Ei tietoa niinkö tekevät (lakko)

Anonyymi-ap

Kun useilta vuosilta kokemusta siitä kun työnantajan vakituiset työntekijät toimivat kuin radikalisoituneet jengit. Tuosta vai voivat pudotella määräaikaisessa työssä olevan, syyt voi olla mistä hyvänsä vaiķkapa homous. Määrä aikaisilla kun on lyhyt työn päättymiset kun hänelle esitetään. Siksi toivoisiki viimeinki loppuvan tuo vakituisten työntekijöiden kartellisopimuskentän toiminta uusilla lakipykälillä jotta voisivat maistella miltä tuntuu lentää pihalle jengistänne. Muilta osin ei osaa sanoa. On vain saanut joissain työpaikoissa kokea monienvuosien aikana kohtuuttomia työpaikkahäirintää ja aina on täytynyt hymyillä tai sitten juoruja keksineet. Mutta vakituisessa asemassa olevat työt ei helposti heiltä lopu eikä heidän esimiehet heidän työtehoon puutu. Eräs työntekijä kerran kertoi kaupungilla vakituisessa työssä olevan täytyy noudattaa vai sen verran esimiestä että ryhtyy tekemään annettua tehtävää mutta ei sitä kuinka kauan sen tekeminen kestää?
Kun sitten taas määrä aikaisen työntekijän on tehtävä työ usein yksin kun ympärillä vakituiset laiskottelee, jos niin sanotusti homma ei maistu katkeaa työsuhde ihan säälittä?
Helsingissä näyttää olevan jopa jonkinlainen sosiaalisia parakkirakennuksia jossa oikein huonokuntoiseksi menneet tekevät miten pystyvät työnsä, se vähän epäselvää onko he kaupungin vakituisia työntekijöitä, joita noiden kautta kierrätetää eläkeikään asti?

1

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkuu edelliseen.
      Melkoisella varmuudella merkittävä määrä ihmisiä on joutunut työelämässä suorastaa sikailua kestämään. Niin kummallista on että sikailua voivat jatkaa jopa työtyömäksi joutuneen työntekijän seuraavassa työpaikassa, kun siellä olevat esimiehet kuitenki kyselee edellisiltä millainen työntekijä ollut? Nyt tuleeki siihen kun ihmetelty miksi työttömät ei löydä työpaikkaa? Moniki siksi ettei työnantajat ota työhön juorujen kohteeksi joutuneita työntekijöitä? Suomessa pitäisi aina olla työpaikkahaastattelussa-, lääkärissä alan puolueton avustaja. Muuten ei toteudu se tieto mitä hakija saanut.
      Minulle esimerkiksi eräässä työpaikassa työntejilä perehdytti vähäisesti maalaamiseen eikä sen tarkemmin. Sen jälkeen kysyi hyväksynkö hänen antaman perehdyttämisen tehtävään kirjallisesti (jota ei koskaan ollut), johon vastasin en koska tuon perusteella et kertonut mitään aineista, maaleista enkä ole edes ammattimaalari. Atelkaa miten monet työelämässä menevä alimmalla työtasolla hyväksymään asioita joista ei tiedä juuri mitään. Sitten ovat vastuussa jos jotain vaaraa on erityisesti muille?
      Jopa vapaa aikana olevat asiat voi vaikuttaa määräaikaisen työntekijän saada pysyä työpaikalla. Niin uskomatonta kun niin menevä jutut kuin kuumille kiville, loppulaisunnot vähäiset koska työnantaja / esimies ei voi kommentoida?
      Kaikkein parasta olisi kaikille samat säännöt eli ei mitään rajaa erottaan työntekijää on sitten miten pitkä työtehtävä suhde ollut. Niin tosiin senki kokenut kun oli tammikuussa saanut työpaikan joka alkoi noin huhtikuussa, tuli työpaikalle kyseleen joku suomenlahden toiseltapuolelta työtä. Hän sai sen kun joku poistettiin talosta. Silloin kun talossa vielä oli, oli jostain syystä heillä sallittua maksaa huomattavasti pienempää palkkaa ulkomailta tulleelle samasta tehtävästä kuin suomalaisilla oli.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe