Vihervasemmisto protestoi Halla-hoa

Anonyymi-ap

Me Halla-ahon kannattajat menemme nyt sankoin joukoin äänestämään presidentin vaalin toisella kierroksella. Emme kerro ketä äänestämme, mutta emme ainakaan vihervasemmiston ehdokasta.

21

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos Halla-aho ei nauti kansanedustajien luottamusta puhemiehen tehtävässä, niin miten se liittyy presidentivaaleihin ? Sehän on ihan Jussin oman käytöksen syytä, ei Alexin tai Pekan syytä.

      • Anonyymi

        Halla-aho nauttii äänestäjien luottamusta, mutta ei jostain syystä nauti vihervasemmiston kansanedustajien luottamusta, eikä vihervasemmiston äänestäjienkään luottamusta.
        Tästä johtuen me Jussia kannattaneet keskustalaiset ja perussuomalaiset emme pysty luottamaan vihervasemmiston presidenttiehdokkaaseen. Sehän on heidän oman käytöksen syytä.


      • Anonyymi

        Presidentin tehtäviin ei muutenkaan liity maan sisäpolitiikka kovinkaan paljon. Presidentin tehtävät ovat pääosin ulkopolitiikka ja muiden maiden suhteet.


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        💋 ­N­­y­­m­f­­­o­­m­­a­­­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­N­­­y­­m­f­o­­­m­­a­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18255859

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Haavistoa tuota ISIS terroristien haalija , ei kukaan tolkun ihminen äänestä.

    • Anonyymi

      Haavisto on paras

      • Anonyymi

        Miten tähän on tultu. RKP ja Ruotsi voitti Suomen presidentin vaalit 2-0 mennen tullen. Kun haluatte sotaa, valitkaa Stubb, ruotsalaiset vaikka soutamalla turvaan, diplomatiaa Haavisto. Suomenn alennustila on siinä vaiheessa, että jollei maailmansotaa syty, niin alkaa, toivottavasti rimpuilu irti Ruotsista. Taitaa Niinistö tajuata, että Suomi on myyty, eikä tee mitään, ei ole huomaavinaan, että seuraajat ovat RKPn taskussa, aivan kuin hänkin.
        Siinä on vain yksi juttu, mikä jäi heiltä huomaamatta, suomen kansa.


    • Anonyymi

      Haavisto on paras.
      persut on silkkaa roskaa

      • Anonyymi

        Persuehdokasta ei ole enää toisella kierroskella maukana. Ymmärryksen taso heikko?


    • Anonyymi

      Milloin juntit tajuaa, että ei ole mitään vihervasemmistoa? Se on junttipuolue persujen keksimä pilkkanimitys.

      Vihreät ovat oikeistopuolue, kuten junttipersutkin. Molemmat haluavat sinun rahasi kokonaan.

      • Anonyymi

        Iso osa perusja äänestäneet, äänestivät maahanmuuttoasioissa persuja, koska muut puolueet eivät ottaneet KELA-peräistä maahanmuuttoa tarpeeksi tosissaan.

        Kävikin niin, että Kokoomus voitti ja saatiin sitä kautta nyt kokoomuslaista talouspolitiikkaa. Hallitusneuvotteluissa on takuulla sovittu kuviot persujen ja kokkareiden välillä niin, että persujen maahanmuuttopolitiikkaa ja kokoomuksen talouspolitiikkaa tehdään.


    • Anonyymi

      Persut äänestävät Stupidia ja luulevat näin saaneen oman presidentin vaikka Purra sanoi että nyt täytyy valita kahdesta pahasta tai olla äänestämättä,Tomppeli vs Homppeli Purran mukaan valittavana.

    • Anonyymi

      ...se on yks hailee köyhyyseläkeläiselle kumpi noista ... ruttoko vai kolera... vaan maailman lehtien kuvat itsenäisyyspäivän vastaanotolta olisi kyllä nähtävä kun näiden vanhoillisimpien maiden lähettiläät taka-askelen ottaisivat "partarouvan" tarjotessa kätöstä ..

      • Anonyymi

        Olishan se pitäny saada pois puhemiehen paikaltakin,viime kaudella teki niin omavaltaisia päätöksiä kysymättä keltään? siinä oli yksi iso syy minkä takia se väkisin työnnettiin pois pressa kisasta...Veikkaan että ennen kesälomia se on dumpattu puhemien pallilta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olishan se pitäny saada pois puhemiehen paikaltakin,viime kaudella teki niin omavaltaisia päätöksiä kysymättä keltään? siinä oli yksi iso syy minkä takia se väkisin työnnettiin pois pressa kisasta...Veikkaan että ennen kesälomia se on dumpattu puhemien pallilta

        Puhemies johtaa eduskunnan toimintaa yhdessä puhemiesneuvoston kanssa siten kuin perustuslaissa ja eduskunnan työjärjestyksessä säädetään. Puhemies ja varapuhemiehet muodostavat puhemiehistön.

        https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/puhemies/Sivut/default.aspx


    • Anonyymi

      Taktista äänestämistä oli ekalla kierroksella. Taktinen äänestäminen toimii niin, että äänestäjä tukee jotain toista ehdokasta kuin varsinaista suosikkiaan, koska tämä toinen todennäköisemmin päihittää kolmannen ehdokkaan, jota äänestäjä ei missään tapauksessa halua jatkoon. Kun on enää kaksi ehdokasta jäljellä, niin taktiikkapeliä ei voi enää pelata.

    • Anonyymi

      Itse äänestän kirkkovenettä.

      • Anonyymi

        Jos ei ole väliä kumpi ehdokas tulee valituksi, niin voi tehdä noin, tai olla menemättä kokonaan. Jos taas on yhtään väliä, niin sitten kannattaa äänestää kunnolla.

        Eduskuntavaaleissa kannattaa ainakin vähävaraisten ja köyhien äänestää. Ne ovat kuitenkin niitä, jotka usein jättävät äänestämättä. Viime eduskuntavaaleissa Kokoomus voitti ja alkoi rikkaiden etujen ajaminen. Jos ei itse äänestä, niin saa mitä kaveri tilaa.


    • Anonyymi

      Vihervasemmisto on äänestänyt nyt kolme kertaa peräkkäin taktisesti ( eduskunta, presidentti, puhemies ) ja joka kerta on mennyt täysin pieleen. Omat puolueet sekaisin kuin seinäkellot. Koittakaa nyt ryhdistäytyä jotta saadaan kunnon vastusta. T: PS, Kok ja KD

    • Anonyymi

      Nää ei ole puoluevaalit, nää on henkilövaalit. Puolueet kannattaa unohtaa ja keskittyä henkilöön.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe