Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Jeesuksen haluama avioliitto malli ei ole sitä mitä täällä palstalla jankataan

Anonyymi-ap

Käskikö Jeesus että kaikkien kristittyjen naisten on mentävä naimisiin miesten kanssa ja kaikkien kristittyjen miesten on mentävä naimisiin naisten kanssa? Entä pitikö Jeesus naimatto uutta ja aviottomuutta syntinä?

Vastaus nähin kaikkiin on ei.

Jos se Jeesuksesta olisi kiinni on parempi että kukaan ei mene naimisiin ja avioidu, mutta se ei sovi kaikille ja siksi Paavalikin tekee myönnytyksen että saa mennä naimisiin jos on niin kova halu. Mutta siitä huolimatta Jeesuksen todellinen tahto siis oli se että jos on naimaton ja avioton niin pysyy naimattomana ja aviottomana ja samoin leskien ei tulisi mielellään mennä uudelleen naimisiin. Se ei ollut käsky että aviottomana elävä tekee syntiä jos ei mene naimisiin ja että jokaisen naisen ja miehen on pakko ottaa itselleen puoliso.

12

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Silti ihmisillä on luotainen vimma pariutua eri tavoin, ja kirkolla taas on kova tahto tehdä siitä uskonnollinen juttu, sekä erityisesti kontrolloida sitä.

      • Anonyymi

        Koska myöhäisantiikin varhaiskristittyjen mukaan paratiisin käärme löytyi Aadamin jalkojen välistä ja kielletty hedelmä Eevan sisältä.


      • Anonyymi

        En näe siinä mitään ongelmaa, jos vapaata seksiä hiukan kontrolloitaisiin. Ehkäisy- ja katumuspillerit vaikuttavat hedelmällisyyttä laskevasti. Ne sotkee nuorten naisten normaalin hormonitoiminnan.


    • ”…kukaan ei mene naimisiin ja avioidu, mutta se ei sovi kaikille ja siksi Paavalikin tekee myönnytyksen että saa mennä naimisiin jos on niin kova halu.”

      Näin sen voi tosiaan ymmärtää. Idea on siinä, että avioliitto tuo huolia ja murheita, jotka ovat kaikki pois evankeliumin levittämisestä.
      Himot katsottiin syyksi heikkojen naimisiin menemiselle, näin ei tulisi mitään seksiseikkailuja niiden vuoksi.

      • Anonyymi

        Ei se avioliitto kuitenkaan estänyt evankeliumin levittämistä, esim Paavalin mukaan Pietari ja Jeesuksen veljet kantoivat vaimojaan mukana matkoillaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei se avioliitto kuitenkaan estänyt evankeliumin levittämistä, esim Paavalin mukaan Pietari ja Jeesuksen veljet kantoivat vaimojaan mukana matkoillaan.

        ”Ei se avioliitto kuitenkaan estänyt evankeliumin levittämistä…”

        Ei ehkä alkuaikana, mutta pitihän naisella ja lapsille saada joku koti sekä ruokaa. Samoin piti huolehtia näiden ruuasta ja vaatteista jne. Tällaisen katsottiin huonontavan omaa omistautumista.


    • Anonyymi

      Totta kirjoitat siinä, että jokaisen miehen ja naisen olisi joku pakko ottaa itselleen puoliso.
      Totta on myös se, että joka ei työtä tee, sen ei syömänkään pidä, kuin myös se, että älä tee huorin.

      Jeesushan toteaa Matt: 19:12 näin:
      ”Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon".

      Maamme on ajautunut tilanteeseen, jossa sosiaaliturvaa on ajettava alas valtion rajun velkaantumisen takia.
      Vuonna 2011 valtion velka oli 80 miljardia lisänä valtion takaukset 25 miljardia.
      Vuonna 2021 valtion velka oli kasvanut jo 129 miljardiin euroon ja voimassa olevat takausvastuut 64 miljardiin.
      Kun valtion velanotto ja takausvastuut ovat vain kiihtyneet vuosina 2022 ja 2023, niin alkaa olla uhkana se, että luottoluokittajat alkavat koputella oville ja pääsemme EU:n tarkkailun kohteeksi, kuten Kreikka aikoinaan.

      Mediapalstoilla Suomeen muuttaneet perheet lapsineen ovat monesti todenneet, että Suomi on vihamielinen maa lapsille.
      Suomalaisista on tullut ikään kuin herrakansaa, jota palvelemaan tulisi hankkia hyvin koulutettuja nuoria maista, joissa vielä avioliittoa, lapsia ja sukulaisuus- suhteita pidetään arvossa huomioimatta sitä, että nuo maat tarvitsevat itse hyvin koulutetut nuorensa.

      Kun Kärsimykset synnyttävät rukouksia Jumalan puoleen , niin apu telee meidän Herraltamme, joka on tehnyt taivaan ja maan.aivaan j
      Avun laadun päättää Hän.
      -jeesusfani-

    • Anonyymi

      "Kristuksessa ei ole miestä eikä naista" Gal: 3: 28

      • Anonyymi

        tuokin on totta


    • Anonyymi

      Aloittajan antamat perusteet tarkoittaa, että homojenkaan ei ole pakko mennä naimisiin. Selibaatti on myös heille hyvä vaihtoehto. Oikeastaan ainoa vaihtoehto, koska sanoihan Jeesus, että avioliiton perusta on se, kun Jumala loi heidät mieheksi ja naiseksi.

    • Anonyymi

      Jeesuksen ei tarvinnut sanoa, että menkää kaikki naimisiin. Se oli juutalaisten tapa siihen aikaan. Mentiin vielä hyvin nuorena naimisiin, saatiin lapsia paljon. Suomessa ei mennä eikä saada lapsia ja nyt on työvoimasta ollut pulaa jo vuosia. Selittäkää naiset miksi olette näin itsekkäitä, että vapaus kelpaa, mutta vastuu ei? Ei lesboja kannata joka asiassa matkia.

      • Anonyymi

        miksi matkittaisi?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      31
      1781
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1530
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1496
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1402
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe