Presidentti vaalit

Anonyymi-ap

Iltasanomissa oli että kolmannes ei halua äänestää Pekka Haavistoa homoseksuaalisuuden takia, voi hyvät hyssykät te ihmiset, ei presidentti vaaleissa olla ehtimässä kuka on homoa vaan presidenttiä ja maan johtajaa. Erottakaa asiat toisistanne ja järkeä ei ole kielletty käyttämästä. Ihmisiä ollaan kaikki ja jokaisella oma suuntansa, entäs jos näitä sanojia ei valittaa mihinkään, koska ovat vääristyneitä henkilöitä miltä teistä tuntuisi?

28

366

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se meis joka harjoittaa saastaista homoilua, on Jumalan vihan ja koston alainen.
   Kuten kaikki syntiä tekevät.

   Nyt MITÄ tämä homo-myöteinen aloitus tekee, hengellisellä ja vieläpä profetia osastolla?

   Käytä nyt järkeä, ja viestittele, homo-myöteisiä viestejä, jossain muulla!

   Kaikki miehimykset ovat Jumalan kauhea ja hirveä rangaistuken alla!
   sekä ne josta ovat OSALLSIA, toisenten synteihin!

   itke kurjuuttasi!
   ja tee parannus!

   Herra Jeesus tahtoo myös sinut pelastaa, itseltäsi!

   • Tule vaan ulos sieltä kaapista niin helpottaa.


  • Anonyymi

   Tuskin on pelkästään siitä kiinni. Arvopohja lienee ratkaisevampi. Porvareita on kuitenkin yli 60 % ja punavihreitä alle 40 %. Kaikenlainen syrjintä on tietysti väärin kenen tahansa kohdalla. Toki presidenttiä valittaessa voi olla ymmärrettävää, että nämäkin asiat saattavat pohdituttaa. Yhteiskunta toki kestää sen, että vähemmistö elää samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa. Jos enemmistö eläisi näin, olisihan se jonkinlaisen rappion merkki. Kuka ne lapset sitten tekisi jne. ? Joten asia ei ole ihan mustavalkoinen, kun presidenttiä, joka on kansakunnan keulakuva, ollaan valitsemassa. Sinällään toki kaikenlainen syrjintä työelämässä on väärin. Toki työelämän todellisuus on varsin kaukana tästä vielä. Ihmisiä voidaan syrjiä myös esim. uskonnon tai vakaumuksen vuoksi. Se ei ole yhtään sallittavampaa kuin syrjintä jonkun muun henkilökohtaisen ominaisuuden tai piirteen esim. suuntautumisen vuoksi. Saattaisihan esim. tulla arvioitavaksi, jos presidenttiehdokas kuuluisi johonkin vähemmistöuskontoon, että voisiko tällaista henkilöä äänestää. Sanotaan nyt vaikkapa, että ehdokas olisi mormoni. Näitä ehdokkaita on Yhdysvalloissa jo ollut, ja ovat olleet jo melko lähellä päästä ns. finaaliin.

  • Anonyymi

   Juu ei meillä ole tuomiovaltaa ihmisiin, mutta jos katsotaan kuka maatamme osaisi johtaa presidenttinä niin onhan se nyt ihan selvää että Haavisto on parempi kun Stub. Pahoin pelkään jos Stub valitaan mennään ryminällä sotaan. Haavisto vastaa suuntautumisestaan Jumalalle ei me tuomita ihmiset. Eihän meidän henkilökohtaisesti tarvii hyväksyä kaikkia asioita, mutta erotetaan asiat toisistaan. Jokainen ollaan syntiä täynnä kuka milläkin tavalla ja Jumalan armoa ja anteeksi antamusta tarvitsevia. Rukoillaan mieluummin kuin tuomitaan. Mistä tiedät vaikka Pekka ja Antton vielä pelastuvat kun kansa rukoilee ja siunaa. Enkä usko että Stub on vähemmän syntinen kun Haavisto. Samalla viivalla ollaan kaikki ja jokainen tarvitsee rukousta.

  • Anonyymi

   Ääneni meni Stubbille.

   • Anonyymi

    Myös minä äänestin Stubbia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Myös minä äänestin Stubbia.

    Äänestitte pedofiili okkultisti vapaamuurari-aatetta joka käyttää pedofiilien boy lover logoa tuon A-kirjaimensa keskellä, tuon FBI paljasti asian jo vuosia sitten asiakirjoissaan, joit Wikileaks vuoti julkisuuteen, ja YLE teki niistä jutun,
    tuomio tulee siitä teidän päällenne, saastaisuuden kannattajat.
    Alexhan tuli yli 10 vuotta sittten ulos kaapista, on sanonut olevansa biseksuaali, on naimisissa trans-naisen kanssa (Inneksellä on aatamin omenaa höylätty kaulalla, leveät suorat hartiat, pitkä kaula), Stubbel allekirjoitti ensimmäisenä lakiehdotuksen homo-parisuhdelaista, ollut pride-tapahtuman suojelija. Että varsinaisen super homon äänestitte presidentiksi, kun äänestitte stuben.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Myös minä äänestin Stubbia.

    Onko Bi seksuaali jotenkin parempi kuin rehellusesti homo ?


  • Anonyymi

   Vaihtoehdot vähissä kun toinen homo ja toinen itseriittoinen pyrkyri sirkuspelle...

  • Anonyymi

   Onko se profeetallista, että vaalit ovat 112 ?

   • Anonyymi

    Onhan se , Suomelle tulee hätätila ja katastrofi kun Sodoma ja Gomorra vaalivilpitetään presidentiksi, sähköinen huijauslaskenta laittaa pedari-kolmion edustajalle eniten ääniä. Ja tyhmä ja sokea kansa hurraa.


  • Anonyymi

   Eikö kaikki saa itse valita kriteerinsä joiden perusteella äänestää?

  • Anonyymi

   Kävin äänestämässä Stubbia.Ei homoa presidentiksi.

   • Anonyymi

    Se stubb on myös homo=biseksuaali ja pedari logon käyttäjä mainoksessaan Iso A-kirjaimen sisällä.


  • Anonyymi

   Se on natsihomo!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ääneni meni Stubbille. Hänellä nainen vaimona. Hän joutuu paljon matkustelemaan, puoliso usein mukana.

   • Anonyymi

    Ääni Stubbille. Muita vaihtoehtoja ei minulla ollut.


  • Anonyymi

   Pitäis laittaa Pekka ja Suzanne Innes-Stubb samaan makuuhuoneeseen ja kattoa kumpi tulee ensiksi sieltä parkuen ulos!

  • Anonyymi

   https://yle.fi/a/74-20074014

   Tällainen on Suomen uusi tasavallan presidentti Alexander Stubb

   Katso lyhyesti videolta Alexander Stubbin uran vaiheita

   Cai-Göran Alexander Stubb, 55, on Helsingissä syntynyt politiikan ja erityisesti Eurooppa-politiikan moniottelija. Hän on toiminut muun muassa europarlamentaarikkona, kansanedustajana, pääministerinä ja ministerinä ja Euroopan investointipankin varapääjohtajana. Lisäksi hän on työskennellyt useamman vuoden EU-yliopiston professorina Italian Firenzessä.

   Stubbilla on tutkinnot Furmanin yliopistosta ja Bruggen EU-yliopistosta. Furmanissa hän opiskeli valtio-oppia, kansainvälistä politiikka ja taloustieteitä, Bruggessa EU-asioita. Stubb on väitellyt London School of Economicsista tohtoriksi kansainvälisistä suhteista. Väitöskirja käsitteli Euroopan unionin joustavaa yhdentymistä ja Amsterdamin sopimusta.

   Stubb oli kokoomuksen kansanedustajana 2011–2017 ja kokoomuksen puheenjohtajana 2014–2016. Pääministerinä Stubb veti hallitusta 2014–2015.

   Stubb oli myös kolme vuotta ulkoministerinä Matti Vanhasen (kesk.) ja Mari Kiviniemen (kesk.) hallituksissa sekä kolme vuotta Jyrki Kataisen (kok.) hallituksessa Eurooppa- ja ulkomaankauppaministerinä. Juha Sipilän (kesk.) hallituksessa hän toimi valtiovarainministerinä.

   Stubb on tunnettu myös urheilijana. Hänen lempilajinsa on triathlon, jossa hän on kilpaillut säännöllisesti. Myös maratoneja on takana useita.

   Stubb on naimisissa juristi Suzanne Innes-Stubbin kanssa ja parilla on kaksi jo aikuista lasta, tytär ja poika.

   -------------

   https://yle.fi/a/74-20074017

   Analyysi: Alexander Stubb palaa kotiin voittajana – nyt hänen on helpompi onnistua
   Kokoomuksella on nyt vahva värisuora ulkopolitiikassa

   Alexander Stubb on Suomen 13. presidentti.

  • Anonyymi

   https://www.joukopiho.fi/

   14.9.2017

   Antikristuksen päämaja tulee olemaan Berliinissä

   Intialainen profeetta Sadhu Sundar Selvaraj jäi v. 2014 lakon vuoksi jumiin Frankfurtin kentälle. Hotellissa ollessaan Jumala puhui hänelle, että hänen tulisi järjestää Berliinissä profeetallinen konferenssi, koska Antikristus tulee nousemaan Berliinistä ja Berliini tulee olemaan Antikristuksen päämaja.

   Enkeli ilmestyi Selvarajille ja sanoi, että todisteeksi tästä profetiasta hän ilmoittaa, mikä maa tulee voittamaan jalkapallon maailmanmestaruuden. Selvaraj oli itse Brasilian kannattaja, mutta enkeli sanoi, että Saksa tulee voittamaan maailmanmestaruuden.

   Tämä ilmoitus tuli yksi viikko ennen finaalia. Ja niin kävi, että Saksa voitti Argentiinan loppuottelussa 1-0.

   Tässä linkki Selvarajin puheeseen, jonka hän piti 18.8.2017 Moravian Fallsissa USAssa:
   https://www.youtube.com/watch?v=YzjHsT7XqVY&feature=youtu.be

   • Anonyymi

    https://www.joukopiho.fi/

    1.7.2017

    Erään Kristuksen Jeesuksen palvelijan 18.5.2017 saama sanoma

    Suomen sisäinen tilanne muuttuu. Tulee suuria tapahtumia ympäri maata. Tätä maata ravistellaan hereille.

    Suuryritykset tekevät voittoa köyhien kustannuksella ja alhaisilla palkoilla, pakkokeinottelulla, jossa Suomen hallitus on mukana.

    Tästä tulee loppu. Ne jotka ovat lähteneet mukaan tähän vääryyteen, joutuvat menettämään kaiken minkä ovat hankkineet, menee sekin minkä ovat tehneet ennen petosta.

    Suomesta on tullut yksi harhaanjohdetuista maista, kansallisomaisuutta on annettu pois vääryyden kautta.

    Suomi. Päättäjät ovat johtaneet toisten käskystä tätä maata harhaan säilyttäen oman rahavaransa ja omaisuutensa pois omista vääryyksistänsä.

    Aika on lähellä, jolloin tuodaan kaikki julki. Siksi on pääministeri estämässä omia asioitaan tuomasta julki. Suomen kansa, pakkohuutokaupat ovat edessä. Ilm. 16:11.

    ---------------

    20.5.2017

    13.10.1996 tullut profetia Suomen etsikkoajan loppumisesta

    "Jäiden lähdön aikaan, mikä tulee olemaan tavallista myöhäisempi, on Suomen etsikkoaika umpeutumassa.

    Enää en kutsu lempeästi, enää en houkuttele. Minä polvistun. Minä taivutan uppiniskaisen kansanne huutamaan puoleeni.

    Minä saatan nuo vääryyden palvelijat, valtiovallan edustajat, hädän kuilun syövereihin. He ovat totisesti palkkansa ansainneet, vieneet itsekkyydellään maamme pedon kitaan, häväisseet Minun pyhän nimeni, polkeneet lakini ja käskyni. Kaikki Jumalan pelko ja pyhyyden pelko ja arvostus on kadonnut.

    He ovat palvoneet EU-jumalaa, ovat ottaneet mammonan jumalakseen, ovat ottaneet siveettömyyden panssarikseen, röyhkeyden kilvekseen, vihan ja ahneuden kengikseen.

    Köyhiä sorretaan. Totuus salataan ja päätökset tehdään pimeässä, mutta Minä huudan ne päivänvaloon palvelijoideni profeettain kautta. Mikään ei ole Minulta salassa. Se loppuu nyt. He eivät pääse pakenemaan."

    Jouko Pihon kommentti:

    Tänä keväänä 2017 on jäiden lähtö ollut tavanomaista paljon myöhemmässä, koska koko kevään tulo on ollut myöhässä.

    Jo yli 20 vuotta sitten tulleen profetian mukaan myöhäinen kevät on merkki siitä, että Suomen etsikkoaika eli kääntyminen Jumalan puoleen on nyt umpeutumassa. Meillä ei ole enää paljoa aikaa siihen, kun tuomiot ja rangaistukset kohtaavat Suomea.


  • Anonyymi

   https://www.joukopiho.fi/

   Tauno W. Rantalan näkyprofetia 15.4.1997

   Itke Suomi - itke Eurooppa

   EU - NATO

   Aamurukouksen aikana 15.4.1997 valtasi minut sanoinkuvaamaton murhe ja itku.

   Samalla näin EU:n tähtikuvion. Jokainen tähti alkoi ikään kuin elää. Sitten ne alkoivat vuotaa verta. Tämän jälkeen nuo vertavuotavat tähdet muuttuivat mustiksi risteiksi.

   Mieleni täytti aivan maahan painava murhe.

   Kun aloin edellä näkemääni paperille kirjoittaa, alkoi tulla henkeeni ja eteeni seuraava ilmestysprofetia.

   Tästedes sanoo Herra: Jokainen valtakunta ja sen päämiehet, jokainen heistä tulee saamaan oman palkkansa, joka on yhteyksissä tämän liittouman ja sen hengen kanssa. Koska tästä muotoutuu se portto, josta on ennustus Ilmestyskirjaan kirjoitettu.

   Maan porttojen ja kauhistusten äiti. Ja sen nähtiin olevan juovuksissa pyhien verestä. Ilm.17:1-18. Kaikki ne, jotka ovat kannattaneet tai liittoutuneet tähän, Minä ne tuomitsen.

   Liittouma on ensin kaupallinen. Sitten se laajentaa otettaan ja saa kenraaleja puolelleen. Erikoisesti yksi heistä juo niin sitä henkeä, että on aivan täynnä sitä. Se on antikristillinen henki. Se on vallan ja herruuden tavoittelun henki. Samaan mieleen liittyy monien eri maiden hallitsijoita. Se on sama henki, joka vaikutti Adolf Hitlerissäkin.

   Nyt näen, että armeijaa kootaan. Päälliköitä valitaan ja suuret palkat luvataan. Mutta joksikin ajaksi siirtyy vielä joukkojen liikkeelle lähtö heidän keskuudessaan vallitsevien erimielisyyksien vuoksi. Mutta ne sovittiin muutamien henkilövaihdosten jälkeen. Ja kädenpuristuksin paperit allekirjoitettiin suurien juhlien ja juominkien yhteydessä.

   Liikkeelle lähti "hallava hevonen", jota sotajoukot lähtivät seuraamaan. Määräys annettiin, että jokaisen on luovutettava omaisuutensa valtiolle. Jos joku sanoi jotakin vastaan, niin lain ankaralla kouralla hänet siihen pakotettiin.

   Jotkut menettivät henkensäkin. Ihmiset riisuttiin niin puhtaiksi omaisuudestaan, että heille ei jäänyt mitään.

   Tämä on määrätietoista toimintaa, jolla tehdään kaikki riippuvaisiksi EU-tuesta ja avusta.

   Matt:24:12,13. Näen suuren kulkueen, jonka kärjessä paavi kulkee vaippoineen, kaapuineen ja ristisauvoineen. Häntä seuraa eri maiden liberaaliset, uskonnolliset johtajat. He vakuuttavat uskollisuuttaan "isälle, paaville". Alkoi suuri eri uskontojen yhteinen kokous.

   Siellä käytiin läpi, mihin suuntaan yhdessä EU:n kanssa uskonnon linjat viedään. Ensin vedotaan yhteishenkisen rakkauden nimissä.

   Mutta kun ei ala tulla toivottua tulosta, aletaan kirkkokunnittain koordinoida eri maissa, ketkä ovat puolella, ketkä vastaan.

   Vedotaan Raamatun Sanaan: "Mitä tekevät akanat jyvien joukossa."

   Paavi kulkee eri puolilla maailmaa, pitäen näyttäviä kulkueita ja kokouksia, joihin tämä uskonnollisuuden henki lähettää ihmisiä saaden heidät vakuuttumaan suuresta johtajasta ja ainoasta oikeasta uskosta.

   Nyt on saavutettu kaikki kolme päälinjaa: 1. kaupallinen 2. sotilaallinen, Nato. 3. uskonnollinen, paavi. Sama yhdistelmä, joka näytettiin Johannekselle Patmoksella: Antikristus - peto - väärä profeetta. Ilm. 13.

   Vielä katsotaan ja selvitellään, jokainen tahollaan, miten tämä kaikki sulautuu kansaan?

   Sitten alettiin otetta kiristää kaikilla linjoilla. Taloudellisen avun syrjintää niiden kohdalla, jotka eivät olleet tyytyväisiä EU:n toimiin.

   Nyt nousee valtaan mies, röyhkeä ja juonissa taitava. Dan. 7:8 ; 8:22,23. Hän syrjäyttää muutamia ja järjestelee uudelleen vallassa olevia. Ja kaikki ne, joilla on vähääkään inhimillistä mieltä ja sääliä, hän syrjäyttää nämä vallasta. Valitsee vain kovan linjan edustajia.

   Taivaalla lensi enkeli ja laski ja julisti aikaa parannuksen tekoon. Niille jotka vielä haluavat nöyrtyä ja katua, ennen tuomioiden liikkeelle lähtöä.

   Lähti liikkeelle voimakas Jumalan hengen aalto, jolloin kirkot ja rukoushuoneet täyttyivät kuulijoista. Jopa uusia seurakuntia syntyi. Sairaita parantui hyvin paljon. Voimallisia tunnustekoja tapahtui. Myös kuolleita herätettiin. Jooel 2:28-32. Luuk. 12:11,12.

   Tämän siunauksen ilmenemisestä johtuen vastavoimat alkoivat vastustaa uskovia. Ja muutamia heistä vangittiin. Matt. 24:9-13. Dan. 3:28. Luuk. 21:25-28.

   Mutta tämän vastustuksen noustua, Herra Jeesus yhtäkkiä ilmestyi pilviin väkevällä voimalla ja kirkkaudella vieden ylöstempauksessa omansa taivaisiin ja ovi suljettiin. 1.Tess. 4:16-18. Matt. 24:27,39. ; 25:10.

  • Anonyymi

   https://www.pelastussanoma.fi/miekka-suomelle/2010/04/11/profetia-kertoo-venajan-hyokatessa-paaministerin-olevan-nuori-ja-urheilullinen/

   11.4.2010

   Profetia kertoo Venäjän hyökätessä pääministerin olevan nuori ja urheilullinen

   En mistään enää löydä sitä profetiaa, jonka luin jo vuosia sitten jostain mutta sen tiedän, että se kuvaili hyvin Suomen tilannetta kun Venäjä oli tehnyt ensimmäiset siirtonsa meitä vastaan ja itärajat olivat avattu.

   Suomelta oli viety käytännössä mahdollisuus puolustautua, koska apua oli turha anella EU:lta eikä ainakaan NATO:lta, jolla oli omiakin huolia ihan kotitarpeiksi.

   Tuossa profetiassa kuvattiin nuori ja urheilullinen pääministerimme olevan ymmällään ja tietämätön mitä tehdä, koska ei tuntenut Jumalaa.

   Tuo pääministeri ei voisi olla kukaan muu kuin Aleksander Stubb.

   Profetiassa siis kuvattiin sitä myös, missä asemassa maamme johtajuus on, eli omavoimaisuudessaan jossa Jumala on unohdettu kirjan kansien väliin pölyttymään.

   Toinen profetia kertoo myöhemmästä ajasta, jossa presidentiksi noussut Niinistö ottaa vanhan pölyisen Raamatun esille, jonka kautta suomalaiset saavat vapautensa takaisin.

   --------------

   https://www.pelastussanoma.fi/miekka-suomelle/2020/03/13/profetia-uusi-nuori-ja-urheilullinen-paaministeri/

   13.3.2020

   Profetia: ”uusi nuori ja urheilullinen pääministeri”

   Tuli taas mieleen profetia jostain takavuosilta, jossa venäjän invaasion ottaa vastaan kuvailtu pääministeri, uusi, nuori ja urheilullinen.

   No Sanna Marin kyllä täyttää nämä kaikki kolme kriteeriä täysin. Hän on kertonut paljonkin urheiluharrastuksistaan ja kuntonsa ylläpidosta ja kyllä sen huomaakin näin ihan päällepäin kun katsoo.

   Mutta profetia jatkuu sanoin, että tämä on ymmällään, eikä tiedä mitä tehdä, koska ei tunne Jumalaa. Näin on!

   Jäädään odottamaan kevään etenemistä. Ei ole vastaavaa kevättä ollut vielä koskaan, jota vois edes verrata tähän kevääseen.

  • Anonyymi

   https://www.joukopiho.fi/

   Leena-Maija Saarvirran 6.7.2008 saama ankara varoitus Suomelle

   Herran ankara varoitus Suomelle:

   Älä sinä vääristele Herran sanaa omien mielihalujesi mukaan korvasyyhysi, sillä siitä seuraa kadotus. Koko kansa saa syyn niskoillensa jos ei tee parannusta tästä.

   Olen tuhoamalla tuhoava johtomiehet jos eivät parannusta tee. Olen vetämällä vetänyt sinua puoleeni rakkauden köysin ja armon sitein, mutta jos hylkäät Jumalasi, mihin menet maa?

   Omaa leipää sinulla ei tule olemaan ja toisten nurkissa joudut asumaan, pakolaisena omalla maallasi.

   Tämä on Herran varoitus niille jotka pitävät Minua pilkkanaan ja kestitsevät itseään seurakuntien tiloissa ja korvasyyhyyn opettavat.

   Tee parannus sinä ja koko papisto, koko maa, sillä omaa maata ei sinulla kohta ole.

   Herran Jeesuksen tahto on että käännyt pois pahuudestasi, haureudesta, veren syömisestä, ihmisen jumalana pitämisestä, saatanan palvonnasta, noituudesta, okkultismista, vääryydestä edessäni, sanoo Hän jolla on valta
   päättää elämästä ja kuolemasta.

   Usko ja kadu maa, sillä tuhoon sinä kuljet ilman Minua. Sanoo Hän, joka voitti tuonelan ja kuoleman vallat, jolla on niiden avaimet. Joka sulkee ja kukaan ei voi avata, joka päästää pahasta ja parantaa. Joka lyö ja sitoo, haavoittaa ja parantaa

   Jos et usko sanojani maa, tuhoon joudut. Kansa jakaantuu ja syö toisiaan, miekka nielee rajan takaa - se on – sota-aseet.

   Tämä varoitus ota todesta, sillä vielä on vähän aikaa tehdä parannus. Jos et parannusta tee, tiedät mihin joudut maa.

   ------------

   Markku Koivusen profetia 22.12.2009

   Profetia Suomelle saatu 22.12.2009 n. klo. 05.00 aamulla Salossa

   Näin sanoo Herra, Herra: ”Älkää pelätkö, nyt on pimein hetki yöstä. Paholainen on jo päästetty valloilleen, mutta älkää te nukkuko. Herätkää Suomen uskovat ja huutakaa Herran puoleen, sillä nyt se tulee. Kaaos tulee teidän maahanne, sillä te ette ole kuulleet minun profeettojani, vaan olette hylänneet heidät, ettekä ole nöyrtyneet parannukseen.

   Mutta on vielä joitakin uskollisia veljiä ja sisaria, joiden alttarilla palaa tuli. Teidän ihana maanne on tullut tiensä päähän ja armoa ei enää anneta tälle kansalle, vaan teidän täytyy kulkea koettelemuksien läpi kunnes te ymmärrätte, että Korkein Jumala hallitsee ihmisten valtakuntaa. Ja Hän antaa vallan sille kenelle Hän hyväksi näkee.

   Minä olen antanut teille monta hyvää vuotta, sanoo Herra, siunaukset tälle maalle. Älkää enää kehuko olevanne viisaita Suomen päättäjät, sillä pian, aivan pian, kohtaa viha ja häpeä teidän päätänne, sillä te olette häpäisseet köyhän, ettekä ole armoa tunteneet.

   Niin en minäkään armoa tunne teitä kohtaan, vaan te tulette niittämään sitä hedelmää, jonka te olette kylväneet. Tuomion aika on tullut.

   Mutta minun kansani, valittuni, nostakaa päänne ja katselkaa vainioita, kuinka ne ovat vaalenneet leikattaviksi. Saarnatkaa Sanaa ja kootkaa minun kallis viljani aittoihin. Pimeyden keskelläkin Minä teitä suojelen, ja Minun Henkeni valo murtautuu esiin teissä ja teidän kauttanne, siksi älkää pelätkö. Sillä teidän rukouksiinne vastataan ja te saatte tuntea, kokea ja elää todeksi, että Hän, joka valtaistuimella istuu, huolehtii teistä ja teidän tarpeistanne eikä teitä hylkää.

   Siksi nöyrtykää Herran, Herran edessä, että Hän teidät ajallansa korottaisi. Ja olkaa valmiit vastaamaan jokaiselle, joka teiltä kysyy sen tien perustusta, joka pantu on. Ja ottakaa vastaan Hengen miekka ja pelastuksen kypärä tehdäksenne sen, mihin Jumala teitä kutsuu taistellen uskon kilpi vasemmassa kädessä ja puettuina Kristuksen lahjavanhurskauteen, jaloissanne alttius rauhan evankeliumille ja vyötettyinä Jumalan Sanan totuudella.

   Tämä on teidän tehtävänne minun lampaani, minun karitsani. Rakastakaa toinen toistanne minun rakkaudellani ja puhtaasta sydämestä, niin Minä tulen ja sytytän tuleni. Ja niin te taas tulette näkemään, että Minä totisesti elän, ettekä te joudu häpeään minun kansani ja minun valittuni.

  • Anonyymi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/afd17ccb-fb3f-4c5a-a70f-1d3ec85fa3e3

   Tässä ovat Stubbin kolme lupausta suomalaisille

   Stubbin voittopuhe

   Alexander Stubb piti voittopuheensa vaalivalvojaisissa Pikku-Finlandiassa.

   – Jokainen tietää, että tasavallan presidentti on ihmistä suurempi tehtävä.

   Stubb painotti, että Suomelle olisi käynyt hyvin tuloksesta riippumatta.

   – Haluan kiittää jokaista äänestäjää siitä, että suomalainen demokratia voitti tänään.

   – Haluan kiittää Pekka Haavistoa tästä toisesta kierroksesta. On uskomatonta, että tässä turvallisuuspoliittisessa tilanteessa voidaan käydä näin rehdit vaalit.

   Stubb kiitti myös tukijoitaan ja etenkin kampanjapäällikköään Kristiina Kokkoa.

   Isäänsä Görania ja ”varaäitiään” Pirkko Mannolaa Stubb kiitti ruotsiksi.

   Vaimoaan Suzannea Stubb kiitti englanniksia ja kiitti tämän tekemiä uhrauksia. Tämän jälkeen presidenttipari suuteli.

   Puheensa lopussa Stubb antoi kolme lupausta suomalaisille.

   – Ensimmäinen on se, että seuraavan kuuden vuoden kaikki annetaan jokaisena päivänä.

   – Toinen on se, että menen Suomen etu aina ensin.

   – Kolmas on se, että teen kaikkeni tämän rakkaan maani eteen, että olen yhdistävä tekijä ja että rauha säilyy. Miksi? Koska rakastan tätä maata.

   Puheen jälkeen kuultiin Olli Halosen kappale Pohjola.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ukkola: "Sanna Marin, nolo keikari"

   Nyt osuu niin kohdilleen, että sattuu...hahahaaa. "Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa kats
   Maailman menoa
   341
   4625
  2. Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä

   Oho, olisiko rakkautta ilmassa? Ainakin hyvin Pernillan ja Anssin kemiat kohtasivat TTK-parketilla ja olivat myös erittä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   3055
  3. Pietilässä menossa poliisioperaatio

   PIETILÄSSÄ on parasta aikaa menossa poliisioperaatio, jossa on mukana sekä siviili- että virkapukuisia poliiseja. https
   Jämsä
   28
   2286
  4. Mikä kaivatussasi on niin erityistä?

   Asiallisia vastauksia kiitos 🙋‍♂️
   Ikävä
   58
   1026
  5. Hyvän mielen ketju

   Palstalla taas kähinöidään sanasta jos toisesta. Muistuttaisin kaikkia että joka päivä tapahtuu jotakin hyvää. Tähän k
   Sinkut
   216
   956
  6. Opettaja piti tuntia kännissä Jämsänkoskella

   No nin! Jämsänkosken Yhteiskoululla: https://www.jamsanseutu.fi/uutiset/art-2000010246632.html
   Jämsä
   27
   881
  7. tapahtuukohan tänään

   Jotain jännää🤔
   Ikävä
   88
   842
  8. Moi rakas nainen

   Mulla seisoo nyt kun ajattelen sua. Tai oikeastaan aina kun ajattelen sua :) haluan sua
   Ikävä
   67
   836
  9. Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."

   Danny tilittää tiukkaa tekstiä ja varmaan ihan asiasta. Tuohon ikään jo paljon nähnyt. Mutta saikohan tuonne ottaa oman
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   821
  10. Oletko siis kiinnostunut minusta?

   Seuraavan kerran nipistän sinua, koska haluan varmistaa, ettei tämä ole unta.
   Ikävä
   56
   818
  Aihe