohalvauksen kaltaisiin oireisiin uupumuksen, hengitysvaikeuksien, sydämen sykkeen ja migreenin lisäksi. Uutinen jaettiin valtakunnallisessa sanomalehdessä viime vuoden maaliskuussa, kun hän ja 800 muuta uhria kamppailivat saadakseen valtion rokotevaurioiden maksujärjestelmän (VDPS) kautta korvauksia.

Kun hän jakoi linkin Facebook-syötteessään tämän vuoden alussa, Ms Pover sanoo, että verkkosivusto laittoi varoituksen hänen tililleen.

Rouva Pover, joka on itse freelance-toimittaja ja yrittäjä, sanoi: "Viestiini siitä, mitä minulle tapahtui, alkoi saada FB:n "muistiinpanoja" merkinnän rokotuksista.

"Facebook sulki kokonaan ryhmäsivun, jolla olin järjestelmänvalvojana, kesällä 2021.

"Kun julkaisin Daily Expressin artikkelin, joka teki erinomaista työtä, kun en keskustellut mistään puolesta tai vastaan... Sain varoituksen ja viesti piilotettiin.

– Tilanne on naurettava rokotteen saaneille ihmisille, joilla on oikeus saada tietoa.

"Jos tämä olisi online-tukiryhmä liittyen syöpään tai muuhun vakavaan sairauteen, olisimme raivoissamme ajatuksesta, että se olisi sensuroitu, ja olisimme erittäin herkkiä ihmisille, jotka joutuvat navigoimaan hyvin monimutkaisessa terveystilanteessa."

Ms Pover kertoi kirjoittaneensa ensimmäisen postauksensa rokotteiden sivuvaikutuksista 3.3.2021, pian sen jälkeen, kun hän oli saanut Covid-injektion.

Hän sanoi: ”Seuraavalla viikolla julkaisin kirjoituksia terveydestäni ja ajattelin aina, että voin hyvin seuraavana päivänä.

"Viikkojen kuluttua huomasin, että pieniä muistiinpanoja Facebookista ilmestyi aina, kun julkaisin jotain rokotteeseen liittyvää."

Pover väittää saaneensa myöhemmin "Varjokiellon" Facebookissa ja että usein hänen viestinsä eivät ilmestyneet hänen ystäviensä ja perheensä aikajanalle.

Pover: "Ihmiset merkitsivät minut viesteihin ja valittelivat, etteivät he saaneet tägiä. Sanoisin heille: "Älä merkitse minua, se vain katoaa, jos teet niin."

Rouva Pover sanoo, että ajan mittaan sensuuri sai hänet kehittämään erityisen kirjoitustyylin, joka auttaisi estämään viestien merkitsemisen. Hän on myös kirjoittanut kirjan ihmisistä, jotka ovat saaneet haitallisia reaktioita Covid-piikeistä, jonka kustantaja osti viime vuonna. Hän sanoo, että hänen kokemuksensa sensuurista ovat saaneet hänet entistä päättäväisemmäksi jakamaan viestinsä.

Ms Pover sanoi: "Fyysiset terveysongelmat, joita kohtaamme, eivät ole vain sitä, mitä tapahtuu minuuteissa, tunneissa tai päivissä välittömästi injektion jälkeen; se on se, mitä käsittelemme edelleen vuosia myöhemmin, samoin kuin sensuroinnin vaikutus.

Facebookia on pyydetty kommentoimaan.

JATKUU..

5

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Silloin kun noita "tutkittuja ja turvallisia" alettiin ruikkimaan ihmisiin, kehotin FB:ssä ihmisiä kiinnittämään huomiota urheilevaan maailmaan josta loogisesti helposti havaittavissa varoitellut seuraukset. Yleisesti ottaen vahvoja, terveitä ja huippukuntoisia sekä todennäköisemmin otsikoissa verrattuna peruspulliaisiin. Oli tietysti muitakin kannanottoja liittyen tuohon paratiisipistokseen ja nyt tilanne on se, että en pääse enää kirjautumaan kyseiselle tilille. Olemassa se edelleen on mutta viimeiset puolisen vuotta väittänyt, ettei mukamas kyseisellä s-postilla löydy tiliä. Haistakoon nyt eltaantuneen sian vitun, kyllä varmasti löytyy. Löytyi viimeiset 10 vuotta ja nyt yhtäkkiä kadonnut.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Olen seurannut Andrew Bridgenin touhuja kun hän on yrittänyt herättää keskustelua ylikuolleisuudesta briteissä.

        Kuinka hän on joutunut pitämään puheensa suurinpiirtein tyhjälle parlamenttisalille kun muut edustajat ovat mielenosoituksellisesti poistuneet. BBC ja muut valtamediat ovat sensuroineet hänet. Hänet on myös erotettu puolueestaan kun hänellä on ollut "röyhkeyttä" toimia puolueensa linjan vastaisesti ja vaatia perusteellista tutkimusta ylikuolleisuuden syistä.

        Briteissä ylikuolleisuus on valtava tabu. Siihen ei sovi näemmä kajota. Lääkärit ovat ymmällään. Korkein nousu ylikuolleisuudessa on alle 65-vuotiailla.
        Daily Mail'in terveysuutisissa mylvitään parhaillaan, kuinka NHS (brittien thl) on miesmuistiin suurimman sydänterveyskriisin keskellä. Alle 75-vuotiaiden sydänkuolemat on nousseet räjähdysmäisesti kolmen vuoden sisällä. Suurin nousu , 95% !!!, oli alle 30-vuotiailla!

        Tutkijat pallottelee eri syillä kuten brittien heikentyneet elämäntavat, lihavia, laiskoja, juoppoja ym. tai sitten kuntoilufriikkejä urheilijoita. Brittisää saa myös kritiikkiä: kesällä helle ja talvella kylmä, ilmastonmuutos. Myös terveydenhoidon kriisi.
        Sydänterveyskriisi-artikkelin alla kerrottiin "sattuvasti" nuoresta tytöstä, joka sai hengenvaarallisen sydänvian juotuaan liikaa kahvia.

        Tätä Bridgen on juuri vaatinut, että spekulaatioiden sijaan oikeasti tutkittais asiaa. Esim. britit ovat olleet kautta-aikojen pikaruokaa mässyttäviä laiskoja juoppoja ja julkinen terveydenhoito oli kriisissä jo kauan ennen korona-aikaakin.

        Kukaan ei halua tutkia. Dr Campbell sanoi videollaan että tuntuu kuin kansalaiset olisi jätetty yksin ominnokkineen tämän katastrofin keskelle ja on hylätty olo.

        Brittien terveysauktoriteetit katsovat muualle ja toivovat että asiat korjaantuisivat maagisesti itsestään.
        Heillä on tiedossa vain "yksi varma asia" mistä tämä katastrofi ei ainakaan johdu, tietty "juttu", mikä voidaan heti sulkea pois ja tämä nyt on tutkimattakin selvää.


    • Anonyymi

      Kaikki hyväveli verkoston toimijat sensuroi kaikkea rokotteisiin liittyvää negatiivistä kirjoittelua ja puhetta. Niinpä ainoaksi vaihtoehdoksi tiedottamiselle jäävät nämä kansalaisten sensuurista vapaat alustat. Asiantuntijan mielipide on sama riippumatta siitä millä alustalla se julkaistaan

      Normaalisti väärät ja virheelliset näkemykset oikaistaan perustelemalla se miksi näkemys ei perustu todellisuuteen. Sensuuria tarvitaan ainoastaan totuuden peittelemiseen kun ei muuten kyetä asioita perustelemaan.

      Seki näkemys, että rokotteiden turvallisuudesta huolissaan olevat saisi jostain rahoitusta kertoessaan näistä haittoista, mutta heillä ei ole mitään järkevää logiikkaan perustuva selitystä sille kuka sitä mahdollisesti haluaisi rahoittaa ja mistä kumman syystä. Toisaalta näitä rokotteiden valmistajia ei sovi epäillä mistään taloudellisen hyödyn tavoittelusta vaikka itse rokotteiden pääasiallinen tyrkyttäjä Bill Gates suoraan sanoo, että ei saa mistään niin hyvää tuottoa kuin rokotteisiin sijoittamalla eli pitää rokotteita hyvänä bisneksenä.

      Itse en luottaisi tähän Gatesiin puupennin vertaa mieshän täys idiootti puheidensa perusteella ja lisäksi tämän edesmenneen pedofiili Epsteinin hyvä ystävä.

    • Anonyymi

      Ukrainassa lapsia piikitetty.
      Järkyttävin paljastus on koehenkilöiden korkea kuolleisuus. Tutkimusaikataulun mukaan kahdessa toisen vaiheen rokotussarjassa kuolleisuus oli 4 ja 5 prosenttia rokotetuista. Yhdessä videoista paljastaja mainitsee, että yli 1 000 lasta on rokotettu, mikä viittaa siihen, että ainakin 40-50 heistä on kuollut. Tällä hetkellä Pfizer jatkaa kokeitaan ja kolmannen vaiheen on määrä alkaa helmikuun puolivälissä. Sakhno yrittää parhaansa mukaan keskeyttää käynnissä olevat vaaralliset lääketestit.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      350
      2550
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2168
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1846
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1744
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      68
      1595
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1547
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe