Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Positiivinen luottorekisteri tulee 1.4.24

Anonyymi-ap

Alle 60 vrk enää positiivisen luottorekisterin käyttöönottoon, se tietää velkavillelle ja luottokorttilasselle ankeita aikoja kun velalla eläminen pistetään kiinni.

Positiivisessa luottorekisterissä näkyy kaikki luotot, myös luottokortit ja luottorajat,
nettotulot ja muut tärkeät asiat kuten kuinka tunnollisesti ja eräpäivinä laskut hoidellaan, laskujen maksun viivsätyminen jne..ei hyvä, miinusmerkkiä pukkaa.

Tämä tasaa puntit monessa kohtaa, joutuu ostamaan vähän halvemman auton mikä on hyvä asia jos ei käteinen riitä tai limiittiä liikaa päällä, vaikuttaa moneen juttuun.

Nyt kun seurailee esim ulkomaalaisten autoja niin melkoisen kaliita pirssejä on näillä passin hukanneilla jopomiehillä(muuten kumma juttu että ne lasten pyörät eivät enää kulkupeliksi kelpaa??kun on Moskovasta jaksettu polkea??) arabiprinsseillä yms Irakin sulttaaneilla ja enpä usko että se kebabin vääntö niin tuotoisaa on, jos olisi niin kaikki sitä veivaisi..hehehe, sopii suldaanille ja gettomasalle elää tulojensa mukaan.

Meillähän on ihan absurdi luototus ollut, jos ei näy maksuhäiriömerkintää niin luottoa voinut ottaa luoton päälle ja mitäs nyt kysyessä kaikkia vippejä muistella, maksellaan kun jaksellaan....niinpä ja työt ollu vähän miten sattuu....noo ei se nuukaa oo..vaan jatkossa onkin, voi olla monelle karvasta kalkkia kun 1.4.24 velkavetoinen menossa epsanjalaiselle pankille torppariksi kun autoa rahoituksella meinaa hankkia, saattaa tulla mutta korko kova tai surkiat ehdot tai NON..NON, ei tällä kertaa. Ja ainahan voi säästää!!

Alkaa hyvät ajat Suomessa ja opitaan elelemään sillä tulolla mitä on, velka kun nääs ei oo tuloa vaikka kuinka satusepot koettaa sepittää että aina on hyvä aika lainan ottoon, eihän tuo vasurien Arhimäkikään ymmärtänyt että laina on maksettava takaisin.....kuvastaa tätä järjen voittoa ja valoa sampanjasosialistien ihmemaassa.

Sama juttu vuoden päästä tulee taloyhtiölainat myös näkyville niin loppuu se sijoittelu ja vipuveto sijoittajien retkuilta jotka velaksi kämppiä ostelleet ja sossun väkeä niihin tunkeneet vuokralle, samoin porvarihallitus pistää asumistukea tiukemalla ruuvilla niin loppuu se vuokran maksu veronmaksajan pussista, Suomessa on olevinaan kapitalisteja mutta vinkuvat verovaroin kansalaisia apuun, samoin maajussit ja laivafirmat, jos ja kun ei ne kioskit pyöri niin kiska kiinni ei mitään verotukea millekkään sampanjasosialistin retkulle eikä massikkasuvijussille jolle pitää maksaa ylmäkitukea ja alamäkitukea sekä pelloltapaluun tukea, melko mielikuvituksellisia ovat kuten nämä neekeirpojat jotka tarvitsee kultakelloja yms härpäkkeitä veronmaksajan piikkiin, suvakki akathan sano "se on katsos näiden elämäntyyli että pitää näyttää hyvältä", näyttää enemmän nokikolarilta,Muhahahha!!!

Soon notta just niin!!! Tokas joku pohojanmaan jussipaita

6

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onnea uutta velkaa halaville. Sitä te tulette tarvitsemaan.

    • Anonyymi

      Vihdoinkin! Valitettavasti ainakin 10 vuotta liian myöhään.

      • Anonyymi

        ,50v liian myöhään. Joskus tuntuu, että kesko ja SOK on tehnyt 600v paljon parempaa asiakastutkimusta kuin pankit vaikka pankkien työvälineet on paljon paremmat kuin kauppojen.


    • Anonyymi

      Mikä parasta, tässä rekisterissä näkyvät myös lainanhakijan tulotiedot viimeiseltä 12 kuukaudelta.

      • Anonyymi

        Hyvä! Suomessa pitäisi kriminalisoida muutenkin väärien tietojen antaminen lainahakemuksissa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe