Ei tietoa niinkö tekevät (lakko)

Anonyymi-ap

Kun useilta vuosilta kokemusta siitä kun työnantajan vakituiset työntekijät toimivat kuin radikalisoituneet jengit. Tuosta vai voivat pudotella määräaikaisessa työssä olevan, syyt voi olla mistä hyvänsä vaiķkapa homous. Määrä aikaisilla kun on lyhyt työn päättymiset kun hänelle esitetään. Siksi toivoisiki viimeinki loppuvan tuo vakituisten työntekijöiden kartellisopimuskentän toiminta uusilla lakipykälillä jotta voisivat maistella miltä tuntuu lentää pihalle jengistänne. Muilta osin ei osaa sanoa. On vain saanut joissain työpaikoissa kokea monienvuosien aikana kohtuuttomia työpaikkahäirintää ja aina on täytynyt hymyillä tai sitten juoruja keksineet. Mutta vakituisessa asemassa olevat työt ei helposti heiltä lopu eikä heidän esimiehet heidän työtehoon puutu. Eräs työntekijä kerran kertoi kaupungilla vakituisessa työssä olevan täytyy noudattaa vai sen verran esimiestä että ryhtyy tekemään annettua tehtävää mutta ei sitä kuinka kauan sen tekeminen kestää?
Kun sitten taas määrä aikaisen työntekijän on tehtävä työ usein yksin kun ympärillä vakituiset laiskottelee, jos niin sanotusti homma ei maistu katkeaa työsuhde ihan säälittä?
Helsingissä näyttää olevan jopa jonkinlainen sosiaalisia parakkirakennuksia jossa oikein huonokuntoiseksi menneet tekevät miten pystyvät työnsä, se vähän epäselvää onko he kaupungin vakituisia työntekijöitä, joita noiden kautta kierrätetää eläkeikään asti?

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkuu edelliseen.
   Melkoisella varmuudella merkittävä määrä ihmisiä on joutunut työelämässä suorastaa sikailua kestämään. Niin kummallista on että sikailua voivat jatkaa jopa työtyömäksi joutuneen työntekijän seuraavassa työpaikassa, kun siellä olevat esimiehet kuitenki kyselee edellisiltä millainen työntekijä ollut? Nyt tuleeki siihen kun ihmetelty miksi työttömät ei löydä työpaikkaa? Moniki siksi ettei työnantajat ota työhön juorujen kohteeksi joutuneita työntekijöitä? Suomessa pitäisi aina olla työpaikkahaastattelussa-, lääkärissä alan puolueton avustaja. Muuten ei toteudu se tieto mitä hakija saanut.
   Minulle esimerkiksi eräässä työpaikassa työntejilä perehdytti vähäisesti maalaamiseen eikä sen tarkemmin. Sen jälkeen kysyi hyväksynkö hänen antaman perehdyttämisen tehtävään kirjallisesti (jota ei koskaan ollut), johon vastasin en koska tuon perusteella et kertonut mitään aineista, maaleista enkä ole edes ammattimaalari. Atelkaa miten monet työelämässä menevä alimmalla työtasolla hyväksymään asioita joista ei tiedä juuri mitään. Sitten ovat vastuussa jos jotain vaaraa on erityisesti muille?
   Jopa vapaa aikana olevat asiat voi vaikuttaa määräaikaisen työntekijän saada pysyä työpaikalla. Niin uskomatonta kun niin menevä jutut kuin kuumille kiville, loppulaisunnot vähäiset koska työnantaja / esimies ei voi kommentoida?
   Kaikkein parasta olisi kaikille samat säännöt eli ei mitään rajaa erottaan työntekijää on sitten miten pitkä työtehtävä suhde ollut. Niin tosiin senki kokenut kun oli tammikuussa saanut työpaikan joka alkoi noin huhtikuussa, tuli työpaikalle kyseleen joku suomenlahden toiseltapuolelta työtä. Hän sai sen kun joku poistettiin talosta. Silloin kun talossa vielä oli, oli jostain syystä heillä sallittua maksaa huomattavasti pienempää palkkaa ulkomailta tulleelle samasta tehtävästä kuin suomalaisilla oli.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maria Junger kuollut!

   https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/c0c779d1-7575-4b25-ac3a-bacfb890e224 Vaihtoi kumppania useammin kuin pikkar
   Maailman menoa
   438
   11306
  2. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   3652
  3. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   46
   2423
  4. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   158
   2341
  5. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   100
   1505
  6. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   109
   1423
  7. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   89
   1279
  8. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

   Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
   Judo
   65
   920
  9. Onhan tämä sydäntä särkevää

   Miksi ei puhuttu aikanaan? Miksi kaikki meni niin kuin meni :(
   Ikävä
   67
   899
  10. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   872
  Aihe