Laihdutuskeinoja

Pullukka

Mikä on mielestänne kaikkein aikojen paras keino laihduttaa? Tietenkin mahdollisimman lyhyessä ajassa mahdollisimman paljon.
Kiitos jo etukäteen!

22

12651

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gothick

      syö vähän, ( yks ateria päivässä) ja liiku paljon.

    • Paras ja nopein tapa on olla syömättä,mutta se on epäterveelistä ja johtaa kuolemaan jos liioittelee.Haluatko laihduttaa nopeasti vain muutaman kilon vai pysyvästi enemmän?

      Parin viikon Nutrilett kuurilla lähtee komeasti nestettä ja jos vähän lisää liikuntaa,tulos on ihan tyydyttävä.Vitamiinit kannattaa ottaa purkista.

      Nesteellä on vain taipumus palata hyvinkin nopeasti eli vaikutus on kovin lyhytaikainen.Pysyvämpään painonpudotukseen tarvitset ELÄMÄNTAPOJEN MUUTOSTA.Siivoa sokerit ja suolat minimiin,vaihda voit ja rasvat öljyihin ja kevytlevitteisiin,osta kaupasta vain rasvattomia tai vähärasvaisia tuotteita,korvaa joka aterialla osa perunasta kasviksilla,vältä limppareita ja karkkia...jne.SYÖ VÄHEMMÄN KUIN KULUTAT!

      Syö 5-6 kertaa päivässä,mutta vähän kerrallaan,ei koskaan ns.ähkyksi asti.Syö hitaasti,sillä kylläisyyden tunne tulee vasta n.20 min.ensimmäisestä suupalasta.Useampi ruokailuhetki aktivoi myös aineenvaihduntaasi,mistä on etua.Syö lihaa vain pari kertaa viikossa ja lisää ruokavalioosi kalaa.Lihaa elimistö sulattelee pitkään ja proteiinia saat myös vaikka soijarouheesta.

      Pidä huoli,että kropastasi löytyy hiilihydraatteja,sillä ilman niitä RASVA EI PALA vaan elimistö ottaa energiansa polttamalla lihaksia.Kun olet jonkun aikaa pitänyt dieettiä ja (mahdollisesti) lisännyt liikuntaakin,älä tuijota liian sokeana vaakaa.Painosi saattaa jopa nousta kun rasva palaa ja saat tilalle lihaksia.Usko mieluummin peiliin ja siihen,että vaatteet ei enää kiristäkään.

      Ja kun olet haluamassasi painossa,pidä esim sunnuntai päivänä, jolloin sallit itsellesi vaikka pizzan tai jotain muuta herkkua.Se pitää aineenvaihduntasi käynnissä,eikä pilaa dieettiäsi.Rasvasolujen määrä on geneettisesti määrätty,mutta niiden koko riippuu ruokailutottumuksista ja aineenvaihdunnasta.Jos joskus retkahtaakin,pidä vaikka yksi Nutrilett-pvä äläkä stressaa turhia.

      Sanoit olevasi pullukka,mitä se sitten tarkoittaakaan?Älä tavoittele mitään mallimittoja.Se on epäterveellistä ja luonnotonta.Vaali sen sijaan terveyttä ja hyvää oloa yrittäen olla "sinut" itsesi kanssa.Toivottavsti tästä oli apua tai edes ajattelemisen aihetta? wink.

      • Masa5252

        Kaikki mahdollinen hyötyliikunta hyväksesi, liiku JOKA PÄIVÄ edes puoli tuntia. 3-4 kertaa viikossa selvästi hengästyttävää liikuntaa, esim. juoksua tai ripeää pyöräilyä. Olisi hyvä myös tehdä lihaskuntoharjoittelua ja venyttelyä ainakin 2 krt viikossa.

        Ruokavaliosta kannattaa pikkuhiljaa siistiä kaikki "paska" pois ja vaihtaa terveellisempään. Avainsana on prosessoimattomuus. Unohda karppaukset, 5/2 dieetit sun muut, hiilarit pitävät sinut liikkeessä.

        Ei ole tarpeen syödä 6 kertaa päivässä jos ei huvita, aterioiden määrällä ei periaatteessa ole mitään merkitystä. Syö niin useasti kuin tuntuu hyvältä, mutta ei ähkyyn vaan rauhallisesti ja "kuulostellen."


    • paras

      liikkua paljon ja syödä sopivasti ja hyvin.

    • FuckingBoring

      Älä elä syödäksesi vaan syö elääksesi. ;) Liiku, liiku ja vielä kerran liiku - paljon! Syö vähän, vähän ja vielä kerran vähän - vähän! Se on aika simppeliä... :)

    • gegs

      on liiku ENEMMÄN ja syö VÄHEMMÄN.
      Mihkään pillereihin "laihdu parit kilot viikossa" ei kannata luottaa. :/ Eihän täälä maailmassa olisi läskejä, jos olisi sellaisia pillereitä. :P

    • suht. terveellisesti

      Eipä ole kovin järkevää haluta laihtua mahdollisimman nopeasti, mikäli haluaa pysyviä tuloksia, mutta paras keino siihen lienee ateriankorvikejuomajauheet. Sisältävät kaikki ravintoaineet, pysyt energisenä, ei tule puutostiloja ja vähäisen kalorimäärän avulla laihdut. Nutrilett ja naturdiet lienee tunnetuimmat.

    • LIIKU!

      Tässä sulle!

      Aamulla kun heräät ni lähe noin.45 min lenkille. Sit tuut kotiin ja teet 20 vatsalihast ja punnerrusta. Sitte syöt aamupalaks weetabixei, sokeritonta mehua ja hedelmä. Päiväsin käyt kuntosalilla tai illalla jos päivällä ei ehdi. Ja joka ilta venyttelyjä kotona! Jos haluut laihtuu ni älä syö diettis aikana yhtään herkkuja!!
      Kaikke sanoo ettei pärjää jos syö vain vihanneksia tai hedelmiä! Mutta ne on todella täyttäviä kun osaa syödä niitä oikein. Esim. maissi, kaikkia pakastevihanneksia jne.
      Kokeilepa tuota noin kuukausi niin lupaan, että laihdut!!

      • plaahhh

        onhan se nyt tyhmää sanoa liiiku liiiku lopeta syöminen liiku tapa ittes kuihdu luurangoks... syödä pitää mutta ei väärin, laihduttamiseen tarvitaan jonkin verran liikuntaa, oikeanlaista ruokaa ja kaikkein eniten kärsivällisyyttä! Jos odotat että laihdut 10 viikossa niin se on jo itsensä kurittamista.
        Syö 3-4 tunnin välein sopivasti ettei elimistö ala varastoida energiaa, pureskele jokainen haarukallinen n 30 krt, isot klimpit sulaa hitaammin ja kertyy rasvaksi elimistöösi eli ruuansulatus on tärkeä!
        Käy 5 krt viikossa 30 minuutin kävelyllä tai lenkillä vähintään.


      • leenaaaaa
        plaahhh kirjoitti:

        onhan se nyt tyhmää sanoa liiiku liiiku lopeta syöminen liiku tapa ittes kuihdu luurangoks... syödä pitää mutta ei väärin, laihduttamiseen tarvitaan jonkin verran liikuntaa, oikeanlaista ruokaa ja kaikkein eniten kärsivällisyyttä! Jos odotat että laihdut 10 viikossa niin se on jo itsensä kurittamista.
        Syö 3-4 tunnin välein sopivasti ettei elimistö ala varastoida energiaa, pureskele jokainen haarukallinen n 30 krt, isot klimpit sulaa hitaammin ja kertyy rasvaksi elimistöösi eli ruuansulatus on tärkeä!
        Käy 5 krt viikossa 30 minuutin kävelyllä tai lenkillä vähintään.

        Heip, mä löysin just täältä perusnipun hyviä vinkkejä ja laihdutuskeinoja, (oon ite asiassa yks noista joka kommentoi tuola keskustelua)

        http://www.laihduta-helposti.net/laihdutus-vinkkeja/

        leena


    • vittu ei ole

      no älä ainakaa mee siihen että tuijotat vaan kaloreita kyllä syödä pitää mutta liiku paljon ja mielummin kaikki karkit sipsit yms pois. ja toi että syö ihan 3 kertaa päivässä mut myös vähä kato että älä käy 3 kertaa mäkkärissä tai syö pelkästää lihaaa lissää kasviksia ja salaattia vähennä punainen liha! tos lähtee kuukaudessa 10kiloa pois!

    • apua tarviva

      Olen 13 v tyttö ja haluaisin laihduttaa nopeasti.Painan 84.7 kg 163 cm.Haluaisin painaa 60 kg tai jotain sinne päin!AUTTAKAA!

    • Vinkki (:

      No kannattaa olla koko päivä istumatta tietokoneen tai telkkarin ääressä. Jos istut esim. 2 tuntia tietokoneella päivässä, niin sen sijaan voit liikkua ne 2 tuntia.

    • johjohjoh

      Laskee kalorit :)
      Syö n. 1200 kaloria päivässä!
      Liikuntaa ei tarvitse..

      ps. olen laihtunut yli 30kg tuolla periaatteella. kyllä on kannattanut ;)

    • Vegaani.

      Moi.
      Mä painoin talvella 66kg ja nyt oon 58kg.
      Vaikka en oo urheillut kummemmin tai miettinyt mitä teen.
      Johtuisko kesästä vai mikä on.
      Musta paras tapa laihduttaa on monien juttujen summa.
      Pitää olla hyvä aineenvaihdunta.
      Pitää liikkua paljon ja olla aktiivinen.
      Ja pitää syödä hyvin mutta järkevästi.
      Niin helppoa se on, paitsi että ihmiset on erilaisia ja toisilla on funktionaalisempi aineenvaihdunta, josta haittaa nykyajassa.

    • valistaja

      Syö vähemmän hiilihydraatteja ja liiku enemmän, ja jos pitää paljon ja kerralla eikä ole varaa mihinkään parin tonnin rasvaimuun, niin jätä hiilarit pois, ja syö vain hedelmiä vihanneksia jne. wikipediasta löytyy tarkemmin.. ja tottakai myös, paljon proteiinia on hyvä vaihtoehto, eli syö yksi sellane profeel tuote päivässä ja liiku, se on avainsana, LIIKU.

      • valistaja

        ja siis lisään että se että jättää hiilarit pois on tiedoksi kaikille asiasta tietämättömille karppausta eli vähähiilihydraattista ruokavaliota < http://fi.wikipedia.org/wiki/Vähähiilihydraattinen_ruokavalio >


    • ......

      Ite laihtunu 5kg sillä, että opettelee elämään ilman herkkuja, liikkuu enemmän (vatsaläskit kiinteytyy ku tekee joka päivä 100 vatsalihasta!)
      Jättää ylimääräisen sokerin pois ja syö useimpina päivinä pelkkiä kasviksia. Muista myös juoda tarpeeksi, koska joskus jano voi tuntua nälkänä.
      JA ruokapäiväkirja on hyvä apu!

      • normaalipainossa

        Olen laihtunut 66 kilosta 61 kiloon 11 kuuaudessa. En ole lisännyt liikuntaa tai en juurikaan sitä edes harrasta kuin ehkä kerran viikossa tunnin metsäkävelyä...
        Kun herään aamulla 6 aikoihin syön aina yhden appelsiinin ja juon kupin vihreää teetä, se herättää aineenvaihdunnan. Seuraavaksi syön töissä kahvitauolla yhden energiapatukan teen kanssa (noin 70 kcal). Ensimmäisen kunnon aterian syön sitten puoli 12 työmaan ruokalassa. Syön ihan normaalisti kaikkea, mutta en ähkysti. Toisella kahvitauolla juon vain teetä. Seuraavaksi syön sitten joskus 17-18 välillä töiden jälkeen 2 ruisleivän palaa juustolla, tomaatilla jne ja yhden jogurtin ja juon maitoa. Illalla joskus 20 aikoihin tulee suolaisen nälkä ja syön siihen pari kevyt nakkia, muutaman siivun juustoa tms pientä suolaista, mutta en koskaan mitään leipää. Ennen nukkumaan menoa taas yksi appelsiini. Näin syön arkisin mutta viikonloppuna kyllä syön ihan mitä vain ja herkuttelen. Tällä tyylillä olen laihtunut 5 kiloa ja paino on myös pysynyt, kun jatkan näin myös tulevaisuudessa. Arkipäivän kalorimäärä lienee noin 1200, mutta viikonloppuna voi olla 1800-2500. Luulen, että vihreällä teellä on osansa ja sillä, että en syö aamulla juurikaan mitään ja ateriavälit on aika pitkiä... tämä sopii mulle, mutta voi olla ettei sovi jollekin toiselle.. Joskus voi tietenkin lipsua tuosta arkirytmistä, mutta pääasiassa se pysyy suunnilleen noin, kai elimistö on siihen tottunut:-)


    • pömppiss

      Oon 14 vuotias ja painan 58 kg pituutta on 163cm. Mulla on aika hyvät käsi- ja jalkalihakset, mutta on pikkunen pömppis. Haluaisin laihtua n, 5-10kg.Mitä nopeemmin sen parempi, mut ajalla ei sinäänsä ole väliä kunhan laihun! Syön n.3-5 ateriaa päivässä.Yritän tällä hetkellä vähentää herkkuja, koska oon aika ''makian perso''.Käyn 3-5 kertaa viikossa lyhyellä lenkillä.oisko vinkkejä?(:

    • mursu3

      voiko jotku kertoa mitä haittoja olikaan siitä jos laihuttaa 14 vuotiaana, itute en muuista :-D

    • minävainnnnnnn

      Herkut pois vaan.

      Kun alkaa kaloreita laskeen niin huomaa kyllä mistä suurin osa niistä tulee; suklaasta, karkista, kekseistä, leivoksista... Ne kaikki pois ja pienentää vähän jokaisen aterian kokoa. Limsat, mehut ja kaakaot voi vaihtaa veteen ja teehen. Laihduttaessa pitää kuitenkin muistaa turvata vitamiinit, kalsium yms.

      Aineenvaihduntaa saa myös tehostettua jumppaamalla vaikkapa 10min jokaisen istumatunnin jälkeen. Ja tietenkin se istuminen kannattaa vaihtaa kokonaan liikkumiseksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe