Pysäköinti Talvikkitie 38

Anonyymi-ap

On se kummaa, että määrätyillä alueilla Tikkurilassa, Talvikkitie 38 jalkakäytävällä/pyörätiellä saa jatkuvasti pysäköidä autoja.

Pysäköinninvalvontaa ei yleensä näy eikä myöskään autoissa näy sakkolappuja.

Osoitteessa sinjaitsee eräs parturi ja eräs pizzeria ja niin asiakkaat kuin työntekijät pysäköivät autoja jalkakäytävällä/pyörätiellä. Autoja on siinä puolesta tunnista jopa yli tunnin. Kuka on mahtanut keksiä hätävilkut? Niillä saa tuossa kohtaa ilmeistesti pysäköidä vapaasti?

Jalankulkijat joutuvat varomaan paskaisia autoja ja pyöräilijät joutuvat jopa taluttamaan pyörää, sillä muuten ei mahdu ohi. Sekä molemmat joutuvat varomaan autoja, jotka ajavat siellä ettei jää alle.

Hetki sitten siinä oli 5 autoa, joista muutama olisi ollut jo yli puoli tuntia.

Miksi autoilijat eivät pysäköi Talvikkitielle ajoradalle? Tai Hernetien puolelle pysäköintipaikoille? Tai muille pysäköintipaikoille, joita löytyy satoja n. 300 m säteellä?

Poliisitkaan eivät puutu väärin pysäköintiin, sillä he myös pysäköivät samalla lailla.

8

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Säännöt koskee sinua ei minua

      Minä olen yrittäjä

      • Anonyymi

        Olen yrittäjä Lähi-Idästä. On rasismia jos en saa pysäköidä autoani minne haluan ja ajella sillä esim. Tikkuraitilla ja Uuden kirkon ympäristössä. Saan pysäköidä myös autoni DIXin eteen mm. linja-auton jättöalueelle eikä minua saa siitä kieltää pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen yrittäjä Lähi-Idästä. On rasismia jos en saa pysäköidä autoani minne haluan ja ajella sillä esim. Tikkuraitilla ja Uuden kirkon ympäristössä. Saan pysäköidä myös autoni DIXin eteen mm. linja-auton jättöalueelle eikä minua saa siitä kieltää pois.

        On se hyvä, että kerrot millaisia Te maahanmuuttajataustaiset ruokalähetit olette!

        Tosin olemme me sen tienneet, kun katselee jalkakäytävillä/pyöräteillä pysäköiviä/ajavia autoja. Kävelykadulla ajavia/pysäköiviä autoja. Yksityisalueilla toisten vuokraamille paikoille pysäköiviä autoja. Yksityisalueella kulkuväylille/pelastusteille pysäköiviä autoja ja törkeimmät jättävät auton siihen ja lähtevät viemään ruokia läheisiin taloihin!
        Estätte busseja jättämästä matkustajia pysäkille tai ottamasta kyytiin. Jne jne.

        Sinä ja muut, jotka olette pysäköineet minun vuokraamalleni parkkipaikalle. Kun teille on siitä sanottu asialliset niin minä olen rasisti. Eikö teidän puolelta sitten ole rasismia, kun nimittelette minua?

        Olemme me tienneet miten käyttäydytte, mutta hyvä, että nyt vahvistit asian!

        Kunpa ruokalähettejä ei olisi niin meillä jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä olisi paljon turvallisempaa kulkea joko jalkakäytävällä tai pyörätiellä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen yrittäjä Lähi-Idästä. On rasismia jos en saa pysäköidä autoani minne haluan ja ajella sillä esim. Tikkuraitilla ja Uuden kirkon ympäristössä. Saan pysäköidä myös autoni DIXin eteen mm. linja-auton jättöalueelle eikä minua saa siitä kieltää pois.

        Siellä Talvikkitie 38 maahanmuuttajien asiakkaat taasen pysäköivät jalkakäytävälle ja pyörätielle. Siellä on 4 autoa! Taitavat olla niitä samoja, jotka asioivat Asematien kävelykadun maahanmuuttajien kaupoissa ja partureissa eli pysäköivät kävelykadulla.

        Jalankulkijat joutuvat kävelemään jäätikölle, jotta idiootit voivat vesisateella pysäköidä lähes oven eteen!


    • Anonyymi

      Asematiellä sama meno vaikka kävelytie, kuka uskaltaa siellä kävellä.

      • Anonyymi

        Minä ja monet muut uskallamme siellä kävellä vaikka vaaratilanteita tulee kun ne autoilijat ajavat siellä sekä luulevat, että jalankulkijoiden tulee väistää heitä.

        Itse kuljen siellä n. 10 kertaa viikossa molempiin suuntiin ja n. 6-7 kertaa tulee vaaratilanteita. Ei minun käyttäytymisen takia vaan itsekkäiden autoilijoiden takia. Siellä me jalankulkijat juttelemme myös tuntemattomien kanssa ja monilla on sama kokemus eli autoilijat ajavat lähes päälle.

        Tikkurin edessä Asematie on ollut "vasta" n. 8 kk kävelykatu, mutta edelleenkin siellä pysäköidään. Tuossa puolisen tuntia sitten siellä oli "vain" 7 autoa sekä yksi autoilija tuli vauhdikkaasti, , 40-50 km/h, Kielotien suunnasta. Kohdattiin Nordean kohdalla enkä väistänyt vaan autoilijat joutui jarruttamaan sekä väistämään. Tervehdin häntä sitten tunnetulla tervehdyksellä.

        Terveyskeskuksen jälkeen, se remontoitu osa on ollut kävelykatu marraskuun lopulta.

        Ihmisten kanssa, kun on siellä juteltu niin kukaan ei ole marraskuun lopun jälkeen nähnyt siellä poliiseja valvomassa kävelykadulla ajamista.

        Mikäli olisi katu kyseessä niin tieliikennelaista löytyy:

        29 §:
        Turvallisen tilan antaminen ja varovaisuusvelvollisuus
        Ajoneuvolla ajettaessa on annettava jalankulkijalle, pyöräilijälle ja tienkäyttäjän kuljettamalle eläimelle turvallinen tila tiellä.


        Kävelykatu liikennemerkki "kertoo" seuraava:

        - nopeusrajoitus max 20km/h, mutta sovitettava jalankulkoiden liikkumiseen eli vaikka sitten 2 km/h.

        - väistämisvelvollisuus: ajoneuvojen tulee antaa jalankulkijoiden esteetön kulku

        Ajoneuvon kuljettaja on aina väistämisvelvollinen kävelykadulla! Jalankulkijan saa siis pitää kävelysuuntansa ja vaikka pysähtyä. Minulla välillä loppuu veto eli pysähdyn.

        Mitä liikkeitä siellä Kävelykadun varrella on?

        Ei taida Asematiestä koskaan tulla kävelykatua?

        Taidan tässä joku päivä kokeilla vaikka Unikkotiellä ajoradalla kävelemistä. Mitä mahtaisivat autoilijat sanoa/tehdä myös ne autoilijat, jotka ajavat kävelykadulla? Tai poliisit?


    • Anonyymi

      Tässä yhtenä iltana klo 19 jälkeen, Talvikkitie 38 kohdalla, jossa on rinnakkainen pyörätie ja jalkakäytävä. Siellä oli pysäköitynä 4 autoa, joista 2 oli rinnakkain.

      Hetken päästä tuli poliisit ja veivät autonsa erään taloyhtiön pihalle ja kävelivät syömään Talvikkitie 38 olevaan Pizzeriaan. Kävelivät niiden 2 rinnakkain olevan auton välistä.

      Eivät mitenkään puuttuneet pyörätielle ja jalkakäytävälle pysäköintiin! Normaalia poliisin toimintaa!

      Kävelykadullakin saavat maahanmuuttajataustaiset ihmiset ajaa autolla ja pysäköidä sekä vaarantaa jalankulkijoiden turvallisuuden.

      Ajoneuvo väistää AINA jalankulkijaa eli on kyseessä ajorata, suojatie, kävelykatu, pyörätie, jalkakäytävä jne.

      Mistä nuo autolla ajavat maahanmuuttajataustaiset ihmiset keksivät sen, että jalankulkijoiden pitää väistää heitä mm. kävelykadulla?

      Ei ole ainakaan Suomen laissa!

    • Anonyymi

      Tämän takia suomalaiset eivät enää osta vaatteita Kysely kertoo karua tarinaa
      Kysyimme Iltalehden lukijoilta, kuinka heidän kulutuskäyttäytymisensä vaatteiden suhteen on muuttunut. Vastaukset kertovat karua tarinaa.

      Monilla ei yksinkertaisesti ole rahaa ostaa vaatteita.
      Useat suomalaiset muotibrändit ovat viime vuonna joutuneet lopettamaan toimintansa tai kaventamaan liiketoimintaansa, kuten Iltalehti kirjoitti jo aiemmin.

      Tiedustelimme Iltalehden lukijoilta ovatko he muuttaneet kulutuskäyttäytymistään vaatteiden suhteen viime vuosien aikana.

      ”Kyllä olen. En enää osta niin paljon ja pakko on ollut siirtyä kirpputorille ostoksille. Palkat laahaa ja kulut nousee. Ruoka, sähkö, polttoaineet, lämmityskulut ja lainojen korot... ei vaan enää rahat riitä ostamaan samalla tavalla.”

      Näin kertoo Sanna kulutuskäyttäytymistä koskevassa kyselyssä.

      Moni muu suomalainen oli Sannan kanssa samoilla linjoilla. Yksi näistä on Alma.

      ”Olen ehdottomasti muuttanut ja syy on ihan selvä. Haluaisin ostaa vastuullisesti tuotettuja vaatteita ja Suomessa valmistettuja vielä mieluusti. Nyt tilanne on kääntynyt niin, että en osta mitään vaatetta. Ei yksinkertaisesti ole enää rahaa. Kaikki maksaa maltaita, kuten ruoka, asuminen, sähkö ja polttoaine. Nyt on menty siihen pisteeseen, että vaatekaapilta on otettu käyttöön kaikki, mitä on joskus muinoin ostettu. Siis kaikki entinen käyttöön. Ja kiitos itselle, kun on joskus tullut ostettua laatuvaatteita ja -kenkiä. Hyvin niillä pärjää, kun pitää pärjätä. Nykyinen maailmantilanne sanelee ehdot.”

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2024
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      56
      1745
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1465
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1168
    Aihe