Kumosiko keinoäly kehitysopin?

Anonyymi-ap

Kyllä näin kävi!!!!!
On mielenkiintoista nähdä, halutaanko se noteerata. Intoa tähän tuskin riittää, koska uusdarvinismi -niminen uskonto määrää aivan kaiken, mitä läntisessä maailmassa tapahtuu. Vallankumouksen seurauksena olisi muun muassa satojen astrobiologiaa tutkivien laitosten alasajo ja Luojan huomioiminen. Monet eivät kuitenkaan halua muutosta moraaliin. Maailmankäsityksen kumoutumisesta on tosin jo merkkejä, sillä maailman arvovaltaisin tiedesäätiö, Royal Society, tarjoaa 10 miljoonan dollarin palkinnon elämän alun selvittäjälle ja Webb -teleskooppi on löytänyt maailmankaikkeudesta kohteita, jotka eivät sovi alkuräjähdysteoriaan, jonka mukaan vetyatomit loivat taivaan ja maan, ja myös tietoisuutemme, joka olisi vain kemiallista kuplintaa korvien välissä.

Me rakennumme proteiini -nimisistä palikoista. Ne ovat äärimmäisen tarkasti valittuja legoja, jotka on poimittu kaupan hyllyltä, missä on enemmän erilaisia palikoita, kuin Saharan erämaassa on hiekanjyviä. AI laski, että elävä elämä voi käyttää vain noin kahtasataa miljoonaa täsmälegoa.

Onko olemassa kahta tarkalleen samanlaista hiekanjyvää? Näyttää siltä, että joku on poiminut Saharan erämaasta ämpärillisen ainutlaatuisia hiekanjyviä, joita elämä voi käyttää, ja rakentanut digitaalisen käyttöjärjestelmän elämän proteiineja koodaavan DNA:n datankäsittelyyn. Erilaisten mahdollisten proteiinien määrä on luku, jossa ykkösen perässä on 70 nollaa. Vain yksi tuosta määrästä on kulloinkin käyttökelpoinen, muut ovat täysin käyttökelvottomia.

Yalen yliopiston professori David Gelernter laittoi uransa vaakalaudalle ja sanoi totuuden ääneen. Hän totesi, että nyt on tullut aika pohtia vakavasti, pitäisikö uusdarvinistinen uskonto hylätä. Gelernter totesi, että se ei enää edusta tiedettä, vaan on uskonto hädässä oleville sieluille, jotka tarvisevat sellaista. Elämän olemus muistuttaa digitaalista informaatiota, joka on kirjoitettu käyttäen sovittua koodia, kuten tästä englannin kielisestä kommentista selviää, kyseessä on tieteellinen tutkimustulos:

Koulukirjoissa kerrotaan, kuinka elämän rakennuspalikat syntyivät, kun salama iski pieneen lämpimään lätäkköön. Tästä liemestä olisimme sitten kehittyneet. Luojasta puhuminen on rangaistuksen uhalla kielletty kouluissa, mutta punainen matto levitetään Setan saarnaajille. Kun tilanne on tämä, ei yllätä, että nuorten kuolleisuus huumeisiin on Euroopan korkein, Pisatulokset ovat romahtaneet, nuoriso syrjäytyy ja siirtyy peruskoulusta eläkkeelle mielenterveyden ongelmien vuoksi.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Junger Maria on kuollut

    Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    121
    4834
   2. Maria Jungner on kuollut.

    Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
    Sinkut
    60
    3821
   3. Kuvaile kaivattusi

    ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
    Ikävä
    174
    2625
   4. Miksi en vaan voi

    olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
    Ikävä
    100
    1565
   5. Mitä sanoisit nainen

    Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
    Ikävä
    109
    1483
   6. En muista koskaan itkeneeni...

    Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
    Ikävä
    92
    1407
   7. Surullisia uutisia

    Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
    Kotimaiset julkkisjuorut
    14
    1046
   8. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

    Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
    Judo
    69
    1038
   9. Onhan tämä sydäntä särkevää

    Miksi ei puhuttu aikanaan? Miksi kaikki meni niin kuin meni :(
    Ikävä
    71
    1030
   10. Mitä haluaisit tällä hetkellä

    sanoa kaivatullesi?
    Ikävä
    118
    1027
   Aihe