Jätän äänestämättä

Anonyymi-ap

10

228

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   minä myös

   • Anonyymi

    Ei haittaa pääasia ettei se hiki-halla päässy jatkoon kun lopuksi siitä ei kukaan tienny mitä se edustaa ja hyvä että se putoo puhemiehen paikalta ihan rivimieheksi


  • Anonyymi

   Jompikumpi, rutto tai kolera, tulee presidentiksi äänestettiinpä tai ei. Aina niitä joku kuitenkin äänestää. Vi*uiksi meni nämä vaalit.

   • Anonyymi

    Näin just. Eikö eres valtion päämieheksi löyry parempia vaihtoehtoja? Isoisät olis kauhuissaan taas, tämänkö takia uhrit ja raataminen.


  • Anonyymi

   Aina kannattaa käydä ääniuurnilla.
   Itse taiteilin vaalilippuun kirkkoveneen.
   Liity sinäkin kirkkovenepuolueeseen ja pidä äänestysprosentti korkealla.

   • Anonyymi

    Me avattiin konjakit kun kävelevä muurahainen halla-aho putos


  • Anonyymi

   EHDOKAS STUBB

   Mies ei ole pyrkimässä suomen presidentiksi hoitaakseen presidentin virkaa ja suomea. Hän on ostamassa suomen presidentin tittelin toteuttaakseen pimeää puoltaan. Ajaen suomea perikatoon.

   Ensimmäinen kierros meni Stubbin manipulaatiolla, mutta tämän päivän verkon aikakaudessa on epätodennäköistä että toistuisi II kierroksella jolloin suomalaisilla toivotaan olevan järki mukana.

   Stubb on ollut poissa Suomen päivittäisestä politiikasta jo ainakin 7 vuotta Mies jonka ainoa resurssi on vääristely. Median vääristävän voiman hyväksi käyttäminen, hän on pelkkä patologinen valehtelija.

   Jopa istuva presidenttikin on varoittanut Alexander Stubbista.

   Stubb kertoo olevansa tohtori vaikka hänellä ei ole edes virallista tohtorin pätevyyttä, hänellä on pelkkä englantilaisesta kansanopistosta ostettu tohtorinhattu.

   Stubbilla ei ole virallisen koulujärjestelmän mukaista yliopistollista maisteria, vaan yksivuotinen Master ulkomailta. Sekin tapahtui ostamalla.

   Stubbilla on heikko yleissivistys ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.

   Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole

   Stubb kertoo olevansa perillä maanpuolustuksesta vaikka omakin varusmiespalvelus tuli reisille kahdeksan kuukauden jälkeen miehen paineensietokyky petti. Kouraan jäi pelkät korpin natsat.

   Armeijassa miehellä olisi ollut tilaisuus myöntää kerrankin elämässään että on rehellinen tunnustamalla homoutensa, rehellisyyteen miehen kantti ei riittänyt edes intissä. Homoutensa Stubb myönsikin vasta (pakon sanelemana) poliittisen uransa alkuvaiheissa.

   Luonnollista. politiikka on laji missä luurangot kolisevat nopeasti kaapissa ellei niitä itse käsittele ja tuo esille.

   Milloin Stubb on maksanut viimeeksi veroja suomeen miettikääs sitä? Lakiin täytyisi saada lisäys että presidenttiehdokkaan täytyy näyttää virallinen todistus edellisvuoden Suomeen maksetuista veroista sekä se että presidentin puolison täytyy osata edes välttävästi Suomen kieli.

   Stubbin puoliso ei hallitse edes välttävän tason Suomen kieltä ilman tekoäly translaattoria. Lapsensa Stubb opettaa puhumaan ruotsia eikä suomea. Mies on täydellisesti irtaantunut suomesta.

   Kunniaton mies Stubb on pyhittänyt elämänsä heikkojen sortamiseen ja itsensä korostamiseen. Kouluikäisenä hänellä oli pakkomielle pahoinpidellä ja syrjiä vammautunutta sokeaa koulukaveriaan.

   Tänään Stubb on aikuinen vai onko?

   ei koira karvoistaan eroon pääse sananlaskua siteeraten Suomi ja suomalaiset olisivat nyt hänen sairaiden tuhoisien pakkomielteidensä kohde.

   Alexander Stubb on kuin liian aikaisin pöydässä oleva lapsi, joka on saanut maistaa viiniä ja luulee olevansa aikuinen. Hän on itsevarma ja ylimielinen, mutta hänellä ei ole kokemusta tai osaamista, joiden varaan hän voisi luottaa.

   Stubb on epäonnistunut kaikessa, mihin hän on tarttunut. Hänen pääministerikautensa oli katastrofi, ja hän joutui eroamaan ennenaikaisesti. Hän ei ole myöskään onnistunut yrittäjinä, vaan hän on menettänyt rahaa sijoituksissaan.

   Suomen kohtalo olisi uhattuna välittömästi jos Stubb valittaisiin vahingossa presidentiksi.

   Stubbin tunnevammaisuus, seksuaalisuuteen liittyvät mutkat, henkisten ongelmien paljastuminen varusmiespalveluksessa. suomalaisten halveksiminen sekä täydellinen tietämättömyys suomen päivittäisestä poliitikasta.

   Toivottavasti tämä avaa kaikkien silmät. Stubbin kaikkien rikosten valottaminen saattaisi olla tämänkin aiheen kirsikka kakkuun.

   Suomalaiset lukekaa ajatuksella tämä kirjoitus

  • Anonyymi

   Konkreettisuus 2024 on Suomen presidentinvaaleissa avainsana.

   Jos ajatellaan kaikessa rauhassa ja katsotaan yksityiskohtia, siis kuka on Suomea ajatellen se paras ehdokas näissä vaaleissa, se on:

   EHDOKAS HAAVISTO (1)

   Pekka Haaviston konkreettinen meriittilista.

   - Akateemisen tasapainoisen kodin kasvatti
   - Yleissivistynyt ylioppilas
   - henkinen tasapaino
   - ansioitunut toiminta kansainvälisissä tehtävissä
   - Suomen ulkoministeri 2019–2023
   - Kehitys ja omistajaohjausministeri 2013–2014
   - Kansainvälinen ETMU tunnustuspalkinto 2015
   - Suomen leijona suurristi 2022 kunniamerkki
   - Sotilasansiomitali 2008
   - Kunnialegioonan ritarimerkki (Ranska) 2019

   Käytännön karkeistettuna. Pekka Haavisto on järkevin valinta Suomen presidentiksi 2024. Miksi:

   Suomen presidentiltä odotetaan diplomaattisuutta sekä rauhanoloista suhtautumista asioihin. Maailma on muuttunut ja Suomen on osattava vastata muuttuviin tilanteisiin.
   Pekka Haavisto täyttää kaikki vaatimukset viran hoitamisessa. Hän on henkisiltä ominaisuuksilta se parempi vaihtoehto ehdokkaista. Hän maksaa veronsa suomeen ja on osoittautunut nuhteettomaksi suomen kansalaiseksi. Ikä on pelkkiä numeroita mutta on vahva näyttö kokemuksesta ja tietotaidosta.
   Huomioitavaa lisäksi seksuaalinen suuntautuminen ei ole este eikä häpeä presidentin viran hoitamisessa. Maailmalla on runsaasti esimerkkejä esim Latvia kuinka miespari hoitaa tehtäviään vallan kahvassa erittäin loistavasti ja vielä paremmin. Pekka Haavisto on ainakin ollut rehellinen päinvastoin kuin vastaehdokas.

   Äänet siis Pekka Haavistolle !

   • Anonyymi

    Sen halla-ahon käyttäytymisestä näki jo julkisuudessa että syö masennuslääkkeitä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sen halla-ahon käyttäytymisestä näki jo julkisuudessa että syö masennuslääkkeitä

    Se on noilla koulukiusatuilla pitkä lääkeputki


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   5988
  2. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   89
   4890
  3. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   177
   2759
  4. Todennäköisesti Maria Jungner kuoli

   sydänkohtaukseen. Niin tai näin,,olipahan melkoinen pommi. En olisi ikinä voinut uskoa, että niin hyväntuulinen ja energ
   Maailman menoa
   31
   1940
  5. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   101
   1643
  6. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   109
   1537
  7. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   92
   1467
  8. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   1240
  9. Mitä haluaisit tällä hetkellä

   sanoa kaivatullesi?
   Ikävä
   125
   1181
  10. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

   Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
   Judo
   78
   1130
  Aihe