Tuhkarokotuksen vaaroista onko tietoa

Anonyymi-ap

Tuhkarokkoa vastaan on rokotettu jo vuosikymmeniä onko ilmennyt sivuvaikutuksia esim syövän yleistyminen.

18

97

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   kaikki rokotteet saavat aikaa jotakin.
   T: Siantuntija.

  • Anonyymi

   Nämä rokotukset aiheuttavat elimistössä yhdenmukaisen immuniteetin. Tarkoittaa ettei elimistön immuniteetti puolusta muita haittoja vastaan.

   • Anonyymi

    Sama asia kuin Venäjän armeija ei ole resursseja toiseen sotaan kun joukot käyvät sotaa koko ajan Ukrainassa.


   • Anonyymi

    Syöpää vastaan on hoitokeinoja vaikka syöpä yleistyisi rokotuksien takia.


  • Anonyymi

   MPR tehoste oli jokin aika sitten eniten pois jätetty lasten rokotus.

  • Anonyymi

   Onko tietoa miksi ja kuka näitä turhia vedätysaloituksia tekee ?

   • Anonyymi

    Heti tuli tänne lietsomaan rokotevastaisuutta kun vakava tuhkarokkoa on liikkeellä. Ottakaa vaan rokotteet jotka hävittää nämä vakavat sairaudet.


   • Anonyymi

    Salaliittopersut niitä tekee.


  • Anonyymi

   Minä en laittaisi immuniteettia yhden kortin varaan seuraamuksena Covid 19

   • Anonyymi

    Tähän on olemassa rokote.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tähän on olemassa rokote.

    Ihmiset ovat menettäneet luontaisen vastustuskyvyn näillä 10 vuotta suojan antavilla rokotuksilla


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihmiset ovat menettäneet luontaisen vastustuskyvyn näillä 10 vuotta suojan antavilla rokotuksilla

    Rokotukset on keksitty ja elimistö käsketään aina erikseen jokaista virusta vastaan puolustautumaan. Elimistön ei tarvitse itse huolehtia missä päin uusia joukkoja tarvitaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihmiset ovat menettäneet luontaisen vastustuskyvyn näillä 10 vuotta suojan antavilla rokotuksilla

    Höpsis, tuhkarokon, tuberkuloosin, torakoiden, luteiden ja rottien lisääntyminen johtuu suomalaisten matkustelusta. Näin on päättelijät kertoneet...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ihmiset ovat menettäneet luontaisen vastustuskyvyn näillä 10 vuotta suojan antavilla rokotuksilla

    Ennenhän ihmisten "luontainen vastustuskyky" oli niin iskussa, että kuoltiin usein ennen 50 ikävuotta. Eipä ollut dementiaa niin paljoa liikkeellä.


  • Anonyymi

   Tuhkarokko tappoi ennen rokoteohjelmaa yhden lapsen 500 sairastuneesta. Monet sokeutuivat tai rampautuivat. Äitini oli tuhkarokon vuoksi 2 viikkoa sokea. Se ei ole lievä nuha.

   Tuhkarokkovirus voi aiheuttaa tappavan aivotulehduksen vielä 20 vuotta infektion jälkeen. Viruksen kitkeminen Suomen tautikannasta vähensi merkittävästi suomalaisten lapsikuolleisuutta. Meillä oli rokotusten ansiosta vuosikymmeniä laumasuoja tautia vastaan, mutta se on hiipumassa rokotevastaisten idioottien vuoksi. Monet muutkin tautikannastamme hävitetyt taudit ovat palaamassa, kuten hinkuyskä, joka tappaa erityisesti vauvoja ja taaperoita.

   Tuhkarokko on yhä kehitysmaissa merkittävä lapsikuolleisuuden aiheuttaja. Rokotteiisiin sisältyvät terveyshuolet ovat osin absurdeja ja naiiveja. Ihminen saa hengitysilmasta elimistöönsä enemmän raskasmetalleja ja muita toksiineja kuin rokotuksista. Keuhkoista mikro- ja nanopartikkelit kulkeutuvat elimistön jokaiseen soluun happea kuljettavien punasolujen vieminä. Rokotteiden ottamatta jättäminen on pisara meressä. Toki noin yksi kymmenestä tai sadasta tuhannesta rokotetusta voi saada vakavia sivuoireita, mutta se on murto-osa virusten haitoista.

   Virukset aiheuttavat syöpiä (ks. onkogeeniset virukset) ja autoimmuunitauteja. Väitteet, että rokotteet heikentäisivät luontaista immuniteettia ovat typeryyden huippu: rokotteet hyödyntävät adaptiivista immuniteettia, joka oppii kohtaamistaan taudinaiheuttajista ja ylläpitää immuniteettia spesifejä tautikantoja vastaan immunologisessa muistissa. Adaptiivinen immuniteetti on tarkka, tehokas ja virus-spesifi. Rokote esittelee taudinaiheuttajan tai jonkin sille spesifin rakenteen immuunijärjestelmälle, jonka primaarireaktio tuottaa immunologisen vasteen ja tallentaa ko. taudinaiheuttajan immunologiseen muistiin, jotta keho osaa reagoida siihen nopeasti ja tehokkaasti.

   Luontainen immuniteetti (innate immunity), jonka lapsi perii äidiltään on tehokas bakteereja, sieniä ja loisia vastaan, mutta ei kovin tehokas viruksia vastaan. Se toimii yleisellä tasolla hieman kuin mattopommitus - ei kovin tarkasti. Adaptiivinen immuunijärjestelmä kohdistaa aktivaationsa vain spesifejä viruksia ja bakteereita vastaan.

   Ihmisen immuniteetti rakentuu monesta kerroksesta alkaen terveistä limakalvoista ja ihosta, luontaisesta (innate) immuniteetista luontaisiin tappajasoluihin ja adaptiiviseen, eli hankinnaiseen immuniteettiin, joka vahvistuu rokotteiden ansiosta.

   • Anonyymi

    Luuletko että nuo hattupäät ja luomut näitä tosiasioita uskoo. Olin fasessa ja seurasin sieltä näitä luomuja ja heidän mielipiteitään koronan aikana. Täyttä huuhaata ehkä äidiltä opittua rokotevastaisuutta. Kun lahopäät keksii omiaan ja kertoo ne totena niin totuus on kaukana. Rokotevastaisuus on tyhmyyttä parhaimmasta päästä.


  • Anonyymi

   Tuhkarokko kannattaa sairastaa vasta aikuisiällä.
   t. Hautausurakoitsija.

  • Anonyymi

   Rokotteissa on sellainen hauska vedätys, että niiden väitetään tukahduttavan jonkun taudin, kun osa ihmisistä rokotetaan vain osan ihmis iästä toimivilla rokotteilla.

   Käytännössä sama ilmiö tulisi kun vaikka 2/5 ihmistä poistetaan elinympäristöstä. Käytännössä sama ilmiö tulisi myös pienemmässää kylässä verrattuna isompaan kylään.

   Ei toimi niinkuin narratiivi kertoo ;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hyvä veli kerhon Alpua sanonu ittesä irti...

   Eikö vähän outoa, kun tämän jupakan jälkeen sanoi ittesä irti.....
   Haapajärvi
   45
   3594
  2. Hevostalli hoiti hevoset henkihieveriin

   Onpa aikoihin eletty. Oman onnensa nojaan jätetyt hevoset jouduttiin lopettamaan tai kuolivat hoidonpuutteeseen. Järkytt
   Kauhava
   36
   3123
  3. Törkeät tyrkyt Martina ja Esko Emma-gaalassa

   Iltalehdessä juttu totuus näistä kahdesta itsestään liikoja luulevista tyrkyistä. Eerikäinen vielä VALEHTELI tapaamisest
   Kotimaiset julkkisjuorut
   346
   2013
  4. Roskaväki lähetteli vihapostia Saarikolle

   Ihmiset ovat taantuneet todella alas. Hyvä, että Saarikko toi tuon edes. Samanlaista paskaa saa niskaansa moni muukin po
   Maailman menoa
   348
   1857
  5. Kuka riehui

   Kuka riehui kauppakeskuksessa puukon kanssa? Ja vielä autolla karkuun.
   Haapajärvi
   28
   1752
  6. Öö, mitä ihmettä! Povipommi Iida Vainio julkaisi kuvia "farmilta"?! Digilaitteet Farmilla kielletty!

   Ööö, mitä ihmettä tosiaan, hieman on harhaanjohtavaa. Tässä täytyi kyllä hieraista silmiä, että missä nämä räpsyt oikein
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1551
  7. Sinussa on se jokin

   Olet niin ainutlaatuinen. Sinussa on se jokin, mikä saa minut hymyilemään vain ajatellessani sinua. Et ole kuin kukaan m
   Ikävä
   29
   1275
  8. Miksi nuoret miehet haluavat näyttää homoilta?

   Miksi ei voi olla miehekäs? https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010154107.html
   Maailman menoa
   264
   1231
  9. Kaipaisin sua

   Mun viereeni nukkumaan
   Ikävä
   57
   1180
  10. Harvinainen yhteiskuva! Michael Monroe ja Johanna-rakas hempeilevät romanttisesti Japanissa!

   Oi, tämä on niin söpö pari! Monroe on julkaissut harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa Johanna Fagerholmin kanssa Valentine
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1165
  Aihe